TB Told Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Konačno da uživam u kašnjenju Petruševa da izađe na šut i podigne ruku. 7 4
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Jebeno dajte mu tu loptu i sklonite se, ne smetajte. Ju ju al je propo Kalina... Edited 5 hours ago by Dzo23 4
djenkoslav Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nije lepo na oko, ali bar jedan igrac nam nije cigler. 1
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bravo za Cartera ali opet... Poslednje sekunde iz driblinga treci put. Nece nam uvek ovako ulaziti. Sta Sfero radi s njima na treningu, zapitati se. 2 2
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kalinić trenutno izgleda kao Dino Radončić. Al zato Carter kao Kevin Punter. Dobrić je jedan brutalno limitiran igrač. 4
bodo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Šta nije bilo smislenije uvesti Nworu umjesto Kalinića za završnicu. Carter ne maši.
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, bodo said: Šta nije bilo smislenije uvesti Nworu umjesto Kalinića za završnicu. Carter ne maši. Jeste ali očigledno bode oči crna petorka. Pribojavali smo se toga. 1
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Znalo se i pre da je Karter dobar igrac, ali izgleda da je bas ozbiljno shvatio ovu sansu. Ovo mi je sezona koja mu moze obezbediti ogroman ugovor, da li ovde ili u nekom Tier 1 timu. 5
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Samo sto uz kartera treba još neko da igra da bi klub imao rezultat. Jedan igrač ne čini prolece
Zadnji vezni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 4 minutes ago, JPM said: Otkad je Kondić ovako dobar šuter? Da je kojim slučajem došao kod nas,bazen ne bi pogadjao Zna li ko kad je poslednji put CMM pogodio oba bacanja? Edited 5 hours ago by Zadnji vezni
bodo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, JPM said: Jel kapira neko zasyo loptu drzi Kodi a ne Carter? I ja se to pitam
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Sa Bertansom, Wrightom, Masonom i Avramovicem bice tesko dobiti i u Areni kamoli u Dubaiu. Bas nam fali kreacije i suta. Obrana i skok se moze doterati. Edited 4 hours ago by DijametralnoSuprotan
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako se ljube i grle Dobrić i Avramović, prava muška ljubav 3 1
Karakondzula! Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Chaos Is Me said: Kako se ljube i grle Dobrić i Avramović, prava muška ljubav Više nije u kkp, sad sme da se javi, a da mu neko ne preti lomljenjem kostiju. 1 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Kako se ljube i grle Dobrić i Avramović, prava muška ljubav Bas nelagoda brate...
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kenan u civilu, prima medalju, barem neki dobar znak. 1
astrix1402 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I meni ne deluje lose po govoru tela. Naravno da ce snimak da kaze, ali na prvu ne izgleda mnogo strasno. 2
Recommended Posts