vinogradskaopera Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago No com. Celavi i Nwora prodali sa onim preuzimanjima da on brani nekoga i zadnjih 5 minuta 5 poena jedva, katastrofa. 1
Manoly Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vec vidjena pobeda, ali jbg... Ni u jednom trenutku nismo bili u svom elementu, nije bio ovaj mec pripremljen nikako, ubijen nas ritam veci deo meca, trudili se momci i kad je trebalo da se prelomi qrac. Tezak poraz, ali mora dalje. Bice jako zajebano.
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Saša sa ovakvim vođenjem utakmice i teranjem inata gde igra bez centara i sa nekom svojom idejom će da traži novi klub posle 3 kola sledeće sezone 😄 Nemoguće da on ne vidi šta mu fali u igri, prosto nemoguće 1
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Težak poraz. Kari nas je ozbiljno pročitao.
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad u ovako bitnoj utakmici ne mozes nista da odigras u poslednjoj cetvrtini i ne zasluzujes nista bolje 14
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Don Dusko said: Nas poraz jbg. No idemo dalje. A gde to? 2
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pada Fener,jedino talo brisemo ovaj bolan poraz.Svakako 2 od 3 od ovih domacih smo i ciljali,dobiti fener kako znamo i umemo.
Disfruto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Slavice se dan kad egoista i trener sa najvecom sujetom u EL popije otkaz 1
MisaF Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Treba neko da ga pita koju je zamisao imao sa dve cetvorke u kljucnim momentima utakmice, tu je izgubljena utakmica. Bolomboj morao da igra zavrsnicu. 4
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Još treba mi da rastemo i sazrevamo kao tim. Kockamo se i sa ulaskom u PO jer nas čeka pakleni raspored u narednom periodu.
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Žilee said: Pada Fener,jedino talo brisemo ovaj bolan poraz.Svakako 2 od 3 od ovih domacih smo i ciljali,dobiti fener kako znamo i umemo. Hahahahahah daj bre 1
Saxon01 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ocekivao sam , i ocekujem da necemo uci ni u top 10. Zivi bili pa videli. 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Bejn said: A gde to? Sledece kolo majstore. 1
Ivkela14 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sasin poraz, igra bez centra ovi nam kupe sve lopte u 4/4….Ja se pitam cemu sluze koj kurac pomocni treneri ako obradovic ne vidi gde gubimo…jebo mamu, stvarno lik je limitiran, sablonski trener…Nijedan specijal nismo videli od kako je dosao…Setite se bajern kako je krenuo 3/4, tacno se vidi da je radjeno ja treninzima…ovaj cim dobije priliku malo da trenira ekipu razjebe je totalno 2
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Od sad menjam kanal kad vidim Čupavu Pelenu na parketu. Da ga ne vidim vise. (Rakocevic + Nedovic + Dragicevic)x3 po punjenju gaca 1
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pogubi se nekad Sale, večeras opet igrao Kolariću paniću. Toliko zaljubljen u petorku bez centra da insistira na nju i po cenu poraza. Zaslužena pobeda Bajerna i odlična priprema utakmice. 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Saxon01 said: Ocekivao sam , i ocekujem da necemo uci ni u top 10. Zivi bili pa videli. Ako udjemo hoces li nas udostojiti komentara?
Valensija Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6/30 za tri. Nijedna u 4/4. Makabi sam nekako pregurao, ova me je dokrajcila. Jebo vas i play in i play aut… Sram vas bilo! 6
Recommended Posts