Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Vec vidjena pobeda, ali jbg...

Ni u jednom trenutku nismo bili u svom elementu, nije bio ovaj mec pripremljen nikako, ubijen nas ritam veci deo meca, trudili se momci i kad je trebalo da se prelomi qrac.

Tezak poraz, ali mora dalje. Bice jako zajebano.

Posted

Saša sa ovakvim vođenjem utakmice i teranjem inata gde igra bez centara i sa nekom svojom idejom će da traži novi klub posle 3 kola sledeće sezone 😄 Nemoguće da on ne vidi šta mu fali u igri, prosto nemoguće

• Like 1
Posted

Pada Fener,jedino talo brisemo ovaj bolan poraz.Svakako 2 od 3 od ovih domacih smo i ciljali,dobiti fener kako znamo i umemo.

Posted

Treba neko da ga pita koju je zamisao imao sa dve cetvorke u kljucnim momentima utakmice, tu je izgubljena utakmica. Bolomboj morao da igra zavrsnicu.

• Like 4
Posted

Još treba mi da rastemo i sazrevamo kao tim. Kockamo se i sa ulaskom u PO jer nas čeka pakleni raspored u narednom periodu.

Posted
Just now, Žilee said:

Pada Fener,jedino talo brisemo ovaj bolan poraz.Svakako 2 od 3 od ovih domacih smo i ciljali,dobiti fener kako znamo i umemo.

Hahahahahah daj bre 

• Like 1
Posted

Sasin poraz, igra bez centra ovi nam kupe sve lopte u 4/4….Ja se pitam cemu sluze koj kurac pomocni treneri ako obradovic ne vidi gde gubimo…jebo mamu, stvarno lik je limitiran, sablonski trener…Nijedan specijal nismo videli od kako je dosao…Setite se bajern kako je krenuo 3/4, tacno se vidi da je radjeno ja treninzima…ovaj cim dobije priliku malo da trenira ekipu razjebe je totalno

• Like 2
Posted

Pogubi se nekad Sale, večeras opet igrao Kolariću paniću. Toliko zaljubljen u petorku bez centra da insistira na nju i po cenu poraza. Zaslužena pobeda Bajerna i odlična priprema utakmice.

• Like 1