Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Raduje me što Karsen Edvards već treću utakmicu zaredom ima full minutažu. 38 min Dubai 25 Trevizo 30 Fener Mora negde da dodje do “zamora materijala” idealno u petak 😁
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I Buka i DM partije sezone bas sad kad se vratio Bolomboy. Sta ti je strah od konkurencije. 1
Sokmeniki Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Najprijatnije iznenadjenje sezone za mene je Ebuka Izundu. Nisam iskreno ovoliko ocekivao od njega. Mislio sam da je on tu za Aba ligu i 5 minuta EL, da u napadu moze samo da zakuca i oko kosa kad mu se servira da pospremi, medjutim... Izuzetan osjecaj ima kao i ledjnu tehniku, cim primi loptu dize se gore na kos i odlicnu realizaciju ima. Nudi se na postu fino i juce se par puta ponudio bas lijepo kada smo sa niskog posta napadali sa Kalinom i Ojeleyom. Slobodna takodje sjajno izvodi, bas meku ruku ima. Na skoku uvijek aktivan, za 14 minuta na parketu ima 2.3 ofanzivnih skokova. U odbrani sve bolji, juce aktivan na liniji dodavanja, ruke uvijek podignute da presjece dodavanje. Djeluje i da smanjuje glupe faulove, takodje to ce i dolaziti kada malo dobije i rispekt kod sudija pa mu ne sviraju svasta. A djeluje mi da ima jos prostora za napredak. Mislim da ga trebamo obavezno zadrzati za sledecu sezonu, a i ove je zasluzio vecu ulogu dosadasnjim partijama. Slag na tortu je ovo MVP priznanje koje je dobio. 2
Recommended Posts