Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Velika pobeda, šta drugo reći. Bravo bre. Edited 3 hours ago by Problem sa licnim greskama 4
bosMan_jr Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Sta cete sada da zamerite celavom implementatoru? Ma naci ce se nesto. Ili nece, svejedno Frustracije se lece na taj bedan nacin, a zrtve se menjaju 4 2
Manoly Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Knipex said: Aaaaaaaaa Ebukaaaa Daj tu decu sa kucetom, vazda ih cekam! 4
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Izundu prvo ime meča. Nwora kad je najvažnije ali obrana u završnici je donela ovaj trijumf. I da koš Butlera za izjednačenje. Edited 3 hours ago by bodo 6
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Batler i Nwora kad treba!!! Od plus 18 na minus 10 i nazad do OGROMNOG brejka!! Velika je stvar dobiti ovakav Monako! 4
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izundu porobio. Semi sjajan. Kodi radio sve samo dobro. Da je radio Butler sve vreme i uz BB-a ovo bi bio plitak potok. Licna poruka Blosomu. Nabijem te. 3
Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ogromna pobeda, znacajna pobeda, strano iscrpljujuca partija. Srce kao Sparta. Cestitke svima, a posebno ♥️ za Izundua, svaka cast momku, ovo je ogroman iskorak. 3 1
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Realno ovo jeste bila predstava kadra F4 meča. Sa obe strane. 8
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je pobeda koju čak i @goldberg mora da prizna. Više znači ovakva pobeda za nastavak sezone nego da smo dobili dvocifrenom razlikom bez produžetka. 1
Estrella Roja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako smo zategli odbranu kad je bilo potrebno, svaka čast. Uz to odličan napad u produžetku. Baš mi je drago zbog Eduke, zaslužio je da bude MVP kola Idemo po pobedu i u Bolonji 🔴⚪ 2
Krle Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odlazi celava neznalice, slucajna pobeda kao i ovih 12 koje je ostvario do sada, tako bar kazu cenjeni forumasi i insajderi sa ovog svetog mesta, a ja nemam razloga da im ne verujem 3 1
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Dropkick Murphys said: Za sve se pitao koach veceras, neverovatan uticaj na rezultat.
Steve Gerrard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bravo Sale,ovo je samo tvoja pobjeda. Igraci odlazite. Cestitke igracima i strucnom stabu, kako mi je drago za Izundua, jeste da ima kenan faulove al zaista momak od pocetka mi je jako jako drag, trudi se radi i evo rezultata. Upalio se Nvora kad je trebalo, sta reci za Batlera... svaka cast momci, od ova 3 gostovanja vrc dvijr pobjede,imamo sanse zs 3 od 3, ja sam prezadovoljan. Semi brat takodje bitne trojke u prvom poluvremenu
Guru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Sta cete sada da zamerite celavom implementatoru? Graham opet ni sekund nije dobio, sramota! 4 1 1 8 1
Glavonjic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mogli bi da pricamo koga Jordan Nwora targetira da mu stavi trojku u facu. :))
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 3 minutes ago, TB Told said: Ovo je pobeda koju čak i @goldberg mora da prizna. Više znači ovakva pobeda za nastavak sezone nego da smo dobili dvocifrenom razlikom bez produžetka. Što bi rekao pre neki dan goldberg kad krenemo da dobijamo utakmice u neizvesnoj završnici videće se da smo ekipa za veća dela. Od te izjave mi dve utakmice dobili u neizvesnoj završnici. Hvala i na unapred čestitkama. @goldberg Edited 3 hours ago by Čočo 3
Henry Chinaski Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bravo, svaka čast Saša. Treba se pohvaliti posle pljuvanja(ja prvi nakon što je u prvoj izveo početnu petorku). Iznudu je odigrao brutalno, ali meni je utisak večeri Semi. Hasl u odbrani, u napada borba i četiri trojke, čovjek je pokazao mnoogoo više nego bilo kad zadnje 2 sezone.
Recommended Posts