Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, JPM said:

Ovo je nesto najblize nezasluzenom porazu za Virtus, ikada. Ljudi igrali smislen basket.

Mi samo na bazi mudetine.

Treneru moj...

Duško najpotcenjeniji trener ikad. 

Neke evropske trenerske legende sa ovim rosterom bi bile na samom dnu. 

Nije on za sam krem klubova, ali biće on tu i narednih godina, iako je najstariji. 

• Like 27
  • Love 7
Posted
1 minute ago, fradler said:

Nikad nisam obraćao pažnju na teorije zavere, ali prva u koju počinjem da verujem je ona o bar jednom obaveznom srpskom igraču u petorci. Ovo sa Kalinićem i Davidovcem postaje morbidno..

Nije nikakva teorija zavjere, mi nikad ne gledamo crnu petorku.

Završnicu je trebalo da igraju CMM-Butler-Nwora-Semi-Moneke. Umjesto toga mi smo gledali kako se Kalinić raspada, po hiljaditi put, dok nije dobio peti faul i rješio meč. 

Čovjek odigra 32 minuta, pa da je u prajmu previše bi bilo. 

• Like 9
Posted
4 minutes ago, Bode said:

Pritom je protiv Hapoela igrao oko 25 min.
Evo i danas 9 poena za 10 min.
Izuzetno efikasan kada je na parketu. Da, pravi greske, da ispada nekad, ali mora vise da igra. On i Nvora su nam najbolji skoreri.

To i ja kažem. Igrač sa poenima u rukama, a mi imamo taj luksuz da on ne igra. A dečko kad igra, imaš sigurne poene. Ali ne, Saša ima nešto protiv navijača ili zdrave logike, pa želi da dokaže nama/sebi da ipak može kako je on zamislio, makar koštalo ekipe pobede.

5 minutes ago, Bode said:

Kao da ovaj drugi ima potrebu da dokazuje da je glavni.

Ne verujem da se Batler bori da bude alfa i omega, iako bi vrlo verovatno trebao da bude on HIM. Posle Hapoela je to i dokazao. Ali se vidi kod Kodija kad su obojica na terenu, da ipak vuk samotnjak želi sam da reši sve i da ipak bude on taj koji nosi ključeve. I onda one nerezonske trojke, pa greška za greškom. Danas je bio na vrhunskom nivou. 

Ne znam ni sam više. Na Saši je da nađe najbolje rešenje. A kako stvari stoje, on pronalazi ona najgora rešenja i ne namerava da stane.

Posted

Batler je bio ocajan danas, dekoncentrisan u napadu a ocajan u odbrani. Ja sam siguran da je relativno cesto klupiranje deo taktike Sase da izvuce maksimum jer je Batlerov plafon ogroman. Samo nisam bas siguran da li to i ispravna taktika, ovako sa daljine mi ne izgleda mnogo coachable Batler. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Fali nam centar kao hljeb. Mo i Izundu su jedno vrijeme igrali preko očekivanja, ali ovo sad je neka njihova realna slika. Mo može da posluži kao neki situacioni centar, Izundu je dobra iskopina za trećeg centra. Ova varijanta sa niskom postavom je ok za neki periid, iako se vidi da mnogo pati skok. Nadamo se svi da će Bolomboj moći da pomogne, inače baš mrka kapa. 

• Like 5
Posted (edited)

"Bilo je teško, imali smo problema sa hemijom i to rešili jer svi znamo koliko je Virtus čvrsta ekipa i ovo nije bio dobar momenat za meč sa njima. Pokazali smo mnogo puta da možemo da se vratimo iz poraza, bilo je mnogo taktičkih rešenja, ali igrači su pokazali karakter i igrali dobru odbranu uz utakmicu na visokom nivou", rekao je Obradović.

Jel stvarno nalupetao ove krajnje bizarne nebuloze?

Edited by fradler
Posted
Just now, Milko Miller said:

Batler je bio ocajan danas, dekoncentrisan u napadu a ocajan u odbrani. Ja sam siguran da je relativno cesto klupiranje deo taktike Sase da izvuce maksimum jer je Batlerov plafon ogroman. Samo nisam bas siguran da li to i ispravna taktika, ovako sa daljine mi ne izgleda mnogo coachable Batler. 

Jeste coachable,sve vreme bodri momke,na kraju slavi pobedu kao malo dete ali Sasa ga klupira od kako je dosao,ne znam zasto samo

Just now, fradler said:
  Hide contents

"Bilo je teško, imali smo problema sa hemijom i to rešili jer svi znamo koliko je Virtus čvrsta ekipa i ovo nije bio dobar momenat za meč sa njima. Pokazali smo mnogo puta da možemo da se vratimo iz poraza, bilo je mnogo taktičkih rešenja, ali igrači su pokazali karakter i igrali dobru odbranu uz utakmicu na visokom nivou", rekao je Obradović.

Imali smi problem sa hemijom? I to kazes pred novinarima?

Posted (edited)

Evo Kaze SO Davidovac je igrao sjajno defanzivno i tu nas pokrenuo ,a Batler je imao dobre napadačke sekvence ali Kaze faulovi i defanziva loše,još se privikava.

Toliko se privikava da se usrao proslu tekmu u prvoplasiranog i Veceras mu doneo pobedu posle 9 min 4/4 navijanja sa klupe.Što se kaže nagradio ga za prošlu utakmici.
Meni je stvarno to neshvatljivo.Večeras nas je sam Sv.Nikola pogledao.

Ovo silovanje Kalinića je kontraproduktivno i za njega i za ekipu i za rezultat.Ako to Saša ne vidi ja ne znam šta da kažem?

I na kraju ,nema se šta reći momcima.Ppkazuju muda,karakter i bore se kao lavovi.Talodje strašna partija CMM iako mi je živce pojeo u nekom situacijama.

Na samom kraju... Semi,kakav igrač,kakav borac kakav fajter!Svaka čast majstore.Ćutljiv,povučen nenametljiv,koji radi sve za ekipu na obe strane terena.još samo da počne peškire nositi ,vodu i masirati saigrače i deliti semenke navijačima.Sttašan je Semi!!!!

Edited by Zadnji vezni
  • Like 1
Posted
3 minutes ago, fradler said:

Ishvalio je Davidovca i Kodija

Posted (edited)

Hvala svetom Nikoli i Semi Ojeleyu!

Ovo šta nam je priredio trener večeras je nevjerovatno. Nisam mogao ni sanjati da je ovakav egomanijak. Pričaše ljudi da se promjenio za 180 stepeni...🫣

Da Kalina ne dobi petu ličnu, sreća u nesreći, mi bi ovo izgubili. Samo jer je ničim izazvan odlučio da glavnog poentera zavari za klupu da bi nešto dokazao!?

Jedan je Semi Ojeleye! Više od pola ekipe! ❤️

Edited by Dzo23
  • Like 7
Posted (edited)

I za kraj večeri... Meni je žao što nismo pojurili Paskvala. Mislim da je on trener koji bi nam najviše doneo kroz godinu-dve-tri. Mislim da je on TAJ trener koji bi taman legao na ovu ekipu. Da dobije odrešene ruke i radi šta on misli da je najbolje za klub. Koga god on želi da odstrani, taj će biti odstranjen. Bez da mu Don Drčelić na svom broken inglišu kaže "vaj?". Već da preuzme formu od poslovnog partnera Ostoje i odstrani igrače kao i on davne 2024.

Ovo sa Sašom gde se sve više i više patimo baš nekako deluje mučno. Očigledno je prošao free trial sa Sašom, gde je on implementirao ono što je on zacrtao ili preneo iz Monaka i to ćemo samo da igramo do kraja sezone. Ruku na srce, ni na pripremama nismo kompletni bili, a kamoli sad u Evroligi, posle 17. kola. Bog zna kako će to izgledati kad Bolomboj, Rivero, Kenan, Dobrić i možda čak Karter budu bili tu. Ali baš nekako iz utakmice u utakmicu ovo deluje bledo. Pobeda je pobeda, ali je ova ekipa pre "pauze" jebala Real, Olimpijakos i Monako bez da se nešto mnogo oznoji. A sad se Saša muči sa Virtusom. (ne potcenjujem ih, ali ne može se reći da su oni TOP10 ekipa, nikako)

Voleo bih da se Saša vrati na period pre svojih implementacija, adaptacije i čega već. Valjda ima ljudi u klubu koji će mu isto skrenuti pažnju. Imam osećaj da bi Tomović ovo rutinirao večeras bez da se oznoji preterano. Ali to je samo moje mišljenje. Valjda će se i Saša opametiti malo ili videti i sam gde greši, ipak je sam rekao da se promenio i da nije onaj stari Saša. Iako nam bliceve pokazuje, da ipak jeste.

Edited by Summerfunk
  • Like 1
Posted
1 minute ago, BattleBender said:

I da, Kalinic je odigrao kao... Ne znam... Cascavanje prisustvom. Odbrana degutantna. Pusta igrace da mu pobegnu iz cista mira, cuva mrezicu ispod kosa.

Ono kad se raspravlja sa sudijama a trce nam kontru, stvarno je bezobrazluk i bahatost, level max.

• Like 4
Posted
19 minutes ago, Volter said:

Al zato pred novinarem razvukao Sale osmeh, vidi se da mu je laknulo. Sveti Nikola je i njegova slava, reče večeras duplo slavlje.

Kaze ide na rakijicu jednu...aha...jednu...

Posted
14 minutes ago, Summerfunk said:

Okej, nije da ne razumem i ja. Semi je mašina. Igra i radi sve. Glumi obezbeđenje, igra na 3, 4, 5 i usput radi na trafici na Vračaru. Ali toliko je u nekim momentima falio i taj low iq Izundu ali on i dalje tera svoju politiku. Isto sa Davidovcem, a da ne pričam sa Kalinićem.

Ja i dalje stojim iza toga da je Kalina kapiten. Ali njegove partije, ne u poslednjih par utakmica, već mogu reći i godinu i jače su veoma upitne. Klupa brate, klupa. Ako ima privatnih problema, pa se istresa na terenu. Daj mu slobodno mesec dana, neka reši šta ima i nek smiri glavu. Niko od nas ne zna kroz šta prolazi, ali onda neka kaže kako jeste i svi će ga razumeti. Dobije odmor i to bude dobro kako za njega, tako i za nas. 

Ali da klupiraš Batlera... Da ti uđe 15 sekundi u 4/4, faktički reši utakmicu i ti ubaciš Davidovca umesto njega, a DeDa brat, kao što rekoh, električnim skuterom ne bi stigao nikog na terenu.

Bojim se da će nas Saša uništiti sa svojom implementacijom. Valjda pokušava od Zvezda da napravi Monako i da tera neku svoju priču dok ne dokaže da je ipak on u pravu. 

Kalina previse igra,godine stigle,nemoc radja bes,svadju..i na kraju greske.Bitno smanjiti mu.minutazu je moguce kad se jos neko vrati od povredjenih..resice se Kalina,ali sta cemo sa pozicijom 5 do povratka Bolomboja? Meni u ovoj utakmici jedino brine kurcobolna odbrana u dobrom.delu utakmice.Sve sto valja,postigli smo ove sezone brutalnom odbranom.Gde je nestala motivacija za istu? I STA SE DESAVA SASI O??