Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Čočo said:

Dve stvari:

Na - 12 za njih sa blagim osmehom i pritiskom 120/80 sam samo čekao našu rapsodiju i preokret. Za to je ova ekipa zaslužna. Samo najbolje se očekuje. Timčina. ❤️

Koliko nam je samo svih ovih godina falio igrač koji kad imaš osećaj da će se srušiti Arena on pogodi. Dobrodošao Grejm. Skidam kapu. ❤️🎩

Ja priznajem da nisam bio optimista. Preokrenuli smo kad smo malo ubrzali igru, a presudne su bile, pored Kodijeve završnice, one dve trojke iz tranzicije Batlera i Grejema.

• Like 10
Posted (edited)

Ja sad nakon ovakvog uber derbija... moram prvo da finiširam četvrtog, petog badvajzera, da orobim pekaru u povratku kući, tamo da prvo istuširam papagaja... jer sreda...onda da uz produźeni bez mleka i avokado odgovorim na 117 poruka...zatim da nakon tuširanja mlakom, šatro slučajno naletim na natkasnu u spavaćoj i tako probudim ovu moju...tu da ostavim utisak jer zna djubre da smo povedili...i onda da legnem kao gospodin čovek tamo negde oko 4...pola pet.

I šta mi teško ? 

Kodi...voli te tvoj brat najrodjeniji najviše na svetu.

Edited by Wingwalker
  • Like 3
  • Ha-ha 19
Posted
7 minutes ago, Čočo said:

G6t-Y8xl-WAAAROq-C-2.jpg

,, Kažete sledeća Barselona?" 🔥

Kakav doktor, deluje i dalje nedovoljno spremno, ali zato puter ruka na mestu, kao i odlican osecaj  za skok za beka. Upropastice on nekoga u narednih par kola, samo da uhvati zalet, ozbiljnu rezervu u njemu imamo

• Like 8
Posted

Samo da primetim da je Graham (tokom perioda ucenja hehe) ozbiljno savladao EL odbranu. Prati igraca, cacka loptu, brz je i brzo se postavlja. Uopste ne deluje kao amer koji je prvi put video ebroligasku odbranu. Butler se na to jos navikava.

• Like 18
  • Thanks 5
Posted (edited)

Nwora se vratio u MVP mod. 

Grejm ulazi u tim. 

Moneke nastavlja gde je stao. 

Batler će tek da kida. 

Još centar Bolomboj i/ili Izundu i idemo tamo gde treba da završimo. Mi još nismo ni na 100%. 😍❤️

Edited by Čočo
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Kakav potez Sase da zameni tek usijane Grejema i Butlera, uvede do tada indisponiranog Kodija koji daje dve trojke, ulaz i poludistancu, asistira Kalini za trojku iz coska i zatvara utakmicu.

Verovao je nasoj do sada najboljoj petorci Codi-Nwora-Kalina-Moneke-Odelej.

Takodje i davanje Mokeu loptu u ruke da izvodi bacanja na 86-80 koji rutinski mece dva, a imao je 3/6 do tada.

Bravo za instinkt.

• Like 24
Posted
19 minutes ago, Bejn said:

Celog života čekam ovakav KKCZ. Krv, suze i znoj. I pobeda. 

Plus sad i merljiv kvalitet.

1 minute ago, Cavani said:

Kakav potez Sase da zameni tek usijane Grejema i Butlera, uvede do tada indisponiranog Kodija koji daje dve trojke, ulaz i poludistancu, asistira Kalini za trojku iz coska i zatvara utakmicu.

Verovao je nasoj do sada najboljoj petorci Codi-Nwora-Kalina-Moneke-Odelej.

Takodje i davanje Mokeu loptu u ruke da izvodi bacanja na 86-80 koji rutinski mece dva, a imao je 3/6 do tada.

Bravo za instinkt.

Vlade, ti li si?

Posted
8 minutes ago, NMX said:

Samo da primetim da je Graham (tokom perioda ucenja hehe) ozbiljno savladao EL odbranu. Prati igraca, cacka loptu, brz je i brzo se postavlja. Uopste ne deluje kao amer koji je prvi put video ebroligasku odbranu. Butler se na to jos navikava.

Kako je dvaput usao u majicu Vezenkovu. E tako se igra odbrana na njemu.

• Like 6
Posted

Ja jos uvek ne verujem sta sam gledao... Ovi bas imaju dan, ubacuju frizidere, ali drzimo se nesto, i onda ih bukvalno ugazimo kao pionire. Ludilo od ekipe i potencijala, jer ovi kerovi tek ulaze u formu, a jos treba da se vrate Boki i Boki Light. Sale sanja sa nama.

• Like 18
Posted (edited)

Гледам сад ову Барселону на крају. Њих је мучио Асвел у Блауграни. Додуше Асвел са Де Колом и Ертелом. Екипа им је превише матора, трома, спора… немају неке атлете. Ако успемо да их увучемо у наш ритам могли би да се врате кући испрашени као што се ПАО вратио пре коју недељу. 

едит: не поредим те две екипе, само мислим да ће резултат бити сличан 

Edited by Гвозден Чекић
  • Like 1
Posted

Величанствена побједа! Свако је дао допринос, и то највише треба да радује!

Ја ћу мало да једем говна, дозволићете, дабоме. Онај челенџ на фаул за бацања Хола је тако припријетио да усере меч. Имали смо моментум, енергију, навијање и иде се на хлађење и судијску провјеру због пишљива два бацања на +7 просјечног пеналџије. Још везују двије тројке након тога... прокувао сам

Успио сам жену да уплашим, нијесам поносан на то, кад сам скочио на ону тројку Грејема. Једном и она мене да се уплаши хехе 

ЗВЕЗДА!

• Like 6
  • Love 4
Posted
12 minutes ago, Valensija said:

Cima je jebena legenda!

Batler zvuči kao neki naštrebani i  dobro vaspitani dečak iz kraja u kom zive dobrostojeće porodice.

• Like 2
  • Ha-ha 5
Posted

Na 4 minuta do kraja treće četvrtine Kodi pravi 4. faul i gubimo u tom trenutku 12 razlike. Ulaze Batler i Graham, igrači koji igraju EL prvi put ove sezone a Graham i debituje. Neko bi očekivao da odbrana bude loša ali to se ne dešava sa ovim timom. Pravimo razliku 24:5 o roku od 7 minuta.

I tih 5 poena nam je Oli dao sa linije slobodnih bacanja, nisu uspeli da daju koš 7 minuta iz igre 

A mi smo ih za to vreme uništili odbranom i trojkama iz tranzicije:Hail:

• Like 30
Posted
56 minutes ago, Bagzzi said:

"Kad se vrati Izundu, Nwora ce manje igrati, jer znate oni igraju istu poziciju"

-Vlade Djuarovic 😂😂

Pričao je za Kartera i Nworu, verovatno je zabagovao ili si loše čuo... 

Inače, večeras sam prvi put slušao Djurovića i meni je ono iskreno sjajno...

Mator sam ja, ok, ali Vlade je naš ciga, vidi se da je goreo ceo meč, onda čita Mokine SMS poruke koje je dobijao i komentariše kako mu Devonteova njuška nije ulivala poverenja... 

Apsolutno streptomicin protiv modernih laptop šiljokurančića i njihovih omnipotentan i versatilan analiza... 

• Like 12