TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 18 minutes ago, Čočo said: Dve stvari: Na - 12 za njih sa blagim osmehom i pritiskom 120/80 sam samo čekao našu rapsodiju i preokret. Za to je ova ekipa zaslužna. Samo najbolje se očekuje. Timčina. ❤️ Koliko nam je samo svih ovih godina falio igrač koji kad imaš osećaj da će se srušiti Arena on pogodi. Dobrodošao Grejm. Skidam kapu. ❤️🎩 Ja priznajem da nisam bio optimista. Preokrenuli smo kad smo malo ubrzali igru, a presudne su bile, pored Kodijeve završnice, one dve trojke iz tranzicije Batlera i Grejema. 10
Bejn Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Celog života čekam ovakav KKCZ. Krv, suze i znoj. I pobeda. 33 1
Wingwalker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ja sad nakon ovakvog uber derbija... moram prvo da finiširam četvrtog, petog badvajzera, da orobim pekaru u povratku kući, tamo da prvo istuširam papagaja... jer sreda...onda da uz produźeni bez mleka i avokado odgovorim na 117 poruka...zatim da nakon tuširanja mlakom, šatro slučajno naletim na natkasnu u spavaćoj i tako probudim ovu moju...tu da ostavim utisak jer zna djubre da smo povedili...i onda da legnem kao gospodin čovek tamo negde oko 4...pola pet. I šta mi teško ? Kodi...voli te tvoj brat najrodjeniji najviše na svetu. Edited 7 hours ago by Wingwalker 3 19
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 15 minutes ago, NMX said: Pa, dobicemo prvo sledece gostovanje Gostovanja BG, pa Sofija. 1
Kosjan Willavić Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, Čočo said: ,, Kažete sledeća Barselona?" 🔥 Kakav doktor, deluje i dalje nedovoljno spremno, ali zato puter ruka na mestu, kao i odlican osecaj za skok za beka. Upropastice on nekoga u narednih par kola, samo da uhvati zalet, ozbiljnu rezervu u njemu imamo 8
kojan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago je l moze gif nvore kako igra na onoj zavrsnoj statistici na kraju utakmice?
Kosjan Willavić Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, kojan said: je l moze gif nvore kako igra na onoj zavrsnoj statistici na kraju utakmice? Zaljubljen sam u Nvorin ulaz, ne mogu mu nista onako krakatim i nezgodnom. Poezija za gledati 3
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Samo da primetim da je Graham (tokom perioda ucenja hehe) ozbiljno savladao EL odbranu. Prati igraca, cacka loptu, brz je i brzo se postavlja. Uopste ne deluje kao amer koji je prvi put video ebroligasku odbranu. Butler se na to jos navikava. 18 5
Čočo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Nwora se vratio u MVP mod. Grejm ulazi u tim. Moneke nastavlja gde je stao. Batler će tek da kida. Još centar Bolomboj i/ili Izundu i idemo tamo gde treba da završimo. Mi još nismo ni na 100%. 😍❤️ Edited 8 hours ago by Čočo 5 1 1
Popular Post Valensija Posted 8 hours ago Popular Post Posted 8 hours ago Cima je jebena legenda! 26 25 1 1
Cavani Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakav potez Sase da zameni tek usijane Grejema i Butlera, uvede do tada indisponiranog Kodija koji daje dve trojke, ulaz i poludistancu, asistira Kalini za trojku iz coska i zatvara utakmicu. Verovao je nasoj do sada najboljoj petorci Codi-Nwora-Kalina-Moneke-Odelej. Takodje i davanje Mokeu loptu u ruke da izvodi bacanja na 86-80 koji rutinski mece dva, a imao je 3/6 do tada. Bravo za instinkt. 24
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 19 minutes ago, Bejn said: Celog života čekam ovakav KKCZ. Krv, suze i znoj. I pobeda. Plus sad i merljiv kvalitet. 1 minute ago, Cavani said: Kakav potez Sase da zameni tek usijane Grejema i Butlera, uvede do tada indisponiranog Kodija koji daje dve trojke, ulaz i poludistancu, asistira Kalini za trojku iz coska i zatvara utakmicu. Verovao je nasoj do sada najboljoj petorci Codi-Nwora-Kalina-Moneke-Odelej. Takodje i davanje Mokeu loptu u ruke da izvodi bacanja na 86-80 koji rutinski mece dva, a imao je 3/6 do tada. Bravo za instinkt. Vlade, ti li si?
VISOKOLETAC Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, NMX said: Samo da primetim da je Graham (tokom perioda ucenja hehe) ozbiljno savladao EL odbranu. Prati igraca, cacka loptu, brz je i brzo se postavlja. Uopste ne deluje kao amer koji je prvi put video ebroligasku odbranu. Butler se na to jos navikava. Kako je dvaput usao u majicu Vezenkovu. E tako se igra odbrana na njemu. 6
Dobar Los Milos Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja jos uvek ne verujem sta sam gledao... Ovi bas imaju dan, ubacuju frizidere, ali drzimo se nesto, i onda ih bukvalno ugazimo kao pionire. Ludilo od ekipe i potencijala, jer ovi kerovi tek ulaze u formu, a jos treba da se vrate Boki i Boki Light. Sale sanja sa nama. 18
Гвозден Чекић Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Гледам сад ову Барселону на крају. Њих је мучио Асвел у Блауграни. Додуше Асвел са Де Колом и Ертелом. Екипа им је превише матора, трома, спора… немају неке атлете. Ако успемо да их увучемо у наш ритам могли би да се врате кући испрашени као што се ПАО вратио пре коју недељу. едит: не поредим те две екипе, само мислим да ће резултат бити сличан Edited 8 hours ago by Гвозден Чекић 1
Cavani Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Dobar Los Milos said: a jos treba da se vrate Boki i Boki Light. Cekamo burazere. 2
Big Ticket Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Величанствена побједа! Свако је дао допринос, и то највише треба да радује! Ја ћу мало да једем говна, дозволићете, дабоме. Онај челенџ на фаул за бацања Хола је тако припријетио да усере меч. Имали смо моментум, енергију, навијање и иде се на хлађење и судијску провјеру због пишљива два бацања на +7 просјечног пеналџије. Још везују двије тројке након тога... прокувао сам Успио сам жену да уплашим, нијесам поносан на то, кад сам скочио на ону тројку Грејема. Једном и она мене да се уплаши хехе ЗВЕЗДА! 6 4
Shunsuke Nakamura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Grejem fizički izgleda sasvim normalno. Nema stvarno govora o nekom višku kilograma. On je 185cm visok i ima duge ruke - 200cm raspon ruku. Na takvu visinu i građu sasvim je ok da ima 85-90kg. 7
Teleći sač Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 12 minutes ago, Valensija said: Cima je jebena legenda! Batler zvuči kao neki naštrebani i dobro vaspitani dečak iz kraja u kom zive dobrostojeće porodice. 2 5
BriJones Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Baš dobro što nam ona strašna Valensija dolazi 6.januara, a ne u aprilu.
Estrella Roja Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Na 4 minuta do kraja treće četvrtine Kodi pravi 4. faul i gubimo u tom trenutku 12 razlike. Ulaze Batler i Graham, igrači koji igraju EL prvi put ove sezone a Graham i debituje. Neko bi očekivao da odbrana bude loša ali to se ne dešava sa ovim timom. Pravimo razliku 24:5 o roku od 7 minuta. I tih 5 poena nam je Oli dao sa linije slobodnih bacanja, nisu uspeli da daju koš 7 minuta iz igre A mi smo ih za to vreme uništili odbranom i trojkama iz tranzicije 30
Mr.Consular Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 56 minutes ago, Bagzzi said: "Kad se vrati Izundu, Nwora ce manje igrati, jer znate oni igraju istu poziciju" -Vlade Djuarovic 😂😂 Pričao je za Kartera i Nworu, verovatno je zabagovao ili si loše čuo... Inače, večeras sam prvi put slušao Djurovića i meni je ono iskreno sjajno... Mator sam ja, ok, ali Vlade je naš ciga, vidi se da je goreo ceo meč, onda čita Mokine SMS poruke koje je dobijao i komentariše kako mu Devonteova njuška nije ulivala poverenja... Apsolutno streptomicin protiv modernih laptop šiljokurančića i njihovih omnipotentan i versatilan analiza... 12
Recommended Posts