Medranotzz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 3 hours ago, The_Big_S said: Replicirao sam tebi, ali generalno pitam.. Kakva pauza sledi? Mi ove nedelje igramo u sredu, pa sledeće u petak... svakako u nedelji imamo EL utalmicu.. Kako kakva pauza? Od Olimpijakosa do Barselone imas kompletnih 8 dana za odmor, oporavak i trening igraca sto je u ovakvom ritmu preozbiljna pauza, a jos mi nigde ne mrdamo iz Bg-a sve do 16.12 osim do Sarajeva u . Pogotovo za nas gde imas 3 ili 4 tek oporavljena igraca i trener treba medju svima njima da rasporedi ulogu na terenu. Sledi nam mini pauza koja ce nam doci top za regrupisanje unutar ekipa. Edited 2 hours ago by Medranotzz 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Quote Batler otkrio koje ponude je imao: Zvezda – košarkaški raj! Batler kaže da je razgovarao sa Evanom Furnijeom i sa Majkom Džejmsom kako bi se upoznao sa Evroligom. Prelomio je da će u Evropu, a kako se odlučio baš za crveno-bele? “Iskreno, navijači su bili prvi razlog zašto sam došao u Zvezdu. To je kao košarkaški raj. Kad sam pričao s agentom, sve mi je detaljno objasnio – prednosti i mane svakog tima. Makabi – to i to, ali… Zatim Olimpijakos, oni imaju mnogo igrača. Ja nisam imao pojma uopšte. Jedina referenca bio mi je Fredi Gilespi, igrali smo zajedno, pitao sam ga, a on je rekao: Brate, da, dopašće ti se! Voleće te ako pobeđuješ, mrzeće te ako gubiš”. Takve stvari. Agent mi je slao klipove navijača i pomislio sam – ovoga nema u NBA, nigde na svetu nema takve atmosfere”, kaže Batler i dodaje: “Razgovor sa Sašom verovatno je bio trenutak kada sam se najprijatnije osećao. U početku sam ga razumeo svaku treću reč. Ima intenzivan način govora, ali osetiš njegovu energiju kroz nčin na koji priča. Sa time sam mogao da se povežem i doneo sam odluku. Pritisak navijača postoji, ali ja sebi stvaram najveći pritisak. Igrao sam na koledžu, osvojili smo fajnal-for, tada sam imao mnogo pritiska. Svaku utakmicu shvatam na isti način – neću da kažem da navijači nisu važni, ali ja sebi stvorim najveći pritisak, ponavljam”. Osim Zvezde, Batler je rekao da su zvanične ponude poslali – Olimpijakos, Pariz, Dubai i Makabi. “Olimpijakos je ponudio dobar novac, ali agent mi je rekao da već imaju formiran tim i priča je bila da me žele samo kako me niko drugi ne bi doveo. Nisam duboko ulazio u to, agent me je vodio”. Plej Zvezde kaže da je njegov utisak da u Srbiji košarku vole više nego mnogi ljudi u SAD. “Vole da gledaju, strastveni su. To me je iznenadilo. Ako si otvorena osoba, život je ovde prilično dobar, pod uslovom da možeš da izađeš iz svoje zone komfora, istražiš nove stvari, da budem među različitim ljudima i kulturama. Neverovatno je! Negativno je jedino to što je potrebno vreme da se privikneš, prosto jer si u drugoj zemlji. Košarkaški, ovde je svaka utakmica važna i to mi se dopada”. Na pitanje koje su dve stvari koje su ga najviše iznenadile, Batler odgovara: “Evroligaške utakmice su slične koledž mečevima – raspored igrača je sličan, postoje određeni sistemi protiv kojih igraš. Mnogo je skautinga, mnogo akcija koje treba naučiti. Time sam se najviše bavio. Takođe, igra je sporija, metodičnija – uradićemo ovo, pa ćemo ono – dok je u NBA: pusti da se sve desi samo od sebe, po instinktu. Ovde nema mnogo prostora za improvizaciju”. “Ne igram ovde samo da bih nabudžio statistiku i vratio se u NBA. Voleo bih da se vratim u NBA ako bih mogao da igram kao rezervni plej, ali samo želim da igram košarku na visokom nivou: ako bih igrao u Evroligi, važne utakmice, fajnal-for, to je takođe košarka na visokom nivou”, dodao je 25-godišnji Batler. 11
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago "Razgovor sa Sašom verovatno je bio trenutak kada sam se najprijatnije osećao. U početku sam ga razumeo svaku treću reč." Svaka treca rec: you know. 1 8 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mi smo se ovde sprdali kad se pojavila informacija da ga Oly hoće eto tek tako na onoliku bekovsku liniju. Tek da ga neko ne uzme. Ispade da je tačno. Jebem te sirotinjo i bogu si teška
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 minutes ago, Cavani said: "Razgovor sa Sašom verovatno je bio trenutak kada sam se najprijatnije osećao. U početku sam ga razumeo svaku treću reč." Svaka treca rec: you know. You know who! Spoiler Edited 1 hour ago by Don Dusko
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 52 minutes ago, NMX said: Posebno mi se sviđa ovaj deo, ako je iskren. Quote Ne igram ovde samo da bih nabudžio statistiku i vratio se u NBA. Voleo bih da se vratim u NBA ako bih mogao da igram kao rezervni plej, ali samo želim da igram košarku na visokom nivou: ako bih igrao u Evroligi, važne utakmice, fajnal-for, to je takođe košarka na visokom nivou 1
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izundu u papučama i civilki pored terena, na stolici… neće on ni za Barsu
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, The_Big_S said: Izundu u papučama i civilki pored terena, na stolici… neće on ni za Barsu A jel na stakama i dalje?
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, JPM said: Aj jedno razmišljanje. Kodi u prvoj sezoni nije bio ni blizu ovoga. Sad u drugoj sezoni mamojeb. Svakako ima puno faktora, od privikavanja, preko stila igre, do samog odnosa, odnosno hemije u timu. Ali šta je najveći faktor po vama? Čima? Verovatno to sto nije imao svoju ulogu (mada kod Sfera gotivo da niko nije imao), minutaza mu varirala od 17min-30+ Konstrukcija ekipe Primetna razlika prisustvo na skoku. Prosle sezone protiv oly imao nestvarnih 10 defanzivnih (ajde sutra nek ponovi) pa je podigao prosek Mnogo vise koristi ulaz kod Sase. Interesantno da je protiv najboljih ekipa bio najbolji fener, oly, pao, real Jedna od onih koje ne mogu oprostiti Sferi, prisli na 6 i onda cuveno pustanje niz vodu i podela minuta protiv Reala:
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Kakvog brata smo mi dobili u Čimi nismo ni svesni. Šta lik radi na popularizaciji kluba u evropskim okvirima, to ni tri marketinga kluba ne mogu. Onda veliki pozdrav za Fredija brata Gilespija, pa i Majka Džejmsa. Uvek je on za nas imao neki rispekt. Cela ova priča i hajp koji je bio oko Batlera mi se jako sviđa. Godinama jebavam ljudima u klubu sve pet kolena unazad, red je i da ih pohvalim i da im dam malo mira. Odličan posao su uradili kada su se pored svih ovih zveri izborili za Batlera, kakav god bio. A biće dobar jer mu je stav sjajan. Edited 38 minutes ago by Sinnerman 1
Čvarkov Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 5 hours ago, Čočo said: Gde si video tu vest? Poslednje šta sam video juče da je Barcokas rekao da je Nilikina spreman za nas. Možda medicinski tim nije javio Barcokasu da Nilikina nije spreman. 3
Petkovic Miroslav97 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Iskreno bih voleo da kamenjar Nilikina ima punu minutažu. Precenjen igrač.
Sinnerman Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Kaže Čima da se ovde oseća bitnim. Kada je otišao u NBA, odmah je osetio hijerarhiju, imao je osećaj da kada se ne bi pojavio na treningu niko ne bi ni primetio. :Batler samo što nije pao sa stolice: Kaže ja sam emotivna osoba i to me je sjebalo u glavi skroz 😂 2
Recommended Posts