Giorgio II Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Don Dusko said: Hteo sam još sinoć da napišem, da mi se učinilo, ali mi je Batlerov stav u završnici bio jači utisak pa sam zaboravio....
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Plavšić je toliko nezgrapan da i kad dobro tajmira skok njemu će lopta da ispadne iz ruke. 5
Bad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Don Dusko said: Ovo je nameran faul, dva bacanja i lopta sa strane Šteta što sve primetimo kada je već kasno
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 11 minutes ago, Don Dusko said: ovo je i tehnicka mislim faul u poslednja 2min a pre nego sto je lopta izvedena edit: nije mnogo ni bitno, nismo zato izgubili izgubili smo zbog 20 izgubljenih i jedno 6-7 promasenih zicera na obrucu i minuti plavse i jaga jbg Edited 1 hour ago by NikadProtivKaline
ZvezdaBL Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mi pod hitno moramo popraviti igru u gostima, osim Fenera mi nismo dobili na strani (Makabija ne racunam) sve i da uzmemo do kraja kuci utakmice (sto je nemoguce) mi cemo morati imati makar imati 7-8 pobjeda vani ako zelimo do top6 koji nije vise tajna da ganjamo Momcima nemam sta zamjeriti od ovog sinoc gore ne moze, bilo bi pravo cudo pobijediti utakmicu gdje imas 19 izgubljenih lopti
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, NikadProtivKaline said: ovo je i tehnicka mislim faul u poslednja 2min a pre nego sto je lopta izvedena edit: nije mnogo ni bitno, nismo zato izgubili izgubili smo zbog 20 izgubljenih i jedno 6-7 promasenih zicera na obrucu i minuti plavse i jaga jbg Ma jasno, naravno da nismo zato izgubili, samo eto to ga je usporilo da primi loptu i zato smo izgubili loptu jbg.
BojanaCZV Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ono sto je mnogo bitno, jeste da smo bili u igri do samog kraja, i to trenutno na jednom od najtezih gostovanja. Nema sta da se zameri momcima, neku izgubis, vise dobijes, svakako je sezona za sada sjajna. Nadam se da uzimamo dva naredna domacinstva, i jako verujem u to. 5
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Don Dusko said: Uuu, ne sumnjam da bi jedva docekali. Ruku na srce, sem dve,tri situacije, dosta dobro sudjenje juce s obzirom da su oni bili domacini
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, avakss said: Zna li se nesto vise o povredi Izundua,ima li sansi da se vrati za naredne dvije u el,znacio bi nam bas a receno je nije teza povreda? Ako budu tačne one prve prognoze on neće ove godine na parket. 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago (edited) Честитке за повратак у утакмицу, прво полувреме је баш било лоше, увукли су нас у ритам и прангијали као бесни, а мој покојни отац зна да им то треба исећи, или бар покушати. Било је грешака судија на нашу штету, озбиљних, неколико чистих фаулова несвираних, један фаул Нворе који није видео ф је досуђен на шуту, Калинин код техничке и још маса ситних 50/50 ситуација које су пацови одсудили све до једне на њихову страну. Додајмо 20 изгубљених лопти, од којих је маса била њима у руке за чисту контру. Морамо добити нешто у гостима да бисмо стално били горе. Хајде прво да победимо тај Беч, па да видимо за даље. Едит: Има ли нешто за Деду? Можда сам луд, али ми се чини да би нам његових пар винтиџ одбрана значило у завршници. Edited 56 minutes ago by Сандро Лаки Ђентиле
quentin Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Pred utakmicu bilo mi je bitno da vidim da odsustvo nije mnogo uticalo na Nvoru i Monekea i da se Batler sve bolje uklapa. Očito, ništa od toga nisam vidio (Nvora nije bio loš, ali mnogo bolji je bio prije odsustva). Tako da sad cilj treba da bude da se ova dvojica vrate formu i da se Batleru nekako pomogne da shvati neke stvari. Djeluje da mu je stalo i da se trudi, ali kao da ne može da prevaziđe neke navike.
Knipex Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 16 minutes ago, Bad said: Ovo je nameran faul, dva bacanja i lopta sa strane Šteta što sve primetimo kada je već kasno 15 minutes ago, NikadProtivKaline said: ovo je i tehnicka mislim faul u poslednja 2min a pre nego sto je lopta izvedena edit: nije mnogo ni bitno, nismo zato izgubili izgubili smo zbog 20 izgubljenih i jedno 6-7 promasenih zicera na obrucu i minuti plavse i jaga jbg Tehnička se svira za faul u mrtvom vremenu u zadnjih 2 minuta. Dakle jedno slobodno bacanje i lopta sa strane. Ali kao što pomenu @mister-no u prethodnom napadu Valensije nisu svirali igranje nogom Nwore. Nisu ni sudije svevideće i siguran sam da nije bilo namere, a ovo boldovano iz edita je razlog za poraz i tu nema nikakve dileme. U životu nisam video toliko lopti datih direktno u ruke protivnika za 1 na 0 lake poene. 2
berti Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Jebeml i ga, mislio sam da je Batler neko kome cemo prvom dati loptu kada je gusto, kada treba da se izmisle neki poeni. Ok, ima vremena, ali po onome kako on izgleda, nikada mu ne bih dao da resava kada je gusto. Jeste resavao Monako, ali prosto ne uliva poverenje. Videcemo. 1
Placebo Lone star Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Jel meni samo baguju rekacije na postove ili…
harmonajzer Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago (edited) 1 hour ago, Don Dusko said: Kodi izgleda nije ni osetio da ga ovaj povlači. Da jeste, verovatno bi tražio čelendž. Kako bi to Kampaco odglumio i pritisnuo sudije... Ne znam da li je Sale već potrošio sve čelendže pre te situacije. Edited 14 minutes ago by harmonajzer
Žilee Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 18 minutes ago, berti said: Jebeml i ga, mislio sam da je Batler neko kome cemo prvom dati loptu kada je gusto, kada treba da se izmisle neki poeni. Ok, ima vremena, ali po onome kako on izgleda, nikada mu ne bih dao da resava kada je gusto. Jeste resavao Monako, ali prosto ne uliva poverenje. Videcemo. Batler jeste taj,problem u poslednjem napadu sto je Valensija tek jedan faul imala na 6 sekundi do kraja,sto mi je malo nerealno,a bilo ih je samo sudije nisu svirale.Imali su 3 mala faula jedan su iskoristili i ostalo je samo jos 3 sekunde posle toga,sve bi bilo drugacije da su na primer bili u bonusu.Totalno drugacija zavrsnica meca bi bila.
Čočo Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Dan posle... jedva čekam utakmicu sa Olimpijakosom.😍❤️ 1
Bad Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Kodi izgleda nije ni osetio da ga ovaj povlači. Da jeste, verovatno bi tražio čelendž. Kako bi to Kampaco odglumio i pritisnuo sudije... Ne znam da li je Sale već potrošio sve čelendže pre te situacije. 1
MarioKempes Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 50 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ako budu tačne one prve prognoze on neće ove godine na parket. Koje prve prognoze, ne sećam se da je neko kredibilan prognozirao da se Izundu ne vraća pre januara? Ili sam ja propustio ili si ti pomešao. 2 hours ago, Starakajla said: Meni je najjači utisak koliko nismo imali sreće kroz celu utakmicu. Ovako iz glave: u prvom, Nvora igra odličnu odbranu 1 na 1, blokira šut, krade loptu i onda gubi korak, ispada mu lopta i igrač Valensije ostaje sam na trojci. U četvrtoj Dobrić iz kornera za tri, lopta curi iz koša, Kalinić kupi skok i zicer curi iz koša isto kao i trojka Trojka Valensije na kraju gde bacaju ciglu u pvri obruč i ona se odbija u koš (ok možda nije cigla ali svejedno) Bila je još gomila takvih nekih situacija, promašenih zicera, odbijenih lopti sl. gde da smo imali samo mali više sreće u jednoj ili dve situacije, dobili bismo ovo. Dodao bih i trojku Dobrića koju su sudije poništile besmislenim prekidom napada. Ne mislim da su to namerno uradili, samo dodajem kao jedan od malera.
Sinnerman Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 15 minutes ago, berti said: Jebeml i ga, mislio sam da je Batler neko kome cemo prvom dati loptu kada je gusto, kada treba da se izmisle neki poeni. Ok, ima vremena, ali po onome kako on izgleda, nikada mu ne bih dao da resava kada je gusto. Jeste resavao Monako, ali prosto ne uliva poverenje. Videcemo. Razumem šta pišeš i sam delimično delim mišljenje. U nekim momentima sam ostavljen bez reči koliko je lagan i moćan u napadu, dok sam u nekom momentu u čudu kakvu glupost uradi. Možda on za sada nije ono što smo očekivali (a znajući nas, očekivali smo prime LeBrona), ali prvo mora da se navikne na EL košarku, suđenje i da stekne kondiciju. U EL nema kao u NBA svako malo pauze i razvlačenja. Takođe moramo da budemo svesni da on ima samo 24 godine i koliko god smešno delovalo, ja se nadam da je on naš projekat na duže staze. Moguće da mamojeb kojeg čekamo bude ipak Devonte Grejem. Još bih se osvrnuo na sve prisutniju priču o tome kako smo mi klasična domaćica i kako ćemo se spustiti na zemlju kada došu gostivanja. Zaista mi je smešno da napominjem tim ljudima jer kao da nemaju oči, međutim nama se izdešavalo sve naopako i nekako gostovanja dođu u najgorem mogućem trenutku gde budemo u fazonu samo da se još neko ne povredi. Priznaću im to tek kada budemo bar delimično kompletni i u treningu, a ne ovako kada nam se na gostovanju vrate dva ultra bitna igrača posle višenedeljnih pauzi.
Dzo23 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Davidovac igrač manje ove sezone. Jedno veliko ništa dobijamo od njega. Uzima preko 16 min u prosjeku uz 2,5 šuta prosječno. U prevodu trči gore dole bez ikakvog učinka U odbrani je rupa. Sve Ok, kratka rotacija, pregršt povređenih, ali sad se to mora korigovati. Preskupi su njegovi minuti, kao i Jaga i Plavšića. Dobrić je imao najbolju partiju u karijeri protiv Monaka, ali treba biti realan i reći da on to ne može često. Mnogo češće ćemo kod njega gledati "krompir" nego 15+poena partije. Treba nam Izundu hitno nazad!
Sinnerman Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 7 minutes ago, Čočo said: Dan posle... jedva čekam utakmicu sa Olimpijakosom.😍❤️ Nikada ne čekam utakmicu sa Olimpijakosom. Najradije bih uradio fast forward. 2
Recommended Posts