Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A mučeni Rivero niko ne pita za njegovo zdravlje. Crna ovca, bela vrana.
Гвозден Чекић Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Čočo said: A mučeni Rivero niko ne pita za njegovo zdravlje. Crna ovca, bela vrana. Па за њега је у старту речено да ће три месеца бити одсутан. Као што нико не пита ни за Кенана и Картера јер знамо да су завршили сезону. Свакако што бржи опоравак свима њима.
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Čočo said: Nećete me prevariti. Bukvalno se vidi da je Grejm ubačen na trening da se umiri ciganija. U trenerci rekli mu da baci jedan pas i šutne jednom na koš koliko za snimak. Vidi se kad trči da štedi desnu nogu. Gotovo da ćopa. Zamišljam Social Media Managera kako na treningu juri igrača koji ćopa da ga snimi za story ili reels... Toeto, čim bude sledeći oglas, prijavljujem se da vam vodim društvene mreže. Sounds hella fun, ngl 2
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Znači petak, Valensija, protivnik koji kod kuće ima 9:1 skor u svim takmičenjima, atraktivnu igru, jedno od iznenadjenja Evrolige. Jedan poraz kod kuće od Hapoela bez prisustva publike. Ekipa dugo na okupu sa istim trenerom pojačani ove sezone na spoljnim pozicijama gde su inače bili dobri. Mi u naletu i sa jednom od najboljih formi u Evroligi, delimo prvo mesto ali i sa dosta problema na gostujućim terenima. Mi izgleda i konačno gotovo kompletni i u sastavu: Kodi, Miljenović, Jago Nwora, Batler Kalina, Dobrić Moneke, Odzelej, Deda Motejunas, Plavšić Sve u svemu, biće pravi derbi Evrolige i ne slučajno ostavljeni kao najbolje za kraj 12.kola. Očekujem odličnu košarku, da ekipa sa Nworom što pre klikne i naravno pobedu. ❤️💪 Edited 2 hours ago by Čočo 3 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Čočo said: Znači petak, Valensija, protivnik koji kod kuće ima 9:1 skor u svim takmičenjima, atraktivnu igru, jedno od iznenadjenja Evrolige. Jedan poraz kod kuće od Hapoela bez prisustva publike. Još dvaput spavamo i ode Valensija na 9:2 kući. 9 2 1 2
Medranotzz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Valensija ima 12 jednako ili priblizno jednako kvalitetnih igrača, gde trener Martinez ne zeli da mu tokom utakmice opada ritam i niko od igraca u proseku nema preko 22mpg(nesto slicno radi Pariz). Bas su napadacki nastrojena ekipa, svi redom šutiraju za 3 i svi imaju dozvolu da pripaljuju. Igraju bas brzo, niko od njih se nece libiti da uzme sut sa 8/9m i ekipa su ritma. Moze da ih ne ide citav mec i da za par minuta zatrpaju koš da potpuno okrenu stvari u svoju korist. Narucito u ACB ligi mi deluje da vecinu utakmica oni provedu u egalu ali uhvate taj neki momentum, zatrpaju kos nekome i tu zavrse utakmicu. Sa druge strane njih odbrana nesto i ne zanima, odrade eto toliko da se tu pojave i pokupe skok nakon promasaja. Dopustaju dosta poena za 2, dosta poena na obrucu i generalno mislim da njihova defanziva nece prelomiti utakmicu. Glavno pitanje jeste kako zaustaviti njihov napad, barem ga usporiti. 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 18 minutes ago, Medranotzz said: Glavno pitanje jeste kako zaustaviti njihov napad, barem ga usporiti Tu bar do sada nismo imali problem. Ako je Nwora na 100% ja ne vidim ko njega može zaustaviti od njihove spoljne linije. Takođe i Monekea i Motejunasa. Ozbiljna je Valensija ali po onome što sam do sada video od njih mislim da im mi nismo dobar match up. I da će imati dosta poteškoća kako u napadu tako i u odbrani. Nadam se da ću biti u pravu. P. S. Ovo sve pod uslovom da odigramo meč kao kad igramo na domaćem terenu. Edited 1 hour ago by Čočo 5
Medranotzz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Čočo said: Tu bar do sada nismo imali problem. Ako je Nwora na 100% ja ne vidim ko njega može zaustaviti od njihove spoljne linije. Takođe i Monekea i Motejunasa. Ozbiljna je Valensija ali po onome što sam do sada video od njih mislim da im mi nismo dobar match up. I da će imati dosta poteškoća kako u napadu tako i u odbrani. Nadam se da ću biti u pravu. Pa nismo se mi do sada sudarali sa ovakvim napadom u sezoni. Nesto najblize je Dubai, a oni su nas tim brzim otvaranjima i sutevima dobrano razbili. Makabi je veci haos ali imaju i manje kvaliteta i manje igraca za rotaciju. Ubedjen sam da ce Martinez bas taj Dubai gledati i pokusati jos vise da im ubrza otvaranja.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Medranotzz said: Pa nismo se mi do sada sudarali sa ovakvim napadom u sezoni. Nesto najblize je Dubai, a oni su nas tim brzim otvaranjima i sutevima dobrano razbili. Makabi je veci haos ali imaju i manje kvaliteta i manje igraca za rotaciju. Ubedjen sam da ce Martinez bas taj Dubai gledati i pokusati jos vise da im ubrza otvaranja. Može on slobodno da gleda Dubai. Samo treba da uzme u obzir da će osim Monekea koji drži nivo odbrane i radi sav prljav posao, u odbrani će imati i Nworu koji može da preuzima od 1 do 5. Naročito u njihovom slučaju gde na centru imaju igrače Nworinih gabarita.
Medranotzz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 15 minutes ago, Čočo said: Može on slobodno da gleda Dubai. Samo treba da uzme u obzir da će osim Monekea koji drži nivo odbrane i radi sav prljav posao, u odbrani će imati i Nworu koji može da preuzima od 1 do 5. Naročito u njihovom slučaju gde na centru imaju igrače Nworinih gabarita. Tačno, hoce nama znaciti jedno dodatno telo u vidu Nvore za rotaciju i tu borbu sa njihovim spoljnim igracima. Ne znam koliko ce u napadu imati ritam ali itekako ih moze maltretirati nazad. Kodi, Miljenovic, Batler, Jago, Dobric i Nvora-tu ima dovoljno rotacije, fizike i generalno tela da im se suprotstavimo spoljnoj liniji Cak sa Nvorom i Monekeom, mi jos nismo igrali sa ovako dobro organizovanom i brzom napadackom ekipom. Pa ce neka prilagodjavanja morati da se naprave jer ovi svaku miskomunikaciju nazad koriste brutalno i dolaze u otvorene šuteve. Bice ovo zanimljiva utakmica bez dileme. PS Utakmicu bi poceo isto kao protiv Panate, sve sto moze spuštaj na Donatasa. Da ih eventualno od starta ubacimo u probleme sa faulovima i ne ulecemo u zamku trčanja sa njima na njihovom parketu. Edited 1 hour ago by Medranotzz
Placebo Lone star Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Čočo said: A mučeni Rivero niko ne pita za njegovo zdravlje. Crna ovca, bela vrana. Gleda oglase za posao na Woltu i Glovu.Kalina ce ga sledeci put videti na vratima nekog kluba gde cuva red i mir. Edited 1 hour ago by Placebo Lone star
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Čočo said: Znači petak, Valensija, protivnik koji kod kuće ima 9:1 skor u svim takmičenjima, atraktivnu igru, jedno od iznenadjenja Evrolige. Jedan poraz kod kuće od Hapoela bez prisustva publike. A mi smo u rangu Hapoela prema tabeli EL, i imamo igrace koji se loze na publiku... tako da... sve se crta. 1
Dobar Los Milos Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 9:1 je lepa serija, ali svakoj dodje kraj. 1
Recommended Posts