Jump to content

Recommended Posts

Posted
44 minutes ago, BattleBender said:

Junačko postignuće je nešto što se nekad prečesto koristi, ali za ovo što radi tim zvezde, teško je da se može naći bolji izraz.

Nadao sam se, eventualnu pobedu zamisljao kao malo cudo. Ali nisam ocekivao, da budem iskren.

CMM igrao kao nekakva mesavina Wade-a, D-Rose-a i Bo McCalleba... Brutalan je.

Kalinic je najveci Zvezdin sportista od Barija pa na ovamo. Titan.

Za Ojeleyea sam mislio posle prvih par trkmi "Jao ponovo smo diveli Bentila". Lik je precar.

Dobri Dobric... Zasluzio je. Izvukao sve najbolje iz sebe.

Davidovac je i bez poena, sa sve par brainfarta u odbrani uspeo da bude fenomenalan. Jer to je cerebralni košarkaš Davidovac. Kako on nekad čita u odbrani i na skoku, kako oseca raspored saigraca, to je fenomenalno.

Batler mu ga je dao po nekakvim kajri irving foricama.

Plavšića smo preživeli...

Kako je ovo lepo i tacno receno!

Posted

Sta treba jos da uradi ovaj momak da se pokaze malo respekta kao "najgorem igracu evroligr", "13 igracu" "nezasluzenom kapitenu"? Pod mikroskopom se ceka prva njegova losija rola da krene paljba. Momak radi,cuti doprinosi, predstavlja ovaj klub na nacin na koji treba svojim trudom zalaganjem i borbom. Kako je samo izlazio agresivno pored 20 poena i u odbrani,poezija veceras.

Ne znam dal su tipkas bojsi sa paljbom na prvu imali ikad priliku da se presele da zive-rade u drugom gradu, a da ne pricamo o drugoj drzavi ili kontinentu i koliko nije svejedno uklopiti se navici se i prilahoditi se okolini.. Batler je jedna ozbiljna glava koja je jos na malim procentima svojih mogucnosti, on ce tek da pokaze sav svoj potencijal al na prvu se vidi njegov korak,prodor da decko jednostavno zna.

Sta reci za Semija koji je uz kalinu srce i Dusa ove ekipe... ovo je po emocijama ekipa nekoliko levela iznad one Radonjije u kojoj sam se osjecao najsrecnije u zivotu, ovo su jednostavno vanzemaljci. Hvala ti Sasa sto nam priredjujes ovo, sto si od Kodija Semija Kaline itd napravio ili vratio ono sto jesu a nama najvecu vjeru da idemo do kraja ove godine. Za kraj hvala ti najneprimetniji, "najnebitniji", najskromniji covjecr ove ekipdimages.jpeg.10f02271778eae72f96e8cb1e49a95a2.jpeg

• Like 3
Posted

EKSKLUZIVNO ! 
KOLEGIJUM TRENERA EUROLIGE KOD DR. MARIJANE

Kolegijum trenera predvodjen najtrofejnijim, Zelimirom Obradovicem boravio je u poseti poznatoj doktorki.
Iz kracih razmena misljenja izdvaja se jedna molba. 
" Molim Vas, ako je ikako moguce, da oporavite makar onog Nworu za sledece kolo ... ili onog drugog cupavog, jos bolje obojicu.
  I vidite sa onim diletantima iz njihovog med staff-a da ne pokvare jos nekog ... inace, najebasmo ga svi.
  Posebno obratiti paznju na malog glavatog u kupacim ... jeste, onaj sa fudbalskom loptom."

Uskoro detaljnije ...

Posted (edited)

upravo se završila repriza...

Kalina 35mpg-PIR 19, Kodi 34mpg-PIR 21 i Semi 31mpg, uz +18 sa njim na parketu... 💪💪💪

Dubok naklon svima za spartanski performans. Ovo je naša kuća. Ovde nema bodeva.

Tandem Dobri&Buttler je u završnici tako ošurio Monako da su im se nakon povratka u hotel aktivirali protivpožarni alarmi u apartmanima. Recepcioner upravo objašnjava Tajsu da se još uvek puši...

Edited by Wingwalker
Posted

Dobricu svaka cast. 

Kao neko ko ga godinama kritikuje i ko nije njegov fan nemam problem da napisem ovo. Pisao sam prosle godine kod Sfera da koliko god ga ne volim on moze biti dobar igrac za klupu ako nadje svoju ulogu, i ako bude u stanju da pogadja u solidnim procentima, danas je uradio i vise od toga, a vec par utakmica ima doprinos. Odlicno za nas i samo nek nastavi da radi ovo isto, bez nekih pokusaja da sam kreira, samo nek ubaci izlaznu koju dobije. 

Sta reci za Batlera kao sto sam pisao prosli mec, deluje mi da iz svakog napada moze da probije, samo da se kao veceras sacuva brzih faulova i nema greske tu. Meni licno jako zanimljivo i ono sto jedva cekam da vidim je Grejm, iz kluba kazu da Batler izgleda odlicno na treningu ali da je Grejm ako ne iznad onda makar ista klasa. Sto je meni tesko da poverujem. 

• Like 1
  • Love 1
Posted
6 minutes ago, Igor_ said:

Dobricu svaka cast. 

Kao neko ko ga godinama kritikuje i ko nije njegov fan nemam problem da napisem ovo. Pisao sam prosle godine kod Sfera da koliko god ga ne volim on moze biti dobar igrac za klupu ako nadje svoju ulogu, i ako bude u stanju da pogadja u solidnim procentima, danas je uradio i vise od toga, a vec par utakmica ima doprinos. Odlicno za nas i samo nek nastavi da radi ovo isto, bez nekih pokusaja da sam kreira, samo nek ubaci izlaznu koju dobije. 

Sta reci za Batlera kao sto sam pisao prosli mec, deluje mi da iz svakog napada moze da probije, samo da se kao veceras sacuva brzih faulova i nema greske tu. Meni licno jako zanimljivo i ono sto jedva cekam da vidim je Grejm, iz kluba kazu da Batler izgleda odlicno na treningu ali da je Grejm ako ne iznad onda makar ista klasa. Sto je meni tesko da poverujem. 

Bas sam to razmisljao ne znam da li si ti to napisao za Grahama da je brutalan na treninzima, ali nadam se da cemo videti i od njega nesto. Ne znam koliko je realno videti Grahama iz 2021/22 ali ajde da vidimo. Ja jedva cekam njega da vidim na terenu, ne znam zasto, ne odaje mi utisak da ce da bude patka, i jedva cekam da vidim razne kombinacije. 

Posted
6 minutes ago, Dz0nika said:

Bas sam to razmisljao ne znam da li si ti to napisao za Grahama da je brutalan na treninzima, ali nadam se da cemo videti i od njega nesto. Ne znam koliko je realno videti Grahama iz 2021/22 ali ajde da vidimo. Ja jedva cekam njega da vidim na terenu, ne znam zasto, ne odaje mi utisak da ce da bude patka, i jedva cekam da vidim razne kombinacije. 

U fazonu su da je Grejm igrac za prvu petorku. Nadam se sa nece pogresiti u proceni. 

• Like 1
Posted
4 hours ago, Čočo said:

G5qe-si-Wk-AEb-In-D.png

Ova Zvezda, ove sezone, obara sve teorije univerzuma. Ova Zvezda ide do kraja! ❤️

Ovde potencijalno postoji prva petorka: Graham, Carter, Nwora, Moneke, Bolomboy. 

Posted

Braćo presrećan sam.. 

Ova emocija, ovaj tim probija granice. Bilo je priče da su ovde šljakeri, igrači uloge, da nema mnogo košarkaškog IQ u timu.. Ako je to ovo što vidimo onda ja nemam ništa protiv.

Kapiten večeras kapitenski. Mnogo mi je drago zbog njega, sve mu je išlo nizbrdo od one promašene trojke protiv Amera. Raduj se dobri moj Dobri..

Kalina i Semi kičma ove ekipe, krila u pravom smislu te reči, da preriljaju, da skoče, da izmisle poene..

Vučina general, od njega nam sve zavisi a on je odlučio da pusti kohones ove godine. Kako mu je samo legla ova ekipa sa brzom tranzicijom..

Plavša večeras, ljudi i zbog ovog momka mi je mnogo drago. Opet je imao grč kad je ušao u igru, opet je počeo prvi minut lošije, ali uspeo je da se izdigne iznad toga, mnogi su ga vređali preko mreža i da nije prokletih povreda vrv bi otišao kao najveća prevara od igrača. Ovako ima priliku da pokaže zašto je došao i verujem da će se izboriti bar za tih 10-15 minuta za koje sam siguran da može da igra korektno..

DR MO i Čima, genijalci, pozitivci i igračine, svaki tim da ih poželi.

Iz sezone u sezonu sam želeo samo da igramo brzu, dopadljivu košarku, pa dokle stignemo. Najzad mogu da uživam u svakoj utakmici, većinu da gledam i po 2 puta. Brzina, jednostavnost, tranzicija, odbrana.. i na sve to dođe čarolija zvana Batler. Bez ikakvog napora dečko pleše po terenu, a nije ni na 40% Onaj što nam je toliko nedostajao prošle sezone da izmisli poene.. A sad ih imamo bar trojicu.

Ne mogu da dočekam Greema. On Batler i Kodi da se smenjuju na bekovima uz povremene upade Nwore, pa mi nećemo spuštati nogu sa gasa..

Izvinite zbog nepovezanosti posta, udarile emocije, praštajte..