Jump to content

Recommended Posts

Posted

Upravo gledam kvote za sutrašnji meč, favoriti smo uz to kvota na Monako je 2.35 što je po meni suludo kad se uzmu sve okolnosti, pogotovo jer nam pola ekipe fali i na megdan izlazimo za jednim centrom

Posted
12 minutes ago, ZvezdaBL said:

Upravo gledam kvote za sutrašnji meč, favoriti smo uz to kvota na Monako je 2.35 što je po meni suludo kad se uzmu sve okolnosti, pogotovo jer nam pola ekipe fali i na megdan izlazimo za jednim centrom

Monako je sinoc uzasno izgledao, verovatno je i do toga.

Treba igrati jako od samog starta, prebiti im bekove koji olako ulaze u nervozu, a na unutrasnjim pozicijama to isto ne izgleda sjajno. Svakako verovatno se Moneke vraca i tu nam sanse rapidno rastu

Posted

Jedina dobra stvar juče kod Monaka jeste što su morali bar malo da se iscimaju nego što je bilo očekivano na prvi mah. Napraviti 22:0 seriju iziskuje dobru potrošnju. Nije baš da će biti sveži. Sa druge strane mi se i nismo nešto potrošili na ovom gostovanju. Uz sve to ako Moneke nije ozbiljno povredjen i može da igra, biće svež. Favoriti su ali dobijali smo mi i manje očekivane utakmice. 

Posted
Just now, Sector said:

@Losmi17 što se smiješ brt? 🙂 Cijeniš da smo favorit ovako izranjavani?

Mozda je automatski,misleći da je neka sala 🙂

Baš loša naša utakmica juče,odbrana od pika katastrofalna,onda neka nepotrebna pomaganja udvajanja gdje uvijek nadju slobodnog igrača,baš loša priprema utakmice.Vjerovatno nas je dosta poremetila povreda Monekea.

Sutra će biti baš teško bez igrača,treba nam dobra utakmica Batlera i da Moneke igra pa bar da iamamo opciju sa Monekeom i Odzelejem na 4-5.

Gledao sam sinoć Monako,izgledaju kao da mogu baš dobru odbranu igrati,Partizan je većinu poena dao iz nekih teških pozicija,šuteva za tri preko ruke.A sto se napada tiče nisu dobro izgledali a moguće da je i do Partizanove odbrane jer su i Olimijakos i Barselona izgledali loše.

Posted
25 minutes ago, ZvezdaBL said:

Kvota na Monako u Mozzartu 2,05...mislim da ce biti i manja.

Posted (edited)

Nemam šta da zamerim igračima za juče. Umor, putovanje, nije bio dan, nove dve iznenadne povrede, par sumnjivih sudijskih odluka,...Ovaj poraz ne može da baci senku na prethodno dobro što su uradili. Ovo je i dalje skor iznad očekivanja u ovom periodu. Da li smo i u ovoj situaciji mogli bolje od onoga kao smo odigrali? - Mogli smo naravno, ali isto tako, ne može svaka utakmica da se pobedi, crta se na kraju podvači.

Gledao sam i večinu utakmice izmedju našeg najvećeg rivala i našeg narednog protivnika. I mišljenja sam da ako pokažemo reakciju posle poraza i budemo igrali svoju igru uz pomoć 20000+ Delija, možemo do povratka na staze pobede.

Napred Zvezda!

Edited by Blade
  • Like 2
Posted
8 minutes ago, liv7 said:

Kvota na Monako u Mozzartu 2,05...mislim da ce biti i manja.

Hoce sigurno ce se smanjiti jos uvek,kvote se smanjuju kad se uplate na dati tim povecaju tako da...

• Like 1
Posted

Svakim danom duze sa skracenom rotacijom umor igraca je izrazeniji. Nalazimo se u uskom grlu sezone. Videcemo sta ce Sale danas reci.

Posted

Čekajte stanite, kako sad kvota preko 2, eno sinoć rekoše ljudi sve preko 1.5 je poklon.

Izvolite, cigani. Počastite se. Časti komšijski sponzor preko 2. Em uzmete pare em manje para za budžet komšijama win win

ili to ne ide baš tako, a?

• Like 3
  • Pumpaj! 1
Posted
11 hours ago, Dzonii said:

Pw3GSUU.jpeg

Crveni karton!

eto juce je imao dabl trabl. golemac ga silovao i ja ga uznemirio :heart:

10 hours ago, berti said:

Čak je i Kuzma iz poslednje sezone, onako sjeban, delovao mnogo bolje od Plavše. 

ja sam gledao takva tocila kao sto su silobad, djoko salic, super mis, balaban, kosta serovic ali sa krivicnom odgovornoscu mogu da tvrdim da je plavsa najtocilo ikada. niti izgleda kao kosarkas, niti su mu pokreti kosarkaski, niti razmislja kao kosarkas niti ista radi kao kosarkas. bukvalno kosarkaski igor mijovic.

• Like 3
Posted
5 minutes ago, NMX said:

Meni je bilo iznenadjenje kako smo uspjevali sakriti lošu odbranu od pika Montejunasa.Ovako je izgledao većinu utakmica u Monaku,zato je i ispao iz rotacije.Golemac je to maksimalno napadao,ne treba očekivati od Montejunasa više od 10-12 minuta i oslanjati se na njega,idealan bi bio sto brzi povratak Bolomboja ali nisam nešto optimista,bar da je u Beograd došao..

Posted
Just now, The_Big_S said:

Ima li neko info kakva je situacija sa zglobom Izundua?

Teško da će neko imati informaciju o tome sve dok se naši ne vrate, a to će biti negde oko podneva.

Posted
1 minute ago, The_Big_S said:

Ima li neko info kakva je situacija sa zglobom Izundua?

Koliko znam, avion slijece oko 12 casova u BG. Tesko da bilo ko osim unutar tima zna u kakvom je stanju. Treba imati strpljenja.

• Like 2
Posted
7 minutes ago, HAMMER said:

eto juce je imao dabl trabl. golemac ga silovao i ja ga uznemirio

Znam druže da nije namera ali ovo silovanje u smislu košarke je toliko ružno i neumesno. Ima zaista boljih termina ako se želi nešto objasniti. Na stranu što ga Golemac nije silovao nego je nama falio ključni igrač pa još pod košem odakle su svi problemi kretali upravo iz te strane pomoći

• Like 5
Posted (edited)

Bolje da picimo small ball sa Dedom i Semijem na 5 ... makar da nam switch radi kao pre. Trpece skok ali jbg, nesto moras da das.

Oni nece ponovo izaci onako bezvoljno kao juce, treba ih prebiti ... druge nam nema

Edited by Plant
  • Like 4
Posted
6 minutes ago, Plant said:

Bolje da picimo small ball sa Dedom i Semijem na 5 ... makar da nam switch radi kao pre. Trpece skok ali jbg nesto moras da das

Nece, jer se sve crta da sutra ubacuju ves masinu protiv nas...

• Like 2
Posted

Nesrećne povrede, jbg. Osakaćeni jesmo, ali pali još uvek nismo. Ovo je samo jedan poraz, kojih će biti još u nastavku, jer je utakmica mnogo. Mora Batler da proradi, jer je vrhunski napadač, ali mu je odbrana užas i katastrofa. Kao da se u Americi nije profesionalno bavio košarkom i svaki kontakt sa igračem jeste faul, jer igra sve vreme rukama na igraču. Jedino da čekamo da se uvede opcija libera, kao u odbojci, samo što bi ovde igrao samo napad. 

• Like 1
Posted
56 minutes ago, LevonKendal said:

Koliko znam, avion slijece oko 12 casova u BG. Tesko da bilo ko osim unutar tima zna u kakvom je stanju. Treba imati strpljenja.

Da bre. Evo puni smo strpljenja. Greem ne igra dva meseca. Nwora još malo mesec dana a "nije povređen". Moneke - sa njim pojma nemamo šta je i kako je. Izundu izvrnuo zglob. Sutra igramo protiv Monaka kući i treba gledamo u Jaga i Plavšića. Puni smo strpljenja.

• Like 1
Posted (edited)
28 minutes ago, Dzonii said:

Nece, jer se sve crta da sutra ubacuju ves masinu protiv nas...

ovoga se i ja bojim. teško da oni mogu ponovit skromno šutersko veče od jučer osim ako ne budemo igrali obranu  na nivou koji smo držali tokom ovog winning streaka a opet s obzirom na brojne izostanke i poteškoće sa rosterom teško je poverovati da ćemo biti u stanju je odigrati dovoljno dobro da dobijemo ovaj meč. nimalo lak zadatak.

Edited by bodo
  • Like 2