VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bice 5 igraca i 6ti publika 🙂 Znaci dobijamo. Koliko sam shvatio Sasu, Moneke je mogao i danas da igra, ali su resili da to ipak ne rade. Izundu nema sanse da igra u cetvrtak. Nadam se Nvori. Sale je trebao Batlera ranije da vrati. Ja sam ok da mi drzimo domaci teren i da budemo u plusu dok se ne kompletiramo. Ovaj tim sa Grejmom, Nvorom, Bolombojem i nadam se Karterom ima bas visoki plafon. 4
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Podrška za Uroša Plavšića. Naravno i za sve ostale momke! Ovo je stvarno nenormalno šta nas je sve snašlo za nešto više od mjesec dana. Ova ekipa ima karakter! Idemo jako da branimo domaći teren! Sad je podrška nikad potrebnija, i to nije fraza! 2
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, VISOKOLETAC said: Bice 5 igraca i 6ti publika 🙂 Znaci dobijamo. Koliko sam shvatio Sasu, Moneke je mogao i danas da igra, ali su resili da to ipak ne rade. Izundu nema sanse da igra u cetvrtak. Nadam se Nvori. Sale je trebao Batlera ranije da vrati. Ja sam ok da mi drzimo domaci teren i da budemo u plusu dok se ne kompletiramo. Ovaj tim sa Grejmom, Nvorom, Bolombojem i nadam se Karterom ima bas visoki plafon. Nece Nwora protiv Monaka. 1 1 2 1
mindgame Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago samo da podsetim ciganiju da Uros Plasvic ima olimpijsku medalju, tako da su čuda moguca, kao i pobeda protiv Monaka u cetvrtak koja nije ni približno veliko čudo kao Plavsina medalja. Laku noć ciganijo 1
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, VISOKOLETAC said: Bice 5 igraca i 6ti publika 🙂 Znaci dobijamo. Koliko sam shvatio Sasu, Moneke je mogao i danas da igra, ali su resili da to ipak ne rade. Izundu nema sanse da igra u cetvrtak. Nadam se Nvori. Sale je trebao Batlera ranije da vrati. Ja sam ok da mi drzimo domaci teren i da budemo u plusu dok se ne kompletiramo. Ovaj tim sa Grejmom, Nvorom, Bolombojem i nadam se Karterom ima bas visoki plafon. Mene najvise plasi jer je to receno i za Nworu pa isto tako ne igra idalje. 1
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Igor_ said: Nece Nwora protiv Monaka. Jel je projektovan protiv Valensije? 1
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sve dok su bata Semi i Deki zdravi, uopšte ne brinem za poziciju 5. Jebao vas bre Tajs i Monako, otrešće to kouč Saša 15 razlike na ličnoj bazi. Još nam je 25 u ladnoj vodi, nemoj da je neko smanjio loženje. Mora opet da gori sve u četvrtak. 1 2
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Znači...moglo bi se zaključiti ali i ne mora da znači da postoje pristojne šanse da će Nwora nakon pet nedelja van rotacije ipak u četvrtak moźda neigrati...? Edited 1 hour ago by Wingwalker
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Podrzavam da se ne rizikuje sa Nworom ni sa bilo kojim igracem u ovom delu sezone, i Moneke ne treba da igra u cet ako nije na 100%...
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da damo podršku ekipi, pa šta bude... Brine kontrola skoka koja nas je i danas mnogo koštala, pa ako tu nešto iznivelišemo može biti dobro na kraju. Puna Arena, motiv kod Saše i igrača i da se sačuva domaći teren, to bi bila premija iz ovog duplog kola. A onda da se nadamo da nam se neko vrati od nedelje 🤷♂️
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ono kad nas narod kaze "od boga zdravlja" tek sad kapiram. Znam da je off, ali kako je lepo ponovo videti Farida, igra ko momcic.
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 32 minutes ago, suptil said: Jel je projektovan protiv Valensije? Kako mi je receno racunaju na obojicu od ponedeljka. Grejma i njega. Edited 1 hour ago by Igor_ 1 1
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Igor_ said: Kako mi je receno racunaju na obojicu od ponedeljka. Grejma i njega. Kakva slucajnost i ja od ponedeljka krecem na trcanje i bataljujem cigarete. 1 8 1
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da bi imali neke izgledne šanse za Monako nam treba minimum Moneke. Bilo bi dobro i da Izundu bude u stanju da igra. Sa njima dvojicom imamo realne šanse. Moraće Batler nekako da se sačuva ličnih i isporuči jednu korektnu partiju.
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Crni said: Kakva slucajnost i ja od ponedeljka krecem na trcanje i bataljujem cigarete. Ponedeljak je uvek pocetak svega😁. Batleru ce trebati dosta vremena kako stvari stoje, nek mu vezu ruke u odbrani na treningu da se navikne sto pre. 1
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @Shunsuke Nakamura pitaj @Igor_ za Monekea, glupo mi ponovo da pitam za nesto 😄 4
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, suptil said: @Shunsuke Nakamura pitaj @Igor_ za Monekea, glupo mi ponovo da pitam za nesto 😄 Ne znam, ovo mi je juce receno posle toga nisam cuo nista, tj danas posle meca.
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Igor_ said: Kako mi je receno racunaju na obojicu od ponedeljka. Grejma i njega. Taman bi mogli malo protiv Igokee da osete teren...
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ako je najbolji igrač meča bio Kenan Kamenjaš, a jeste, onda je jasno gde smo podbacili - skok, borba, hustle, ničije lopte. Na sve to ove proklete povrede, nikako da izađemo na zelenu granu zdravstveno. Moneke je najvažniji igrač ovog tima, motor. Izgleda da je medeni mesec za D-Moa prošao, igrao je nestvarno dobro, a ovo je ipak realnost. Zna košarku ali je mnogo spor i neatletičan. A trebaće nam itekako, posebno ako je alternativa čovek koji nikako da izleti iz 12 jer nemamo dovoljno zdravih da ga izbacimo. Ali nema predaje niti ružnih reči ka ekipi. Igramo košarku. Nije lako u ovom ritmu i sa ovim problemima. Butler bi već sad morao da krene da isporučuje. Znam da mu treba vremena ali došao je da igra košarku a ne da otkriva gravitaciona polja na Saturnu pa da mu treba mesec dana prilagođavanja, posebno što ga ne prati reputacija divljeg low IQ igrača. Monako je večeras izgledao dosta loše ali isto tako i koliko mogu biti opasni ako igraš mlako i čuvaš rezultat protiv njih. Krvlju bih potpisao da u četvrtak imamo suđenje kakvo su komšije imale večeras. 4
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Webad said: Salu na stranu u vezi dunstera plavsica, ja se ljudi ozbiljno plasim da doticni svojim neartikulisanim pokretima i kretnjama ne povredi nekog saigraca na treningu Širiš paniku kao da se to nama već dešavalo ?
Fromthecorner Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Nagledali smo se cuda sto se Zvezde tice i nekoliko puta sam rekao nema teorijske sanse da se dobije pa se ipak pobedilo. Ali sto se tice cetvrtka bas bi morao da igra Moneke da bi se necemu nadali. Danas smo videli kako izgleda skok bez njega a da ne spominjem sto nece biti ni Izundua. Svakako podrska momcima u cetvrtak, dolazimo da izgubimo glas 💪 3
Recommended Posts