Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Potpuno je nebitan poraz. Ipak porazno je kako se klub odnosi prema navijacima, i jasna je zabrinutost i poljljano poverenje u klub pi pitanju zdravlja igraca. Samo sam molio boga da ne izgubimo jos nekoga, jer je potrosnja ogromna na ovoliko malo igraca. Ne znam, neka je bog na pomoci momcima, njima je najteze. Najgori medicinski staf sigurno na svetu. 4 2
liv7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Perkos2 said: Poraz ko poraz nije strašan ali ovo sa povredama stvarno više nije samo slučajnost. Naravno da nije..bez obzira koliko se upinju da nas ubede da smo nesrecni... 3 2
Todo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Dobi nas KK Budućnost,Kamenjaš i Mcanly. Ali ajde i to, ali Plavšića 15-20min sledeći meč, to mislim da neću moći da podnesem i gledam. Sudjenje, već rečeno, kada vidim onog raspalog Izraelca ko iz groba da su izvukli, jasno mi je šta će biti. Čovek je težak klošar od sudije. Edited 3 hours ago by Todo 9
Šiljokapi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Završen je medeni mesec, k'o nas je kleo nije dangubio. Vlaška, ciganjska, vudu, k'o zna koja. Crna da crnja ne mož' biti 2
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Jebe mi se za poraz. Bez Nwore i Monekea je već mnogo. Videlo se da je utakmica bila improvizacija jer je sve spremljeno palo u vodu zbog odsustva Monekea. Jebene povrede. Već vidim bez Monekea i Izundua narednih mesec + dana. Iz toga se već teško možemo izvući. Ovo je neko ozbiljno sranje na nas bačeno. Edited 3 hours ago by Čočo 10
djenkoslav Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Poraz kao poraz, nista strasno, ali ljudi jos 2 povredjena igraca, jos 2 "dodatne analize u ponedeljak", jos 2 cizme, jos 2 "pratimo stanje iz dana u dan", jos 2 "poceo da radi individualno u teretani"... Ja nemam snage vise a mogu misliti kako je njima...
Mario1563 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Урош19 said: Povreda Čime je ipak bila too much za prevazići danas, valjda nije ništa preozbiljno. Šteta za kraj niza ali bar imamo dobru zalihu pa nije smak sveta. Nadam se da Izundu neće dugo pauzirati jer je do sad bio odličan. Što se tiče Plavšića, ne mogu da verujem da je bilo toliko ludilo za njegovim a on komentator kao i svaki drugi. Aj da su u pitanju Morgan Freeman ili James Spader koje je uživanje slušati pa i da razumem toliku maniju. Nikada mi nije prijao Plavšić, a sve više mi deluje da je ozbiljan baksuz 3
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ova ekipa nije zasluzila ovolike pehove, bice SF dobiti Monako ali podrske ne sme faliti u Areni. Ne bi me cudilo da zaigraju Nvora ili Grejem makar malo 5
HAMMER Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago brat plavsa je reprezentativac. sve se moze kad se hoce... 2
NikolaTest Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bolomboj, Moneke, Nvora, Karter, Grejem. Petorka za top 6 🙄 Stvarno nema smisla ovo sto se dešava.
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bojim se da nas čeka sad neki negativan niz sa ovoliko povreda jbg. Teško je ovako igrati košarku.
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Issey said: Ovo sa Izunduom je baš bedak, sam se povredio bez kontakta. Imamo trenutno bolnicu bukvalno, a ne košarkaški tim. To će mnogo uticati na skor u sledećih mesec dana, jer sad praktično ponovo nemamo drugog centra.. Izvrnuo je zglob na doskoku, to ne mora da bude ozbilnija povreda. Tu je uvek odmah prisutan bol nakon povrede, tako da često deluje lošije nego što jeste. 2 1
vinogradskaopera Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jao pa Izundu ce verovatno cizmu nositi, taman mu je Graham razgazio 1
liv7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako nismo u stanju da obezbedimo igracima zdrastvenu zastitu na novou ostalih klubova u Evroligi,onda je posteno da istupimo.Sramota je da nam se igraci,koji daju sve od sebe za klub,ovako sakate..Nisu zasluzili da ugrozavaju karijere,zbog necijeg neznanja i nemara 7 2
YAO Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja prosli put napisao da je Sale video da Plavsic ne moze i da nece vise ni 1 min igrati u EL. Ocigledno nije video. Nisam vide utakmicu gde 1 igrac unisti sve za 1 min u trecoj cetvrtini. 3
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Za Jerarda se sramite koliko strpljenja nemate. Pre njega ajde da rizikujemo dovedemo NBA igraca koji je otpao u zadnji cas. I kad taj dodje onda nemate strpljenja da prodje period adaptacije jer ocekujete da odma trpa 40p 20a 15s i bez problema sa faulovima. A Izunudu i on otisao jbt. 16
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobro, svakom nizu dodje kraj pa tako i našem. Velikih 7 uzastopnih pobeda sa ovim malerima je iznad svih očekivanja. U ovom duplom kolu ako dobijemo Monako bićemo na 1-1 što je fenomenalno. Realno večeras je teško bilo šta i očekivati. Moneke , pa kasnije Izundu koji je bio najbolji večeras Prosto neverovatno da nam se povredjuju najbolji...prvo Nwora,koji je bio u odličnoj formi, pre njega Karter, sad Monekee koji je odličan od početka, pa Izundu.....ovo je necuveno. Večeras se malo toga moglo. Ionako skraćen roster dodatno je skracen sa Plavsicem koji je ušao na 1 minut i napravio haos, sa Miljenovicem koji se pogubio na početku kao da je pionir, gde je igrao 3 min, a onda nas je dokusurio Yago.....tri igraca koji neće ni biti u 12 ako se ikad kompletiramo. Idemo dalje. Čestitke na borbi. 3
Valensija Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jebe mi se za poraz, jebe mi se za ogavno sudjenje. Hocu da ovo prokletstvo konacno prestane. Nema kluba u bilo kom sportu koji je ovo dozivio. 8
NikadProtivKaline Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago nadam se da cima nije nesto ozbiljnije, negde sam procitao samo predostroznost ali onda plavsic par puta u prenosu pominje ozbiljniju povredu prepone? izundu jbg mesec dana, ali s obzirom da je ovo kkcz, racunaj dva sto se tekme tice, losa priprema saleta skandalozna udvajanja i jos gori skok odbrana uglavnom losa, ali bilo je i dobrih momenata gde pokrijemo sve...ali onda nam pokupe svaki jebeni skok deluje da je jurica solidno iskolovao saleta veceras e da, onih minut ipo plavsica sam mislio da blokiram iz secanja...ali s obzirom da cemo sada morati vise da ga gledamo - neka se jebe i on i jovitomi i onaj ko je smislio da je dobra ideja da ga vratimo luka m je za njega kajl hajns licno 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Gaga said: Batler je uzasan Template klasicnog ciganina onda ajde da dovodimo isluzene rage kao pre pa cemo da pitamo zasto nemamo nikoga sa upsideom. 3
Mario1563 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, liv7 said: Ako nismo u stanju da obezbedimo igracima zdrastvenu zastitu na novou ostalih klubova u Evroligi,onda je posteno da istupimo.Sramota je da nam se igraci,koji daju sve od sebe za klub,ovako sakate..Nisu zasluzili da ugrozavaju karijere,zbog necijeg neznanja i nemara A cije je neznanje sto se igrac povredi pri doskoku? 4
avakss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad kad se vrate nwora i grem a duze odsustvo monekea i izundua,samo mi je krivo za ovu ekipu sto se necemo izmjeriti kompletni sa nikim..
NikadProtivKaline Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago sto se jareda tice - bice to ok problem je sto vise nemamo mnogo vremena za cekanje bez monekea i nwore, nama treba neko ko ce da trpa odmah i sada 8
Recommended Posts