VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 9 minutes ago, Taki said: Jasno mi je da ne moze igrati ali koliko vidim on nije poceo ni trenirati ili grijesim? Ako jeste onda ok Mora valjda prvo individualno da trenira, a onda sa timom, pa neka utakmica ABA lige, pa tek onda EL. Mi u Novembru imamo gostovanje u Dubaiju i Valensiji, u Decembru Hapoel i Paris (naravno i komsije, ali smo u Beogradu), ali zato u Januaru smo ceo mesec na putovanu i u EL i u ABA ligi. To nam je mesec koji ce nam odrediti sudbinu ove godine i moraju nam tada svi igraci biti zdravi i u pogonu. Nadam se da ce i Bolomboj biti zdrav, posto se te utakmice dobijaju na odbranu i zelju. Edited 2 hours ago by VISOKOLETAC
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, JPM said: Laganjem. Next question. i to transparentnim. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 6 minutes ago, bodo said: i to transparentnim. Pa to... Što se Grehama tiče, batica izjavljuje da je nervozan i da jedva čeka teren, ali oči mu se smeju dok misli na lovu. Edited 2 hours ago by JPM bacita :) 1 1
quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mora valjda prvo individualno da trenira, a onda sa timom, pa neka utakmica ABA lige, pa tek onda EL. Nwora se povrijedio 24. oktobra. Nije toliko dugo bio odsutan da bi bilo potrebno ne znam kako postepeno vraćanje u tim. Ako je fizički spreman, odradi jedan ili dva treninga sa timom i nema razloga da ne igra EL. To jest, ako se oporavio od povrede.
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 5 minutes ago, quentin said: Nwora se povrijedio 24. oktobra. Nije toliko dugo bio odsutan da bi bilo potrebno ne znam kako postepeno vraćanje u tim. Ako je fizički spreman, odradi jedan ili dva treninga sa timom i nema razloga da ne igra EL. To jest, ako se oporavio od povrede. Ja samo pitam da li je bolje da mu se list oporavi u potpunosti i ne zuriti sa njegovim vracanjem u tim ili rizikovati da ga izgubimo za sezonu? Da li nam je vaznija ova utakmica ili da odigra narednih minimum 30 utakmica u EL? Edited 1 hour ago by VISOKOLETAC
quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, VISOKOLETAC said: Ja samo pitam da li je bolje da mu se list oporavi u potpunosti i ne zuriti sa njegovim vracanjem u tim ili rizikovati da ga izgubimo za sezonu? Da li nam je vaznija ova utakmica ili da odigra narednih minimum 30 utakmica u EL? A ja samo pitam da li se on oporavio ili nije. Ako se oporavio i može da trenira, nema razloga da ne bude u timu. Ako ne trenira, znači da se nije oporavio od povrede. 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 1 hour ago, Sector said: Ja bih potpisao da su njima zdravi Lessort, Holmes i Yurtseven, a nama Nwora. Eh sad, nećemo se zajebavati. PAO ima najbolju bekovsku liniju u EL and it's not even close. Imaju dovoljno dubine na krilima da pokriju nedostatak centra, biće sigurno raznih varijanti, sa Osmanom na PF, sa Rogkavopoulosom, zonska odbrana, svašta nešto. Sudije čak instinktivno krenu da ne sviraju kontakte na centrima kad ih čuvaju niži i slabiji igrači. Biće ovo zajebana utakmica. Ako Grant uspe da odseče Codija, mi smo u ozbiljnom problemu, a Grant je meni lično najbolji defanzivac među EL bekovima. Moramo ubaciti Nunna u nervozu, sklon je tome. 2
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Očekujem jednu kvinsi-milerovsku partiju od Batlera večeras 4 2
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Chaos Is Me said: Eh sad, nećemo se zajebavati. PAO ima najbolju bekovsku liniju u EL and it's not even close. Imaju dovoljno dubine na krilima da pokriju nedostatak centra, biće sigurno raznih varijanti, sa Osmanom na PF, sa Rogkavopoulosom, zonska odbrana, svašta nešto. Sudije čak instinktivno krenu da ne sviraju kontakte na centrima kad ih čuvaju niži i slabiji igrači. Biće ovo zajebana utakmica. Ako Grant uspe da odseče Codija, mi smo u ozbiljnom problemu, a Grant je meni lično najbolji defanzivac među EL bekovima. Moramo ubaciti Nunna u nervozu, sklon je tome. Pa ja zato i kažem da je nama preko potreban Nwora da bismo se šibali sa njihovom spoljnom linijom. Prije će oni da prežive Motiejunasa i Izundua nego mi ozbiljnije minute Yaga i Dobricka. To je naravno samo moje mišljenje, vidjećemo šta će parket pokazati. 1
Carl Johnson Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa Sale je maltene rekao da Nvora nece igrati, jasno je da nam je potreban, ali je povredjen covek 1
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, quentin said: A ja samo pitam da li se on oporavio ili nije. Ako se oporavio i može da trenira, nema razloga da ne bude u timu. Ako ne trenira, znači da se nije oporavio od povrede. Onda se nije oporavio od povrede. Da li ti je tako lakse?
Placebo Lone star Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago O stanju Nvore, i ostalih povređenih: "Nvora je od dana do dana, nije trenirao sa ekipom,. Uvek je otvoreno pitanje, kada ne trenira onda su male šanse da igra. Ostali su dobili jake udarce, sada su oporavljeni i spremni su za utakmicu"
Obi-Wan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nepopularno mišljenje: Batler treba da isprsi i istupi baš protiv najzejebanije bekovske linije u EL - not gonna happen. Previše je mekan i još uvek nesnađen na EL košarku, pravila, suđenje, saigrače...da bismo mogli da očekujemo tako nešto. Ok, ima taj faktor iznenađenja, ali preiskusna ekipa i trener da će tako nešto dozvoliti. Daj bože da grešim i da će se nakon par ubačenih šuteva zapaliti i demantovati ovo. 9
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Braćo cigani, situacija je sledeća: Kombinat je želeo da baš danas moram da putujem, tako da slećem na destinaciju u 19:40. Taksi, hotel kurac palac. Uslovi koje zahtevam za danas: 1. Da er srbija ne kasni, jebo sam im majku, ništa neću videti ako kasnim 2. Da VPN radi kako treba, ajmo braćo Ukrajinci, don't fail me now 3. Sad ono mnogo važnije: - da čru oriđinal cigani u hali pozdrave brata Štimaru na svaki mogući način 4. Da se pumpa u granicama bezbednosti od kriminalaca pod okriljem generalštaba 5. Da se strpaju muda u usta Atamanu i zabeleži sedma u nizu 7 2 1 3
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, NMX said: 5. Da se strpaju muda u usta Atamanu i zabeleži sedma u nizu Ja ne bih stavljao moja muda u onakva usta... 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, JPM said: Ja ne bih stavljao moja muda u onakva usta... Vidi onda sa Slukasom 1 6
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Možda Batlera motiviše Nan koji je preko puta 🙂? Kako god da bude, nadam se da možemo da izvučemo ovu utakmicu - mislim da je nevjerovatno važna za nastavak sezone, posebno za onaj dio kada krenu gostovanja. Ako budemo pobjeđivali kući, manje opterećenje imamo za brejkom u nastavku sezone, a kada je manje moranje, veća je šansa da brejk i ostvarimo 🙂. Iako su njhovi bekovi brutalni, treba se paziti krila koja mogu da šire Motejunasa i Izundua i da nam odigraju ono što smo mi Oliju napravili prošle godine. Uz maksimalnu motivaciju Monekea, Kaline, Dede i Samija, ovaj problem bismo mogli da suzbijemo i da možda i mi njih iznenadimo nekom nižom petorkom - CMM, Batler (Miljen/Dobrić da ih malo biju i nerviraju Nana), Kalina, Sami i Moneke. Krenuti sa Motejunasom, pa vidjeti da li može da ih uvede u problem sa faulovima i bonusom, ako ne moramo se prilagoditi i mi. Svakako da Saši i momcima treba dati podršku, šta god da bude, a trebaće nam i malo sreće večeras. Motivisan je Ataman da nas pre...., velika je to fukara. Edited 1 hour ago by Erik Kartmen 1
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja se ne bih plasio ni da na njihov smol bll odgovorimo nasim smol bolom i da cemo ih tako lakse braniti a ne ispastati u skoku. Oni potencijalno mogu da eksploatisu pop i u slucaju preuzimanja bekovi napadnu nase centre dok sa Monekeom i Odzelejom na 4 i 5 to ne bi bio slucaj. 2
djole_ynwa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Да ли неко има искуства са куповањем карата за утакмице у Шпанији? 21.11 играмо са Валенсијом и на њиховом сајту су избачене карте које полако нестају. Међутим,мени стално избацује грешку приликом регистровања,што је предуслов за куповину. Ако неко зна, и може да помогне нека ми се јави.
JPM Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 11 minutes ago, NMX said: Vidi onda sa Slukasom Ma imaju oni onu neku novinarku... to bi bilo zgodno... ali dobro, to je gostovanje, imam vremena da se uglancam do tad. 1
deez nuts. Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 6 minutes ago, djole_ynwa said: Да ли неко има искуства са куповањем карата за утакмице у Шпанији? 21.11 играмо са Валенсијом и на њиховом сајту су избачене карте које полако нестају. Међутим,мени стално избацује грешку приликом регистровања,што је предуслов за куповину. Ако неко зна, и може да помогне нека ми се јави. vpn 1
astrix1402 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 56 minutes ago, Chaos Is Me said: Eh sad, nećemo se zajebavati. PAO ima najbolju bekovsku liniju u EL and it's not even close. Imaju dovoljno dubine na krilima da pokriju nedostatak centra, biće sigurno raznih varijanti, sa Osmanom na PF, sa Rogkavopoulosom, zonska odbrana, svašta nešto. Sudije čak instinktivno krenu da ne sviraju kontakte na centrima kad ih čuvaju niži i slabiji igrači. Biće ovo zajebana utakmica. Ako Grant uspe da odseče Codija, mi smo u ozbiljnom problemu, a Grant je meni lično najbolji defanzivac među EL bekovima. Moramo ubaciti Nunna u nervozu, sklon je tome. Prime CMM i Nwora sa igrama iz dosadasnjeg dela sezone, sa igrama koje su Devonte i Butler pruzali u NBA, mozda nisu bolji, ali razlika definitivno nije velika. Svakako je u prednosti Pao, ali ne u tolikoj (t's not even close). Naravno, naglasavam pocetak posta i pod kojim uslovima.
Psycho Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Najbolje da neću podršku Štimcu večeras da pružim. Ovo što mi živimo, preživljavamo i doživljavamo može da se nađe u nekim filmovima eventualno. Bilo je mnogo dobrih i tačnh upisa po tom pitanju, pa neću da ponavljam. Jedno moram - boli me patka za plaćenike sa šipke. Prvi ću večeras da skandiram Štimcu, pa makar jedini u hali bio, a neću biti. Radim u centru grada, sa protesta uveče u treću, a tamo kafići puni. Skinhedzi izboli nekog dečka na moje oči, drugog prebili, jedva ga spasli. Njih 20 bar ga gazilo, morao sam pandure da zovem da reaguju, naroda na ulici koliko hoćeš, razbežali se ko je gde stigao. Niko da pomogne ili reaguje. I sve to se dešava u samom centru grada, kod Muzeja. "Neutralnih" koliko hoćeš, a verujte mi na reč da i među tom masom ima itekako onih koji podržavaju sve ovo što se dešava godinama već, iz sopstvene koristi. Što se mene tiče - podrška igračima večeras, podrška Štimcu, podrška Dijani, podrška STUDENTIMA. PUMPAJ! 8
HAMMER Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Ladno ima ljudi koji lete er srbijom. Sad sam sve video... 1
Recommended Posts