Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam lično na skoro svim protestima još od tamo neke 2016. ili 17. kad je krenulo protiv Vučića i kada nije bilo toliko popularno ići na protest generalno naročito medju nekom mojom mladjom generacijom i sećam se da sam morao da nagovaram drugove da što više nas ode zajedno. Definitvno ću se priključiti ako bude skandiranja Štimari sutra i nekog pumpanja u areni, ali smatram da to treba da uradimo glasno i jasno jednom ili dva puta tokom meča i to je to. Apsolutno mislim da nema poente pumpati ceo meč i samo može da se naruši neka opšta atmosfera na utakmici. Eto ovaj prvi deo posta sam napisao kako me ne bi napao neko odmah da sam ćaci ili tako nešto, verujte da bih sve Zvezdine titule dao odmah ako bi to značilo da će ovo zlo sutra da padne, samo mislim da nema potrebe od cele utakmice praviti protest, a na ulici se vidimo definitvno još u budućnosti 🫡

• Like 1
Posted (edited)
28 minutes ago, Daiki Ito said:

Od srca i Tebi i ostalima zelim da ne dozivite sto smo mi dozivljavali i ko Boga Vas molim ne dozvolite da Vas zavade sa vasim komsijama , rodbinom , bracom . Ako neko voli pogresnog , ne znaci da tog nekog treba vrijedjati , jer ima ona stara zavadi pa vladaj to je na djelu bilo u CG , a sad je u Srbiji .

Tebra, nije sad nego 15 godina.
Ne znas ni gde zivimo, ni sta zivimo...

- Pada nam beton na glavu.
- Da l kupovao cackalicu, da l kupovao hladnjacu, da l stan, kupujes od jedne te iste mafije.
- Truju nam zemlju.
- Vazduh je gori nego industrijski distrikti po jugoistocnoj, istocnoj, juznoj (sta god) Aziji. Vazduh u mom gradu ima konstatnost rankinga na top listama zagadjenosti jos malo pa kao Djokovic u poslednjih 15 godina...
- Manji uticaj bandita na zivot normalnog coveka su imali ljudi u 19om veku na divljem zapadu.
- Tuku nas jer im se moze.
- Koriste neispitano vojno oruzlje na nas.
- Kupaju nas suzavcem, kao light verziju onoga sto ce posle da nam rade
- Uciteljicu teraju da bude caci.
- Policija radi sta hoce, i u policiji radi ko hoce ako je to potrebno ovim zlotvorima.
- U postanskim sanducetima nam dolaze pozivi za glasanje za osobe koje ne postoje i ne zive na toj adresi.
- Ne da ne fermaju ustav i zakon, nego se i ne trude vise da prikriju to.
- Trose nase pare na njihove megalomanije i na njihovu placenicku vojsku.
- Da l se uhvatio za daljinski, da l za kvaku izlaznih vrata, u narednih 5 sekundi ces morati da vidis 15 kladionica, 13 nakaza od zgrada koje ce narednih 300 godina da urbanisticki da unistavaju mesto, 4 apoteka
- Kad izadjes iz prodavnice i bacis pogled oko sebe videces grad koji lici na Moldaviju, iako si par sekundi pre toga 200g kafe platio kao da si je kupovao u nekakav corner shop na setalistu u Kanu
- od nasih para se finansiraju busevi koji dolaze iz Albanije i Kosova da bi se napravila brojka za sns mitinge

-------

Malo razvukosmo ovo na previse strana, ali zajebi... Evidentno ne znas STA zivimo. I tu Zvezdu koju moramo da gledamo, moramo da gledamo na kanalu koji ce da plati 50 puta za TV prava nego Nemci ili Francuzi. Naravno nasim parama.
Pustite nas da se osecamo kao iole normalna ljudska bica dok navijamo za tu Zvezdu. Barem u kosarci. Jer su svakom normalnom coveku i Zvezdu ogadili u fudbalu. Takva su govna da vise ne znam 2 osobe kojima se ne gadi FKCZ. A znao sam stotine kojima se leto jako cesto svodi na iscekivanju da li ce se Zvezda kvalifikovati u LS.

Edited by BattleBender
  • Like 14
  • Love 2
  • Thanks 4
Posted
25 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Moze Zvezda da se prati i bez tuca i kriminala. Mojne te fazone, molim te.

Pa najbolje da je svaka osoba u kriminalu, jbt koliko odjednom svi sve znate i moralne ste vertikale, tačno se zapitam da li je ovo Sveta Gora ili Vox92

• Like 1
Posted
53 minutes ago, Antibes said:

Pratim pomalo šta radi Štimac, sve je to ok... ali nisam za to da nešto njemu dajemo specijalnu podršku. Možda bi mera bila neki transparent. Ne vidim da je njegovo hapšenje važnije od brojnih drugih hapšenja, studenata itd. On nije uhapšen kao bivši igrač Zvezde, već kao protivnik vladajućeg režima.

Ali snažno jesam za to da Arena, navijači Zvezde, glasno i jasno izreknu stav o stanju u društvu, o beznađu u kome smo.

Jesam i za to, da to bude povremeno, ali da se ne naruši podrška timu u pokušaju da pobedi ove zelene. 

Treba naći neki model... lupam, npr sad je in to natpevavanje tribina sa Zvezda šampion... Olimpijakos... možda nešto ovako:

Nanananana... Zvezda šampion;

Oooooooooo... Hulja u zatvor.

Eto tako npr, moglo bi da bude efektno. Sigurno neko može smisliti i nešto bolje.

Dakle, suština je, ne ili Zvezda, ili normalan život, nego i Zvezda i i normalan život. Ne isključuje to jedno drugo.

Pjevljivije je ooooo puši ga vučiću...:)

Posted
19 minutes ago, iggy97 said:

Apsolutno mislim da nema poente pumpati ceo meč i samo može da se naruši neka opšta atmosfera na utakmici. 

Vidiš, ja imam sasvim suprotno mišljenje. Mislim da bi pumpanje svih u hali ceo meč pokrenulo domaću osnovu da daju 300% svojih mogućnosti. Kalina već to radi, DeDa bi uhvatio bar 5 lopti pod našim košem, Kep bi ubacio bar 12 trojki a Miljenović podelio 15 asistencija (ako je pumpadžija). Stranim plaćenicima je svejedno šta mi urlamo, bitno je da se trese hala. Tako da atmosfera neće da manjka

30 minutes ago, BattleBender said:

Tebra, nije sad nego 15 godina.
Ne znas ni gde zivimo, ni sta zivimo...

- Pada nam beton na glavu.
- Da l kupovao cackalicu, da l kupovao hladnjacu, da l stan, kupujes od jedne te iste mafije.
- Truju nam zemlju.
- Vazduh je gori nego industrijski distrikti po jugoistocnoj, istocnoj, juznoj (sta god) Aziji. Vazduh u mom gradu ima konstatnost rankinga na top listama zagadjenosti jos malo pa kao Djokovic u poslednjih 15 godina...
- Manji uticaj bandita na zivot normalnog coveka su imali ljudi u 19om veku na divljem zapadu.
- Tuku nas jer im se moze.
- Koriste neispitano vojno oruzlje na nas.
- Kupaju nas suzavcem, kao light verziju onoga sto ce posle da nam rade
- Uciteljicu teraju da bude caci.
- Policija radi sta hoce, i u policiji radi ko hoce ako je to potrebno ovim zlotvorima.
- U postanskim sanducetima nam dolaze pozivi za glasanje za osobe koje ne postoje i ne zive na toj adresi.
- Ne da ne fermaju ustav i zakon, nego se i ne trude vise da prikriju to.
- Trose nase pare na njihove megalomanije i na njihovu placenicku vojsku.
- Da l se uhvatio za daljinski, da l za kvaku izlaznih vrata, u narednih 5 sekundi ces morati da vidis 15 kladionica, 13 nakaza od zgrada koje ce narednih 300 godina da urbanisticki da unistavaju mesto, 4 apoteka
- Kad izadjes iz prodavnice i bacis pogled oko sebe videces grad koji lici na Moldaviju, iako si par sekundi pre toga 200g kafe platio kao da si je kupovao u nekakav corner shop na setalistu u Kanu
- od nasih para se finansiraju busevi koji dolaze iz Albanije i Kosova da bi se napravila brojka za sns mitinge

-------

Malo razvukosmo ovo na previse strana, ali zajebi... Evidentno ne znas STA zivimo. I tu Zvezdu koju moramo da gledamo, moramo da gledamo na kanalu koji ce da plati 50 puta za TV prava nego Nemci ili Francuzi. Naravno nasim parama.
Pustite nas da se osecamo kao iole normalna ljudska bica dok navijamo za tu Zvezdu. Barem u kosarci. Jer su svakom normalnom coveku i Zvezdu ogadili u fudbalu. Takva su govna da vise ne znam 2 osobe kojima se ne gadi FKCZ. A znao sam stotine kojima se leto jako cesto svodi na iscekivanju da li ce se Zvezda kvalifikovati u LS.

Ako Dule obriše tvoj post, da ostane zabeleženo. 1000+

• Like 2
Posted
15 minutes ago, ZvezdaBL said:

Pa najbolje da je svaka osoba u kriminalu, jbt koliko odjednom svi sve znate i moralne ste vertikale, tačno se zapitam da li je ovo Sveta Gora ili Vox92

Ajde sto se pravis lud, nego pokusavas i druge da...

Pratio sam Zvezdu uzduz i popreko Evrope tokom zadnjih decenija, i gle, nikad nisam imao nikakvih problema, kamoli nasilnih scena. Isto tako sam imao priliku da provedem vremena sa Bogdanovim i kompanijom, tako da te price ne prolaze ni pod razno. Pazi, ubili ih jer su samo pratili Zvezdu....

• Like 2
Posted

Štimac Vladimir, naklon do poda! 

Svaka čast Nedoviću, Kalini, Laziću i DeDi što su se oglasili i aktivno učestvovali u borbi protiv ovog zla. 

• Like 2