Filbi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Jeremija123 said: prepadoh se ja reko nešto za Štimca 3
Šiljokapi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 10 minutes ago, Mejdanac said: Bez generalizacije ako može. Sad bih ja trebao da pitam šta znaš o Banjaluci, atmosferi u Banjaluci i o tome šta mnogi ljudi u ovom gradu misle o dešavanjima u Srbiji. I koliko ih odlazi da podrži studente.... Naravno bez generalizacije. Svaka čast za sve ljude. I sve najgore za neljude odakle god da su. Ali šta vi iz RS, CG, HRV, SLO.... znate o svakodnevnom životu u Srbiji? Samo delić. I onda iz fotelje stacionirane u Berlinu, Beču, Parizu, Banja Luci, Podgorici ili bilo gde drugo dobijamo packe mi koji živimo sa ovim zlom 24/7??? Svako ko je iole dobronameran i zdrave pameti ne može da žmuri na celokupnu situaciju gde sve gori, gde su nikad veće podele međ rajom, gde poveća grupa kriminalaca pokušava da zadrži pozicije bogova i da kaže, to je utakmica, samo sportsko navijanje! Bre... 8
Erik Kartmen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kao neko ko je bio na većini domaćih utakmica u poslednjih 7 sezona, ne bih se složio da dobra/loša atmosfera ne mogu da obore ili podignu tim u kritičnom trenutku. Gledao sam prošle sezone kako se raspada tim na terenu dok su navijač pokušavali da linčuju Kristofera Hila i ponovo ratovali sa NATO paktom. Gledao sam kako padamo kao tim posle lijepih, ali ne navijačkih, pjesama o KiM, ali sam gledao i raspade posle sukoba "navijača" i "simpatizera" oko PUMPAJ. Snaga ovog tima je bila u tome što posle 0-2 i nečega što je ličilo na još jednu bačenu sezonu atmosfera nije pala. Sa Sašinim dolaskom je samo dobijala na snazi i došlo je do sinhronizacije tribina koja nam je dala nevjerovatan sinergetski efekat, najbolju atmosferu od sezone 2016/17. Bojim se, da ćemo sjutra opet svjedočiti padu iste, sukobima oko navijanja i rušenju nečega što smo teško izgradili, a da će efekat toga na politiku i svijet van Arene biti veoma ograničen. Znam da o ovome ima različitih mišljenja, da će me ljudi kritikovati,l kao nekoga ko ne shvata gdje živimo i sl, ali znam i da ako se uđe u ovo budimo spremni na sukobe na tribinama i štetu timu za koji navijamo. Ako smo spremni na to, neka bude tako... Ako ne vjerujete našem lošem iskustvu iz prethodne godine, pitajte grobare kako je to izgledalo prije samo desetak dana. Moj prijatelj, koji je redovan na protestima, na poluvremenu je napustio Arenu jer je shvatio da je to što im se desilo loše po KKP. Mnogo više se može postići odlaskom na Trg Nikole Pašića i davanjem podrške nego rušenjem momentuma klubu koji, nadam se, svi ovdje volimo. 6 5
Fromthecorner Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Svaka cast za transparentnost doduse za slucaj koji nas najvise zanima dobili smo hrpu reci koje ne znace nista, kao kada na eseju skupljas reci samo da bi nesto rekao: “Džordan Nvora je tokom ponedeljka i utorka obavio dodatne analize povređenog lista nakon čega će krenuti u trenažni proces i povratak u takmičarsku formu.”
Dz0nika Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Boga mi, iznenadio me prijatno klub sto je crno na belo izasao i rekao o statusu svojih igraca. Ne znam zasto je ovde bilo plakanja oko Grahama, covek van terena bio skoro 2 medeca i neki su pomislili da je produzen oporavak povrede, a ustvari ce mu trebati nekih 10ak dana da se covek vrati u ritam.. Nwora verovatno igra protiv Panate? Edited 5 hours ago by Dz0nika 2
Placebo Lone star Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 24 minutes ago, Mejdanac said: Bez generalizacije ako može. Sad bih ja trebao da pitam šta znaš o Banjaluci, atmosferi u Banjaluci i o tome šta mnogi ljudi u ovom gradu misle o dešavanjima u Srbiji. I koliko ih odlazi da podrži studente.... Banjaluka je grad u susednoj drzavi Bosni i Hercegovini.Zelim stanovnicima te zemlje blagostanje i mir.Ne komentarisem i ne idem tamo da glasam sa fantomskom licnom kartom.U mojoj zemlji se rugaju majci koja je izgubila dete,trenutno nemam vremena za desavanja u drugoj zemlji. 20
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nwora opusteno moze da se pojavi na klupi umesto Plavsica (isti tim kao protiv Makabija samo ta rotacija).
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 16 minutes ago, Stefi88 said: protiv naseg kluba. Oko čega je bio spor?
Clash Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 27 minutes ago, Mile1 said: Prestanite da se zamlacujete glupostima kao da ste pali sa kruske Uprava kkcz je sns, sto znaci da nema podrska ili saopstenje vezano za Stimca Delije se do sada nisu oglasavale po pitanju politicke scene u Srbiji, tako da ne verujem da ce se i sutra nesto promeniti Ostalo je da jos obicni navijaci urade nesto, ali raspravljati se oko toga 4 strane deluje suludo i presipati iz supljeg u prazno Sto se tice utakmice nadam se da cemo dobiti sutra, bice vraski tesko iako oni dolaze bez centra Kad celu utakmicu imamo zastavu ne Nato, ne EU, to nije političko izjašnjavanje? Kad imamo Srb-Rus braca zauvek skandiranje to nije politicko izjašnjavanje? Kad imamo vredjanje raznih nacija i religija to nije političko izjašnjavanje? Kad se preti batinama za podršku studentima to nije politički stav nego opziv na zajedništvo u navijanju? 26 14
Babaduka Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Naravno da je katalizator promena bila i jeste tribina, to sve na svom mestu bioskop gledamo film, stadion navijamo a nezadovoljstvo pa najbolje da o tome popricamo u tajnosti sa ukucanima, kako da ne. I ako su uprave oba kluba caci i oduvek su bile, problem je nasa tribina tj vodje i grupa oko njih, previse su dobili poslova previse imaju u fiokama i onda krene prevaspitavanje, udaranje pretnje i dovoljno je njih 500/1000 na tribini koji ce da krenu i tjt. Zato se mora sa njima pricati dati im se podrska obecanja jer nema ciste revolucije a jedan dobar pokazatelj je tribina i ako bi tribina se okrenula protiv hulje to bi bio veliki pokazatelj 1
Dz0nika Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Erik Kartmen said: Kao neko ko je bio na većini domaćih utakmica u poslednjih 7 sezona, ne bih se složio da dobra/loša atmosfera ne mogu da obore ili podignu tim u kritičnom trenutku. Gledao sam prošle sezone kako se raspada tim na terenu dok su navijač pokušavali da linčuju Kristofera Hila i ponovo ratovali sa NATO paktom. Gledao sam kako padamo kao tim posle lijepih, ali ne navijačkih, pjesama o KiM, ali sam gledao i raspade posle sukoba "navijača" i "simpatizera" oko PUMPAJ. Snaga ovog tima je bila u tome što posle 0-2 i nečega što je ličilo na još jednu bačenu sezonu atmosfera nije pala. Sa Sašinim dolaskom je samo dobijala na snazi i došlo je do sinhronizacije tribina koja nam je dala nevjerovatan sinergetski efekat, najbolju atmosferu od sezone 2016/17. Bojim se, da ćemo sjutra opet svjedočiti padu iste, sukobima oko navijanja i rušenju nečega što smo teško izgradili, a da će efekat toga na politiku i svijet van Arene biti veoma ograničen. Znam da o ovome ima različitih mišljenja, da će me ljudi kritikovati,l kao nekoga ko ne shvata gdje živimo i sl, ali znam i da ako se uđe u ovo budimo spremni na sukobe na tribinama i štetu timu za koji navijamo. Ako smo spremni na to, neka bude tako... Ako ne vjerujete našem lošem iskustvu iz prethodne godine, pitajte grobare kako je to izgledalo prije samo desetak dana. Moj prijatelj, koji je redovan na protestima, na poluvremenu je napustio Arenu jer je shvatio da je to što im se desilo loše po KKP. Mnogo više se može postići odlaskom na Trg Nikole Pašića i davanjem podrške nego rušenjem momentuma klubu koji, nadam se, svi ovdje volimo. Ako ne gresim, mislim da je to bio Fener. Koliko uzasna atmosfera na toj utakmici, neka negativna energija. Kakav bre Hil, siljili patku na Hila, pevali o Kosovu 20min, umesto kada smo im prisli bas blizu da ih poguramo sa nekom normalnom energijom, mi napravili jos vece sranje na tribinama. Okej, simpatizeri ce skandirati, poslace se neka poruka ali sta ocekujete, da ce se i grupa odazvati i prikljuciti se? Pa pre ne znam koliko su napisali da se nece mesati u politiku, i da kad dodje vreme za to da ce se oglasiti, samo zvezda bla bla bla. 1
aleksa7 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 13 minutes ago, Placebo Lone star said: Sve jasno,izvini za pitanje.👍 Модератору који ми је обрисао пост у ком најављујем овај безобразни упис не смета етикетирање људи по томе одакле долазе и генерализација само на основу места пребивалишта? Он је из Бања Луке па је његово мишљење небитно, али зато ви из Београда од два милиона становника можете да га вређате и солите памет осталима док вас нема ни хиљаду да подржите мајку коју гнусно вређа стока док она оплакује сина? Права сте елита! Превише смо ми из осталих делова Србије протеста посетили, хране за студенте направили, борби са локалним кабадахијама водили, да бисте се ви урбани тако односили према нама јер смо из одређеног места или јер пишемо одређеним писмом. 8 minutes ago, Mile1 said: Prestanite da se zamlacujete glupostima kao da ste pali sa kruske Uprava kkcz je sns, sto znaci da nema podrska ili saopstenje vezano za Stimca Delije se do sada nisu oglasavale po pitanju politicke scene u Srbiji, tako da ne verujem da ce se i sutra nesto promeniti Ostalo je da jos obicni navijaci urade nesto, ali raspravljati se oko toga 4 strane deluje suludo i presipati iz supljeg u prazno Sto se tice utakmice nadam se da cemo dobiti sutra, bice vraski tesko iako oni dolaze bez centra Добро си то констатовао, пресипање из шупљег у празно. Прича испричана већ хиљаду пута и редовно се опет потеже кад људима постане досадно. И то готово по правилу од стране оних који на утакмице не иду и самим тим се не понашају онако како причају да други треба да се понашају. Кад сте такви борци за права, онда дођите на дешавања па помозите онима који би да се чују, али не могу јер у сваком сектору стоји неко ко има задатак да га преваспита. Поредити утакмице Партизана—на којима од организованих навијача нема ни О ни Н и на којима се председнику првобитно скандирало јер су резултати лоши, а не јер је ситуација у земљи паклена—са утакмицама Звезде где једна јединица држи контролу је демагогија. Чињеница да је свако скандирање почињало на деловима трибина који су најдаљи од њих најбоље говори о томе. Ко је ближе, једва почне да пева Ђоковићу, а да не добије стрељање погледима. Готово нико у хали не ужива у првих пет минута сваке треће четвртине док иде посебан репертоар који нема везе са утакмицом и готово нико ко је сам себи купио карту не долази да пева погрдно о пленуму и којечему и готово свако ко није ту по задатку би се придружио скандирању, али почети га као индивидуа не знајући ко ти је иза леђа је много зајебаније него што ви који само куцкате по интернету мислите. Владимиру Штимцу пуна подршка, осим кад једе говна о неопходности домаће основе. О подршци мајци која штрајкује не треба ваљда ни говорити? Само нека издржи и поживи. ❤️ 5 2 3
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Erik Kartmen said: Kao neko ko je bio na većini domaćih utakmica u poslednjih 7 sezona, ne bih se složio da dobra/loša atmosfera ne mogu da obore ili podignu tim u kritičnom trenutku. Gledao sam prošle sezone kako se raspada tim na terenu dok su navijač pokušavali da linčuju Kristofera Hila i ponovo ratovali sa NATO paktom. Gledao sam kako padamo kao tim posle lijepih, ali ne navijačkih, pjesama o KiM, ali sam gledao i raspade posle sukoba "navijača" i "simpatizera" oko PUMPAJ. Snaga ovog tima je bila u tome što posle 0-2 i nečega što je ličilo na još jednu bačenu sezonu atmosfera nije pala. Sa Sašinim dolaskom je samo dobijala na snazi i došlo je do sinhronizacije tribina koja nam je dala nevjerovatan sinergetski efekat, najbolju atmosferu od sezone 2016/17. Bojim se, da ćemo sjutra opet svjedočiti padu iste, sukobima oko navijanja i rušenju nečega što smo teško izgradili, a da će efekat toga na politiku i svijet van Arene biti veoma ograničen. Znam da o ovome ima različitih mišljenja, da će me ljudi kritikovati,l kao nekoga ko ne shvata gdje živimo i sl, ali znam i da ako se uđe u ovo budimo spremni na sukobe na tribinama i štetu timu za koji navijamo. Ako smo spremni na to, neka bude tako... Ako ne vjerujete našem lošem iskustvu iz prethodne godine, pitajte grobare kako je to izgledalo prije samo desetak dana. Moj prijatelj, koji je redovan na protestima, na poluvremenu je napustio Arenu jer je shvatio da je to što im se desilo loše po KKP. Mnogo više se može postići odlaskom na Trg Nikole Pašića i davanjem podrške nego rušenjem momentuma klubu koji, nadam se, svi ovdje volimo. Ako si zaboravio, protiv Virtusa se pumpalo pa smo ih odrali 30 razlike. Onda je negdje uspostavjen konsenzus, na inicijativu grupe, da se protiv Efesa i Reala ne pumpa, nego da se ujedinimo i samo podrška klubu. Izgubili smo obe utakmice... Toliko o momentumu... Krajnje je vrijeme da se i kod nas razdvoji žito od kukolja! 4
Mile1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Clash said: Kad celu utakmicu imamo zastavu ne Nato, ne EU, to nije političko izjašnjavanje? Kad imamo Srb-Rus braca zauvek skandiranje to nije politicko izjašnjavanje? Kad imamo vredjanje raznih nacija i religija to nije političko izjašnjavanje? Kad se preti batinama za podršku studentima to nije politički stav nego opziv na zajedništvo u navijanju? Pise politicke scene u Srbiji, znas na sta mislim
Jelencom Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 55 minutes ago, Placebo Lone star said: Tako smo i dosli dovde…. A kako mislis da natjeras nekoga da skandira ono sto mu se ne skandira, ili obrnuto, da sprijecis nekoga da skandira sto hoce. Silom ? 1
Nikom nista Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 18 minutes ago, Stefi88 said: Ma pumpati jako naravno, skandirati jako Dijani... ❤️ Stimac vodi borbu na ulici, ali je vodio i u sudnici protiv naseg kluba. Tako samo da se razdvoji ta njegova kao ljubav prema klubu, sere mi se od toga. It's easy with another's dick gloginje to kick. Sve vidim kako niko ne bi tuzio svog poslodavca ako binga zakinuo za neke (manje ili vece) pare. Koliko god da voli i firmu i kolege i vlasnike. Kakvo licemerje... 9
СтелаРоса Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Clash said: Kad celu utakmicu imamo zastavu ne Nato, ne EU, to nije političko izjašnjavanje? Kad imamo Srb-Rus braca zauvek skandiranje to nije politicko izjašnjavanje? Kad imamo vredjanje raznih nacija i religija to nije političko izjašnjavanje? Kad se preti batinama za podršku studentima to nije politički stav nego opziv na zajedništvo u navijanju? To je sve patriotizam. A izgleda da u domen patriotizma ne ulazi da osudis kada batinasi lome deci glave po ulicama. 6
Clash Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Mile1 said: Pise politicke scene u Srbiji, znas na sta mislim NIsam mislio na tebe i tvoj post, nego na uobicajenu suplju mantru: tribina izvan i iznad politike i samo Zvezda. 3
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Jelencom said: A kako mislis da natjeras nekoga da skandira ono sto mu se ne skandira, ili obrnuto, da sprijecis nekoga da skandira sto hoce. Silom ? Uopšte ne očekujem da Zvezdin kop skandira bilo šta pametno, znam vrlo dobro ko su i šta su svi pojedinačno tamo. Dovoljno je da oni ne šalju svoju ćacad da biju normalne ljude.
Placebo Lone star Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Jelencom said: A kako mislis da natjeras nekoga da skandira ono sto mu se ne skandira, ili obrnuto, da sprijecis nekoga da skandira sto hoce. Silom ? Ja ne teram svoju decu da misle kao ja sto bi terao druge ljude.Ovde nije stvar da neko nekome namece svoje politicko misljenje,ja bi prvi da to vidim ovde reagovao.Ovde je pitanje jel si za mafiju ili za svoj narod. 1
robespierre Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nemojte više da isleđujete ljude odakle su i da ih na osnovu toga etiketirate. 15 3
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 12 minutes ago, Mile1 said: Pise politicke scene u Srbiji, znas na sta mislim A otkad to? Spasi Srbiju i ubij se Slobodane nije Srbija? Ministar policije obija trafike nije Srbija? Spasi Srbiju i ubij se Boris, Borise, nije Srbija? Itd, itd... Pusti me tih licemjera najgore vrste. Vječito su gurali politiku na tribinu. Na nos nam je izlazila njihova desničarska, šovinistička propaganda, a kad je nepomenik u pitanju - "maca pojela jezik". Znamo svi da su u ozbiljnom dilu. Ogromna lova je u pitanju, i stvari treba nazvati pravim imenom. Edited 4 hours ago by Dzo23 3
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Bogoljub Gagic said: Наравно да постоји битније ствари од кошарке, али њу дођем да бих гледао њу, као што у биоскоп идем да бих гледао филм не знам јел и у биоскопу оћете да истерујете правду или је за то само кошаркашка утакмица? Постоји улица пре и после утакмице. Kaži to npr. glumcima, koji u skoro svim (ako ne i svim) pozorištima daju podršku studentima/protestima, na kraju svake predstave. Jedan svežili primer 2
Recommended Posts