Sasha Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovaj vtb kup je dobra priča za nas, kući pred publikom taman da se malo oseti i hala i obruč a i atmosfera. Biće to sve dobro 2
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Guzičar Rivero deluje najspremnije. Skače, ubacuje, čak i trči kontre. Pozitivno iznenađenje, možda smo ga prerano napljuvali. 8
spajk32 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pozdrav ljudi, potrebna mi je pomoć. Odlučio sam da prvi put u životu uzmem sezonsku i video sam da postoji opcija da se dobije popust ukoliko se priloži broj od prošlogodisnje sezonske. Postoji li mozda neko odavde ko bi mi poslao broj? Hvala unapred
Filbi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 minutes ago, spajk32 said: Pozdrav ljudi, potrebna mi je pomoć. Odlučio sam da prvi put u životu uzmem sezonsku i video sam da postoji opcija da se dobije popust ukoliko se priloži broj od prošlogodisnje sezonske. Postoji li mozda neko odavde ko bi mi poslao broj? Hvala unapred to jedino neko ko ne produžava pa da ti pošalje
spajk32 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Razumeo sam taj deo, nego već neko vreme ne uspevam da nadjem nikoga da ne produžava i onda sam odlučio ovde da pitam za pomoć. Nisam se ranije posvetio ovome više a vremena sad već ponestaje.
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Uopste ne bi polagao neke velike nade u Kalinica I njegovu igru. On je u slobodnom padu gde se i prosle sezone videlo da je u nekim trenucima kontra produktivan po tim. Cešta srljanja u napadu, izgubljene lopte, u odbrani ga probijaju kako stignu i jos mnogo toga. Svima je on drag i sve to stoji, ali teren je priča za sebe. Ukoliko krene da srlja kao što je radio Teodosic, trener mora da odigra ključnu ulogu. Takodje u u Bolomboja ne treba polagati velike nade. Covek nije igrao toliko vremena, dok se on vrati u koliko toliko jači proces, mi ćemo duboko zagaziti u sezonu, a očekivati da odmah krene da igra kada se vrati su nerealna. Ovaj tim i sastav je sasvim korektan. Ima tu svega i snage, brzine, energije. Treba im pružiti podršku jer sam siguran da će da vrate ako ništa bar borbom do kraja. Tako mi deluju ovako kroz ove pripreme. 3
Azazelkg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 hours ago, Bejn said: A ko je taj? Nije napisao ima ko da pogađa spolja, već ima ko da šutira spolja 😏.... 1
L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 hours ago, Igor_ said: Bas fali jedan pass first pg na ovu ekipu. Odzelej se trudi, dobar u odbrani ali u napadu ga izolovao Sfero skroz i to me bas plasi. Da vidimo raspodelu minuta sa Kalinom u rotaciji, tada ce stvari biti jasnije malo. Pa to bi trebalo da bude Codi, valjda. Teško bi rekao da je neko, ko prvo gleda koš
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago (edited) Meni se ubedljivo najviše sviđa ovde što više nemamo očigledne kartonske kutije u odbrani (Teodosić, Nedović, Yago) koje prosto izazivaju protivničkog trenera da besomučno napada baš tu. Čak je Canaan dosta fizikalan i jak za svoje gabarite, sigurno se ne pravi gameplan da napadaju njega non stop. Što se Ojeleyea tiče, pa ne mogu baš svi da postižu 15 poena u proseku. Njegova uloga u odbarni je ekstremno važna, a u napadu će uzimati šuteve koji ne zahtevaju mnogo driblinga, iako ni on nije operisan od igre sa loptom. Ipak, ne treba zaboraviti da koliko god jak i mišićav bio, on ima ispod 2 metra i nema nešto duge ruke, koliko vidim mahom će igrati na PF a prirodana pozicija mu je SF. Rivero je bio odličan, ne filozofira već radi ono što zna, bez pardona će iskoristiti svaki missmatch ali nije mi na ovim pripremama delovao alav i da mora preko njega da se igra da bi bio koristan. Možemo ponekad videti i iznenađujuće poteze kao što je ono coast to coast rešenje jer je on u mlađim danima bio PF i nije klasičan kameni centar. Međutim, videli smo da nije baš sjajan u završavanju pored skočnih atleta i da tu postoji strah jer je igrač koji igra "ispod obruča" a ne iznad obruča. Izundu je prijatno iznenađenje odbrambeno, u napadu je sirov i nema najbolje ruke. Plakaćemo za Joelom sigurno u nekom momentu jer je čovek kucao sve što može, Izundu nije toliko eksplozivan, a o Riveru da ne pričam. Međutim, kao što rekoh, Izundu potpuno poništava potrebu za bangavim Plavšićem, ima 100 puta bolje pozicioniranje i to je sasvim ok s obzirom da je stranac najmanjeg pedigrea ovde. Bio sam oštar prema Nwori jer je to igrač koji ima skill i visinsku prednost u odnosu na većinu trojki u EL, međutim ostajem pri stavu da smo najebali ako nam on bude "go to guy" i neko u koga ćemo gledati po svaku cenu kad je stani pani. Na kraju je utisak da jedva čekam da krene prava akcija. Edited 2 hours ago by Chaos Is Me 6
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za Kalinu se mora naći adekvatna uloga, ipak je jedini domaći igrač u rosteru koji može da doprinese u EL ali isto tako jasno da je njegov pik prošao i da ne bi smio da bude među većim potrošačima u ekipi. Dobro bi bilo da Graham odigra ovaj zadnji pripremni turnir i da nas zaobiđu nove povrede pred početak sezone.
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Na osnovu viđenog do sad imam utisak da imamo tim koji se može pošibati sa svakim protivnikom. Pariz je iznimka koja ne potvrđuje pravilo. Jeste da su nas naružili ali... E sad ostaje da se vidi da li možemo bar do Play-ina. Lično mislim da imamo pristojne izglede za tako nešto. Pogotovo ako se vrati Boki u stanju da doprinese na svoj prepoznatljiv način. Edited 1 hour ago by bodo
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: Izundu je prijatno iznenađenje odbrambeno, u napadu je sirov i nema najbolje ruke. Plakaćemo za Joelom sigurno u nekom momentu jer je čovek kucao sve što može, Izundu nije toliko eksplozivan, a o Riveru da ne pričam. Međutim, kao što rekoh, Izundu potpuno poništava potrebu za bangavim Plavšićem, ima 100 puta bolje pozicioniranje i to je sasvim ok s obzirom da je stranac najmanjeg pedigrea ovde. Mislim da gresis. Izundu ima dobru poludistancu i jako je spretan oko kosa ili sto bi se reklo ima mekanu ruku. Kod njega napad nije bio upitan vec je pisano da pravi dosta brzo i glupo faulove (sto, ko je gledao tursku ligu, zna da to kod njega vise nije slucaj). 1 hour ago, No name said: Takodje u u Bolomboja ne treba polagati velike nade. Covek nije igrao toliko vremena, dok se on vrati u koliko toliko jači proces, mi ćemo duboko zagaziti u sezonu, a očekivati da odmah krene da igra kada se vrati su nerealna. Da i preskocim ovo sa Kalinicem, zelim da pitam, a koliko to Bolomboj nije dugo igrao? Ovde se pise kao da nije igrao godinu i vise, pa je zaboravio kosarku. Edited 1 hour ago by VISOKOLETAC
BojanaCZV Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, No name said: Uopste ne bi polagao neke velike nade u Kalinica I njegovu igru. On je u slobodnom padu gde se i prosle sezone videlo da je u nekim trenucima kontra produktivan po tim. Cešta srljanja u napadu, izgubljene lopte, u odbrani ga probijaju kako stignu i jos mnogo toga. Svima je on drag i sve to stoji, ali teren je priča za sebe. Ukoliko krene da srlja kao što je radio Teodosic, trener mora da odigra ključnu ulogu. Takodje u u Bolomboja ne treba polagati velike nade. Covek nije igrao toliko vremena, dok se on vrati u koliko toliko jači proces, mi ćemo duboko zagaziti u sezonu, a očekivati da odmah krene da igra kada se vrati su nerealna. Ovaj tim i sastav je sasvim korektan. Ima tu svega i snage, brzine, energije. Treba im pružiti podršku jer sam siguran da će da vrate ako ništa bar borbom do kraja. Tako mi deluju ovako kroz ove pripreme. Bukvalno što se tiče centara, da nam Rivero i Izundu budu zdravi tokom cele sezone. A Boki ako uspe nešto da doprinese, biće samo plus. Ova dvojica su nam bitnija za potencijalni iskorak ove sezone, po mom mišljenju.
Placebo Lone star Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, spajk32 said: Pozdrav ljudi, potrebna mi je pomoć. Odlučio sam da prvi put u životu uzmem sezonsku i video sam da postoji opcija da se dobije popust ukoliko se priloži broj od prošlogodisnje sezonske. Postoji li mozda neko odavde ko bi mi poslao broj? Hvala unapred jedino ako je on nije produzio...
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mislim da gresis. Izundu ima dobru poludistancu i jako je spretan oko kosa ili sto bi se reklo ima mekanu ruku. Kod njega napad nije bio upitan vec je pisano da pravi dosta brzo i glupo faulove (sto, ko je gledao tursku ligu, zna da to kod njega vise nije slucaj). Da i preskocim ovo sa Kalinicem, zelim da pitam, a koliko to Bolomboj nije dugo igrao? Ovde se pise kao da nije igrao godinu i vise, pa je zaboravio kosarku. Povredio se sredinom Marta...i jos uvek nema nikakvih naznaka kada bi mogao da se vrati.... Posle tolike pauze očekivati odmah doprinos nije realno. Igrači odu na odmor posle sezone, pa kad krenu pripreme i početak sezone treba im X vremena da uhvate zalet, a kamoli povredjen igrač.
VISOKOLETAC Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 14 minutes ago, No name said: Povredio se sredinom Marta...i jos uvek nema nikakvih naznaka kada bi mogao da se vrati.... Posle tolike pauze očekivati odmah doprinos nije realno. Igrači odu na odmor posle sezone, pa kad krenu pripreme i početak sezone treba im X vremena da uhvate zalet, a kamoli povredjen igrač. Ali nisi shvatio, nece on odmah iz ambulante na teren. Kada mu budu skinuli plocicu (neko kaze da se to ili vec dogodilo ili ce se desiti ovih dana), pocece da trenira, prvo individualno, a onda sa timom. Zbog toga nece odmah na teren, nego u novembru (kako kazu). Za to sto igra Bolomboj nije potrebno da hvata neki veliki zalet, odbrana, skok i poneko zakucavanje i zbog toga se i prosli put vratio kao da nije ni odlazio. Naravno ovo je sve pod predpostavkom da se oporavio od povrede.
Bobby Shurda Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago (edited) Rivero koji je prošle sezone u jednom trenutku bio među boljim centrima u EL solidan na pripremnim utakmicama manjeg inteziteta cigani: Edited 53 minutes ago by Bobby Shurda
leki bg Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Bio sam oštar prema Nwori jer je to igrač koji ima skill i visinsku prednost u odnosu na većinu trojki u EL, međutim ostajem pri stavu da smo najebali ako nam on bude "go to guy" i neko u koga ćemo gledati po svaku cenu kad je stani pani. Jesi, batko, jesi... Ali Grejem bi po CVu morao da bude go to guy, a Nwora 2nd ili 3rd option.
Daiki Ito Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago https://www.instagram.com/p/DOEMKR3DGLj/?igsh=MWVuNTRqank0b252Ng== Ovo je kompletna istina oko Bolomboja i plocice i svega ostalog .
aleksa7 Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Горак укус на крају само због чињенице да смо последња четири напада којим смо могли да решимо меч, завршили изгубљеним лоптама... и то четворице различитих играча. Надам се да ће та хијерархија у густим завршницама да се што пре успостави и да се бар оквирно знају основне идеје како најлакше доћи до доброг шута кад је густо. После опуштеног става против Париза, изашли смо чврсто пред три учесника F4 и обавестили их да смо ту и да смо спремни на борбу. Не верујем да се смело више од тога тражити од ове нове екипе у овој фази сезоне. Три победе би изгледале брутално, али можда и боље да смо један меч изгубили да се не уљуљка екипа силним похвалама. Додуше, делује ми да су сви играчи јако свесни стања у којем се налазимо и да се не би опуштали ни у случају да смо тукли све ове противнике са по 20 разлике. Оно што ме највише радује је да смо јако присутни на терену и да засад немамо велике падове концентрације. То нам је била можда и највећа бољка прошле сезоне када бисмо се млитаво појавили на терену и били у кратком временском интервалу прегажени од стране фокусираног противника. Имамо сада много јача и већа тела на паркету и надам се да ћемо успети да искористимо пун потенцијал тих физикалија, а успут и научити да их контролишемо и не силујемо где и када не треба. ЦСКА, Зенит и Дубаи без Жаитеа и Бертанса су победиве екипе и иако има неких играча које бисмо из тих тимова радо видели у Звезди, мислим да као екипа можемо да понесемо статус фаворита на овом домаћем турниру који би нас требао заоштрити за званичан почетак сезоне. Наш састав поседује довољно стеновитих крила да се одговори снагом Бејкону, Муси, Кливленду, Рендолфу и осталим физички моћним нападачима, тако да после оваквих турнира на Кипру и на Криту очекујем да освојимо и први трофеј. Надам се да ће нам пут ка њему бити олакшан повратцима Калинића и Девонтеа. 1
Taki Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Ne izgleda mi da će ovo oko Bolomboja dobro završiti, previše je tu nekih misterija, tajnovitosti, čak nema ni onih naših čuveni prognoza o vremenu oporavka. Ako ne može početi igrati bar do početka decembra onda nema smisla ga spominjati, ako u nekom trenutku pomogne dobro će doći ako ne ništa.
VISOKOLETAC Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 1 minute ago, Taki said: Ne izgleda mi da će ovo oko Bolomboja dobro završiti, previše je tu nekih misterija, tajnovitosti, čak nema ni onih naših čuveni prognoza o vremenu oporavka. Ako ne može početi igrati bar do početka decembra onda nema smisla ga spominjati, ako u nekom trenutku pomogne dobro će doći ako ne ništa. Moje pitanje je samo ko sta ima da kaze, ako ce se prve prognoze znati kada se skine plocica i urade testovi? Ako je sve to uradjeno, a ne izlazi se sa prognozama mozemo pricatio o tome sto ti pises.
Taki Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Moje pitanje je samo ko sta ima da kaze, ako ce se prve prognoze znati kada se skine plocica i urade testovi? Ako je sve to uradjeno, a ne izlazi se sa prognozama mozemo pricatio o tome sto ti pises. Eto za početak informacija kada će se vaditi pločica.
VISOKOLETAC Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 5 minutes ago, Taki said: Eto za početak informacija kada će se vaditi pločica. To bi trebao da proceni lekar posle pregleda. I evo neko kaze npr: izvadice plocicu sutra, a lekar kaze: prevario sam se u proceni, mozda je bolje da ostane jos mesec dana. Opet problem, jer je netacna informacija. Da sam ja u pitanju, sacekao bih da izvade plocicu i da lekar kaze moze da trenira tad i tad i teko onda izasao u javnost sa procenama, ali to sam ja.
NikadProtivKaline Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 11 hours ago, Igor_ said: Bas fali jedan pass first pg na ovu ekipu. pa to je valjda CMM? ovde fali jedan lockdown suter, i switch centar i to je to prvo mozda mozemo da dobijemo od grahama, i mislim da nam u njegovoj adaptaciji stoje kljucevi sezone drugo, ako se joel ikada vrati bar na 80% onoga sto je bio zasto smo vracali nesrecnog plavsu ni sad mi nije jasno, mozda da igra ABA samo, ne kapiram
Recommended Posts