Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Bogoljub Gagic said: 500 утакмица за капитена нека буде још толико ❤️ 10 27
Dobar Los Milos Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ja pricam sa Semijem tokom prenosa i nije me stid. 11
Manoly Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago https://www.instagram.com/reel/DQXS5FRiCXe/?igsh=MThuYjFpYmQzYjlvbA== 1
VISOKOLETAC Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Decko 5 od 6 i to promasena jedna, jer mu je bilo glupo 🙂 Jos jedna crtica iz hale, Deda, Boze mi oprosti od kada je polomio kicmu , moze da sacuva bilo kog beka. Edited 13 hours ago by VISOKOLETAC 20 4 6
Wingwalker Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 1 hour ago, Crni said: Iz nekog razloga, posebnu ljubav gajim za tog momka. u svakom pokretu i grimasi vidi se da frajer hoće sad i hoće sve. kada ćelavi napakuje turbo na tu mašinu...💪zaustavljaće ga padobranom. Devonte' Graham has been unavailable so far this season due to a bone bruise, but he has received clearance to join first-team training. He will be available to Coach Obradovic as soon as he recovers from a cold and high fever. nadam se da je bar male boginje već preležao... ,,Čekajući Grahama...'' Edited 12 hours ago by Wingwalker 2 1
djenkoslav Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Deda, Boze mi oprosti od kada je polomio kicmu , moze da sacuva bilo kog beka. Legenda nije polomio kičmu, samo dodao još jedan zglob. 1
BojanaCZV Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Todo said: Bravo Zvezdoo!❤️🤍 Ogi 500 meč❤️ Za 7 dana na ovaj tim Nwora,Grejem,Batler🍀💪 Inače, utisak meča, brka iz Asvela,nestvaran lik u svakom smislu😅 Ima jedan navijac Partizana, isti on. Mislim da je nekim transparentom oko protesta postao viralan. I vidim ga u parkicu sa decom fazon dva dana posle toga. Znaci, oci moje verovale nisu kakav je to friz i kakvi su to brkovi. 3
suptil Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kakav se spektakl crta sledece nedelje. Pao je pao vec vidim nasliv 😄 1
Dobar Los Milos Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nadam se da cemo dobiti priliku da vidimo kako defanzivno izgleda petorka: Kodi, Dzordan, Semi, Cima i Boki. 11 3
Wingwalker Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Dobar Los Milos said: Nadam se da cemo dobiti priliku da vidimo kako defanzivno izgleda petorka: Kodi, Dzordan, Semi, Cima i Boki. tu i kiša odustaje od padanja... 8
Crni Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Koliko godina i kad pobedimo i kad izgubimo, najjaci utisak bude sudjenje, i mucan osecaj u stomaku. Koliko raspravki sa sudijama od strane Mitrovica, Petruseva, Teodosica, Kalinica... Klupa Zvezde ne dozvoljava da joj igraci negoduju za svaku sitnicu, fokus je na igru. Evo i Kalina je ponovo faktor kakav treba da bude. 24
dunaj95 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kakava serija nakon više nego anemičnog starta... Ogromna pobjeda danas bez prve napadačke opcije, koju su mora se priznati fino odmjenili Dobrić i Miljenović... Bravo momci!!! Protiv Fenera, Žalgirisa i Reala smo sezonu stavili pod kontrolu i sada je sve lakše...Baskonija i Asvel su se "samo" nadovezali... Imamo finu zalihu i momentum pred realno ozbiljnije izazove...Prvo Makabi pa Panata pa ostali... Taman će nam se ako Bog da vratiti Nwora i Grejem, zaigrati Batler... 2
No name Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Crni said: Koliko godina i kad pobedimo i kad izgubimo, najjaci utisak bude sudjenje, i mucan osecaj u stomaku. Koliko raspravki sa sudijama od strane Mitrovica, Petruseva, Teodosica, Kalinica... Klupa Zvezde ne dozvoljava da joj igraci negoduju za svaku sitnicu, fokus je na igru. Evo i Kalina je ponovo faktor kakav treba da bude. Toliko pozitivne energije, svi srećni, nema Tea da sudijama jbe mater, niko nikog ne vredja 😁 5 2 14
Zvezdaš96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Za Makabi ću biti oprezan, za Asvel sam rekao i u ovom sastavu ih rutiniramo glatko, medjutim za Makabi ću biti oprezniji, ali dan pre meča kao i za meč sa Asvelom ću izneti prognozu. U ovom slučaju moram uzeti u obzir da vidim sutra nakon treninga šta kaže Obradović hoće li jedan od ova 3 musketara biti u rosteru u četvrtak ili ne... 2
kolanidja Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Zvezdaš96 said: Za Makabi ću biti oprezan, za Asvel sam rekao i u ovom sastavu ih rutiniramo glatko, medjutim za Makabi ću biti oprezniji, ali dan pre meča kao i za meč sa Asvelom ću izneti prognozu. U ovom slučaju moram uzeti u obzir da vidim sutra nakon treninga šta kaže Obradović hoće li jedan od ova 3 musketara biti u rosteru u četvrtak ili ne... Hvala na informaciji. Sa velikim nestrpljenjem iscekujem tvoju prognozu. Do sad si sve pogodio, stvarno za pohvalu. Mali je broj pravih kosarkaskih znalaca u koje spadas i ti u moru laika na ovom forumu. Kad budes skupio potrebne informacije, napisi tu prognozu. Inace pisi cesce. IDEMOO ZVEZDASIII! BRAVO SASA, BRAVO ZVEZDO! 2 31 2 1
ZvezdaBL Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Drčela trlja ruke i počinje štancati duple karte za Pao, Marakana će biti mala sledece srijede… Lijepo je biti navijac Crvene Zvezde ❤️ 4
Zvezdaš96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zvuci smesno, ali sve je ispalo kako sam i napisao. Rutinska pobeda, standardno dobra partija nosilaca večeras, kao i da moraju ova četvorica dati doprinos iz drugog plana posebno Odželej, Dobric, Miljenovic čak dosta i u napadu da bismo pobedili. Sve se tako i dogodilo. Čak ni ja nisam bio ovoliki optimista da ćemo ih baš pregaziti 25 razlike u trećoj četvrtini, to ni najveći optimisti nisu mogli pogoditi, a vidim da je i komentator bio u čudu u fazonu: ,,Auu zvezda pregazila ove kao plitak potok, ne znaju gde biju i gde se nalaze igrači Asvela.. A Čima pleše li plešee, melje ne staje! Još jednom bravo za Sašu i ekipu, fantastična utakmica i nadam se MVP nagradi za Čimu, zaslužio je! 1
Wingwalker Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 1 hour ago, Zvezdaš96 said: Za Makabi ću biti oprezan, za Asvel sam rekao i u ovom sastavu ih rutiniramo glatko, medjutim za Makabi ću biti oprezniji, ali dan pre meča kao i za meč sa Asvelom ću izneti prognozu. U ovom slučaju moram uzeti u obzir da vidim sutra nakon treninga šta kaže Obradović hoće li jedan od ova 3 musketara biti u rosteru u četvrtak ili ne... Ne žuri nigde, uzmi sve u obzir i odvagaj valjano... ...ali javi tačno vreme kada iznosiš prognozu da se ne poklopi sa mojim tuširanjem papagaja. Edited 11 hours ago by Wingwalker 1 29
Molina23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 30 minutes ago, No name said: Toliko pozitivne energije, svi srećni, nema Tea da sudijama jbe mater, niko nikog ne vredja 😁 Say no more 1 22
Recommended Posts