Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Decko 5 od 6 i to promasena jedna, jer mu je bilo glupo 🙂

Jos jedna crtica iz hale, Deda, Boze mi oprosti od kada je polomio kicmu , moze da sacuva bilo kog beka.

Edited by VISOKOLETAC
  • Like 20
  • Love 4
  • Ha-ha 6
Posted (edited)
1 hour ago, Crni said:

Iz nekog razloga, posebnu ljubav gajim za tog momka.

u svakom pokretu i grimasi vidi se da frajer hoće sad i hoće sve. 

kada ćelavi napakuje turbo na tu mašinu...💪zaustavljaće ga padobranom.

Devonte' Graham has been unavailable so far this season due to a bone bruise, but he has received clearance to join first-team training. He will be available to Coach Obradovic as soon as he recovers from a cold and high fever.

nadam se da je bar male boginje već preležao...

,,Čekajući Grahama...''

Edited by Wingwalker
  • Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted
2 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Deda, Boze mi oprosti od kada je polomio kicmu , moze da sacuva bilo kog beka.

Legenda nije polomio kičmu, samo dodao još jedan zglob.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Todo said:

Bravo Zvezdoo!❤️🤍

Ogi 500 meč❤️

Za 7 dana na ovaj tim Nwora,Grejem,Batler🍀💪

Inače, utisak meča, brka iz Asvela,nestvaran lik u svakom smislu😅

Ima jedan navijac Partizana, isti on.

Mislim da je nekim transparentom oko protesta postao viralan.

I vidim ga u parkicu sa decom fazon dva dana posle toga.

Znaci, oci moje verovale nisu kakav je to friz i kakvi su to brkovi.

• Ha-ha 3
Posted
2 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Nadam se da cemo dobiti priliku da vidimo kako defanzivno izgleda petorka: Kodi, Dzordan, Semi, Cima i Boki. 

tu i kiša odustaje od padanja...

• Ha-ha 8
Posted

Koliko godina i kad pobedimo i kad izgubimo, najjaci utisak bude sudjenje, i mucan osecaj u stomaku.

Koliko raspravki sa sudijama od strane Mitrovica, Petruseva, Teodosica, Kalinica...

Klupa Zvezde ne dozvoljava da joj igraci negoduju za svaku sitnicu, fokus je na igru.

Evo i Kalina je ponovo faktor kakav treba da bude.

• Like 24
Posted

Kakava serija nakon više nego anemičnog starta... Ogromna pobjeda danas bez prve napadačke opcije, koju su mora se priznati fino odmjenili Dobrić i Miljenović... Bravo momci!!! Protiv Fenera, Žalgirisa i Reala smo sezonu stavili pod kontrolu i sada je sve lakše...Baskonija i Asvel su se "samo" nadovezali... Imamo finu zalihu i momentum pred realno ozbiljnije izazove...Prvo Makabi pa Panata pa ostali... Taman će nam se ako Bog da vratiti Nwora i Grejem, zaigrati Batler... 

• Like 2
Posted
5 minutes ago, Crni said:

Koliko godina i kad pobedimo i kad izgubimo, najjaci utisak bude sudjenje, i mucan osecaj u stomaku.

Koliko raspravki sa sudijama od strane Mitrovica, Petruseva, Teodosica, Kalinica...

Klupa Zvezde ne dozvoljava da joj igraci negoduju za svaku sitnicu, fokus je na igru.

Evo i Kalina je ponovo faktor kakav treba da bude.

Toliko pozitivne energije, svi srećni, nema Tea da sudijama jbe mater, niko nikog ne vredja 😁

• Like 5
  • Love 2
  • Ha-ha 14
Posted

Za Makabi ću biti oprezan, za Asvel sam rekao i u ovom sastavu ih rutiniramo glatko, medjutim za Makabi ću biti oprezniji, ali dan pre meča kao i za meč sa Asvelom ću izneti prognozu.

U ovom slučaju moram uzeti u obzir da vidim sutra nakon treninga šta kaže Obradović hoće li jedan od ova 3 musketara biti u rosteru u četvrtak ili ne...

• Like 2
Posted
1 minute ago, Zvezdaš96 said:

Za Makabi ću biti oprezan, za Asvel sam rekao i u ovom sastavu ih rutiniramo glatko, medjutim za Makabi ću biti oprezniji, ali dan pre meča kao i za meč sa Asvelom ću izneti prognozu.

U ovom slučaju moram uzeti u obzir da vidim sutra nakon treninga šta kaže Obradović hoće li jedan od ova 3 musketara biti u rosteru u četvrtak ili ne...

Hvala na informaciji. Sa velikim nestrpljenjem iscekujem tvoju prognozu. Do sad si sve pogodio, stvarno za pohvalu. Mali je broj pravih kosarkaskih znalaca u koje spadas i ti u moru laika na ovom forumu. Kad budes skupio potrebne informacije, napisi tu prognozu. Inace pisi cesce.

IDEMOO ZVEZDASIII! BRAVO SASA, BRAVO ZVEZDO! 

• Like 2
  • Ha-ha 31
  • Pumpaj! 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Drčela trlja ruke i počinje štancati duple karte za Pao, Marakana će biti mala sledece srijede…

Lijepo je biti navijac Crvene Zvezde ❤️

• Like 4
Posted

Zvuci smesno, ali sve je ispalo kako sam i napisao.

Rutinska pobeda, standardno dobra partija nosilaca večeras, kao i da moraju ova četvorica dati doprinos iz drugog plana posebno Odželej, Dobric, Miljenovic čak dosta i u napadu da bismo pobedili.

Sve se tako i dogodilo.

Čak ni ja nisam bio ovoliki optimista da ćemo ih baš pregaziti 25 razlike u trećoj četvrtini, to ni najveći optimisti nisu mogli pogoditi, a vidim da je i komentator bio u čudu u fazonu: ,,Auu zvezda pregazila ove kao plitak potok, ne znaju gde biju i gde se nalaze igrači Asvela..

A Čima pleše li plešee, melje ne staje!

Još jednom bravo za Sašu i ekipu, fantastična utakmica i nadam se MVP nagradi za Čimu, zaslužio je!

• Thanks 1
Posted (edited)
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Ne žuri nigde, uzmi sve u obzir i odvagaj valjano...

...ali javi tačno vreme kada iznosiš prognozu da se ne poklopi sa mojim tuširanjem papagaja. 

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 29
Posted
30 minutes ago, No name said:

Toliko pozitivne energije, svi srećni, nema Tea da sudijama jbe mater, niko nikog ne vredja 😁

Say no more

IMG-20251028-231349.jpg

• Love 1
  • Ha-ha 22