NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Gledajuci ovu nemoc komsija u Areni... Koliko nama znaci (a tek ce znaciti) sto na 3 i 4 imamo i misica i pre svega inteligencije i namazanosti. Pojela bi Pariz ova nasa krila u trenutnoj formi. E, da. Nije da je previse bitno ali da Oly nije napunio Bajern do čepa - bili bismo drugi. 4
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kolko nam još treba pobeda pa da krenemo sa pravljenjem tabele od dolaska Saloa???? 2
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Losmi17 said: Tesko da bi pojeli Pariz. Kakva izjava... Nasa krila apsolutno da. I ne bi bilo ovakvog blamiranja. Cujemo se Losmi 23.12. 3 1 1 2
Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Losmi17 said: Tesko da bi pojeli Pariz. Kakva izjava... Ne brate, razvalili bi nas.
Čvarkov Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, NMX said: Nasa krila apsolutno da. I ne bi bilo ovakvog blamiranja. Cujemo se Losmi 23.12. Što toliko čekati? Bliži se 5. novembar. 1 3 1
Losmi17 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Ne brate, razvalili bi nas. Bila bi u najmanju ruku egal utakmica. 1
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Losmi17 said: Bila bi u najmanju ruku egal utakmica. Nisu bile egal utakmice gde smo igrali sa znacajno manje atleticnim rosterom nego sada. Pa su dobijeni dva puta
No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nemoj da letimo. Use i u svoje kljuse. Svako svakoga može da raštafi pa da se posle česeš. Meč po meč. Imamo lep raspored i priliku da na ovim krilima sakupimo što više pobeda i osiguramo se. Ide Asvel u utorak. Treba biti oprezan. 4
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Partizan najbolje što ima je na krilu - Bonga, ali smo mi ipak tu jači sa Kalinom, Semijem i Monekeom, pa i Dedom. 1
Losmi17 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, NMX said: Nisu bile egal utakmice gde smo igrali sa znacajno manje atleticnim rosterom nego sada. Pa su dobijeni dva puta Nisu to uporedive stvari, niti je Paris bas u istom sastavu. Recimo i ovom sastavu zvezde vise odgovara tranzicija, a Pariz tek preferira tu igru. Na steroidima... Ko bi se tu bolje snasao, nisam siguran. Ima i Pariz dosta fizike, potcenjuje se to malo.
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago U grupi smo timova od 2. - 7. mesta. Odlično prolazno vreme. 2/3 naredne bi trebalo da dobijemo, nadam se i sve 3, ali polako.
No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 minutes ago, Losmi17 said: Bila bi u najmanju ruku egal utakmica. Pa pre mesec dana strpali su nam 45 poena razlike, jeste pripreme ali opet. Igraju bas dobro, trče, sutiraju dobro, fizički jaki. Dovoljno je par minuta pomracenja da te razbiju. Opet kažem nemoj da letimo i da mislimo da smo svemoguci. 5 1
Čvarkov Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 38 minutes ago, VISOKOLETAC said: Trenutno smo treci 💪 Ipak peti.
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Losmi17 said: Nisu to uporedive stvari, niti je Paris bas u istom sastavu. Recimo i ovom sastavu zvezde vise odgovara tranzicija, a Pariz tek preferira tu igru. Na steroidima... Ko bi se tu bolje snasao, nisam siguran. Ima i Pariz dosta fizike, potcenjuje se to malo. Fiziku nisam ni sporio u inciijalnom tvitu nego iq i namazanost nasih krila. Sto je grobarima veceras falilo. A i inace
VISOKOLETAC Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Čvarkov said: Ipak peti. Jbg, prodale nas komsije i braca. Ko ce kome nego svoj svome 😂
Losmi17 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, NMX said: Fiziku nisam ni sporio u inciijalnom tvitu nego iq i namazanost nasih krila. Sto je grobarima veceras falilo. A i inace Njima je falio plej pre svega. Totalno sekundarna je to sto pominjes. Jer se svelo na 1 na 5. Mada generalno trener obradovic voli tu iso kosarku, al ovo je bio hardkor...da ne duzim vise o njima.
Gudura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Braco, ne znam kako ovo da vam saopstim, ali Nwora se navodno danas povredio na treningu🫣 Svasta se spekulise, neki pominju i 6 nedelja pauze, ali valjda sutra ide na snimanje. Jebem ti vise cigansku srecu ove sezone😔 Nadam se da je lupetanje i da lazu mene, pa i ja lazem vas.... 4 3
BattleBender Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 21 minutes ago, NMX said: Gledajuci ovu nemoc komsija u Areni... Koliko nama znaci (a tek ce znaciti) sto na 3 i 4 imamo i misica i pre svega inteligencije i namazanosti. Pojela bi Pariz ova nasa krila u trenutnoj formi. E, da. Nije da je previse bitno ali da Oly nije napunio Bajern do čepa - bili bismo drugi. Kosarka je igra na vrhunskom nivou resenje su inteligentna krila (3 i 4). Mi to fala bogu imamo ove 2 god u vidu Kaline i Davidovca. Sada je tu i Moneke... Prebitno za nas. 1
Cavani Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 14 minutes ago, NMX said: Nisu bile egal utakmice gde smo igrali sa znacajno manje atleticnim rosterom nego sada. Pa su dobijeni dva puta Dobili su nas na pripremama 40 razlike sa Janisom na klupi. Videcemo sa Sasom kako ce biti.
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, NMX said: Daj brate, nemoj te vesti jbt slogiracu se Strasno brate.
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Gudura said: Braco, ne znam kako ovo da vam saopstim, ali Nwora se navodno danas povredio na treningu🫣 Svasta se spekulise, neki pominju i 6 nedelja pauze, ali valjda sutra ide na snimanje. Jebem ti vise cigansku srecu ove sezone😔 Nadam se da je lupetanje i da lazu mene, pa i ja lazem vas.... Ako je ovo tačno, uzimam pauzu od košarke do daljnjeg. Ne mogu ja ovo više... 9
Recommended Posts