Mile1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobric ce znaciti samo za Aba ligu da odmori nosioce, on apsolutno nema sta da trazi u evroligi. To bi bilo kao sada da kazem e super vraca se Plavsic a covek isto za evroligu nedovoljno dorastao da odigra ni 5minuta 11
Phobia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Daiki Ito said: https://www.instagram.com/reel/DP8W4qwCtbY/?igsh=MXc5aW9pMnQ5MWJhYg== Dal je od sinoc ne znam 🤣 Ja sam ovo cini mi se vec video, da je to fazon posle osvajanja KRK prosle sezone 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne sme da nas uljuljkaju rezultati i da se ne dovede igrač na poziciji 2. Mi smo ostali bez Cartera prve opcije na toj poziciji i Cannana njegove zamene. Tu ne bi trebalo da ima dileme. Graham kad se vrati videćemo koliko može. To će u principu značiti manje minuta za Yaga. Yago ostaje na 5 do 10 min max u EL. Verovatno će igrati više u ABA, što je Ok. Sa Dobricem dobijamo 10-etak , minuta u Euroligi i igraca uloge. Nadam se da ce Saša da mu nadje ulogu, i ono šta on može a to je, trčanje u ledja, čeona linija, spot-up šut....Sve ostalo ako se bude tražilo i očekivalo od njega je izlaženje iz opanaka. Ali će svakako i on značiti, pogotovo što će moći više da odmeni u ABA ligi nosioce. Bice ovo dobro. 2
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Don Dusko said: Dobar je i Chuma moras da priznas,ima dobru rucicu 5
GameChanger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Mile1 said: Dobric ce znaciti samo za Aba ligu da odmori nosioce, on apsolutno nema sta da trazi u evroligi. To bi bilo kao sada da kazem e super vraca se Plavsic a covek isto za evroligu nedovoljno dorastao da odigra ni 5minuta Nije bas tako. Da smo iole kompletni, Segi ne bi imao sta da trazi u rotaciji, ali niti je to slucaj, niti je on isti kalibar kao Plavsic. Dobric moze da doprinese u odbrani onda kada su drugi igraci zaduzeni kao primarni defanzivci na lopti. On ima dobru anticipaciju na dodavanju i kad ga sklonis od lopte moze da bude vrlo nezgodan, narocito u kombinaciji sa Monekeom koji je pravi davez na strani pomoci. Njemu ova nasa igra u tranziciji nevidjeno prija i s obzirom na to da Kalina i Nvora guraju preko normalne minutaze, kao i da se Semi trosi na poziciji 5 a Dekiju niko ne zna kad je dan - on u trenutnoj raspodeli uloga ima mesta za desetak minuta. Druga je stvar kada se bude doveo i uhodao bek, pa se na to vrati i Grejam. Onda se posledicno tome Nvorina uloga na 2 smanjuje, pocinje da provodi manje vremena sa Kalinom zajedno na parketu, deli sa njim komlet minute na 3 i uzima deo na 2. Tu se vec Segijeva uloga kao bekapa na jedinoj poziciji na kojoj to moze da radi kvalitetno (trojka) gubi i on se vraca na ovo sto si i ti pomenuo - osigurac sa stabilnim minutima iskljucivo u ABA ligi. Ipak, do tog scenarija nas deli od 2 do 4 nedelje, a do tada ce nam igrac Dobricevih kvaliteta i iskustva i te kako biti od koristi. 4
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 31 minutes ago, Mile1 said: Dobric ce znaciti samo za Aba ligu da odmori nosioce, on apsolutno nema sta da trazi u evroligi. To bi bilo kao sada da kazem e super vraca se Plavsic a covek isto za evroligu nedovoljno dorastao da odigra ni 5minuta Koliko god da nisam teamdobric i da ga prozivam od prvog dana, ne slazem se sa tobom. Mnogo gorih kosarkasa ima mesto u rotaciji u EL, sa pravom ulogom i trenerom koji zna sta da radi moze Dobric da uzme 10-15min, pogotovo ako bude u stanju da coskari i pogadja u dobrim procentima. 6
Godzo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 hours ago, Tom Wambsgans said: Sto nisam Sasa Obradovic, ne da bih bio legendarni igrac i trenutni trener Crvene zvezde, nego da bih imao slobodu da pipam biceps Semija Odzeleja kada zelim. Samo nam i u KK jedan takav fali 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sinoć videh dobar komentar na Twitteru - konačno tim igra u ritmu CMM, a ne da CMM igra u ritmu ostatka tima. Koliko sve bolje izgleda kada se igra ubrza, njegove prednosti maksimalno dolaze do izražaja. Nadam se da kad dođe do poraza, a biće ih, neće krenuti pljuvačina po Saši i igračima. Mislim, znam da hoće, ali nada umire poslednja. Ove pobede uprkos povredama mi uopšte nisu toliko neočekivane, u 95% situacija se skupi svlačionica. Plus ti igrači koji su na broju imaju priliku da maksimalno doprinesu, mnogima na kraju prija veća minutaža. 5
SuperTraktorko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U ovom trenutku ne interesuje me ko se vraca ni ko dolazi, interesuje me samo kako su sinoc Tomini apostoli i Sasini gorostasi grmeli i sevali. Uzivanje je gledati sa kojom vatrom igra ova ekipa nakon Zadra. 6
tejlor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Igor_ said: moze Dobric da uzme 10-15min, pogotovo ako bude u stanju da coskari i pogadja u dobrim procentima. U teoriji je tako, al zato u praksi minimum 157 puta ispadne u odbrani i ne moze okean sa broda da pogodi. 10
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uh kakva emotivna dupla nedelja, konacno smo docekali da gledamo atletsku Zvezdu koja je savrsena sinergija sa navijacima bukvalno jedni drugima pumpaju energiju konstatno, za razliku od prosle godine kad je poblika umela da bude i kamen oko vrata ekipi. Nadam se da ne trazim puno ali ne mogu da docekam da vidim u nekom trenutku na terenu petorku Kodi, Nwora, Ojeley (Kalina), Moneke, Bolomboj pa ti probaj da pridjes reketu, mismec ne postoji ni sa kim. Od pojedinaca prvo moram Kodija da pomenem, momak je celu proslu sezonu igrao u ulozi koja je susta suprotnost svim njegovim karakteristikama i bio je verovatno meta najvecih kritika. Videlo se i protiv Zalgirisa da mu je Sale skroz promenio ulogu jer je napao obruc vise puta nego na bilo kojoj utakmici prosle sezone, kad mu je takva uloga onda mu je i sut sa distance pod manje pritiska i dobijemo masterklas kao sinoc. Sam nas je drzao celu prvu cetvrtinu, a kad su se prikljucili i ostali on je krenuo da razigrava i potpuno kontrolise tempo utakmice kao pravi floor general. Nadam se da mu je Sasa nasao kvaku i da cemo videti u nastavku onog Kodija iz Baskonije jer mu ovakva ekipa savrseno odgovara jer svi mogu da prate njegov tempo Nwora je totalni atletski frik za svoju poziciju neverovatno je kako lako moze da izgradi dobru poziciju za sut, sinoc je izmasio neke suteve zbog umora ali je vecina bila iz jako dobrih pogleda. Pominjale su kolege iznad da ima nesigurnu kontrolu lopte ali je recimo za Dobrica i Rokasa Kajri Irving licno, istina ume da zasrlja ali ako se to dobro ukalupi mozemo da dobijemo Kvinsi nivo zverinu. Ono gde je mene najvise iznenadio je drugi deo terena kad se rastrci covek u odbrani protivnici samo dodaju dalje od njega, kad udvoji protivniku je tesko da se oslobodi lopte jer je ogroman, lupa redovno rampe, prvi u tranziciji itd.. Strasno pojacanje i prosto mi je neverovatno da je on u Efesu coskario celu sezonu iakomu je prva godina u Evropi. Za Monekea je vecina znala sta nam donosi ali i on je za sad potpuno opravdao ocekivanja. Dobra stvar kod njega je sto ga je mnogo tesko skautirati jer ne postoji taktika moja moze da matchuje njegovu energiju. Nekad ce da pregori od svega toga kao sto mu se nekad desi kao sinoc da mu ispadne lopta u kontri ali sa tim mozemo i moramo da zivimo. Samo da se cuva problema sa faulovima i bice top. Takodje je komplementaran sa Nworom kao lider tima i nemaju nekih preklapanja oko lopte jer igraju na potpuno drugaciji nacin. Kalina i Montejunas njih moram zajedno jer mi je nekako utisak da iako nisu ni slicni igraci, njihovo prisustvo u ekipi mi daje slican osecaj. Jako inteligentni ljudi koji ce na terenu uraditi milion malih stvari koje se nece videti na prvi pogled ali mnogo znace. Deluje da je i Kalini pored svih problema koje ima dosta lakse dolaskom Donatasa jer ga je malo rasteretio u tom smislu nekoga ko treba da drzi ekipu pribranom. Bukvalno Saletova leva i desna ruka na terenu. 5
MGinobili20 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago ОБРАДОВИЋ САША!!! За све оне који нису веровали у њега ! Још једном, свим срцем волим Деја, али : Саша >>>>> Дејо, неоспорна чињеница. Човек је издигао један Монако на Ф4 екипу. Фантастично вођење утакмице, школско разбијање зоне реала са поставком крилног центра на капицу. Извукао је максимум из скоро свих играча, поготово неких који нису добро кренули код Јаниса, мало раширио одбрану па не гледамо 15 отворених шутева за 3 од стране противника итд. Најбоља партија Кодија у нашем дресу, можда је поентерски било бољих партија, али организација игре и стављање у џеп Кампаца и Маледона (осим у 1 . четвртини), једноставно докторска дисертација. Како не споменути Калину? Звездин Скоти Пипен. 4
zvezdale Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mora da se nadje oko neceg da se mraci cak i posle deklasiranja Reala sinoc.. Dobric je igrac koji je bio u petorci na olimpijadi u ekipi koja je uzela medalju i igrala egal utakmicu sa "drim timom". Dobric je igrac koji je bio MVP finala ABA lige. Dobric je igrac sa sezonama oko 10p prosecno poena u Evroligi. Prvi se slazem da nije neki ekstra kvalitet, ali u ovakvoj nasoj situaciji sa ovim povredama ima mnogo da nam znaci, kako u ABA ligi tako i u EVROLIGI. 2
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jos jedna stvar, molim te DEVONTE GREJEMU budi dobar igrac, bas je bitno. 5 1
Šiljokapi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Drugari, ja nikako da se opasuljim! Mene je oduševila čvrstina "small"ball postavke, mesa i skila kol'ko 'oćete! Postavljamo nove standarde u košarci 😂 1
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 34 minutes ago, tejlor said: U teoriji je tako, al zato u praksi minimum 157 puta ispadne u odbrani i ne moze okean sa broda da pogodi. Istina, ja sam verovatno osoba koja ga najvise kritikuje uvek, ali sve se nadam da ce pronaci svoju ulogu. Gledaj rostere ekipa i te igrace koji pokupe 10ak minuta, nema tu mnogo boljih igraca od njega. 5
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ako se ko seća Saša je odmah podvukao da ne želi samo pojačanje radi pojačanja, prevedeno - da se gasi nečiji duševni nemir ili trenutna zaludnost. U našoj situaciji treba biti posebno obazriv sa novim igračima i gledati malo duže i na period posle NG i kad se ko vraća i u kom intenzitetu. Nećemo doveka biti ovako sakati a hijerarhija tima i ovi obrisi igre moraju potrajati i jačati naročito kad sve top tier ekipe ubace u brzinu više i počnu i na naš ritam da se prilagođavaju i daju neke odgovore. A hoće sigurno, još smo mi sveži, divlji i razuzdani u ovom rodeu. Popićemo i mi koje šamaranje. Kao što nije bila gotova sezona posle jebenih 0-2, neće ništa faliti da ova grupa nosilaca dočeka Baskoniju, Asvel i Makabi. Kodiju, Čimi, Nvori i Šemiju jako prija jača minutaža i veliki obrtaji, jaki su to momci i neće pocrkati tako brzo kako se misli. Neka se za početak vrati Devonte i Šegi, Jago da trenira samo kroz Aba ligu i biće okej. Edited 1 hour ago by Molina23 2
Daiki Ito Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 44 minutes ago, tejlor said: U teoriji je tako, al zato u praksi minimum 157 puta ispadne u odbrani i ne moze okean sa broda da pogodi. Ja bih da uporedim Dobrica sa OI , iz Radonjevicevog mandata i ovog sad . Mislim da taj ne da nije ispadao vec je cuvao elitne Svjetske igrace posebno na OI ili SP . Zasto mu ne dati sansu , mozda je nesto i do to uloge koju mu je Grk davao na kasicicu . 1
božija noga Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago (edited) Imamo potez kola Evrolige. Uživajte u Džordanovm letu! Čimin upijač pa CMM dodavanje dok je proleteo Kampaco. Edited 47 minutes ago by božija noga 5 6
Molina23 Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago (edited) I da dodam, ne znam kako neko uopšte ima snage da u ovom fantastičnom zaokretu i istorijskim pobedama, gde smo u celoj toj muci i nesreći upoznali sve karaktere i kvalitete trenutnog mini rostera, odmah razmišlja o novim imenima. Iskreno, trenutno me zaista zabole spolovilo za sve bekove Evrope, od Mekaluma, Malakija Flina do Nba otpadaka. O njima neka razmišljaju Tomić i Tomović, biće opcija. Hoću samo da volim ove prvoborčine što duže i da ovaj gas ne stane, treba im dati samo još goriva i podrške. I da, puno srce za atmosferu i energiju sa tribina, konačno se izašlo iz toksične faze, škrgutanja i jebavanja majki i otključalo ono staro Pionirsko grotlo. A tad nam stvarno niko ništa ne može. Edited 44 minutes ago by Molina23 7
Sector Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 11 minutes ago, božija noga said: Imamo potez kola Evrolige. Uživajte u Džordanovm letu! Čimin upijač pa CMM dodavanje dok je proleteo Kampaco. Zvezda i Partizan prve 2 pozicije. 🥰 2
Fromthecorner Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Sretoh malopre Grema na Vracaru sa lepsom polovinom. Naravno pozeleh mu ugodan boravak u Beogradu i dobrodoslicu u Zvezdu. Medjutim covek i dalje nosi cizmu, ne izgleda mi kao neko ko ce igrati protiv Baskonije. Sad ne znam da li se neko bolje razume da li to nosi iz predostroznosti ili kako…
Čočo Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago (edited) 5 minutes ago, Fromthecorner said: Sretoh malopre Grema na Vracaru sa lepsom polovinom. Naravno pozeleh mu ugodan boravak u Beogradu i dobrodoslicu u Zvezdu. Medjutim covek i dalje nosi cizmu, ne izgleda mi kao neko ko ce igrati protiv Baskonije. Sad ne znam da li se neko bolje razume da li to nosi iz predostroznosti ili kako… Siguran si da nije možda ova: 😀😅 Edited 20 minutes ago by Čočo 1
Recommended Posts