MarioKempes Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 44 minutes ago, Gilmour said: Tim deluje zajebano kao ozbiljno kratko cebe, barem u Beogradu. I Carigradu, makar🙂 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, kojan said: Poceo si da zakazujes svirke u terminima nasih utakmica, plemenita zrtva nema sta Ostali deo benda mu Partizanovci...jebu ga u zdrav mozak...voli. 13
Knipex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 minutes ago, JPM said: Ostali deo benda mu Partizanovci...jebu ga u zdrav mozak...voli. Ovde ima baš svega, počev od zdrav mozak do "Vujadin" vajba na kraju posta, još da si matematiku uključio i nema greške
berti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Velika pobeda, svaka cast igracima i Saletu. Pozitivna energija odjednom, a bili smo potonuli totalno. Ima li neka statistika koliko smo koševa sinoc dali van reketa?
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Sector said: Pozzz uini @kironepraktičar Saće promeni ime.
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Uini, hvala što si navukao grobare na Nilikinu a nas poštedeo. Cigani te vole ❤️ 1
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 36 minutes ago, JPM said: Ostali deo benda mu Partizanovci...jebu ga u zdrav mozak...voli. Svi Zvezdaši. ❤️ Edited 3 hours ago by Čočo 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Čočo said: Sve Zvezdaši. ❤️ Znači vi ste u fazonu da je najbolja prevencija STD zapravo apstinencija. Ne gledate, nema sekiracija...lepo. Ja sam tako finale ABA Zvezda-Budućnost "gledao" tako što sam išao da šetam do centra i nazad.
Filbi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Čočo said: Meni je neverovatno kako se Motejunas za nedelju dana tako brzo spojio sa ekipom. Ne samo da se spojio već mi deluje da je on baš taj glue guy ovog tima. Čitam njegove izjave koliko i kako priča sa igračima na treningu i kako igrači idu ka njemu da ga pitaju za savet. Bukvalno je za nedelju dana postao vođa u svlačionici i produžena ruka trenera na terenu. Neće on nigde. Ako Bog da da se Bolomboj vrati do nove godina, sa njim i Motejunasom biće reket top. Podseća me na Raduljicu Spoiler NOT
nunilo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Čočo said: Apropo sledeće utakmice sa Realom. Imam osećaj da smo sve utakmice do sada gubili od njih jer nismo imali rešenje za Tavaresa. Nekad možda i nije imao neku statistiku ali je uvek bio bitan faktor protiv nas u reketu. Mislim da će ovog puta prvi put da se desi da neće biti cheat code. Motejunas može poprilično da mu parira fizički a i visinski. Uz sve to može da ga izvlači iz reketa jer zna da bude opasan i u šutu spolja. P. S. Imam svirku i u petak. Pada kralj! 💪 Resenje je probati naprpati ga penalima, imamo oruzja/igraca za to, vise prodora u reket na njega. Kako je stariji i sporiji podlozniji je pravljenju faulova. Real k'o Real ali po meni im je ipak neka glavna osovina Kampaco-Tavares, bilo bi dobro ako uspemo nekako da minimalizujemo to. I opet oko CMM-a, ok, zna da bude hoblerica ali preteruje sa njim. Rilja odbranu, ne stedi se, ako mu se otvori pas dodace loptu, nikad nije bio sebican igrac. Istina da upada u oko njegova nesigurnost tj vise neodlucnost da ispali sut ili da udje u reket na cemu bih insistirao da sam mu trener. Te trenutke neodlucnosti publika jako primecuje i zbog toga mu ucinak izgleda gori nego sto jeste i unosi nefvozu publici. Ako ima statisticara jer ja bas i ne gledam to, ne vidim da mu je sut kriminalan, verovatno negde na njegovom proseku 30+% za tri. Nije to nista tako lose kao sto se ovde pise. Za Donatasa je @Čočo napisao nesto sam i ja hteo. Covek je dosao pre nedelju i postao neka vrsta kohezivnog faktora ekipe a pride isporucuje odlicne porcije na terenu. Igra bas kako jedan bi jedan veteran trebalo da igra, sa mozgom i bez srljanja. Ako bude jos takvih partija nema razloga da se saradnja ne produzi ali polako ... 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, NMX said: Uini, hvala što si navukao grobare na Nilikinu a nas poštedeo. Cigani te vole ❤️ Najveci doprinos skautingu KKCZ i ubacenom elementu u KKP. 1
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.instagram.com/p/DPzd8aZgDUl/?igsh=Y3hzZzlsMW5ieG9n Vintage Dekica...
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Najveci doprinos skautingu KKCZ i ubacenom elementu u KKP. Ma taj Nilikina je i meni bio dobar ulov, iskreno. Mnogo je propao, žargonski rečeno, u odnosu na to koliko je obećavao.
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 hours ago, Nini3112 said: Bas me zanima kako ce izgledati Tavares-Motejunas Tesko da cemo dovesti i Tavaresa. 22
ZvezdaBL Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Fascinantno mi je, koliko nam je svima Zvezda toliko bitna stvar, naravno porodica je najbitnija ali ljudi moji, ova jutra nakon pobjede, pa evo vec par sati gledam snimke sa utakmice, poene zakucavanja, nerealan osjecaj. Takođe, kad izgubimo sve je samo obratno, necu novine da procitam, ona sedmica kad smo izgubili protiv Bajerna pa pola sata nakon toga od Porta uff. Boze pomozi nam sto vise pobjeda i ovih lijepih osjecaja ove godine. 14 2
Daiki Ito Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Osakaceni , bez pola tima , bez pravog beka , sa vrlo tankim plejmejkerima . Mislim da ova ekipa kompletna bar u Beogradu moze parirati bilo kome , ali isto treba reagovati sto prije popuniti rupe u ekipi . Neki su pisali ovdje i bili u pravu . Odzelej je bio osakacen , ocigledno su mu trebale sto je rekao jedan od forumasa da mu je trebalo napraviti par prostih akcija . Sinoc potpuno drugi igrac . U petak podrska kao sinoc , samo nek ginu kao sinoc i mislim da niko od nas im nece zamjeriti koji god rezultat bio . 2
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Možda nepopularno mišljenje, ali Marcus Howard nam treba otprilike kao čmar na laktu. Siguran sam da ni u ludilu to nećemo da radimo. 2
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ti slaviš herojsku pobjedu protiv Žalgirisa, ja čekam 21h da gledam Trieste-Galatasaraj da vidim Džejmsa Palmera. Nijesmo isti, nikad nećemo biti isti. 2 1 1
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, ZvezdaBL said: Fascinantno mi je, koliko nam je svima Zvezda toliko bitna stvar, naravno porodica je najbitnija ali ljudi moji, ova jutra nakon pobjede, pa evo vec par sati gledam snimke sa utakmice, poene zakucavanja, nerealan osjecaj. Takođe, kad izgubimo sve je samo obratno, necu novine da procitam, ona sedmica kad smo izgubili protiv Bajerna pa pola sata nakon toga od Porta uff. Boze pomozi nam sto vise pobjeda i ovih lijepih osjecaja ove godine. To. Juce je bila strasna sinteza u hali. Ljudi se grlili na svaki kos. Nadrealno. Nisam verovao da ovaj igracki kadar moze da probudi to u ciganima. Ali mi je drago da sam pojeo govna i sumnjao. Sa ovakvom borbom kao juce meni uopste nije bitno da li pobedjujemo ili ne. Ovo je bila fanaticna odbrana, nesto nalik Srbija - Litvanija u Manili kada su Litvanci posle rekli da su imali utisak da nam zivot zavisi od svake odbrane. 2
vinogradskaopera Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I dalje mi je nemoguce da niko od sudija nije video ovo... 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 27 minutes ago, Wingwalker said: https://www.instagram.com/p/DPzd8aZgDUl/?igsh=Y3hzZzlsMW5ieG9n Vintage Dekica... Očekivanja od đeda su toliko niska da se svaki njegov dobar potez glorifikuje preko svake mere. Bratina je imao ukupno 9 utakmica sa dvocifrenim učinkom u EL od kada se vratio iz CSKA pre dve i po godine. Bukvalno da se šutiramo u dupe kad da 6 poena, uhvatu 3 skoka i odigra pristojnu odbranu. 10 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja čekam tu jednu dobru utakmicu Dobrića, da se ovde sjate njih 5-6 da nam kažu "esamvamrekao!!!" 1 1
pavlaka Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, JPM said: Možda nepopularno mišljenje, ali Marcus Howard nam treba otprilike kao čmar na laktu. Siguran sam da ni u ludilu to nećemo da radimo. Mozda bi bio bolji jedan sto daje 3 poena u Knezevini 🤔 1
Recommended Posts