Howie Roseman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Igrača poput Nwore nismo imali jos od Quincyja. 22 5
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Wow Nestvarno Alal vera momcine Sve sve ali kakva odbrana sunce ti kad je najvaznije Posebno mi drago zbog Sase 7
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bgm, dugo pa jos uzivo nisam video ovakav takeover utakmice od jednog nazeg igraca. Nwora Kakva je tuga za sve povrede ali ocigledno je to ujedinilo ekipu, sugo ovako nisam video sa se bodre, loze i raduju. IDEEEEMOOO CIGANIIII 18 2
Thor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kako su se momci borili, kako su odigrali odbranu u 4/4, ono je nestvarno...i Jordan fucking Nwora, kakav repertoar poteza u napadu, Deda oskar za epizodnu ulogu, Semi se vratio u zivot, D-Mo kakva iskusnjara, kao da je rođen na Dorćolu, a ne u hladnom Kaunasu, Kalina izginuo, Izundu stiže sve...Sale Obrad odradio odlican posao TIM !!!!! Pobeda i podrška za Tajsonaaa Edited 4 hours ago by Thor 3 3
BriJones Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Kouc koliko u sledecoj da utrpam? Sale: Pa ne možeš baš svaku do kraja sam, jesi li kršten?? Jordan: Jesam, nosio sam sam sebe na krštenju... 7 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Neverovatno, Zalgiris mi je jos odvratniji u ovom slavlju. 2 5
Markoss Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Motejunas je fantastican primer toga koliko je bitan dobar skauting i koliko je nekada karakter vazniji od onoga na papiru. Dakle - ne dovoditi igrace jer su bili negde drugde dobri, vec dovoditi igrace jer ce kod nas biti pravi. I ne samo on, nego i Izundu i Nvora, mislim da bi bio i Karter. Pre toga - Bolomboj. Tu bi Tomic morao da ima kljucnu ulogu, da nam se ne ponavljaju Kenani, Tobiji i Gidraitisi. 28 1
Daiki Ito Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Koliko veceras produziti pozajmnicu Motejunasu ! Koliko veceras produziti pozajmnicu Motejunasu ! 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, NMX said: Bgm, dugo pa jos uzivo nisam video ovakav takeover utakmice od jednog nazeg igraca. Nwora Kakva je tuga za sve povrede ali ocigledno je to ujedinilo ekipu, sugo ovako nisam video sa se bodre, loze i raduju. IDEEEEMOOO CIGANIIII Ja gledam Yago samo sto ne iskoci iz koze a on je bio otpisan i vratili ga usled svih povreda. Danas je bio ok.Taman kako treba.U zavrsnici i ne treba da igra jedino za specijale. 1
Nellthe Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 hours ago, Nellthe said: Nwora trpa 30 poena (bez sarkazma). -6 moja greska 6
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, harmonajzer said: Zavolećemo ove momke i ovaj tim! Ako već nismo! 🙂 Jesmo,ovi momci su Zvezda. 1
Valensija Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad se mora, tu je brat Nwora! Brutalna partija! Brutalna odbrana u 4/4. Mocan tim se vaja! Kliknulo jeeee 7
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako ce Devonte uskoro, doveo bih jos jednog cistog bega i cekao povratak ostalih. Ekipa je kliknula, to je najvaznije Odbrana na kraju mislio sam da su pocrkali ali jok. Izundu tihi heroj. Brat je zacementirana back up petica. Alal vera momak. Pobeda kao suza.cista. 24
Bogoljub Gagic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Нвора поздравља све стручњаке који тврде да не може на 2.
liv7 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Nisam iznenadjen kako je Nwora odigrao.Uz Kartera,najsmisleniji potpis,mislim da ce jos bolje igrati...naravno,ako ne ostane na poziciji 2 dugorocno,sto me ne bi cudilo,obzirom kako oni koji dovode igrace razmisljaju...nema tu slucajnosti,dovedes igrace koji koji imaju veliki motiv da se dokazu i predju u bogatiji klub ili se vrate u NBA...po mogucnosti da tek ulaze u najbolje godine....Motejunas,ok,ali kratkorocno..valjda cemo i ta dva beka moje trazimo birati po principu Nwore i Kartera,ili barem Izundua,a ne Rivera i Grejema.. Edited 4 hours ago by liv7
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Cigani na 0-2 Bicemo zadnjiiii Cigani na 2-2 idemo na F4 3 1 12 1
Popular Post Markoss Posted 4 hours ago Popular Post Posted 4 hours ago I mnogo su mi nedostajale ove utakmice gde se nesto koljemo, a onda prelomimo pred kraj i pobedimo. Ne pamtim kad je bila poslednja. 59 3
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ima nešto u ovim skraćenim rotacijama i izvlačenju maxa iz pojedinaca. Nije Ataman lud. 5
Recommended Posts