Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bgm, dugo pa jos uzivo nisam video ovakav takeover utakmice od jednog nazeg igraca. Nwora :Hail:

Kakva je tuga za sve povrede ali ocigledno je to ujedinilo ekipu, sugo ovako nisam video sa se bodre, loze i raduju. 

IDEEEEMOOO CIGANIIII

• Like 18
  • Love 2
Posted (edited)

Kako su se momci borili, kako su odigrali odbranu u 4/4, ono je nestvarno...i Jordan fucking Nwora, kakav repertoar poteza u napadu, Deda oskar za epizodnu ulogu, Semi se vratio u zivot, D-Mo kakva iskusnjara, kao da je rođen na Dorćolu, a ne u hladnom Kaunasu, Kalina izginuo, Izundu stiže sve...Sale Obrad odradio odlican posao

TIM !!!!!

Pobeda i podrška za Tajsonaaa

Edited by Thor
  • Like 3
  • Love 3
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.171e3c7c56a51e6708bebba98574b99b.png

Kouc koliko u sledecoj da utrpam?

Sale: Pa ne možeš baš svaku do kraja sam, jesi li kršten??

Jordan: Jesam, nosio sam sam sebe na krštenju...

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted

Motejunas je fantastican primer toga koliko je bitan dobar skauting i koliko je nekada karakter vazniji od onoga na papiru. Dakle - ne dovoditi igrace jer su bili negde drugde dobri, vec dovoditi igrace jer ce kod nas biti pravi.

I ne samo on, nego i Izundu i Nvora, mislim da bi bio i Karter. Pre toga - Bolomboj. 

Tu bi Tomic morao da ima kljucnu ulogu, da nam se ne ponavljaju Kenani, Tobiji i Gidraitisi.

• Like 28
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, NMX said:

Bgm, dugo pa jos uzivo nisam video ovakav takeover utakmice od jednog nazeg igraca. Nwora :Hail:

Kakva je tuga za sve povrede ali ocigledno je to ujedinilo ekipu, sugo ovako nisam video sa se bodre, loze i raduju. 

IDEEEEMOOO CIGANIIII

Ja gledam Yago samo sto ne iskoci iz koze a on je bio otpisan i vratili ga usled svih povreda.

Danas je bio ok.Taman kako treba.U zavrsnici i ne treba da igra jedino za specijale.

• Like 1
Posted

Ako ce Devonte uskoro, doveo bih jos jednog cistog bega i cekao povratak ostalih.

Ekipa je kliknula, to je najvaznije 

Odbrana na kraju :classic_love: mislio sam da su pocrkali ali jok. Izundu tihi heroj. Brat je zacementirana back up petica. Alal vera momak.

Pobeda kao suza.cista.

• Like 24
Posted (edited)

Nisam iznenadjen kako je Nwora odigrao.Uz Kartera,najsmisleniji potpis,mislim da ce jos bolje igrati...naravno,ako ne ostane na poziciji 2 dugorocno,sto me ne bi cudilo,obzirom kako oni koji dovode igrace razmisljaju...nema tu slucajnosti,dovedes igrace koji koji imaju veliki motiv da se dokazu i predju u bogatiji klub ili se vrate u NBA...po mogucnosti da tek ulaze u najbolje godine....Motejunas,ok,ali kratkorocno..valjda cemo i ta dva beka moje trazimo birati po principu Nwore i Kartera,ili barem Izundua,a ne Rivera i Grejema..

Edited by liv7