Webad Posted Sunday at 08:20 PM Posted Sunday at 08:20 PM Ja rodena pamtim po dve stvari. Dobar defanzivac. Ume da udavi na prenosu lopte i tako iscacka kontru. Monstruozno zakucavanje nad tavaresom 4
wing Posted Sunday at 08:50 PM Posted Sunday at 08:50 PM (edited) Roden je atleta u prajmu. Radilica na obe strane terena. Šut za tri 39% sa visokim izbačajem. Vrlo dobar ball handler. Primetno sigurniji u driblingu od Nwore. Ubitačan je u tranziciji jer ne komplikuje u završnici. Kada krene u prodor ili kontru završava kucanjem a ne polaganjima ili flouterima. Neki pamte i ono kucanje preko Nwore i Kaline. Ozbiljan je defanzivac na ball handler-u duboko u polju...Panteru je dva puta u istoj tekmi uzeo loptu u prenosu kao zadnjem igraču u liniji i lagano poentirao. U tekmi sa Dubajčanima je imao 6 ukradenih lopti. ŠEST. Sa druge strane, kao i ostatak rostera Parizera mogao je da izrepetira kako im vidi beonjače. Edited Sunday at 09:43 PM by wing 6
Phobia Posted Sunday at 09:33 PM Posted Sunday at 09:33 PM Niko nije rekao ovo ali Rhoden je rookie u EL, video je kako sve funkcionise ove godine tako da verujem da ce sledeca sezona biti bolja za njega i to sigurno 4
Bejn Posted Sunday at 10:07 PM Posted Sunday at 10:07 PM (edited) Nama treba prvi plej ko letnja kisa. Normalan trener se podrazumeva. Sve sto radimo radimo naopako. Dovodimo drugog pleja a nemamo prvog. Dovodimo igraca 2/3 a imamo ih jednom 5 komada na toj poziciju. Dovodimo igraca a ne znamo ko ce dogodine biti trenera. Bice ponovo "nije ih Sale selektovao vec zalizana grcka prevara". Nista zato, uvek je tu sledeca sezona... Edited Sunday at 10:12 PM by Bejn 1
MisaF Posted Sunday at 11:21 PM Posted Sunday at 11:21 PM 4 hours ago, wing said: KKCZ još uvek plaća Sferopulosa i to će se nastaviti i u narednoj sezoni osim ako grk ne prihvati neki angažman u medjuvremenu. Saleta ako bi otpustili onda bi plaćali tri trenera u nastupajućoj sezoni što je u najmanju ruku uber bahato i neozbiljno iako smo cigani. A zasto bi Obradovica placali i naredne sezone kad ima ugovor do kraja ove sezone, stvarno ne razumem ovakva pisanja. Mislim ocigledno je da planiraju da ga ostave i sledece sezone ,a to znaci samo da ce mu produziti ugovor. 2 hours ago, Gudura said: Rhoden je u slucaju da Nwora i Batler ostaju u timu, potpuno besmisleno pojacanje i totalni overkill. Koliko poena primamo preko Nwore? Bilo bi zanimljivo da se izvuce podatak koliko smo koseva primili preko njega ove sezone. Onda je jasno zasto nije potpuno besmisleno. 1
K.Dot Posted yesterday at 04:38 AM Posted yesterday at 04:38 AM Dok mi pišemo ovde, Sale ćuti i radi (zli jezici bi rekli implementira). Mislim da nas očekuje baš prijatno iznenadjenje u KLS. 2 9
perikle Posted yesterday at 05:24 AM Posted yesterday at 05:24 AM 9 hours ago, Gudura said: Rhoden je u slucaju da Nwora i Batler ostaju u timu, potpuno besmisleno pojacanje i totalni overkill. Swingman, kojih vec imamo komada 3 u ekipi, jer verovatno svi zaboravise da imamo i Djurisica potpisanog. Ako vec ulupavamo pare, koje ocigledno ne fale, mnogo je potrebnija pozicija back up pleja (ili drugog komplementarnog) pleja sa Jones-om, ako je vec zavrsen. Sto se Rhoden-a tice ima on potencijal, ali mi deluje da mu savest nije jaca strana, i sto se tice selekcije suta i decision making-a, izgledao je u pojedinim delovima sezone, kao igrac kome Nwora moze da drzi casove team building-a. Dvojicu takvih u timu i Phil Jackson u prajmu tesko da bi hendlovao. Ako Nwora ne ostaje, moze da se proba, jer je igrac koji ima prostora za napredak, ako ostaje, nemojmo pucati sebi u koleno spajanjem dva takva igraca u timu. Poznajuci nas dosadasnji skauting, ovo znaci da cemo verovatno upravo to uraditi. Milane Tomicu, saberi se i ne dopusti da nemaci pojma rade tvoj posao🙄 Pises o nekoj svesti kao da ce on da ima nworinu ili batlerovu ulogu a ne da bude kerina defanzivno i sutira spotup trojke... 6 hours ago, MisaF said: A zasto bi Obradovica placali i naredne sezone kad ima ugovor do kraja ove sezone, stvarno ne razumem ovakva pisanja. Sasa ima dvogodisnji ugovor
Blade Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Samo manje pesimizma Ciganijo, podrzavajte ekipu. Sezona nije gotova. Blago smo podbacili u Evroligi, tu nema sta, ali treba da pokazemo da navijamo za Zvezdu, a ne za rezultat. Postoji nesto sto se zove kult navijanja, a sto prosecnom Zvezdinom navijacu fali. Timu bi i tek kako znacilo, da se na prvoj sledecoj utakmici vidi popunjena ili popunjenija hala, nego inace, kada su u pitanju utakmice koje nisu evroligaske. Zbog ogranicenja broja stranaca, mislim da u KLS imamo bar malo vece sanse, zato sto su oni skoro totalno oslonjeni na strance, a kod nas nesto doprinose i domaci igraci, bar vise nego kod njih. Sto se tice Aba trofeja, put nam je takav - kakav je. I za to ce i tek kako trebati da se junacki bori i pokaze karakter, da bi se osvojilo. Prosle godine smo ta dva trofeja izgubili, izmedju ostalog i zato sto smo bili navikli da se oni porazumevaju i tako smo se na terenu i ponasali, a konkurencija je bila nikada jaca, a ove godine je jos jaca. Tako da, sta je bilo - bilo je i proslo je tako kako je proslo. A za ovo sto nas ceka, da budemo pametni, pokazemo karakter i borbu. Edited 23 hours ago by Blade 1
Gudura Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, perikle said: Pises o nekoj svesti kao da ce on da ima nworinu ili batlerovu ulogu a ne da bude kerina defanzivno i sutira spotup trojke... Sasa ima dvogodisnji ugovor Pricamo o potencijalnom pojacanju, koje na 26 utakmica u debitantskoj sezoni u EL ima uzeta 333 suta, gotovo podjednako za 2 i 3, dakle nekih 12,8 po utakmici, u ekipi u koju je dosao kad je sezona vec odmakla, pa ne deluje da je bas stidljiv momak. Samo na poslednjih 8 utakmica je sutnuo 32 puta za 2 i 34 puta za 3, uz procente suta od respektabilnih 39% i 29%. Bas i ne govori u prilog njegovoj selekciji suta i racionalnosti. Pritom nakon breaktrough sezone, kao relativno mlad igrac, ocekujes da dodje kod nas i bude Austin Hollins, jer u ekipi na njegovoj poziciji, vec imamo ultimativnog privatnika bez savesti, dugogodisnjeg igraca i kapitena i NBA prospekta koga nam je menadzer poslao da kod nas stabilizuje i povrati karijeru. Nesto mi je tesko da poverujem u ovaj scenario
Barka73 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 hours ago, perikle said: Pises o nekoj svesti kao da ce on da ima nworinu ili batlerovu ulogu a ne da bude kerina defanzivno i sutira spotup trojke... Sasa ima dvogodisnji ugovor Saša ima ugovor do kraja ove sezone. To informacije se jako dobro sećam kad je potpisivao. A Postoje i tragovi koji se ne mogu promeniti bez obzira na to koliko se sad manipuliše Quote Crveno-beli su ranije objavili da je Obradović preuzeo funkciju šefa stručnog štaba, te da je potpisao ugovor koji važi do kraja sezone 2025/26. https://sportsport.ba/kosarka/sasa-obradovic-kk-crvena-zvezda/508714
Dropkick Murphys Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 19 minutes ago, Barka73 said: Saša ima ugovor do kraja ove sezone. To informacije se jako dobro sećam kad je potpisivao. A Postoje i tragovi koji se ne mogu promeniti bez obzira na to koliko se sad manipuliše https://sportsport.ba/kosarka/sasa-obradovic-kk-crvena-zvezda/508714 Pa kad veruješ u sve što pročitaš na internetu. Na zvaničnom sajtu nije bila napisana dužina ugovora, ovi portali su na svoju ruku to objavili i kako stoje stvari, pogrešili. Ne bi Obradović potpisao samo do juna, nema teorije. 5
Taki Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Tesko je procijeniti igraca na osnovu igranja u Parizu, jasno je da moze biti koristan na obe strane terena, samo nekako cini se da nema neki izrazen kvalitiet. Cini mi se da je dosta losiji u zavrsnici sezone, mozda bas ovih zadnjih 8 utakmisa sto neko izvuce statistiku
perikle Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, Gudura said: Pricamo o potencijalnom pojacanju, koje na 26 utakmica u debitantskoj sezoni u EL ima uzeta 333 suta, gotovo podjednako za 2 i 3, dakle nekih 12,8 po utakmici, u ekipi u koju je dosao kad je sezona vec odmakla, pa ne deluje da je bas stidljiv momak. Samo na poslednjih 8 utakmica je sutnuo 32 puta za 2 i 34 puta za 3, uz procente suta od respektabilnih 39% i 29%. Bas i ne govori u prilog njegovoj selekciji suta i racionalnosti. Pritom nakon breaktrough sezone, kao relativno mlad igrac, ocekujes da dodje kod nas i bude Austin Hollins, jer u ekipi na njegovoj poziciji, vec imamo ultimativnog privatnika bez savesti, dugogodisnjeg igraca i kapitena i NBA prospekta koga nam je menadzer poslao da kod nas stabilizuje i povrati karijeru. Nesto mi je tesko da poverujem u ovaj scenario Covece, momak igra u takvom sistemu, daj molim te... Jel ce tako igrati i ako dodje kod nas ili u oly kod barcokasa???
СтелаРоса Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ako ne bude odlazaka mi smo na 2/3 i vise nego popunjeni: Batler, Karter, Djurisic Nwora, Kalinic, Dobric + Odzelej moze na 3 I ovako izgleda pretrpano. Ok, mozda odu neki igraci (mada su svi pod ugovorom za sledecu sezonu ako se ne varam). 1
Petkovic Miroslav97 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, СтелаРоса said: Ako ne bude odlazaka mi smo na 2/3 i vise nego popunjeni: Batler, Karter, Djurisic Nwora, Kalinic, Dobric + Odzelej moze na 3 I ovako izgleda pretrpano. Ok, mozda odu neki igraci (mada su svi pod ugovorom za sledecu sezonu ako se ne varam). Kalinić mora da ode, Odzelej vise nema sta da trazi na “3” 3
perikle Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Pisati da neki EL trener potpisuje jednogodisnji ugovor je krajnje... smesno, to cu reci a ne neku grublju rec.
СтелаРоса Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 5 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Kalinić mora da ode, Odzelej vise nema sta da trazi na “3” Mora ili ne mora, to je druga tema, cinjenica je da ima ugovor jos godinu dana i to milionski koji mu vise niko nece dati nigde. Pa sve i da ode Kalinic, tu ce biti i Djurisic kojeg ako planiraju za trecu opciju onda bolje da ga nisu ni potpisali. Sto se tice Semija, sigurno mu se vise svidja ideja da igra na 3 nego na 5. Edited 21 hours ago by СтелаРоса
Chaos Is Me Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Semija ove sezone ni Sfero ni Saša nisu probali ni sekund na SF. Iskreno, nemam pojma zašto, valjda jer je i ovako gužva tu pa da je i on dodatno ne stvara. Po meni je bilo idealno da on proba na jače trojke ala Clyburn dok nam je isti trpao muda u usta u play inu ali avaj sada. Što se tiče Rhodena, apsolutno se slažem sa @Gudura on ima smisla samo ako Nwora odlazi. Zanimljiv je igrač i odličan atleta ali takođe i teška divljina i taktički dosta nepismen. 4
nunilo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 53 minutes ago, СтелаРоса said: Ako ne bude odlazaka mi smo na 2/3 i vise nego popunjeni: Batler, Karter, Djurisic Nwora, Kalinic, Dobric + Odzelej moze na 3 I ovako izgleda pretrpano. Ok, mozda odu neki igraci (mada su svi pod ugovorom za sledecu sezonu ako se ne varam). Nwora nema za sledecu sezonu ali po njegovim izjavama dalo bi se zakljuciti da planira da ostane, pitace se i klub. 1
Krle Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 16 minutes ago, nunilo said: Nwora nema za sledecu sezonu ali po njegovim izjavama dalo bi se zakljuciti da planira da ostane, pitace se i klub. Kako nema ugovor za sledecu sezonu kada je Dozet pre nekoliko dana izjavio da Nwora ima ugovor za sledecu godinu uz NBA OUT klauzulu?
Dz0nika Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 13 hours ago, Gudura said: Rhoden je u slucaju da Nwora i Batler ostaju u timu, potpuno besmisleno pojacanje i totalni overkill. Swingman, kojih vec imamo komada 3 u ekipi, jer verovatno svi zaboravise da imamo i Djurisica potpisanog. Ako vec ulupavamo pare, koje ocigledno ne fale, mnogo je potrebnija pozicija back up pleja (ili drugog komplementarnog) pleja sa Jones-om, ako je vec zavrsen. Sto se Rhoden-a tice ima on potencijal, ali mi deluje da mu savest nije jaca strana, i sto se tice selekcije suta i decision making-a, izgledao je u pojedinim delovima sezone, kao igrac kome Nwora moze da drzi casove team building-a. Dvojicu takvih u timu i Phil Jackson u prajmu tesko da bi hendlovao. Ako Nwora ne ostaje, moze da se proba, jer je igrac koji ima prostora za napredak, ako ostaje, nemojmo pucati sebi u koleno spajanjem dva takva igraca u timu. Poznajuci nas dosadasnji skauting, ovo znaci da cemo verovatno upravo to uraditi. Milane Tomicu, saberi se i ne dopusti da nemaci pojma rade tvoj posao🙄 Pa vidi ako ce ti Jones biti prvi plej pisi propalo. On ne bi trebao iznad 20min da ide nikako jer je bas odlican za tu ulogu do nekih 20min. Sve van toga bi bilo previse ali videcemo. Ne bih me ni cudilo da napravimo tako nesto i da guramo tipa da sljaka 30+ minuta..
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Jones je odličan i vrlo stabilan igrač još od dana u Asvelu pa preko Valensije i Hapoela. To da on igra neku back up ulogu može u Realu, PAO ili Hapoelu, kod nas (ako dođe) će biti značajan igrač. Ne očekujem da bude back up nego da dovedemo još jednog igrača sličnog ranga pa nek se njih dvojica bore za ulogu i minutažu i u zavisnosti od match upa ili raspoloženja dobijaju minutažu. 20
Čvarkov Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 10 minutes ago, Dz0nika said: Pa vidi ako ce ti Jones biti prvi plej pisi propalo. On ne bi trebao iznad 20min da ide nikako jer je bas odlican za tu ulogu do nekih 20min. Sve van toga bi bilo previse ali videcemo. Ne bih me ni cudilo da napravimo tako nesto i da guramo tipa da sljaka 30+ minuta.. Stvarno ne znam odakle dođu ovakvi hot tejkovi. Džons nije nikakva kesa od igrača da bi se došlo do ovakvog zaključka. To što nas je Kodi navikao na 30+ minuta, ne znači da je to jedina moguća solucija i da dva pleja ne mogu da podele minutažu. Ako se dovede komplementaran plej Džonsu, sigurno neće biti neka bomba (zaboravite na to) i mogu da igraju po 20 minuta. Šta je po tebi prvi plej? Ko god da dođe, cenim da će Džons zatvarati utakmice, tako da i na taj način može da se kaže da će biti prvi plej. Ovo je sve šbbkbb jer ne znamo ni da li će Džons doći. 1
Bejn Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, perikle said: Covece, momak igra u takvom sistemu, daj molim te... Jel ce tako igrati i ako dodje kod nas ili u oly kod barcokasa??? Kod Barcokasa sasvim sigurno ne bi tako igrao ali kod našeg Saleta da. Što više divljana i prangijanja s početka napada je poželjno kod našeg Saleta. 2
Recommended Posts