Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Blade said:

Mi jos imamo sta da izgubimo ove sezone, jos nije kraj Ciganijo. Predstoji borba za jos dva trofeja.

U Aba ligi cemo imati tezak izazov, ako mislimo da trofej vratimo na Kalemegdan. I za to se treba spremiti. Sa prvom sledecom utakmicom treba da se pojavimo u hali u sto vecem broju i pokazemo da nismo navijaci rezultata, nego Zvezdini navijaci.

Ova sezona je završena. To se videlo i protiv Pariza. Baš mi interesuje koliko ćemo sezonskih prodati dogodine.

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Bejn said:

Ova sezona je završena. To se videlo i protiv Pariza. Baš mi interesuje koliko ćemo sezonskih prodati dogodine.

Ovi budzeti nemaju veze sa sezonskim, tu su pricu komsije  isforsirale,pa evo mi smo imali preko 18 hiljada prosjek, budemo li pobjedjivali imacemo opet, i eto i vece zarade, skuplje su dnevne karte. A evo ne izgleda mi da ce kod njih biti manji budzet sledece sezone a nece sigurno biti ni blizu prodato sezonskih kao ove godine narocito po ovim cijenama.. Tako da oko broja sezonskih se ne trebamo sikirati, prihodinsu iz drugih izvora :) 

Posted

Daklem:  x x x

Batler, Karter, Miljenović

Odželej, Dobrić

Moneke, x

x, Izundu, Bolomboj

Kontam da su CMM, Motejunas, (za Jagišu znamo), Kenan, Davidovac dovidjenja.

Rivero, Kalina?

I gde bi turili Djurišića?

Samo rezimiram, nije prelazni rok :).

Posted (edited)
3 minutes ago, Miloš 52 said:

Daklem:  x x x

Batler, Karter, Miljenović

Odželej, Dobrić

Moneke, x

x, Izundu, Bolomboj

Kontam da su CMM, Motejunas, (za Jagišu znamo), Kenan, Davidovac dovidjenja.

Rivero, Kalina?

I gde bi turili Djurišića?

Samo rezimiram, nije prelazni rok :).

Centarsku liniju ni Jokic ne bi izvukao. Izundu 3. , a Bolomboju se zahvaliti.

Odzelej nije 3ka, i fali Nwora

Edited by Disfruto
  • Like 2
Posted

Bezveze isključujete Kalinu iz tih 2026/27 rostera.

Niti će ga klub otjerati niti će iko normalan preuzeti njegov ugovor.

• Like 4
Posted

Ne treba nam mnogo, imamo ekipu, nemojmo se zanositi sa 12 novih igraca svake godine.

Na pleju 2 razlicita igraca npr Chris Jones/Forrest i two way prvi centar u prajmu, pa neka Izundu i Rivero pokupe minute iza. 

I novi trener nadam se.

Ostalo ne treba menjati, niti imamo para niti znanja za takve egzibicije i luksuze.

• Like 1
Posted

Video sam negde da Kampaco i real ne mogu da dodju da produzetka saradnje ili zajednickog jezika,ako bi postojao promil sanse ,treba ga dovesti i ne pitati kokko kosta,uz vec dogovorenog Jonesa kako stvari stoje ,obojica bi mogla da igraju minimum 20min,i time bi resili goreći problem u ekipi. A videh i da smo za Metua zainteresovani,to je sad sve rekla kazala,i kad bi ga dovodili ne znam iskreno gde bih ga stavio,ali ne iskljucuje da je ubica sa pozicije 4 ,nesto poput Quincy Milera .

• Like 2
Posted

Glupo je dovoditi bilo koga a da ne znamo ko će biti trener dogodine. Najpre rešiti problem trenera a potom dovoditi igrače. Nemojmo da smo Čović.

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Bejn said:

Glupo je dovoditi bilo koga a da ne znamo ko će biti trener dogodine. Najpre rešiti problem trenera a potom dovoditi igrače. Nemojmo da smo Čović.

Obradovic ce ostati trener kako god da se zavrsi sezona. Tu nema nekih iznenadjenja. Moj insekt me nikad ne vara 🫣

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Žilee said:

Obradovic ce ostati trener kako god da se zavrsi sezona. Tu nema nekih iznenadjenja. Moj insekt me nikad ne vara 🫣

Onda nije ni bitno ko ce doci jer uspeha videti necemo

• Like 4
Posted

Probali smo rep

di.jpg

Probali smo zalizanu kosu

js.jpg

Probali smo ćelavu glavu

SO.jpg

A svi znamo ko je kriv za to što nam niko ne valja

NC.jpg

• Like 4
  • Ha-ha 8
Posted (edited)
10 minutes ago, Žilee said:

S obzirom koliko te cele godine nije varao  "insekt" sad mi je laknulo glede ostanka ovog  trenera u pokušaju.

Edited by Bejn
  • Ha-ha 3
Posted
2 hours ago, NMX said:

Probali smo rep

di.jpg

Probali smo zalizanu kosu

js.jpg

Probali smo ćelavu glavu

SO.jpg

A svi znamo ko je kriv za to što nam niko ne valja

NC.jpg

Da sigurno, on im je vodio utakmice...

Narocito kod poslednja dva, i poslednje dve sezone.

Giropulos je 2 puta izgubio 2 razlicite ekipe u par meseci. Nista slicno nisam mozda nikad video.

A O'bradovic samo prosto ne zna, ali to su morali znati oni koji su ga doveli.

• Like 1
Posted
5 hours ago, Bejn said:

Ko tako misli, ne treba ni da ide na utakmice.

Ali, ako imam borbu za jos dva trofeja, za mene sezona nikako ne moze da bude zavrsena. Ta dva trofeja nisu nesto sto se podrazumeva, nego ce se osvojiti teskom borbom. U Evroligi smo podbacili, ali ne mozemo da sada do ove mere zbog toga padamo u ocaj.

Osvojiti Aba ligu sada i pre 5 godina, su dva pojma. Aba liga je najkvalitetnija od nastanka.

• Like 1
Posted

Svaka cast ekipi Monaka, sa svim problemima koje su imali su usli u play-off. Okrnjen tim, smenjen trener u veoma teskom trenutku,...veceras su imali 10 igraca u protokolu za utakmicu, ako sam dobro video. 

Ovo je, kako god to izgledalo, nasa najuspesnija sezona u Evroligi. Najvise pobeda u do sada najtezoj konkurenciji. Korak po korak mora, nema odmah i sada.