Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Čočo said:

I neko se nađe pametan da posle kritikuje momka koji uz sve mane koje ima igrao skoro 30+ minuta svaku utakmicu u Evroligi i ni jednu utakmicu nije propustio. Ovakav profesionalac treba biti primer drugima. 

Sve je to super niko to ne porice ,izuzetan covek i profesionalac,al dzaba sve ako nestane veceras ,kao sto je u Madridu. Od njega nam zavisi sve.

• Like 5
Posted
7 minutes ago, K.Dot said:

Sale izgleda pronašao krivca. 

Izgleda da mu je zamerio što mu nije suflirao da ubaci i Radosica u igru u derbiju,  ovako je igrao samo sa "11 " igrača.

E moj Saša. Pogubio si se kao pile u kučinama .

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Neću da mračim pre utakmice, neka mi pobedimo veceras pa makar Saša sedeo sam na klupi, bez pomoćnika ali zanimljivo mi je da su oterali jedinog čoveka koji zna ponešto o košarci. Verovatno je previše suflirao. 

• Like 1
Posted
11 minutes ago, K.Dot said:

Neću da mračim pre utakmice, neka mi pobedimo veceras pa makar Saša sedeo sam na klupi, bez pomoćnika ali zanimljivo mi je da su oterali jedinog čoveka koji zna ponešto o košarci. Verovatno je previše suflirao. 

Budimo iskreni ja nesto nisam video da se on nesto i trudi sa klupe ,delovao mi je totalno nezainteresovano i na time out-u.

• Like 6
Posted (edited)
3 hours ago, Čočo said:

Elem, poslednji put kad sam imao ovako uzbudljiv dan, bio je onomad kad sam kolima upao preko stepenica koje nisam video i zaglavio se. Tog dana je pao Monako u gostima. 

Pada Barsa! 💪🔥😂😀 

Ako padne Barsa, nemoj da se iznenadis ako ti se u petak desi neki "slucajni" incident...

Edited by Crni
  • Ha-ha 1
Posted

Čudno je bilo uopšte angažovanje Minića, čovek se jedva kreće, 2018. se penzionisao. Nisam primećivao neki njegov doprinos tokom utakmica. Uglavnom je sedeo zavaljen, držao tablu za crtanje i polubudan posmatrao utakmicu, bez ikakvog učešća na tajmautima.

Ali Saša je zakrvio sa manje-više svim nekadašnjim pomoćnicima i saradnicima, pa je verovatno bilo daj šta daš.

• Like 5
Posted
1 minute ago, Crni said:

Ako padne Barsa, nemoj da se iznenadis ako ti se u petak desi neki "slucajni" incident...

Nemoj me. U petak sam na raftingu a ne bih baš da nazovu neku stenu po meni. 😂 

• Ha-ha 1
Posted
34 minutes ago, K.Dot said:

Nije ovo istina. Iz prve ruke. Nije što mi je drugar, Đole je fanatik za košarku, i još veći fanatik kada je ljubav prema Zvezdi. Jedini u društvu je okoreli ganci, preživeo je godine apsolutne dominacije Vujoševića i Partizana i nas partizanovaca, išao na treninge Zvezde, pratio, učio. Počeo je od nule, od KK Zmaj i Gorazda, preko Torlaka do Fleša. Školovao se, išao postepeno, polagao licence, išao u Kinu, Bahrein da izgradi svoj put, radio za Monako. U Zvezdu ga je zvao lično Duško Ivanović, a on ceni samo predanost, red, rad i disciplinu. Želeo ga je i Sferopulos, želeo ga je i Obradović. Ne možemo više ni da ga viđamo zbog Zvezde, prirode posla i koliko je u analizi, pripremi, sitnicama za koje nemamo pojma, a znače sve. Zbog reprezentacije je išao na kraj sveta i nazad. Ima košarku u malom prstu, i zaslužio je da radi u svojoj Zvezdi, ne jer je Zvezdaš, već jer je stručan i pošten prema ovom sportu. 

Eto, ne mogu da prećutim na takav upis, imate ciganšturu u stručnom štabu koja živi košarku. 

• Like 8
  • Love 1
  • Thanks 2
Posted

Ako posmatramo samo kvalitet sastava,i zanemarimo trenere,i Barsa i Monako su "tu negde" gde i mi...Mozemo i da ih eliminisemo,to sto moramo na gostovanja,i nije neki problem,pritisak bi bio na njima..

Posted (edited)

Već na poluvremenu da se nazove Šef stanice da uzme pod svoje ovu raspuštenu bandu ako planiramo još neki trofej da osvojimo ove sezone. Privremeno do kraja sezone samo. 

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Thanks 2
Posted
5 minutes ago, Čočo said:

Već na poluvremenu da se nazove Šef stanice da uzme pod svoje ovu raspuštenu bandu ako planiramo još neki trofej da osvojimo ove sezone. Privremeno do kraja sezone samo. 

Evo on sve trči da potpiše samo do kraja sezone.

• Like 4
Posted
1 hour ago, le piaf said:

Nije ovo istina. Iz prve ruke. Nije što mi je drugar, Đole je fanatik za košarku, i još veći fanatik kada je ljubav prema Zvezdi. Jedini u društvu je okoreli ganci, preživeo je godine apsolutne dominacije Vujoševića i Partizana i nas partizanovaca, išao na treninge Zvezde, pratio, učio. Počeo je od nule, od KK Zmaj i Gorazda, preko Torlaka do Fleša. Školovao se, išao postepeno, polagao licence, išao u Kinu, Bahrein da izgradi svoj put, radio za Monako. U Zvezdu ga je zvao lično Duško Ivanović, a on ceni samo predanost, red, rad i disciplinu. Želeo ga je i Sferopulos, želeo ga je i Obradović. Ne možemo više ni da ga viđamo zbog Zvezde, prirode posla i koliko je u analizi, pripremi, sitnicama za koje nemamo pojma, a znače sve. Zbog reprezentacije je išao na kraj sveta i nazad. Ima košarku u malom prstu, i zaslužio je da radi u svojoj Zvezdi, ne jer je Zvezdaš, već jer je stručan i pošten prema ovom sportu. 

Eto, ne mogu da prećutim na takav upis, imate ciganšturu u stručnom štabu koja živi košarku. 

I na sve to...naš ex forumaš i svojevremeno jedan od najboljih insajdera ❤️ 

Igrali smo basket s njim, kul lik i veliki cigan. 

• Like 2
  • Love 2
Posted

koliko mi je žao nas navijača i ovih igraca toliko mi je milo što nas pune kao staru kantu zbog ove žešće trenerske prevare. Da mi je neko rek’o da će ekipa na ovo da nam izgleda i liči u novembru mesecu rek’o bih mu da je lud. 
80% forumaša bi nakon pozvanog tajmauta imao neku akciju i napad bi ličio na nešto. Nakon tajmauta ovog ćelavog prevaranta mi smo još gori nego pre tog tajmauta. Daboga da otkaz popio još pre ulaska u avion ako ovi imaju malo mozga. Najbolje smo igrali bez trenera 

2 minutes ago, alokin said:

Rekao bih da je ovo gotovo.

gotovo je bilo kad je Klajburn otvorio tekmu sa 6/6. 

• Like 1
Posted

Imam dva utiska ove evroligaske sezone, ovako na prvu.

Od jedne od najboljih defanzivnih i najfizikalnijih ekipa, postali smo jedna od najgorih u ligi, to je prvi.
Impresioniran sam koji je to prosek primljenih poena, cak i u ovako napadacki kvalitetnoj ligi, mada vidjamo isto i u drugim takmicenjima.

Drugi je da su igraci jako lose iskorisceni u svrhu tima. Podela uloga i sl, dal se strucni stab pogubio nakon oporavka odredjenih igraca ne znam, ali tada kola krecu nizbrdo i gubi se koncepcija tima.
Trener luta sa sastavima i izmenama i ekipa potpuno gubi identitet koji je imala.
Ponovo se "lozimo" i "primamo" u prvih 15 kola, a onda prizemljenje kad svi daju gas. Tempiranje forme takodje lose.

O treneru nemam nista posebno da kazem osim osrednje, upravo ono sto sam i ocekivao. Sa druge strane sam se nadao da nece biti tako.
Uz jako los utisak drugog dela sezone, kad je najvaznije.

Ako mu je problem bio ovoliki broj igraca, pa je izgubio konce, videcemo sledece, ako ostane do tada.
U ABA imamo dve izuzetno jake i nezgodne ekipe da preskocimo, a sa ovakvom odbranom, tj nepostojanjem iste, ne nadam se nicemu.

• Like 1
Posted (edited)
17 minutes ago, Dropkick Murphys said:

I na sve to...naš ex forumaš i svojevremeno jedan od najboljih insajdera ❤️ 

Igrali smo basket s njim, kul lik i veliki cigan. 

Đole bio na forumu? 

Pička nikad mi nije rekao, a zna da pišem 😄 

Onda si igrao i sa mnom sket, a da, veliki je cigan. 

Edited by le piaf