Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Kljuc ce biti u nacinu na koji budemo gubili lopte. Proslu utakmicu su nam dali ogroman broj poena iz turnovera (23pts) jer smo im dali 11 lopti direkt u ruke... 

14 pts su nam dali iz off skok, znaci 37 pts od 92 pts na ciste nase greske smo primili. 19 pts da daju danas iz nasih turnovera i off skoka dobijamo ovo glat uz neke prosecne procente suta.

• Like 1
Posted (edited)

Donatas Motejunas dobio zeleno svjetlo da ode u Litvaniju. Vjerovatno da smo završili saradnju.

Velika šteta, ali očigledno da je pukla ljubav između njega i Saše još u Monaku, i nije se moglo to izgladiti. 

U svakom slučaju hvala na svemu. Njegov dolazak je pokrenuo ekipu i najviše uticao na onu seriju od 7 pobjeda u nizu.

Izuzetno inteligentan košarkaš, pravi lider i na parketu i van njega. 

Edited by Dzo23
  • Like 26
  • Tuzno 1
Posted

Igrač koji se najkraće zadržao u klubu a ostavio najveći utisak i pečat. Veliko hvala jednom ozbiljnom sportisti, profesionalcu bez sujete i velikom čoveku. Naša vrata da mu uvek budu otvorena. ❤️ 

• Like 27
  • Love 1
Posted
1 minute ago, Dzo23 said:

Donatas Motejunas dobio zeleno svjetlo da ode u Litvaniju. Vjerovatno da smo završili saradnju.

Velika šteta, ali očigledno da je pukla ljubav između njega i Saše još u Monaku, i nije se moglo to izgladiti. 

U svakom slučaju hvala na svemu. Njegov dolazak je pokrenuo ekipu i najviše uticao na onu seriju od 7 pobjeda u nizu.

Lupas gluposti. Covek je dosao kao doselektiran igrac, dogovor je bio takav da kad se rivero vrati on ispadne iz 12 ako su svi zdravi. Sto je i normalno. Sasa i Dmo iz svih izjava deluju kao dobri prijatelji.

Covek se vraca kad se budemo vratili u Beograd. Ili sutra ili u subotu. Zavisi da li izgubimo veceras.

• Like 8
Posted

Bila bi kosmicka pravda da im vratimo za onu Miroticevu trojku i gazenje linije. I sta sve nam ne pocinise zadnjih godina…

A bilo bi i ciganjski da ih izvacarimo in general - usprkos svemu 🙂 

• Like 9
Posted

Dosta toga ce nam zavisiti od odbrane jedan na jedan, Panter, Klejburn, Sengejlija, svi jaki jedan na jedan a mi tu bas nemamo neki odgovor, budemo li moratli nesto pomagati pa nas natrpaju Para, Satoranski, Veseli sa poludistance a i za 3, nema od nas nista. Ne bi bilo lose Odzeleja na 3 i ako ne vjerujem kada je cijelu sezonu na 4-5.. 

Nada nam je da napokon odigramo odbranu i ako vise nesto i ne vjerujem da je moguce pa iz tranzicije dodjemo do nekih lakih poena, i potreban nam je sut za 3 oko 40%, u suprotnom tesko bas tesko.. 

A ovi odlasci na dan utakmice mi nisu jasni, cini mi se da je i Jago na dan neke utakmice, ne moze to biti dobro za atmosferu u ekipi nikako.. 

Posted (edited)
1 hour ago, Dzo23 said:

Njemu priznanje treba odati i za ovo

Prema navodima litvanskih medija, Motiejunas nije želeo da komentariše aktuelnu situaciju u Crvenoj zvezdi dok još traje sezona, posebno jer slede ključni dueli u Evroligi, kako ni na koji način ne bi poremetio svoju ekipu.

Svakako bi dobio neke poene kod Litvanaca kad bi nas kritikovao, ali je izabrao da ostane korektan. 

Edit: A tek bi kod naših medija dobio pažnju, pošto su im i sad centralni naslovi "na dan utakmice Zvezdin stranac otišao kući". 

Edited by TB Told
  • Like 2
Posted

PAO je apsolutni favorit u duelu protiv Monaka..Slažem se sa time, ali polako ljudi..

mi ovde već "otišli" na Monako ako prođemo Barsu.. 

Samo da se ne iznenadimo ako to bude PAO

Posted
8 minutes ago, The_Big_S said:

PAO je apsolutni favorit u duelu protiv Monaka..Slažem se sa time, ali polako ljudi..

mi ovde već "otišli" na Monako ako prođemo Barsu.. 

Samo da se ne iznenadimo ako to bude PAO

Onda ćemo morati da rastužimo Lošmija.

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted
3 minutes ago, Čvarkov said:

Onda ćemo morati da rastužimo Lošmija.

Mislim da Monako ima dobre sanse, jest im skracena rotacija ali igraju svi najbolji igraci, jedna je utakmica, to je po meni mozda 60:40 za Panatenaikos ako ne i 50:50. 

Volio ako prodjemo da igramo protiv Panatenaikosa, i onda kada ih izbacimo dobicemo jos jednog navijaca Lošmija 🫣 

• Like 1
Posted
52 minutes ago, perikle said:

Mislim da bi im bilo bolje da izgube namerno od nas nego da idu na OLY i popuse metlu 😅 

Oly bi bio za nas najbolja opcija u PO ali daleko je ta priča.

• Like 3
Posted
1 hour ago, TB Told said:

Njemu priznanje treba odati i za ovo

Što se mene tiče njemu priznanje prvenstveno treba odati za profesionalizam, želju i volju, poštovanje prema dresu ali i poseban akcenat na ovo:

“Teško je uopšte nešto komentarisati. Iskreno, šta je danas uopšte i funkcionisalo? Možda je teško komentarisati uopšteno, gledajući širu sliku. Mislim da je ekipa potpuno izgubila ritam. Potpuno ga je izgubila. Igramo bez ikakvog plana. Tako izgleda. Tim je razbijen, svako pokušava da radi nešto svoje. Ovo je veliki znak upozorenja i sramota da dve utakmice zaredom odigramo ovako. Mislim da moramo da sednemo i da shvatimo šta se dešava, jer smo pre ove nedelje igrali zaista dobru timsku košarku. Dobili smo tri teške utakmice protiv jakih protivnika koji igraju dobru košarku, što je pokazalo da možemo da igramo zajedno kao tim. I iskreno, raspoloženje je veoma depresivno, jer nikada ne želite da vidite svoj tim kako igra ovako. Kao što sam rekao, tokom sezone postoje padovi u igri, ali ne želite da taj pad bude previše dubok”, rekao je Motiejunas za Meridian sport”

• Like 7
Posted
Just now, Žilee said:

Inace Paskval ima 10 sezona u EL i isto toliko plej ofa,mislim da je red da se to prekince vec veceras 🫡

Nisam znao za ovo, impresivno ako je tako.
Imaju oni svoje mane, nego na osnovu neke nase predjasnje forme, ocekivanja da nesto uradimo nisu visoka. Al ajde, da budemo jos bolji nego proslu sa njima.
Nekad je tezi put pravi put😉

Posted

Jbo majku ako smo mi normalni...juče atmosfera samo što se ne "poubijamo" međusobno...niko i ništa ne valja...

Danas rušimo Barsu, Monako,PAO... neka bratusina izbroja do 7...

Volim nas jebo nas otac ciganski...nema jačih vugli od nas...

Puta Barca lee

• Love 2
Posted (edited)
3 minutes ago, pavlaka said:

Kojih igraca se najvise plasite veceras u taboru Barse?

Najviše me je strah od implementatora.

Edited by Bejn
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3