mister-no Posted Tuesday at 06:35 AM Posted Tuesday at 06:35 AM Sa dve pobede ružno pače se pretvara u princezu.. Tu smo, teško je ali nije nemoguće. Idemo.. 11 2 1
The_Big_S Posted Tuesday at 07:04 AM Posted Tuesday at 07:04 AM 56 minutes ago, Урош19 said: +15 za Barsu včrs. " Napusti sahranu!" 2 6
Obi-Wan Posted Tuesday at 07:09 AM Posted Tuesday at 07:09 AM Nisam optimista večeras, pre svega zbog Paskvala koji je maher da pripremi tekmu, a mi smo praktično u putu poslednja 3 dana. Druga stvar mnogo jbng iskustva na strani Barse, na jednu tekmu znači puno. + faktor Šengelija. Treća stvar, pobednik ide na Monako, što je zapravo lepa prilika da se usereš u život lažnom GOAT-u EL. Četvrta stvar - sve je ovo manje vise nebitno pobednik izlazi na Oly, koji će još jednom otići na F4 i jos jednom popušiti na istom. 5
Dzo23 Posted Tuesday at 07:31 AM Posted Tuesday at 07:31 AM Bivši drugi pik sa NBA Drafta je potom otkrio šta mu se najmanje dopada u igri crveno-belih. - Ono što sam mogao da vidim, dosta toga se svodi na igru jedan na jedan. Kad ne znamo šta ćemo, dajemo nekom od onih igrača da sa magičnim štapićem izmisle koš... To će sve teže i teže prolaziti kako bude odmicalo doigravanje, jer su ekipe su sve više koncentrisane, odbrana je sve čvršća i jača... Nisam pristalica toga da, kada ništa ne ide, 'ajmo sad da probamo par napada sklonite se svi, pa da jedan igrač izmisli koš. U modernoj košarci mora lopta da kruži, da svi budu uključeni u igru, ako želiš da budeš u prilici da napraviš neki ozbiljniji poduhvat ili uspeh. Ukoliko želi da ostvari pobedu u Barseloni, Zvezda bi trebalo da promeni pristup igri. - Nisam nešto ni pametan, ni mudar, ali sam pristalica toga da lopta mora da kruži. Lopta mora da pomera odbranu. Protivnička odbrana želi da stoji i da čeka, a čim je pokreneš to je njoj otežavajuća okolnost. To je umara i stvara poteškoće. Sve se svodi na to da jedan igrač 20 sekundi igrač davi loptu, a onda šta uradi - uradi. Uglavnom ne uradi, a kad uradi svi nešto skačemo, vrištimo... U ovoj završnici, po mom mišljenju celokupna igra mora da se svodi na timsku priču, da svi dodirnu loptu... Mnogo je teško igrati samo jedan na jedan u današnje vreme. Odbrana se skupi, pomogne... - izjavio je Miličić, pa u istom dahu nastavio: Neki igrači moraju da shvate da Evroliga nije NBA liga, da se ovde igra svaki napad, da ovde nema "ti meni, ja tebi", nego da shvate da moraju da budu čvrsti sa loptom, da svaki napad znači i da su to sitnice i detalji koji odlučuju o pobedniku. Po mom mišljenju su neki igrači previše nonšalantni, dosta se onako igraju. Gledam ih, okej, kul si, misliš da si baja, imaš svoj stil funkcionisanja, po tome si prepoznat majstore, ali 'ajde daj da vidimo malo grč na licu. Ne tražim od tebe da pi*aš krv na terenu, ali malo da vidim želju i volju. To pravi razliku. Evroliga nije G liga, niti basket "3x3" ili neke zaje*ancije. To je liga u kojoj jedan potez može da odluči da li ćeš ići dalje ili ne. Moraš trčati, dati sve od sebe na terenu. Saglasan sa Miličićem 100%. Odlična analiza. Kopirao sam neke pasuse koje gađaju u centar. Ostavio bih i link ali sam tek naknadno vidio da je sa svinjformerovog sajta, pa ako sam se ja zajebao ne morate i vi. 🤷 4
NMX Posted Tuesday at 07:50 AM Posted Tuesday at 07:50 AM 12 hours ago, fradler said: Postoji li mogućnost da navijači/forumaši nisu krvoločni lovci na trenerske glave, nego ovaj klub već godinama revnosnotm promašuje sa izborom istih? 1) Gde je pre Zvezde radio Saša Obradović? A da, nije radio nigde godinu dana, nakon što je najuren kao pseto iz Monaka. 2) Gde sad radi Janis Sferopulos? A da, ne radi nigde već pola godine. Kao što nije radio nigde dve godine pre Zvezde, nakon što je najuren kao pseto iz Makabija. 3) Gde sad radi Duško Ivanović? A da, ne radi nigde. Najuren je kao pseto iz Virtusa, nakon što je najuren kao pseto iz Baskonije. 4) Gde je i šta radi Vladimir Jovanović? A da, ne radi nigde već dve godine, nakon što je najuren kao pseto iz Igokee. Možda niko od ovih ljudi nije kapacitet da uspostavi sistem i bude rešenje na duže staze. Bili smo veoma raspoloženi da ta osoba bude Sferopulos, ali je epski prdnuo u čabar nakon što je dobio ogromno poverenje kluba. Možda su ljudi prosto u strahu od novih traumatičnih prdeža? Jer samoproklamovanom košarkaškom ocu Moa Vagnera i Metjua Strazela ekipa izgleda sve gore kako vreme odmiče. Gde je Budenholzer? Čovek uzeop prsten. A da, nema ga nigde godinu dana nakon što je kao pseto najuren iz Sansa Gde je Malone? Čovek uzeo prsten. A da, nema ga nigde nakon što je kao pseto najuren iz Nagetsa. Gde je Žoc? Čovek 9 titula EL, pobegao pre 6 meseci kao pseto Gde je Vogel? Čovek uzeo prsten pa oteran kao pseto iz LA i sad mora da bude pomoćni trener Gde je Mesina? Onoliko trofeja a pobegao kao pseto Gde je Zvezda bila pre svih ovih trenera koji su najureni kao pseta? Pa isto gde je i sada i isto gde će biti i sutra i prekosutra i za dve i pet godina? Tu gde je sada biće i u buduće, dokle god imamo ovakav ubogi majndset i kompleks više vrednosti gde menjamo trenere kao čarape a onda ih označimo kao pseta koja su oterana. 15
Estrella Roja Posted Tuesday at 08:01 AM Posted Tuesday at 08:01 AM Dbor jutro, braćo Zvezdaši! Ako pobedimo sledećih 7 utakmica u EL, osvajamo takmičenje Već smo jednom imali takvu seriju ove sezone, zašto to ne ponoviti još jednom 🔴⚪ 2 1 5
Čvarkov Posted Tuesday at 08:05 AM Posted Tuesday at 08:05 AM Znači večeras rešavamo krompirovu zlaticu, a u petak rešavamo drugu krompirovu zlaticu. 4
Chaos Is Me Posted Tuesday at 08:09 AM Author Posted Tuesday at 08:09 AM Što se tiče ocene sezone u EL, ja sam odavno izneo svoju teoriju: biti u prva 4 - odličan 5, biti u prvih 6 - vrlo dobar 4, biti u prvih 8 - dobar 3, biti u prvih 10 - dovoljan 2, biti ispod 10og mesta - nedovoljan 1. Mislim da je to pošteno. Što se tiče meča večeras, dosta toga je protiv nas. Ovo jeste jedna od slabijih Barselona u poslednjih 20 godina ali je i dalje jak tim, pun iskusnih, namazanih rutinera. Vratio im se Satoranski (koji nas je satr'o u prošloj utakmici i to na Codijevski način, bez previše poena), vratio im se Nunez (što čini potrebu za nedoraslim Marcosom nepostojećom), ostali su svi izuzev Laprovitole zdravi. Najviše me plaši Clyburn jer nas on obično urniše gde nas vidi i nemamo nekog ko može da ga zaustavi, to teško da su papirni Nwora i indisponirani Kalina. Još manje je Dobrić koga može da unese u koš sa sve loptom. Možda je vreme da malo vidimo Semija na SF, što mu je bila i prirodna pozicija većim delom karijere, a Obra je izgleda zaboravio da i ta opcija postoji. Mnogo zavisi od duela Butler vs Punter tj. da li će jedan od ta dva revolveraša biti u elementu. Punter nas isto tradicionalno puni ali vidim scenario gde i njega možemo da iskontrolišemo. Butler i Nwora nam trebaju kao leba večeras, a ja jednostavno nemam poverenja u njih dvojicu nešto, posebno kad uđu u seriju driblinga ne bi li rešili 1 na 5. Moramo koristiti svaku šansu da trčimo i dobijemo nešto iz tranzicije, Barsa je stara i spora. Međutim, Xavi svakako zna šta je naša prednost i gledaće to da seče po svaku cenu. Takođe, mislim da ovo nije utakmica za Rivera i da ne treba da dobije ni sekund osim ako oni ne ubace Hernangomeza na veći broj minuta. Ako je Joel zdrav, on treba da pojede 25 minuta na centru, posebno što je sa druge strane Vesely koji nije neki snagator nego operiše sa poludistance. Plaši me i duel Toko vs Chima, tj da naš youtuber ne pregori u želji, ali nekako mi je on i najpouzdaniji da će odigrati dobro i najviše mu verujem kad se lomi. Solidni minuti Cartera bi bili baš dragoceni, bar neku trojku da bocne, Barsa će nam davati te šuteve a neće dati previše zalazaka u reket. Za Barsu bi mogli biti problematični minuti kad je Vesely na klupi i tu bi Izundu mogao da ih ispreskače za neke lake poene. Za kraj, tu su faktor Brizuela & Parra, ako nas njih dvojica opet išamaraju i nismo za bolje. Večeras navijamo kao da sutra ne postoji pa se čujemo posle 23h (ako ne pukne forum ponovo). 18
MrTwister Posted Tuesday at 08:18 AM Posted Tuesday at 08:18 AM 3 minutes ago, Dzo23 said: Bivši drugi pik sa NBA Drafta je potom otkrio šta mu se najmanje dopada u igri crveno-belih. - Ono što sam mogao da vidim, dosta toga se svodi na igru jedan na jedan. Kad ne znamo šta ćemo, dajemo nekom od onih igrača da sa magičnim štapićem izmisle koš... To će sve teže i teže prolaziti kako bude odmicalo doigravanje, jer su ekipe su sve više koncentrisane, odbrana je sve čvršća i jača... Nisam pristalica toga da, kada ništa ne ide, 'ajmo sad da probamo par napada sklonite se svi, pa da jedan igrač izmisli koš. U modernoj košarci mora lopta da kruži, da svi budu uključeni u igru, ako želiš da budeš u prilici da napraviš neki ozbiljniji poduhvat ili uspeh. Ukoliko želi da ostvari pobedu u Barseloni, Zvezda bi trebalo da promeni pristup igri. - Nisam nešto ni pametan, ni mudar, ali sam pristalica toga da lopta mora da kruži. Lopta mora da pomera odbranu. Protivnička odbrana želi da stoji i da čeka, a čim je pokreneš to je njoj otežavajuća okolnost. To je umara i stvara poteškoće. Sve se svodi na to da jedan igrač 20 sekundi igrač davi loptu, a onda šta uradi - uradi. Uglavnom ne uradi, a kad uradi svi nešto skačemo, vrištimo... U ovoj završnici, po mom mišljenju celokupna igra mora da se svodi na timsku priču, da svi dodirnu loptu... Mnogo je teško igrati samo jedan na jedan u današnje vreme. Odbrana se skupi, pomogne... - izjavio je Miličić, pa u istom dahu nastavio: Neki igrači moraju da shvate da Evroliga nije NBA liga, da se ovde igra svaki napad, da ovde nema "ti meni, ja tebi", nego da shvate da moraju da budu čvrsti sa loptom, da svaki napad znači i da su to sitnice i detalji koji odlučuju o pobedniku. Po mom mišljenju su neki igrači previše nonšalantni, dosta se onako igraju. Gledam ih, okej, kul si, misliš da si baja, imaš svoj stil funkcionisanja, po tome si prepoznat majstore, ali 'ajde daj da vidimo malo grč na licu. Ne tražim od tebe da pi*aš krv na terenu, ali malo da vidim želju i volju. To pravi razliku. Evroliga nije G liga, niti basket "3x3" ili neke zaje*ancije. To je liga u kojoj jedan potez može da odluči da li ćeš ići dalje ili ne. Moraš trčati, dati sve od sebe na terenu. Saglasan sa Miličićem 100%. Odlična analiza. Kopirao sam neke pasuse koje gađaju u centar. Ostavio bih i link ali sam tek naknadno vidio da je sa svinjformerovog sajta, pa ako sam se ja zajebao ne morate i vi. 🤷 Bukvalno sve same bumerske gluposti a kad ti jos znas od koga dolaze ne moze te ni cuditi. Ako veli zelis da budes u prilici da napravis neki ozbiljniji poduhvat ili uspjeh, ne trebaju ti igraci koji sami mogu da izmisle poene. I to se posebno vidi kad dodje plejof jer su tad kaze odbrane koncentrisanije. Samo eo zadnjih 5-6 godina, EL osvajaju ljudi sa bas takvim igracima, koji ti iz nicega donesu ili naprave nesto, Larkin, Micic, Nunn, Guduric, Clyburn, Hayes-Davis, Ljulj, Rodriguez, tipovi ISO igraci koji uz pomoc svojih ekipa sami kreiraju prednost za sebe ili za svoje saigrace na osnovu svojih mogucnosti i talenta. To su ujedno najvrijedniji igraci koje mozes da imas u danasnjoj kosarci. U modernoj kosarci lopta treba da kruzi, al ne iz razloga koje ovaj navodi, vec da se love missmatchevi koji ce onda ovakvi "kancerogeni" igraci da rjesavaju jer imaju skillset za to. Olimpijakos npr. igra nesto najslicnije ovome sto Darko prica. Nemaju lead guarda iako ih potpisu 10 prije i tokom sezone, kruzi lopta, sutiraju se bacanja i trojke, zavrse u regularnoj sezoni vazda prvi, ne mozes im u regularki nista, dodje plejof i tu se vrate na fabricka sa necim sto se samo kod njih zove odbrana i dovuku se do F4 dje ih redovno ekipe sa nekim od ovih igraca rjese i ispuse ga nakon svog hypea, to je isto jedan trend u EL kosarci, ali Milicicu ne valjaju stoga to je ultimativna istina. Ko smo mi da mu protivrjecimo. Zelim Vam srecu nocas, no ste uzeli skorije dosta da mracite iako po svih parametrima ovo je jedan realan rezultat ove ekipe kad se sve uzme u obzir, nedje ste imali srece, nedje nijeste i na kraj je sve stalo u nocasnji mec da se pokaze karakter ekipe. 11 5
Race Posted Tuesday at 08:30 AM Posted Tuesday at 08:30 AM 57 minutes ago, Dzo23 said: Bivši drugi pik sa NBA Drafta je potom otkrio šta mu se najmanje dopada u igri crveno-belih. - Ono što sam mogao da vidim, dosta toga se svodi na igru jedan na jedan. Kad ne znamo šta ćemo, dajemo nekom od onih igrača da sa magičnim štapićem izmisle koš... To će sve teže i teže prolaziti kako bude odmicalo doigravanje, jer su ekipe su sve više koncentrisane, odbrana je sve čvršća i jača... Nisam pristalica toga da, kada ništa ne ide, 'ajmo sad da probamo par napada sklonite se svi, pa da jedan igrač izmisli koš. U modernoj košarci mora lopta da kruži, da svi budu uključeni u igru, ako želiš da budeš u prilici da napraviš neki ozbiljniji poduhvat ili uspeh. Ukoliko želi da ostvari pobedu u Barseloni, Zvezda bi trebalo da promeni pristup igri. - Nisam nešto ni pametan, ni mudar, ali sam pristalica toga da lopta mora da kruži. Lopta mora da pomera odbranu. Protivnička odbrana želi da stoji i da čeka, a čim je pokreneš to je njoj otežavajuća okolnost. To je umara i stvara poteškoće. Sve se svodi na to da jedan igrač 20 sekundi igrač davi loptu, a onda šta uradi - uradi. Uglavnom ne uradi, a kad uradi svi nešto skačemo, vrištimo... U ovoj završnici, po mom mišljenju celokupna igra mora da se svodi na timsku priču, da svi dodirnu loptu... Mnogo je teško igrati samo jedan na jedan u današnje vreme. Odbrana se skupi, pomogne... - izjavio je Miličić, pa u istom dahu nastavio: Neki igrači moraju da shvate da Evroliga nije NBA liga, da se ovde igra svaki napad, da ovde nema "ti meni, ja tebi", nego da shvate da moraju da budu čvrsti sa loptom, da svaki napad znači i da su to sitnice i detalji koji odlučuju o pobedniku. Po mom mišljenju su neki igrači previše nonšalantni, dosta se onako igraju. Gledam ih, okej, kul si, misliš da si baja, imaš svoj stil funkcionisanja, po tome si prepoznat majstore, ali 'ajde daj da vidimo malo grč na licu. Ne tražim od tebe da pi*aš krv na terenu, ali malo da vidim želju i volju. To pravi razliku. Evroliga nije G liga, niti basket "3x3" ili neke zaje*ancije. To je liga u kojoj jedan potez može da odluči da li ćeš ići dalje ili ne. Moraš trčati, dati sve od sebe na terenu. Saglasan sa Miličićem 100%. Odlična analiza. Kopirao sam neke pasuse koje gađaju u centar. Ostavio bih i link ali sam tek naknadno vidio da je sa svinjformerovog sajta, pa ako sam se ja zajebao ne morate i vi. 🤷 Nije to sto nam se igra svodi 1 na 1, vec kad npr. Batler igra svi stoje i cekaju...Pogledaj Zalgiris kad Francisko igra 1 na 1 sve vreme se svi igraci krecu. 1
Dz0nika Posted Tuesday at 08:41 AM Posted Tuesday at 08:41 AM 2 hours ago, Урош19 said: +15 za Barsu včrs. -upropasti me covek 2
Guru Posted Tuesday at 08:47 AM Posted Tuesday at 08:47 AM Dobar Darkelja, al' mene više zanima šta je Moka rekao povodom večerašnje utakmice. 1 7
Dropkick Murphys Posted Tuesday at 08:49 AM Posted Tuesday at 08:49 AM (edited) 2 hours ago, mister-no said: Sa dve pobede ružno pače se pretvara u princezu.. Tu smo, teško je ali nije nemoguće. Idemo.. Kad je bal, nek se jebe i ružno pače. It ain't over till Drčela sings! U boj kren...ovaj, khm...to battle, forth, you heroes all!!! Edited Tuesday at 08:52 AM by Dropkick Murphys 2
Manoly Posted Tuesday at 08:54 AM Posted Tuesday at 08:54 AM Shodno vidjenom od naseg trenera i tima u centralnom delu sezone, optimizam bih sveo iskljucivo na subjektivnu, navijacku zelju da ova ekipa kroz iglene usi udje u top8. Tako da, jbg... A opet, cigan sam, pa sanjarim i niko to ne moze da mi oduzme.
NMX Posted Tuesday at 08:59 AM Posted Tuesday at 08:59 AM Darkeljine intervjuje čitam samo uz kilo ja'njetine i špricer tokom grmečke koride. Ovako na forumu nije zanimljivo. 1 7
Sector Posted Tuesday at 09:07 AM Posted Tuesday at 09:07 AM Čekamo još Rakoča i Štimaru da prebroje krvna zrnca aka broj domaćih igrača u rosteru, što je ključ svega. 1 6
The_Big_S Posted Tuesday at 09:40 AM Posted Tuesday at 09:40 AM Tu smo gde smo. Jednostavno, trenutak da pokažemo: ili jesmo, ili nismo.. Into battle, all you heroes, forward!!! 2
vinogradskaopera Posted Tuesday at 09:41 AM Posted Tuesday at 09:41 AM 33 minutes ago, Sector said: Čekamo još Rakoča i Štimaru da prebroje krvna zrnca aka broj domaćih igrača u rosteru, što je ključ svega. Evo izaslo mi na vestima nekim da savetuje Zvezdu kako da samelje Barsu, i malo je spomenuo domace mladje igrace i da u njegovo vreme nije bilo puno stranaca, max 2. 1
Plavi Dres Posted Tuesday at 09:44 AM Posted Tuesday at 09:44 AM 1 hour ago, MrTwister said: Bukvalno sve same bumerske gluposti a kad ti jos znas od koga dolaze ne moze te ni cuditi. Ako veli zelis da budes u prilici da napravis neki ozbiljniji poduhvat ili uspjeh, ne trebaju ti igraci koji sami mogu da izmisle poene. I to se posebno vidi kad dodje plejof jer su tad kaze odbrane koncentrisanije. Samo eo zadnjih 5-6 godina, EL osvajaju ljudi sa bas takvim igracima, koji ti iz nicega donesu ili naprave nesto, Larkin, Micic, Nunn, Guduric, Clyburn, Hayes-Davis, Ljulj, Rodriguez, tipovi ISO igraci koji uz pomoc svojih ekipa sami kreiraju prednost za sebe ili za svoje saigrace na osnovu svojih mogucnosti i talenta. To su ujedno najvrijedniji igraci koje mozes da imas u danasnjoj kosarci. U modernoj kosarci lopta treba da kruzi, al ne iz razloga koje ovaj navodi, vec da se love missmatchevi koji ce onda ovakvi "kancerogeni" igraci da rjesavaju jer imaju skillset za to. Olimpijakos npr. igra nesto najslicnije ovome sto Darko prica. Nemaju lead guarda iako ih potpisu 10 prije i tokom sezone, kruzi lopta, sutiraju se bacanja i trojke, zavrse u regularnoj sezoni vazda prvi, ne mozes im u regularki nista, dodje plejof i tu se vrate na fabricka sa necim sto se samo kod njih zove odbrana i dovuku se do F4 dje ih redovno ekipe sa nekim od ovih igraca rjese i ispuse ga nakon svog hypea, to je isto jedan trend u EL kosarci, ali Milicicu ne valjaju stoga to je ultimativna istina. Ko smo mi da mu protivrjecimo. Zelim Vam srecu nocas, no ste uzeli skorije dosta da mracite iako po svih parametrima ovo je jedan realan rezultat ove ekipe kad se sve uzme u obzir, nedje ste imali srece, nedje nijeste i na kraj je sve stalo u nocasnji mec da se pokaze karakter ekipe. Imam u potpunosti isti utisak. To sam jednom i napisao tokom sezone, da imamo bolje rezultate jer konačno imamo igrače koji mogu da "izmisle" poene. Druga je stvor što to Nvora, na primer, nije radio dobro u drugom delu sezone kao u prvom. Ima naravno do toga da su nas protivnici bolje skautirali itd. No, ključno je da bi nam skor bez takvih igrača bio još lošiji. Opet, druga je stvar što nam je trebala bolja odbrana.
Blade Posted Tuesday at 09:54 AM Posted Tuesday at 09:54 AM Verujem u pobedu veceras! Tesko, veoma tesko, mi je pao poraz od pre dva dana! Ali isto tako, neka se kriza zavrsila sa tom utakmicom. Mec sezone je pred nama! Motiv iz mnogo razloga ne sme da manjka.
City Posted Tuesday at 10:00 AM Posted Tuesday at 10:00 AM Bojim se ako nam zaustave Kodija da smo bez plana (B) igre i da Obradovic utone u nervozu koju nepogresivo prenese na cijelu ekipu...
Čvarkov Posted Tuesday at 10:14 AM Posted Tuesday at 10:14 AM Pozitiva na topiku, tako i treba. Ništa još nije gotovo. Imamo šansu i sve dok je tako, treba verovati. Barsa definitivno ima naš broj, iskusni su i namazani svim bojama, ali isto tako poluistrošeni i spori, takođe ni oni nisu u dobroj formi. Ako odigramo kako umemo, pogađamo spolja u pristojnim procentima i nametnemo naš ritam, dobijamo. Idemo po pobedu! 6
sinisat5 Posted Tuesday at 10:21 AM Posted Tuesday at 10:21 AM 1 hour ago, Guru said: Dobar Darkelja, al' mene više zanima šta je Moka rekao povodom večerašnje utakmice. To će nam Đurović večeras otkriti poslije utakmice, ali samo ako dobijemo 🙂 1 hour ago, Sector said: Čekamo još Rakoča i Štimaru da prebroje krvna zrnca aka broj domaćih igrača u rosteru, što je ključ svega. i milione
Gudura Posted Tuesday at 10:24 AM Posted Tuesday at 10:24 AM 2 hours ago, MrTwister said: Bukvalno sve same bumerske gluposti a kad ti jos znas od koga dolaze ne moze te ni cuditi. Ako veli zelis da budes u prilici da napravis neki ozbiljniji poduhvat ili uspjeh, ne trebaju ti igraci koji sami mogu da izmisle poene. I to se posebno vidi kad dodje plejof jer su tad kaze odbrane koncentrisanije. Samo eo zadnjih 5-6 godina, EL osvajaju ljudi sa bas takvim igracima, koji ti iz nicega donesu ili naprave nesto, Larkin, Micic, Nunn, Guduric, Clyburn, Hayes-Davis, Ljulj, Rodriguez, tipovi ISO igraci koji uz pomoc svojih ekipa sami kreiraju prednost za sebe ili za svoje saigrace na osnovu svojih mogucnosti i talenta. To su ujedno najvrijedniji igraci koje mozes da imas u danasnjoj kosarci. U modernoj kosarci lopta treba da kruzi, al ne iz razloga koje ovaj navodi, vec da se love missmatchevi koji ce onda ovakvi "kancerogeni" igraci da rjesavaju jer imaju skillset za to. Olimpijakos npr. igra nesto najslicnije ovome sto Darko prica. Nemaju lead guarda iako ih potpisu 10 prije i tokom sezone, kruzi lopta, sutiraju se bacanja i trojke, zavrse u regularnoj sezoni vazda prvi, ne mozes im u regularki nista, dodje plejof i tu se vrate na fabricka sa necim sto se samo kod njih zove odbrana i dovuku se do F4 dje ih redovno ekipe sa nekim od ovih igraca rjese i ispuse ga nakon svog hypea, to je isto jedan trend u EL kosarci, ali Milicicu ne valjaju stoga to je ultimativna istina. Ko smo mi da mu protivrjecimo. Zelim Vam srecu nocas, no ste uzeli skorije dosta da mracite iako po svih parametrima ovo je jedan realan rezultat ove ekipe kad se sve uzme u obzir, nedje ste imali srece, nedje nijeste i na kraj je sve stalo u nocasnji mec da se pokaze karakter ekipe. Brate Twister, svaki tvoj post je melem za oci, narocito u ovoj kolicini smeca, koja se isporucuje na nasoj temi. Svrati cesce i ziv bio🙌 6
Recommended Posts