Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja Kalinu volim kao brata rodjenog, ali je on u ovom momentu bukvalno kancer tima. Znam da gori od zelje da se pokaze i da ne cascava prisustvom, ali je ovo bukvalno sve gore. Kao kockar posle cetiri partije koje je izgubio. Ako ostane dogodine, iskljucivo to mora biti u ulozi i minutazi koju sad ima Dobric. Bukvalno me boli s ljudske strane svaki njegov zicer, izgubljena ili losa odbrana. Ali jbg, nije to to vec duze vreme, stigle su ga godine da bi igrao na ovom nivou s tolikom minutazom 

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 15
Posted

Jos da dodam za Dobrica koji je daleko od svog prajma i polako pada u igri, ali opet igra to svoje, ne izlazi iz opanaka. Ima ulogu u ekipi… sve kalinine minute dati njemu. Ne mogu da verujem da ovo pisem, ali je tako. Obojica su mi predragi. Cak bih i Davidovca pre da coskari nego ovo sto Kalina radi… posto smo produzili Izundua, Rivera se moramo resiti i dovesti centra STARTERA. 

• Like 5
Posted

Po twiteru se piše da Motijeunas i ne trenira sa timom. 

Ako je tačno, totalno mi nerealna odluka, da plaćaš igrača da sjedi kući, šta.

Nebitan meč, ali ne vidim kako ćemo uzeti brejk u polufinalu( pošto najvjerovatnije igramo sa njima).

Za Barselonu imam neki ničim izazvan optimizam, tako da vjerujem.

Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.84aa23836e6a1cb68312e62bd66e640e.png

Da li je Barsa "tankovala" za utakmicu protiv nas? Koliko vidim glave bi padale ovde da nas dobije ovako neki 13 tim....

Ne znam brate, udji malo na komentare kod njih, traze ostavku Navara, pisu sramota itd

Posted

Sa Riverom da se ne ljubimo. Simpatičan momak i ima neke kvalitete, ali kubanski Mitrović je sve što nam ne treba.

Greota što je Moti sklonjen zbog njega.

• Like 16
Posted
3 minutes ago, Henry Chinaski said:

Nebitan meč, ali ne vidim kako ćemo uzeti brejk u polufinalu( pošto najvjerovatnije igramo sa njima).

I ja sam video da je sklonjen iz tima, nadam se da su lupetanja, ali mi je bilo cudno kad se skoro nije ni skidao a bilo 11 igraca. Starina Mo to nije zasluzio jer je jedna ozbiljna faca , koliko god da je onaj pocetak odigrao na svezinu. Tad smo nekako imali i najbolji spejsing i period najboljih igara se nekako namestio s njegovom labudovom pesmom. Da li je bilo u relaciji s njim ili je to slucajnost,ne znam

• Like 3
Posted

Ja kad sam lepo  letos prizivao Marselinja vama nije valj'o. I jos za to dobio ban 🤦‍♂️

Nista, sad gledaje plejmejkerske Kodija Trilera.

btw, jos nije kasno da se kaparise za sledecu sezone.  Igra kao deckic, ima u njemu bar jos tri vrhunse sezone. 

danas rasrafio naseg dzelata Reala sa 25 poena 🦾

• Thanks 1
Posted (edited)
23 minutes ago, Henry Chinaski said:

Jedna u nizu wtf odluka ove sezone, kunes se u nekog igraca, pa kad mu prodje medeni mesec, onda ga odstranis iz ekipe, part 3 za nas ove sezone. Motejunas jeste teska rupa u odbrani, ali je napad disao sa njim kad je u igri, jer razume igru i zna da se postavi gde je potrebno, ume i da strecuje, iako u ne bas sjajnim procentima, a Bogami i da podeli pas,  za razliku od kubanskog guzicara koji je crna rupa za loptu, u odbrani je podjednako beskoristan, na skoku ne mozes A4 list da mu poturis ispod nogu, a povratni pas je ostavio na Kubi, kad je emigrirao. Jedini kvalitet mu je sto se solidno siba sa podjednako neinteligentnim pandanom sa druge strane, sto obicno nema apsolutno nikakav uticaj na igru, pa se moze reci da to rade za svoju dusu.Jedan solidno grozan igrac, koji na volseban nacin godinama obitava u EL

Ako je uopste potreban treci centar u nekim mini sekvencama, kada zabaguje napad pa nekom treba spustiti loptu, uvek bih izabrao pre Litvanca, jer bar ima mozga.

No, nema veze, gde se ima tu se i prosipa, placacemo ga do kraja sezone da sedi iza reklama i uziva u Beogradu

Edited by Gudura
  • Like 2
Posted
2 minutes ago, MrTripleDouble said:

Ja kad sam lepo  letos prizivao Marselinja vama nije valj'o. I jos za to dobio ban 🤦‍♂️

btw, jos nije kasno da se kaparise za sledecu sezone.  Igra kao deckic, ima u njemu bar jos tri vrhunse sezone. 

Marselinjo i Pati Mils i pali se mašina ❤️ 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Henry Chinaski said:

Mi to zaista "pravovremeno" radimo. Nakon sto se povredi pola rostera, igramo pocetak sa 8-9 igraca, onda nakrcavamo roster. Sve ok. Ali, onda otpisujes jednog po jednog dok se jos sezona igra i to u odlucujucim trenucima (Graham, Yago, Moteijunas).

Rivero je dobro krenuo, bas protiv KKPa u ABA je bio ok. Ali, pose vrlo slabo, pogotovo odbrana. Moteijunas se sveo na pocetnih 5 minuta, a sada je potpuno out? Zbog prekoracenja ovlasti i komentarisanja tima? Ne znam, lupam.

Kalinicu se, ovo mislim iskreno, treba na najbolji nacin zahvaliti za sve sto je uradio za Zvezdu, ali dalje vise ne moze zajedno. Davidovac je potpuno iskljucen iz svih dogadjanja, ali trenutno losiji biti ne moze.

Dobricu se takodje treba zahvaliti, ali to mozda i nije prioritet ako se pronadje trener.

Da, Obradovic nije fit za nas. Mozda nije niko, ali on sigurno nije. Da mu tim ne igra odbranu tj. da se raspada u istoj vec mesecima je nedopustivo. Zvezda nikad ne moze dati toliko koseva koliko lagano-glupih moze da primi. Za to je trener jedini krivac.

• Like 2
Posted

Nista , čekamo Barselonu. Veli Saša da smo tamo glavom, pa brzo ce i utorak. Nemoj samo posle , jadni mi, igrali smo derbi. 

Cele godine primate po 50 + poena za poluvreme u oba takmičenja, prosečno po 93 u Euroligi,  I sad ćete vi odjednom da postanete u Barseloni sve suprotno?? 

Kad vam one ' foče od 100 ljeta ntrpaju koš , živo me zanima sta ce biti izgovor. 

Valjda ce Saša nekad posle poraza skupiti snage da nešto kaže konkretno a ne da mumla sebi u bradu. Mnogo je vickast kad pobedjuje..

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, MrTripleDouble said:

Koji bre, Marcelinho? Onaj od 42 godine?

• Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, No name said:

Nista , čekamo Barselonu. Veli Saša da smo tamo glavom, pa brzo ce i utorak. Nemoj samo posle , jadni mi, igrali smo derbi. 

Cele godine primate po 50 + poena za poluvreme u oba takmičenja, prosečno po 93 u Euroligi,  I sad ćete vi odjednom da postanete u Barseloni sve suprotno?? 

Kad vam one ' foče od 100 ljeta ntrpaju koš , živo me zanima sta ce biti izgovor. 

Valjda ce Saša nekad posle poraza skupiti snage da nešto kaže konkretno a ne da mumla sebi u bradu. Mnogo je vickast kad pobedjuje..

Mnogo me zanima izjava posle utakmice ako izgubimo,nadam se da je necemo ni cuti i da cemo dobiti

Posted
3 minutes ago, No name said:

85=93.

Posted
4 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Marselinjo i Pati Mils i pali se mašina ❤️ 

Macelinho na poziciju cmm i fiba patty na poziciji butlera i ovaj tim bi igrao za 40% bolji napad.  Sa'ranjivali bi protivnike

• Like 1
  • Love 1
Posted

Od kada je Implementator implementirao svoje,ne postoji igrac o kome se na ovom forumu nije pisalo lose.Cak i o Karteru koji je jedva ostao ziv jesenas..Zgadio nam je igrace.Jos nije kasno da se spase sezona.Oterati prevaranta,angazovati advokate jer ce nas opet tuziti i za bonuse,a ne samo za plate,a ekipu,do kraja sezone, povereti Motejunasu,kad ga vec placamo,a i onako vise vremena provodi u odelu nego u dresu.Ako "Sale" ostane,svakim danom cemo se uveravati koliko dno moze biti duboko.

• Like 2
  • Ha-ha 9
Posted

Nedostatak rezervnog plejmejkera je priličan problem za bitne utakmice u kojima je svaki posed važan. Ni Miljenović ni Karter to nisu, iako u teoriji "mogu da pogledaju". Ipak, samo u teoriji.

Verujem da će Miler u Barseloni igrati do iznemoglosti, ali isto tako verujem da će Paskval maksimalno iskoristiti ili tu iznemoglost ili minute koje bude odmarao.

• Like 1
Posted

Koliko je kardinalna odluka raskid ugovora s Jagom pred najvažnije mečeve...🤦

Sad imamo 0 pravih plejmejkera. Mlađani Miljenović od 25 godina, koji igra na poziciji 1, konstantno se bori i s loptom i s protivnikom.

I ovo s Motjejunasom je smijurija mada ništa više ne može da iznenadi od Implementatora. Suludi potezi...

U polufinalu nas 95% očekuje večiti derbi, na 2 pobjede.

Komšije na najvažnijoj poziciji imaju dva vrhunska igrača. Jedan doduše veteran ali zna znanje. I to je krucijalna prednost.

Odigrali su kriminalno drugo poluvrjeme. I Karlik, i Sterling, i Vasington, i Kalates, svi su se pogubili, ali opet nismo mogli "meda s kašike". Preko deset vezanih napada nismo mogli da "kupimo" koš. I onda je Karlik izmislio dodavanje za Osetkovskog u poslednjoj sekundi napada, pa je onda i sam probio Kartera i završio posao. 

A i generalno imaju više igrača koji igraju u oba smjera, mnogo su čvršći i naravno imaju boljeg trenera. 

Dosta toga je na njihovoj strani i veliki su favoriti da nas savladaju u polufinalu. S ovakvom igrom kakvu demonstriramo šanse su nam mizerne. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
6 minutes ago, Gudura said:

Jedna u nizu wtf odluka ove sezone, kunes se u nekog igraca, pa kad mu prodje medeni mesec, onda ga odstranis iz ekipe, part 3 za nas ove sezone. Motejunas jeste teska rupa u odbrani, ali je napad disao sa njim kad je u igri, jer razume igru i zna da se postavi gde je potrebno, ume i da strecuje, iako u ne bas sjajnim procentima, a Bogami i da podeli pas,  za razliku od kubanskog guzicara koji je crna rupa za loptu, u odbrani je podjednako beskoristan, na skoku ne mozes A4 list da mu poturis ispod nogu, a povratni pas je ostavio na Kubi, kad je emigrirao. Jedini kvalitet mu je sto se solidno siba sa podjednako neinteligentnim pandanom sa druge strane, sto obicno nema apsolutno nikakav uticaj na igru, pa se moze reci da to rade za svoju dusu.Jedan solidno grozan igrac, koji na volseban nacin godinama obitava u EL

Ako je uopste potreban treci centar u nekim mini sekvencama, kada zabaguje napad pa nekom treba spustiti loptu, uvek bih izabrao pre Litvanca, jer bar ima mozga.

No, nema veze, gde se ima tu sebi prosipa, placacemo ga do kraja sezone da sedi iza reklama i uziva u Beogradu

Najbolji period ili periodi u sezoni su bili sa njim i Odzelejem na visokom nivou.
Nekako su bili stubovi ekipe, plus je Litvanac tako dobro drzao atmosferu.
Videlo se iz aviona da su on i Cima pokretaci svega, a mi kao navijaci smo to osecali. Ekipa je imala neki identitet, pa se i to izgubilo.

• Like 5
Posted
2 minutes ago, MrTripleDouble said:

Macelinho na poziciju cmm i fiba patty na poziciji butlera i ovaj tim bi igrao za 40% bolji napad.  Sa'ranjivali bi protivnike

Da ne bismo dobili po guzici, napisaću u spoileru

Spoiler

Uz ovu dvojicu, potreban je samo još 

loser-crybaby.gif

• Like 2
  • Love 1
Posted
10 minutes ago, fradler said:

Sa Riverom da se ne ljubimo. Simpatičan momak i ima neke kvalitete, ali kubanski Mitrović je sve što nam ne treba.

Greota što je Moti sklonjen zbog njega.

Pa od tada se sve raspalo ubacivanjem Rivera i Kartera, a izbacivanjem Motejunasa. 

Za Kartera se nije znalo da li će uopšte se više baviti sportom, a Rivero koji je preskočio 70 % takmičenja, naprasno se uključuju u tim I uzimaju velike minute i ruše ceo koncept. 

Obradović se tu gubi u moru igraca koje ima na raspolaganju,  počinje da redukuje minute, da koristi sve što ima, da razigrava 15 igraca i kreće sunovrat.

Umesto da su gore pomenuta dvojica bila postepeno vracana, kroz po koji minut u ABA ligi, ili još bolje za Cartera od sledeće sezone da se dobro zaleči i spremi, mi smo uradili sasvim suprotno,  ubacili ih odmah u tim, Rivero preuzeo vodeće mesto pod kosem, srušili ceo koncept. Pre dva kola u EL je minutaza centara glasila 12-13-13...Izundu, Bolomboj, Rivero....

Motejunas ovo nije zaslužio. Na njegovim krilima i dolaskom sto sa igračke što sa ljudske strane smo krenuli u pobede.

Nije smelo da se dogodi da on nema 5-10 min I da bude sklonjen.

Velika nepravda.

• Like 4
Posted

Svaka vama čast kad vi i dalje kombinujete prolazak protiv Barse, prognozirate ko nam vise leži izmedju Monaka i Pao...Volio bih da sam u tom fazonu ali po ovom sto ja vidim, nama je sezona zavrsila ima mjesec-dva. Sve je nesto na silu, na patnju. Čini mi se da i igrači misle da smo ga izduvali pa i dalje pričaju "kako se trebamo vratiti na mehanizme u igri sa početka sezone" (Nwora juče a prethodnih sedmica još neki igrači). Nema nekako energije, imam utisak da svaku utakmicu mozemo primiti 100 poena. Nada uvijek postoji ali samo sjebem samog sebe sa tom nadom..

• Like 8
Posted

Jedina dobra stvar je što je Karter pokazao znake života.

Kalinić ne smije da spušta loptu na parket. Najebali smo ako on bude kreirao nešto. Izgleda trenutno kao Branko Lazić sa loptom u rukama. 

Nepravedni ste prema Kodiju. Ipak čovjek igra sezonu za pamćenje. Ćerati nekog u Olimpijakos je smiješno. Kao da ste me rekli ajde idi u neki Kluž ili Cedevitu da te ne gledamo više. 

• Like 17