3x3cz Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Nadam se da cemo promeniti čitav tim a ne produžavati ove levate poput izundua 1
TB Told Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, dunaj95 said: Nije uopšte pitanje ove utakmice i rezultata... Al' kako mi igramo i na šta ličimo, mi ne bi bili u stanju dobiti Baskoniju ili Virtus u gostima ... Na šta je spala ona ekipa koja je u jednom dobrom dijelu sezone bila jedna od najboljih u Evropi...?!?! Šta se sve neće pročitati ovde.
DijametralnoSuprotan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 4 minutes ago, vinogradskaopera said: A i Bugarko takodje. Ali nije bitno to, bitno da se bore sto bi rekao kolega, totalno je nebitno sto smo izgubili 3 od 4 derbija. Ma njega više ne komentarišem, ovi se bar bore i divljaju ali bar pokušavaju, on se već neko vreme pojavljuje sa mošnicama kao iz hladnog bazena. Edited 23 hours ago by DijametralnoSuprotan 1
Sector Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ja sam siguran da Kalinator šutne nogom na svoj koš, Implementator ga ne bi izveo. 4 1 1
Teleći sač Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Sve dok utakmice delimo na bitne i nebitne, bicemo nebitni u bitnim utakmicama. 11 1 1
Volter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kasno su shvatili da derbi ipak nije nebitna utakmica, delovali ko da im nije do života. Kad se sve sabere i oduzme, lakši trening za Partizan i zaslužena pobeda.
dunaj95 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, TB Told said: Šta se sve neće pročitati ovde. U kontekstu trenutne forme, i načina kako se nosimo sa "do or die" utakmicama sasvim sam siguran da bi izgubili ... Čovjeće vidiš li ti na šta nama igra liči posljednjih mjesec i po...
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Ma njega više ne komentarišem, ovi se bar bore i divljaju ali bar pokušavaju, on se već neko vreme pojavljuje sa mošnicama kao iz hladnog bazena. Nerealni ste.Covek moze da sabije 4 utakmice od 5 a vi cete se uhvatiti te 1 koje lose odigra. 1
Issey Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Valjda se borba podrazumeva... Nemamo čemu da se nadamo ako nam je to jedini razlog za pohvalu, mora i igra da bude smislena... A mi nemamo ni s od smislene igre, pre svega zahvaljujući treneru... Divljina, neorganizacija, pa u krug... Nemamo čemu da se nadamo sa Sašom... 1 1
TB Told Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Nebitna utakmica, jedino je dobro što je pokvareno zadovoljstvo doomsayerima koji su se ponadali da će biti 30 razlike. 2
3x3cz Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kalinic, Davidovac, Obradovic, Nvora, Rivero, Izundu, Mekintajera nadam se da nece igrati sledece godine i biti trener Just now, TB Told said: Nebitna utakmica, jedino je dobro što je pokvareno zadovoljstvo doomsayerima koji su se ponadali da će biti 30 razlike. I u utorak ce biti nebitna utakmica 1 1
TB Told Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, dunaj95 said: U kontekstu trenutne forme, i načina kako se nosimo sa "do or die" utakmicama sasvim sam siguran da bi izgubili ... Čovjeće vidiš li ti na šta nama igra liči posljednjih mjesec i po... Da nismo slučajno tu Baskoniju dobili pre 20 dana u gostima u "do or die" utakmici?
NikolaTest Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Ma njega više ne komentarišem, ovi se bar bore i divljaju ali bar pokušavaju, on se već neko vreme pojavljuje sa mošnicama kao iz hladnog bazena. Ovo je toliko maliciozno i netačno da apsolutno ne želim da ulazim u konverzaciju oko toga. Jedino što ću napisati je sram te bilo! 1
suptil Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Odigrasmo i taj derbi nevoljno. Karter i Moneke svetlo u mracnoj sobi.
vinogradskaopera Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, TB Told said: Nebitna utakmica, jedino je dobro što je pokvareno zadovoljstvo doomsayerima koji su se ponadali da će biti 30 razlike. 5 minutes ago, TB Told said: Šta se sve neće pročitati ovde.
Žilee Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Dobijamo Barsu sa klupiranim Riverom i Kalinom ubedjen sam u to.
TB Told Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, 3x3cz said: Kalinic, Davidovac, Obradovic, Nvora, Rivero, Izundu, Mekintajera nadam se da nece igrati sledece godine i biti trener I u utorak ce biti nebitna utakmica Pa za one "verne navijače koji najavljuju (priželjkuju) poraz verovatno i hoće.
dunaj95 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Eee da vidimo Saleta i ekipu u BITNOJ utakmici... nakon koje je u slučaju neuspjeha KRAJ u, za ovu ekipu, primarnom takmičenju... Da vidimo odmornog Batlera... motivisane igrače...da vidimo možemo li spustiti IKOGA na ispod 50p za poluvreme... 5
Dzo23 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Mekintajer nas ubio, uz Kalinu. Jedan ograničen ko tetrapak koji nije u stanju ništa da iskreira, a drugi se doslovno raspada u svakom pogledu, manje više cijelu sezonu. Nevjerovatno koliko povjerenje Implementator ima u njih, čak i na ovakvim utakmicama Jezivi smo. Imamo još 3,4 utakmice pa da se raspušta ova divljina od ekipe. Edited 23 hours ago by Dzo23 5 1
harmonajzer Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kodi deluje nezainteresovano. Kao da smo mu ponudili jednogodišnji ugovor sa nepromenjenom platom. Kalinića je neprijatno gledati. Potpuno se ugasio u drugom delu sezone. Male su nam šanse u utorak, a dve vezane pobede u gostima ne mogu ni da zamislim. 8
Gudura Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Aj da probam i ovde, jel ima neko predstavu sta je sa Ojeleyem? 1
dunaj95 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, TB Told said: Da nismo slučajno tu Baskoniju dobili pre 20 dana u gostima u "do or die" utakmici? Nije to bila "do or die" utakmice... te smo utakmice sve pogubili... Znaš , ne mogu utakmice protiv 18 i 20 ekipe u ligi imati taj karakter... najbolje još da su i te izgubili za totalni fijasko..
Dz0nika Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Pismeniji plej veceras i ovo bi bila pobeda. CMM je sramotan pre svega zbog kolicine turnovera a onda i zbog onih suteva gde on zeli da bude heroj… Just now, Gudura said: Aj da probam i ovde, jel ima neko predstavu sta je sa Ojeleyem? To sam i ja primetio, da posle nije ulazioc a cak i na jednom tajmautu svi stoje okupljeni on jedini sedi. Da li je upratio neko to? 1
Bode Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 5 minutes ago, Dzo23 said: Mekintajer nas ubio, uz Kalinu. Jedan ograničen ko tetrapak koji nije u stanju ništa da iskreira, a drugi se doslovno raspada u svakom pogledu, manje više cijelu sezonu. Nevjerovatno koliko povjerenje Implementator ima u njih. Čak i na ovakvim utakmicama Jezivi smo. Imamo još 3,4 utakmice pa da se raspušta ova divljina od ekipe. Ekipa je dovoljno dobra atletski da moze da pokrpi sve u odbrani i bude cvrsta defanzivno. Problem je trener. Kalina tu strci, potpuni raspad lika. Takodje i neko ko bi odmenio Kodija. Zao mi je sto nije odmorio jos nekog bitnog igraca. Ovako potrosnja i opet neki mlak i kilav poraz. Barsa je isto igrala danas, nema potrebe vaditi se na to. Ok ne putuju, al opet. To ce biti pitanje kvaliteta i sposobnosti vodjenja ekipe, nista drugo. Mada jasno je i slepom sta sledi. Edited 23 hours ago by Bode
Čočo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kalinić mora da završi na tribinama. Uništava nas. Načisto. Mislio sam da se neće pojaviti beskorisniji igrač od Davidovca ali Kalinić ga šije. Mora se skratiti rotacija. Dovoljno je da se vratimo opet na dva centra( Izundu, Bolomboj) i sad kad Dobrić pokazuje znake života dovoljno je Nwora i Dobrić. Kalinić i Rivero što dalje iza koša. 6
Recommended Posts