Cavani Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, NMX said: Nadovezao si se na post u kome stoji da je ova sezona ako se udje u PO i uzme ABA bolja od prosle. Dakle uspesna. Gde i kako sada stojimo nije predmet posta. To sto vi svodite racune posle svake utakmice jbg. Sacekamo kraj sezone pa damo sud. Mada znajuci navijace, sud se daje posle svake utakmice i tu spasa nema. Je l ti mislis da eventualni PO i eventualna ABA ne cine uspesnom ovu sezonu? Nisam ni video tvoj post kad sam kucao ako na to mislis, nakacio si se bzv. Apsolutno bi cinile uspesnu sezonu, videcemo. Meni smeta taj moralni high ground, vi navijaci pisanje, trpanje u isti kos svakog ko nije zadovoljan. 1
Čvarkov Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Od kada sam pročitao ovo za Bokija, više mi se ništa i ne piše. Momčina baš nema sreće, želim mu brz oporavak.
TB Told Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 15 minutes ago, le piaf said: Neartikulisanim trčanjem? Čovek je išao na loptu, kako možete tako da ga obeležite kao da je nešto pogrešno uradio? Potrčao je ka lopti kao i Bolomboj, desilo se, potpuno nenamerno i ovakve situacije se dešavaju u košarci non stop, zglobovi stradaju. Vratio sam snimak, uopšte nije nemarno, prosto splet nesrećnih okolnosti. I Spenser Džouns je povredio Jokića, pa ga niko nije krivio i etiketirao na ovaj način. Ajde malo samokontrole i razumevanja, ne moraju da sevaju frustracije za ovakve situacije. Bolomboju brz oporavak i da bude na terenu za PO. Šta je čudno? Kad može novinar sa mocarta da napiše ovakvu glupost Quote Ključni peh na ovoj utakmici dogodio se kada je u igru ušao Ognjen Dobrić, a svaka odbrana reketa završena je u sedmom minutu utakmice. Kapiten Crvene zvezde imao je neverovatnu sekvencu u pet sekundi, od koje čovek može da se naježi. Bez bilo kakvog razloga skočio je na Džoela Bolomboja koji je uhvatio jedan laganiji skok i imao loptu u rukama, bacio je centra Crvene zvezde metar van parketa u reklame i uspeo da ga povredi. Na sve to je već obezbeđenu loptu oteo Bolomboju i vratio je Real Madridu, Zvezda je odmah primila trojku. Zašto da se čudimo forumašima. 4 2
Delija96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 21 minutes ago, le piaf said: Neartikulisanim trčanjem? Čovek je išao na loptu, kako možete tako da ga obeležite kao da je nešto pogrešno uradio? Potrčao je ka lopti kao i Bolomboj, desilo se, potpuno nenamerno i ovakve situacije se dešavaju u košarci non stop, zglobovi stradaju. Vratio sam snimak, uopšte nije nemarno, prosto splet nesrećnih okolnosti. I Spenser Džouns je povredio Jokića, pa ga niko nije krivio i etiketirao na ovaj način. Ajde malo samokontrole i razumevanja, ne moraju da sevaju frustracije za ovakve situacije. Bolomboju brz oporavak i da bude na terenu za PO. Trenirao sam kosarku dugi niz godina i znam kako je to kada imas neartikulisanog saigraca ili protivnika...bukvalno se stvara pored tebe u nekim nerealnim situacijama..Van svake logikee,ee pa tako i Dobric i to ne samo ove sezone nego godinama unazad..samo sto to iz sezone u sezonu izgleda sve trapavije...Tako da ne pisem ovo iz nekog gneva,nego su to prosto cinjenice...Moneke je slicna prica,trci po terenu kao muva bez glave,ali sva sreca pa i on nije obogaljio nekoga jos..
Žilee Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovde se prica kao da u ekipi imamo 10 elitnih igraca,i da svakog moramo da bijemo kako hocemo. U ovom zvezdinom rosteru nemas niti jednog elitnog igrac ili ti krem evrolige trenutno. Jedina dvojica koja imaju potencijal da to budu jesu Batler i Nwora.Kojima je jednom prva a drugom druga sezona u EL. -Najveca mana ekipe je pozicija PLEJA.Imas jednog koji je u tranziciji najbolji dok pozicooni napad pojma nema.A rezervnog ni nemas. -Nemamo igraca koji ume ledjima (osim eto Rivera) ,sinoc gledam Monekea,on covek ne ume da sazida jednog Maledona,mi tu nema sta da pricamo dalje,uzima loptu pokusava kao nesto i vraca na liniji za tri. -Defanzivno pojedini igraci ne znaju gde udaraju. -Krivi se domaca osovina ,ruku ma srce i izgledaju lose,ali ako su oni najveci problem ne znam sta bih rekao,sem da je mnogo veci problem kurcobolja pojedinih stranaca u odbrani i laka ispadanja. -Krivi se Sale,okej ima i njegove zasluge za ove neke prosute utakmice,rotacije ovo ono,ali evo navedite mi jedno ime ali realno koga bi vi sad tacno doveli? Ubedjen sam da ovu ekipu je nenormalno tesko utrenirati i uigrati(bez pozicionog napada i igraca sa ledjnom tehnikom) ZA NAREDNU SEZONU: Ozbiljno treba razmisliti koga dovesti na PLEJA,Kris Jones iz hapoela bi nam tako legao na ovu ekipu da to nisu istine,covek koji ume da smiri da proigra,vrti dobar pick,mi to sve trenutno nemamo.
Dropkick Murphys Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ako je Bolomboj završio sezonu, mislim da je dobra šansa da mu je sinoć bio i poslednji meč u našem dresu. 2
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ipak se Boki lakše povredio. Preskače današnji trening, u subotu se priključuje saigračima. Logično bi bilo da preskoči i derbi ako se uopšte bude igrao. Biće spreman za plej in. Nadam se da novinari imaju tačne informacije. 2 7
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sem ako Kari ne priredi neko cudo, u utorak uvece smo u Barseloni 1
Webad Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad sami nismo u stanju da se izborimo za sto bolje mesto onda neka bide blaugrana... 2
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 hours ago, ZvezdaBL said: Danas ide na detaljnije preglede, 99% posto po procjeni doktora je kraj sezone, ako mene lažu onda i ja vas lažem, više od svega bih volio da me neko demantuje jer taj dečko ne zaslužuje šta mu se dešava poslednje dvije godine. Quote Bolomboj nije teže povređen Kako saznaje Mozzart sport centar crveno-belih posle pregleda vratiće se treninzima. Neizvestan je nastup na "večitom" derbiju, ali Bolomboj bi trebalo da bude spreman za plej-in susret. https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/225726/laksa-povreda-bolomboja/vest 1
Maksim Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/odlicne-vesti-za-zvezdu-bolomboj-dobro-prosao/541458 Ovde pise da je dobro prosao i da vec od subote pocinje se treninzima?
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Opet 10.mjesto. Idemo u Blaugranu u utorak i vjerovatno tu završavamo putešestvije. Da smo imali samo jednu pobjedu više (Makabi,Partizan,Bajern) završili bi na 7.mjestu. Kakvi slijepci Edited 4 hours ago by Dzo23 7 1 2
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mi smo toliko nepredvidivi da nam i domaci teren ne igra neku ulogu,tako da nam isti djavo maltene gde igramo. 1
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Fino ebuckaju Sašu Grobari na društvenim mrežama: "Što traže odlaganje derbija kad je to za njih lakši trening?!" 4 4
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, NMX said: Sem ako Kari ne priredi neko cudo, u utorak uvece smo u Barseloni A ako preteknemo idemo u Atinu? 1
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Najbolje mozda ovako,kad nas svi podcene mozda i uradimo nesto,cim se uzdignemo malo igramo najgoru kosarku.Neka se desi ponovo Armani Monako gostovanja npr. 1
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nadam se da ce u nedelju izvesti juniore i obesmisliti i ovako besmislenu aba ligu Potpuna besmislica igrati derbi, putovati u Barselonu i igrati mec za 48 sati 10
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Issey said: A ako preteknemo idemo u Atinu? Ti mislis da ce Monako dobiti Pao? 1
Boaće Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bez nekih detaljnih analiza, samo na obicno gledanje, ova ekipa izgleda bas neozbiljno. Prava basketaska igra, ispucavanje u napadu, soliranje, igra na velik broj poena i taj neki neobavezni stil. Da pravimo neki uspeh sto smo usli u plej in ne mozmo kad je roster kvalitetan, a i ogroman novac je ulozen. Da ne nabrajam koliko igraca je bilo i jeste i dalje pod ugovorom. Sve u svemu, finansije nisu problem, uci u plej of svakako nije nemoguca misija, jednostavno kao organizacija ne radimo kako treba. Samo da se vratimo unazad poslednjih 10 sezona, koliko trenera je dobilo otkaz pre Nove godine? Neki cak i pre pocetka decembra. Koliko sezona mi pravimo roster tako sto imamo 5 centara, od toga 2 neupotrebljiva i 3 od kojih nijedan nije za startera. Nikad manja razlika izmedju tih osrednjih ekipa i ovih najboljih, ali i dalje nije dovoljno za plej of. Sto je najgore, u poslednje 2 sezone se poprilicno blamiramo u aba ligi. Da se bar nesto uradilo u evroligi, pa i nekako, ali ce i ove sezone plafon biti taj plej in.
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Sportsko pravilo da se ne gubi tri za redom od istog protivnika. Tako da dobijamo Barselonu u gostima a onda gubimo od Monaka u gostima. 😅 Edited 4 hours ago by Čočo 6
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Ti mislis da ce Monako dobiti Pao? Hoće, uhvatili su dobar ritam. 2
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Issey said: Hoće, uhvatili su dobar ritam. Vrlo male šanse imaju u Atini bez obzira na formu.
Recommended Posts