Milko Miller Posted Friday at 09:06 PM Posted Friday at 09:06 PM Mi ako hoćemo da budemo konkurentni u plejofu, svakako ćemo morati da pobedimo ekipe poput Reala u gostima. Tako da je lepa prilika da vidimo da li smo zreli za to bez pritiska da je sezona završena ako izgubimo. 3
Bejn Posted Friday at 09:07 PM Posted Friday at 09:07 PM (edited) 11 minutes ago, Don Dusko said: Washigtonske brojke naseg Butlera. Neozbiljno je porediti Batlera sa tim indijancem. Edited Friday at 09:08 PM by Bejn 10 1 1
Milko Miller Posted Friday at 09:08 PM Posted Friday at 09:08 PM 3 minutes ago, Sinnerman said: Zamišljam NBA gledaoce da posle utakmice trebaju da gledaju analizu Đurovića. Gledali su decenijama Barklija i Seka koji lupetaju pet puta više od Djurovica. 5 1
kokodakalo Posted Friday at 09:09 PM Posted Friday at 09:09 PM Ako monako izgubi sigurno igramo jednu kod kuce.
Losmi17 Posted Friday at 09:09 PM Posted Friday at 09:09 PM 6 minutes ago, kokodakalo said: Mi smo sedmi i ako izgubimo u Madridu, ako Pao i Monako izgube, ali pre toga Hapoel treba da pobedi Makabija Da ovo vam je zapravo najbolji scenario, ali sanse da Efes dobije u Atini se mere u promilima. Realnije za vas je da bayern dobije u blaugrani i hapoel u monaku.
FireKeeper Posted Friday at 09:10 PM Posted Friday at 09:10 PM 5 minutes ago, Cavani said: Gornja amplituda nam je za borbu za F4 i dalje, donja za poraz od Asvela. Ponekad ih imamo po nekoliko po utakmici. Tacno tako. Koliiko je tu oscilacija da ne poverujes. Mi vodimo 15 i znas da cemo da useremo. Isto tako ako gubimo znam da lako mozemo da ih uvucemo u centrifugu.
Ikac Posted Friday at 09:12 PM Posted Friday at 09:12 PM 2 minutes ago, kokodakalo said: Ako monako izgubi sigurno igramo jednu kod kuce. Ne ako Barsa dobije, jer onda se pravi trougao i tu je Monako ispred nas po koš razlici. Taj scenario sam već pravio.
TB Told Posted Friday at 09:13 PM Posted Friday at 09:13 PM Just now, Ikac said: Ne ako Barsa dobije, jer onda se pravi trougao i tu je Monako ispred nas po koš razlici. Taj scenario sam već pravio. Da ali je Monako onda 8, a mi 9.
kokodakalo Posted Friday at 09:14 PM Posted Friday at 09:14 PM 1 minute ago, Ikac said: Ne ako Barsa dobije, jer onda se pravi trougao i tu je Monako ispred nas po koš razlici. Taj scenario sam već pravio. opet smo deveti, a to je jedna kod kuce
Losmi17 Posted Friday at 09:17 PM Posted Friday at 09:17 PM Jel postoji scenario po kome ste sedmi, a da Pao dobije Efes i vi izgubite u Madridu?
Bejn Posted Friday at 09:17 PM Posted Friday at 09:17 PM Ne bi večeras lupali glavu aritmetikom da smo bar jednu od znanih četiri dobili. 1 1
TB Told Posted Friday at 09:21 PM Posted Friday at 09:21 PM 3 minutes ago, Bejn said: Ne bi večeras lupali glavu aritmetikom da smo bar jednu od znanih četiri dobili. Samo mi gubimo od autsajdera je li tako? 5 1
spanac2 Posted Friday at 09:22 PM Posted Friday at 09:22 PM 4 minutes ago, Bejn said: Ne bi večeras lupali glavu aritmetikom da smo bar jednu od znanih četiri dobili. Naprotiv, i dalje bismo lupali glavu... i kukali "da smo bar jednu od znanih tri dobili". 10
Zadnji vezni Posted Friday at 09:24 PM Posted Friday at 09:24 PM Da bi bili konkurentni sa svima moraju Batler i Nwora da se pojave na utakmici,kao večeras. ALi kakav je doktor košarke brat Batler.Svaka čast majstore. SO mora da skrati rotaciju i da raspoređuje uloge poput onog period kad smo bili osakaćeni povredama. Mislim da ćemo tad biti učinkovitiji i mnogo bolji,bez toliko amplituda za vreme utakmice. Nekad mi se čini da Jared ima u ugovoru da ne sme preko 20 min.😁 Idemo i u Madrid da im nanesemo i drugi poraz u sezoni.Zašto da ne?
Disfruto Posted Friday at 09:25 PM Posted Friday at 09:25 PM 10 minutes ago, TB Told said: Da ali je Monako onda 8, a mi 9. Od svih scenarija da smo 9. bih ovaj potpisao odmah Dobijes kuci jednu i onda gostujes u sali za fizicko u Monaku za plejof 3
Ikac Posted Friday at 09:26 PM Posted Friday at 09:26 PM 9 minutes ago, kokodakalo said: opet smo deveti, a to je jedna kod kuce Ok, nisam skontao, ali idemo u goste drugu. Pao da ne pričamo, a takođe treba dobiti Monako treći put u sezoni i petu zaredom. Ja gledam šta treba se desi da budemo 7/8 i da imamo tu odlučujuću utakmicu kod kuće.
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 09:28 PM Posted Friday at 09:28 PM Ako nasa dva najbolja napadaca odigraju i sledece nedelje ovako imamo cemu da se nadamo. Psiholoski je ovo bila dosta zajebana utakmica. Sve cestitke ekipi i strucnom stabu na odradjenom poslu. Udri jako i bez straha na Real pa sta bude.
Jelencom Posted Friday at 09:29 PM Posted Friday at 09:29 PM Bravo Zvezdo, ostvarili smo cilj, idemo sada malo opustenije. Koliko je Realu bitna utakmica protiv nas, mogu li porazom ispasti iz top 4 i izgubiti prednost domaceg terena u plejofu ?
СтелаРоса Posted Friday at 09:30 PM Posted Friday at 09:30 PM Dosadne su te price eh da smo dobili te i te sad bi... Dubai veceras izgubio od Efesa, a tokom sezone i od Virtusa i Makabija kuci, sa te tri pobede bi bili sigurni u 10 sa realnom sansom za plej of Zalgiris je takodje na svom terenu izgubio od Efesa i Makabija, sa te dve pobede bi se borio za prednost domaceg terena Barsa je izgubila od Barse i Pariza, zato ce verovatno biti deseta Monako je izgubio od Bayerna i Virtusa Ovo su samo neocekivani porazi od pocetka 2026. godine. Da me ne mrzi sad trazio bih i u prvom delu sezone neocekivano poraze, sigurno ih je bilo jos vise. Poenta je da skoro svi klubovi imaju za cim da zale. Svima su se desili neki neocekivani porazi, nismo mi jedini. Ali je isto tako bilo i neocekivanih pobeda, prvi mi smo gomilu nekih utakmica preokrenuli gde nismo bili favoriti. To je realnost ovog formata EL. Male su nijanse izmedju 6. i 10. mesta, nisu u pitanju jedna pobeda ili poraz nego jedna lopta. 23 1
Dropkick Murphys Posted Friday at 09:30 PM Posted Friday at 09:30 PM 7 minutes ago, TB Told said: Samo mi gubimo od autsajdera je li tako? Samo mi gubimo obe utakmice od ovogodišnjeg Partizana. 5
NMX Posted Friday at 09:30 PM Posted Friday at 09:30 PM U Madridu da krenemo sa Papijem na 5. Da se pošiba sa Tavaresom u trecem minutu i obostrana iskljucujuca 4
Placebo Lone star Posted Friday at 09:31 PM Posted Friday at 09:31 PM Kazem malopre zeni: Danas sam radio nesto prljavo Zena pita sta? Navijao za Efes… Zena: mmmmmmm 3
Вујке Posted Friday at 09:32 PM Posted Friday at 09:32 PM 2 minutes ago, СтелаРоса said: Barsa je izgubila od Barse i Pariza, zato ce verovatno biti deseta Цигани кад полуде од калкулација 18
Recommended Posts