BattleBender Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pošteno se samoupucao Fener, ali ko ih jebe, necu se žalim. Mogli su da nas izrutiniranu samo na fizikaliti i bullying. Mnogo su mocna ekipa. Kodi je odigrao jednu vejdovsko muda do kolena partiju. Mnogo vise verujem Bolomboju nego Izunduu. Izundu mi je ozbilja kratercina na def skoku. On i Nwora kad su na parketu zajedno, sanse se su 90 posto da ce jedan od njih da zablene u loptu i da mu pobegne protivnik. Kar smo kod Nwore, ima taj jos da gilja da se opere. Daleko je od iskupljenja. Chima sasvim dobra koncentracija za njegove standarde. Svaka čast Obradovicu, nije mala stvar ovako ugasiti Sarasa, najboljeg trenera u Evropi, u drugom. 12
Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 37 minutes ago, Manoly said: Cigan, slavite ovu pobedu! Al mora da pitam - kako uopste pisete na jbnoj live temi ako pratite kosarkasku takmicu? Za fudbal i mogu da razumem, druga dinamika igre i sve oko toga, ali ovo... jos pljuvacina koja se tamo srece, alal vam bre vera. Ja recimo post- nismo ni za kurac, napisem za 2s, uopste mi ne odvlaci fokus. 8 minutes ago, Don Dusko said: Colson doneo business desicion 1 2
Dropkick Murphys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, MV91 said: Звезда се пре само седам дана распала против Бајерна после Изундуовог фаула у нападу иако је таман окренула резултат. Две јако упоредиве и сличне ствари. Samo što ovo nije bio faul u napadu i nije trebalo ni da bude dosuđen. Moneke je išao ukoso i dolazi do kontakta sa Kolsonom, koji stoji pravo. To je uvek faul odbrane, ako se sudi po pravilima.
Bode Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Znao sam da dobijamo, cim se onaj baksuz javio da kritikuje kako igramo😂 Cestitke ekipi. Do kraja, pa sta bude. 1 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odlično suđenje i danas a i protiv Bajerna. Očekujem zato masakr u Oaki. Biće jako ružno i neprijatno. To je 100%.
Ikac Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, Čočo said: Inače mi smo večeras imali 18 asistencija. I samo dva igrača su ih delili. Kodi(12) i Batler(6). Ja ovo nikad nisam video. Neverovatno. 😅 I ja videh ovo na sajtu EL ali rekoh da sačekam poslednji update. I na taj način smo imali 8 više od Fenera. Takođe, Nvora +17, Izundu +14, Batler +12, Moneke +8, a CMM na 0. Uopšte mi nije jasno kako, pogotovo zbog njegove 3/4, ali verujem pošto je igrao skoro 34 minuta da ga je hvatao i taj loš period u 2/4. Inače ja slabo gledam EL osim naših utakmica, nije mi jasno tačno kako su ovi prvi. Generalno, prilično niska ekipa, nemaju igrača višeg od 208. Znam da THT ima dobru sezonu, kao i Boldvin, i da inače Tarik ne šutira 1/7 za 3, ali nešto mi se ne dojme.
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Igrali su različiti majstori kod nas ali ovakav nije. Sa kojom lakoćom i mirnoćom igra ovaj momak je neverovatno. Veliki posao je urađen njegovim dovođenjem. Ovakvi potpisi naprave razliku od tima sa skromnim ambicijama do tima za velika dela. ❤️ 3
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mora se priznati da THT nece uvek imati partiju od 3-14 iz igre. 1
Truman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Igor88 said: Skapirao je kako da skupi preglede. Napravi neki sočan naslov, uglavnom da nalozi grobare a iznervira zvezdase, i onda lupeta pola sata u kameru nepovezano. Prosto odbijam da poverujem da je ozbiljan. 1
Christofer Moltisanti Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 23 minutes ago, Bode said: Znao sam da dobijamo, cim se onaj baksuz javio da kritikuje kako igramo😂 Cestitke ekipi. Do kraja, pa sta bude. Ni ja ga ne volim, ali majstorski je primetio da je problem u odbrani. Čim smo stisli odbranu eto pobede. Ako srpska košarka ima problem sa mladim talentovanim igračima, sa trenerima smo sigurno mirni! I za kraj jedna digresija - sva čast momcima na veličanstvenoj pobedi!
Pero_Cameron Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Mile1 said: Dobijes prvaka Evrope i vi kacite forumase sta su pisali na live temi I treba eksponirati likove koji pisu one gnusne komentare na -5 u prvom poluvremenu protiv sampiona Evrope koji ima 20 pobeda u nizu. 10
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Kakav je Codi konan. Levo jaje bi dao Barcokas da ga ima. 1
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Batler i Nvora jesu daleko ofanzivno najtalentovaniji igraci ovog sastava, ali ima ovde jos igraca koji poseduju zavidan kvalitet za EL ( na prvom mestu Cima i Kodi za koje mislim da ih cigani ne vrednuju dovoljno ), te ne treba samo da se svodimo na two man show. Uspemo li dobiti Bolomboja na nesto visem nivou od ovog (naravno da je proslogodisnji nerealan ) i Karter uspesno prodje proces aklimatizacije u narednih mesec dana, bicemo ozbiljna koska u plej ofu/inu. Ima ovde i dubine i kvaliteta, kao nikada do sada Edited 3 hours ago by Kosjan Willavić
dzakala Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, vinogradskaopera said: Stenje Kakvu dusevnu bol nanosimo...
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kodi je jebena zivotinja, celu sezonu igra na nenormalnom broju obrtaja, na obe strane terena, a jedan je od 5 igraca sa najvecom prosecnom minutazom u ligi. Prespreman je, i na stranu sve nesavrsenosti, apsolutno dragocen igrac. Svicuje i sve stize, odjebe protivnickog centra u nazovi mismecu, hvata defanzivni skok, radi roling u vazduhu, pretrcava teren za 3 sekude i kuca sa sve pokretnim tenkom THT-om na ledjima, i sve to nakon 7,8 minuta negasenja u 3 cetvrtini. Ubedljivo nas najznacajniji igrac ove sezone, novi ugovor i to opet na dve sezone, sad i odmah Sto se utakmice i ostatka ekipe tice, samo cu reci bravo Zvezdo❤️ Svesni nismo sta znaci dobiti ovakav Fener, jezivo su jaka i precvrsta ekipa, a Saras je bez konkurencije najbolji trener lige, pa eto, bez obzira na to mu nasa "celava prevara" stavila so na rep Edited 2 hours ago by Gudura
Mile1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 58 minutes ago, Pero_Cameron said: I treba eksponirati likove koji pisu one gnusne komentare na -5 u prvom poluvremenu protiv sampiona Evrope koji ima 20 pobeda u nizu. Druze ovo je forum, pa ajde da napravimo sterilitet od svega. Bukvalno ste sveli ovaj forum, gde je greh napisati nesto negativno Nije ni cudo sto je pola forumasa sa exb92foruma otislo sa ovog forums Bukvalno Dusko je krenuo i zagovnjao ovaj topik i ovu pobedu protiv Fenera u neki njegov lov na vestige Hvala bogu pa sve manje imam zelju da boravim na ovom forumu Steta bas a bio je nekad vrhunski forum gde je upravo draz bila u tome sto si imao par forumasa koji su imali drugacije misljenje od ostatka foruma Sada se ovde ljudi banuju kada napises celavi trener ili celafuto 😂 2
SuperTraktorko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Igraci Zvezde odigrali apsolutno sampionsko drugo poluvreme, jedne izuzetno mentalno i fizicki zahtevne utakmice protiv evropskog sampiona kojem je pobedjivanje navika i koji je cvrst, ipak i ubojit. Istina je da je odredjene suteve Fener promasio, ali nisu igraci Fenera sami od sebe promasivali. Promasili su te "neke svoje suteve" jer su bili iznureni bitkom na terenu i svim peripetijama koje su prethodile sutu. Sa stanovista simpatizera Zvezde I neutralaca, ne samo da je utakmica bila uzbudljiva sama po sebi, nego citavom sjajnom utisku doprinosi i obilje majstorskih poteza. Jednom recju - spektakl.
Azazelkg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, No name said: Uopšte se ne treba nervirati , 100 puta kažem sebi ...i opet.....Faking Bajern koji izgubi dva puta od Partizana ,dva puta od Baskonije, od Asvela, sve ekipe iz dna tabele, tebe dobije ove sezone NE JEDNOM NEGO DVA PUTA. Ej DVA puta gubiš od mrtvog Bajerna koji celu sezonu rovari na dnu tabele, I mi hoćemo u top 6..... ???? Sezona kad se ponadas da moze nesto da bude, oni se potrude da gube na domaćem parketu od Makabija, Bajerna, da prospu +16 u derbiju i tako redom. Eeee, ali zato prvog na tabeli i prvaka Evrope dobiješ dva puta....
Ikac Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Truman said: Skapirao je kako da skupi preglede. Napravi neki sočan naslov, uglavnom da nalozi grobare a iznervira zvezdase, i onda lupeta pola sata u kameru nepovezano. Prosto odbijam da poverujem da je ozbiljan. Najveći zvezdaš u etru. Ubedio sve grobare da nema veze šta oni rade i šta bilo ko radi, da će sve biti namešteno. Pritom se lik sam više raduje kad treba Zvezdu da komentariše, nego Partizan. Lik već mesecima vrti priču da je včć kupio sudijsku organizaciju pošto mu se drma vlast pa je to jedini način da opstane 😄
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Нисам сигуран да се може објаснити феномен да је Звезда најбољем тренеру Евролиге најтежи противник од када је дошао у Фенербахче. Могуће да плаћа онај дуг из сезоне у Барселони кад су нас покрали у Пиониру, па код куће прихватили поклон промашај на зицеру малог Лазаревића, ко зна. У сваком случају, четири пораза од Звезде у пет мечева — било би и 5/5 да се није Мели повампирио прошле године — то звучи баш прелудо. Можда није нормално ово рећи, али изгледа да нама одговара да играмо против најдисциплинованије и најорганизованије екипе у такмичењу... уједно и актуелног првака Европе. Можда да гађамо осмо место, па да нам они буду ривал у плеј-офу ако успемо да се пласирамо? Шалу на страну, врхунско понашање Јасикевичијуса по обичају; сјајне изјаве и коментари на дешавања и господски манири упркос редовном пеглању које добија од нас. 1
Recommended Posts