avakss Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Odlicni rezultati za nas,Real nije ni bitan toliko jer svakako ima najlaksi raspored,sjutra po mnogo bitnu pobjedu..
Сандро Лаки Ђентиле Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Извуче се Реал, њима не би дунули онај преступ у три живота. Штета, добро се шибао Скелетор.
VISOKOLETAC Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ljudi uradili sta je do njih, sada da mi uradimo sta je do nas. 2
Wook Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Naredno kolo biće ultra zanimljivo. Dolazi Fener sa nizom od 9 pobeda. Juriće 10-tu i tražiti revanš za poraz. Semi mora usporiti onog Tuckera kako zna i ume. 7
3x3cz Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da mi odradimo kod kuće ove utakmice i Baskoniju i Asvel pa sta bude bude. Nadamo se top 6 🙂 1
Leo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 16 minutes ago, 3x3cz said: Da mi odradimo kod kuće ove utakmice i Baskoniju i Asvel pa sta bude bude. Nadamo se top 6 🙂 Znaci, jos samo 6 od 9 da dobijemo. Bas skromno! 3
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dobro bi bilo da dobiju Oli i Maccabi, ne znam kad oni igraju sa Hapoelom ali svakako su im manje šanse sad na nautralnom terenu nego pred svojim navijačima. Oli bez Vezenkova djeluje limitirano, nisam siguran da će dobiti lošmijeve.
3x3cz Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Leo said: Znaci, jos samo 6 od 9 da dobijemo. Bas skromno! Haha, očekivanja uvek velika i nerealna 😃. Sta ti ocekujes i mislis da ce biti? Ja se nadam da nećemo izgubiti od Fenera.
Leo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Sector said: Dobro bi bilo da dobiju Oli i Maccabi, ne znam kad oni igraju sa Hapoelom ali svakako su im manje šanse sad na nautralnom terenu nego pred svojim navijačima. Oli bez Vezenkova djeluje limitirano, nisam siguran da će dobiti lošmijeve. Sledeci ponedeljak 1
quentin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Aj da dobijemo Bayern da se od ovog Žalgirisa odvojimo na tabeli. Pola sezone kao da smo superlepkom za njih vezani. 9 1
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nakon onakvog udarca dolazi u Arenu. Kakav je ovo kralj. ❤️ 6 18
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Bayern, koliko vidim, dolazi u gotovo kompletnom sastavu (izuzev Jokubaitisa, nebitnog Harrisa i mistriozno zaleđenog Baldwina za kojim je i prestala neka potreba nakon angažovanja prvo Jovića pa posle Dinwiddija i na kraju Dimitrijevića). Koliko vidim na basketnews injury reportu, očekuje se da Obst ipak zaigra večeras. Bayern je tačno ona nezgodna ekipa od koje smo na papiru kvalitetniji, ali koju nikako nikako ne smemo potceniti i ući u onaj laganeze mod kako ponekad znamo da izađemo. Plus je tu verovatno Obst koji može da nas izrešeta i baci u depresiju serijom trojki. Moramo igrati na fiziku jer smo tu dosta moćniji tako da očekujem dosta od Nwore, Monekea i ostalih naših fizikalaca. Eventualna pobeda bi značila da smo i definitivno ušli u rutinu pobeđivana slabijih od sebe, a takve ekipe obično imaju mnogo veće šanse u završnici takmičenja. To prošlosezonska ekipa nije imala, a za ovu sam uveren da je kvalitetnija i čvršća. 9
NikolaTest Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Apropo navijanja ove sezone iz mog ugla: od sjaja do ocaja. Slazem se da su pre svega rezultat i borba na terenu pokretac vecine stvari na tribinama. Mislim da je protiv Hapoela (nisam siguran 100%) u finisu meca bila najveca buka kojoj sam ikada prisustvovao. Ali opet sa druge strane bile su i tekme sa bas losim navijanjem, Efes najsveziji primer. Tu svakako ima straha od kiksa i nervoze na tribinama. Tihi rat izmedju sipkasa i ostatka hale je bio daleko izrazeniji prosle godine. Svakako Pionir je daleeeko bolji za atmosferu. Navijanje je tu drugi nivo.
aleksa7 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago На данашњи дан пре тачно годину дана, Џоел Боломбој се једини од свих играча Звезде појавио на гостовању Бајерну и ухватио 12 офанзвиних скокова (укупно 19) у покушају да нас одржи у утакмици. То је у суштини и успео јер смо за његових 34.5 минута на терену били на (позитивној) нули. У пет и по минута без њега, изгубили смо 18 разлике и припремили себи терен за епски распад који је резултовао у 2-5 до краја евролигашке сезоне и губитку домаћих трофеја. Кошмарних годину дана касније из Џоелове перспективе, испред нас је исти противник али смо сада ми боломбојевска екипа са карактером, а не безмуда са Боломбојем као јединим војником спремним на жртву у одлучујућим утакмицама. Надам се и дубоко верујем да ће епилог овог окршаја са истим ривалом бити потпуно другачији, а да ћемо управо ставом успети да сломимо Бајерн и потврдимо тезу да смо сада ипак другачији тим која неће прокоцкати шансу као што прошлосезонски јесте. Данас 12 Боломбоја смирено и паметно за још једну рецку у знак захвалности Валенсији, Арманију и Евану Фурнијеу. Па да се пошибамо са шампионом наредне недеље. 🤞 10
Ikac Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 hours ago, božija noga said: Eh kad se aktivno diskutovalo o famoznom medicinskom timu 😁😎🏀 Prejaka stvar, ne znam da li postoji drugi klub na svetu gde šef fizio tima mora maltene na par meseci da daje raport. Ali reče nekoliko zanimljivih stvari: 1. Prva pobeda u EL posle KRK nakon 7 godina. Misli da je pozitivna stvar bila što finale nije protiv Partizana pa igrači nisu bili emotivno istrošeni. 2. Kaže za januar, od 31 dana imali smo 25 dana u putu ili na utakmici. U skladu sa tim promenili su treninge i oporavak pa nije bilo novih povreda. 3. Karter potpuno slobodan da igra, baš me zanima hoće li biti u 12 danas. 4. Bolomboj mogao završi karijeru. 5. CMM dolazi svakodnevno dva sata pre treninga, kako bi radio na prevencijama od povreda. 6. Napisali su medicinske procedure, knjigu od 300, 400 strana koju je košarkaški klub uvažio i postavio kao zvaničan dokument kluba. 6
crni96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Večeras ne smijemo ni pomišljati da podbacimo, a takve su nam utakmice uvijek bile najgore.. samo jako od starta, svaka lopta bitna. Nadam se da ćemo imati više raspoloženih igrača i da ovo pokidamo.
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bio bih zabrinut da nam ovosezonski skor u utakmicama koje moramo pobediti nije pozitivnih 17:12 5 1
Creed Bratton Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Veoma bitna utakmica veceras, pobedom bi se odlepili od Zalgirisa i Barse dok bi od Monaka imali dve pobede vise uz bolji medjusobni. Slede nam dve teske utakmice tako da bi uz pobedu veceras rasterecenije mogli da udjemo u njih pogotovu sto ni konkurenti nemaju lak raspored. Sledece kolo medjusobno igraju Panata - Zalgiris i Barsa - Hapoel dok Monako docekuje Oly
Estrella Roja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bolji smo od njih na skoro svakoj poziciji, naročito na centru. Samo ne dozvoliti Obstu da se razmaše a ostale nadjačati fizikalnošću. Vreme je za jednu laganu pobedu na domaćem terenu. 3
Ikac Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Estrella Roja said: Bolji smo od njih na skoro svakoj poziciji, naročito na centru. Samo ne dozvoliti Obstu da se razmaše a ostale nadjačati fizikalnošću. Vreme je za jednu laganu pobedu na domaćem terenu. I dalje se iznerviram kad se setim kako smo branili Obsta u prvoj utakmici. Kao da nikad nisu videli čoveka pre toga, neverovatno.
sinisat5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Estrella Roja said: Bolji smo od njih na skoro svakoj poziciji, naročito na centru. Samo ne dozvoliti Obstu da se razmaše a ostale nadjačati fizikalnošću. Vreme je za jednu laganu pobedu na domaćem terenu. I onog Dimitrijevića pritisnuti ne dozvoliti mu da lako razigrava,ne funkcioniše baš pod pritiskom,a Obst nije toliko opasan u igri sa loptom, naročito na gostovanjima,više se ja plašim ovih bivših komšija Lučića i Majka,pa tog Dimitrijevića,a Obsta i ne baš
crni96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Урош19 said: Bio bih zabrinut da nam ovosezonski skor u utakmicama koje moramo pobediti nije pozitivnih 17:12 Ne kapiraš al nebitno 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Moja baba je imala obicaj uvek kad kazem nesto da moram da me ispravi da kaze trebas. Tako i ovde ne moramo mi nista vec trebamo. 2
Recommended Posts