Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 28 minutes ago, Nini3112 said: Plavsa izgleda opet na pozajmici Ako, bolje i za njega i za nas. 1
Gromovnik Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 36 minutes ago, Nini3112 said: Plavsa izgleda opet na pozajmici I to izgleda u 2.tursku ligu. Vise ni Zalizani nije madjionicar za uvaljivanje igraca. Po nekad poverujem da bi i mene mogao da uvali u neki prvoligaski klub Turske, Litvanije... Edited 7 hours ago by Gromovnik 2
Summerfunk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mene zanima umesto koga...? D-Mo je bivši kao i Plavša. Ostaju (valjda) Bolomboj, Izundu i Rivero?
bodo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 20 minutes ago, Summerfunk said: Mene zanima umesto koga...? D-Mo je bivši kao i Plavša. Ostaju (valjda) Bolomboj, Izundu i Rivero? Pa ako ima istine u tome onda se verovatno na računa više ne Rivera. Talijan je svakako zanimljiv igrač ali pitanje je šta on može na nivou EL. Edited 5 hours ago by bodo
VukVule1988 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kao 3. centar za sledecu sezonu odlican izbor.Visina plus sut za 3 poena, taman to sto fali Bolomboju i Ebuki. 1
Žilee Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Cisto sumnjam da ce Suigo kkd nas ,mislim da je NBA vec spreman da ga pokupi 4
MrTwister Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Summerfunk said: Mene zanima umesto koga...? D-Mo je bivši kao i Plavša. Ostaju (valjda) Bolomboj, Izundu i Rivero? Poci ce Suigo na koledz na ljeto ne sjekirajte se 😄 Nema smisli ni za njega, ni za njegovu karijeru da ostaje u Evropi a vec je bio na nekoliko posjeta na koledze koji blisko sa Miskom saradjuju. 1
Knipex Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Naravno da hoće. Nijedan mladi talentovani igrač neće propustiti priliku da ode na koledž kada toliko stvari daju. Pride su to sada milionski ugovori. 1
Recommended Posts