Karakondzula! Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Освојили смо два трофеја у 17 година (и то два Купа) и сад нам одједном нису битни. Цео живот сам чекао на Звезду која осваја трофеје у континуитету. И још сам гладан. Престаните да пишете глупости, уздржите се и поштедите нас. Edited 11 hours ago by Karakondzula! 36 1 3
Nini3112 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Inace svaka cast i malom Suigi ili kako vec,bice to veliki igrac Kup je nas! Edited 11 hours ago by Nini3112
berti Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sad stigoh iz hale. Rutinski, iako sam pocetak nije bio najbolji. Ne znam koliko se videlo u prenosu, ali meni je pored Nwore utisak Kalina. Bas je bio napaljen, onog Markovica je stavio u dzep. Cigani ovacijama pozdravli Čovića. Jago i Izundu otrčali do Vesne Čović i bas se srdacno pozdravili. Naravno, najviše se sa navijačima slikao Moneke. 12 2 1
Dzo23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Čuj nebitan trofej... Djetinjstvo mi je prošlo u čekanju trofeja i igranja EL. Onaj kup u NS 2004.kad smo uzeli izašao sam ispred zgrade da slavim tako što sam bacao petarde i urlikao. Neopisiva sreća. Isto takva sreća i 2006. kad je Leri O Benon imao svoj šou u Pioniru. Toliko smo rjetko osvajali da sam svaki trofej doživljavao kao nevjerovatan podvig. Tu priču da je trofej nebitan ne pijem. Kod mene ne prolazi. No, no... 31 6
drperce Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 41 minutes ago, Čočo said: Fun fact, objavili čestitku 5 minuta pre kraja utakmice. 😂 ❤️ Expo admin 3 1 12
Manoly Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 13 minutes ago, Bejn said: Iako je krk nebitan ipak je bolje da ga osvojis nego da ga ne osvojis. Trofej koji je nebitan ne postoji. 1 1
Ebuka Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nwora lagano poklonio medalju nekom klincu pored terena😁. Legenda. 18 3
Phobia Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kako je ovde Karter srecan, kao dete kad bobije igracku 12 4
vinogradskaopera Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 21 minutes ago, Ebuka said: Nwora lagano poklonio medalju nekom klincu pored terena😁. Legenda. I Kodi je malom Balsi poklonio! 9
Cavani Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, vinogradskaopera said: Kolko amatersko dodeljivanje medalja, vidim Bolomboj nije dobio, neki jesu, Bog vise ne zna. Ne zameram, koliko smo imali igraca na postolju morali bi jos jednu paletu da otvore. 4 6
vinogradskaopera Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 7 minutes ago, Cavani said: Ne zameram, koliko smo imali igraca na postolju morali bi jos jednu paletu da otvore. Hahaha ima i toga
božija noga Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nema šta da se doda. Nikad moćniji napad nismo imali ne pamtim. 4 1
Kosjan Willavić Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Sta nas je, kao kusih pasa 😄 1 3
crni96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Prelijepa veče za sve zvezdaše, trofeji se hvala Bogu gomilaju a to je najbitnije. Svaki trofej se računa, svaka brojka je sve slađa. 😊 sad Bože pomozi da srušimo Efes, pa da u što bolje raspoloženju dočekamo Karija i Bajern. 💪 2
Cavani Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 54 minutes ago, Kosjan Willavić said: Sta nas je, kao kusih pasa 😄 Posle kazu gde su medalje za sve nase, sta nam rade. 😎 1
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Cestitke momcima na kupu idemo dalje 🫡 Naravno veliko bravo za Megine klince odlicno su se pokazali, Suigo i Bogoljub odigrali kao veterani svaka im cast 👌 1
3x3cz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vreme je da posle kupa krene u u EL. Protiv Efesa dovoljno i 1 razlike i najgora igra , samo da je pobeda 1
aleksa7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, 3x3cz said: Protiv Efesa dovoljno i 1 razlike i najgora igra , samo da je pobeda Што се тиче утакмице са Ефесом... 3 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Batler nije lagan samo na terenu, nego i van terena. Dok ostatak ekipe pravio žurku u busu do Beograda, momak zakuntao. 😂 😅 5
Sector Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Nisam ispratio kup, drago mi je da smo uzeli trofej i da nema povreda. Sad ide ono pravo, tradicionalno kritičan period poslije kupa pa da vidimo od čega smo. 1
MarioKempes Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Bar 90% istorije klupske košarke na ovim prostorima odnosi se na domaća takmičenja. To što smo ih degradirali, posebno domaću ligu, a i kup, je naš problem koji ćemo valjda jednog dana osvestiti i rešiti. Razumem opijenost ovom pripadnošću evropskoj eliti i fokus na EL, ali Kup je u određenoj meri ipak važan. Nekima kad se osvoji, a svima kad se ne osvoji. Bravo, Zvezdo. 6
Recommended Posts