Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 23 minutes ago, MarioKempes said: Nisam. Zato sam i napisao 2god, jer je toliko proveo u FMP. Da sam računao samo Zvezdu napisao bih 6meseci. Koliko godina je uslov za dobijanje našeg državljanstva, 3?
Creed Bratton Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odzelej ima veliku potrosnju gotovo da nije pauzirao ove sezone i vidno je pao u formi poslednjih par meceva tako da mi ima smisla dati mu odmor. Za Monekea je slicna situacija treba nam njegov motor u nastavku sezone. Sto se tice centara Izundu je daleko najspremniji i najvise ima smisla. Komsije idu bez plejmejkera tako da ako sprecimo Wasingtona i Brauna da se raspucaju ne verujem da imaju mnogo municije da nam se suprotstave. 1
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kodi, Batler i Nwora su trojica najboljih, a realno je da uz njih ide jedan centar. Izundu mora da se sačuva od brzih faulova. Petorka: Kodi, Nwora, Kalinić, Deda i Izundu. Sa klupe Miljenović, Butler, Dobrić i Uroš. Ovo je na papiru. Verovatno će Dobrić startovati umesto Kaline. Kalina bi mogao dosta vremena da provede na PF, a Deda na C.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pametan izbor Saleta. Predpostavljao sam da ni Moneke ni Semi nece igrati jer smo samo na 3 i 4 solidno popunjeni i domacima. CMM, Miljenovic Butler, Nwora Nwora, Dobric Kalina, Deda Ebuka, Plavsic. 9 igraca u glavnoj rotaciji.
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Creed Bratton said: Odzelej ima veliku potrosnju gotovo da nije pauzirao ove sezone i vidno je pao u formi poslednjih par meceva tako da mi ima smisla dati mu odmor. Za Monekea je slicna situacija treba nam njegov motor u nastavku sezone. Sto se tice centara Izundu je daleko najspremniji i najvise ima smisla. Ima smisla. Ako će odmor da pomogne Odželeju da se vrati u formu pred nastavak EU, to je OK čak i ako se ispostavi da je Izundu lošiji izbor. Ova ekipa svakako može da uzme Kup. Ako i ne uzme, nema veze. Logičan je bio izbor.
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni ovo deluje kao pametan odabir Saleta. Videcemo jos 3
MarioKempes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, Knipex said: Koliko godina je uslov za dobijanje našeg državljanstva, 3? Najmanje 3 godine neprekidnog boravka. Izundu nije ni blizu toga, osim ako mu se "završi". A mi (Srbi) više volimo da nam se nešto sredi, završi i sl. nego leba da jedemo. 1
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Al će da pršti revolveraški obračun Wash i Sterling vs Nvora i Batler. 💥 Nadam se da će naši domaći i duža rotacija prevagnuti na našu stranu. 1
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Znaci, nasih protiv njihovih 9: 1: Lakic, Vasington 2: Braun, Mijailovic 3: Radanov, Bosnjakovic 4: Bonga, Pokusevski 5: Fernando 1: Kodi, Miljenovic 2: Batler 3: Nvora, Dobric 4: Kalinic, Davidovac 5: Izundu, Plavsic
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Očekivao sam CMM-a, Izundua, Batlera/Nvoru i Čimu/Odželeja ali je ovo vrv bolja odluka, bar na papiru. Kalina i Deda su dovoljni na 4, Nvora i Batler uvek mogu izmisliti poene što će biti važno u derbiju (ako do njega dođe) + Nvora može i 2 i 3 da pokrije. 1
Mrk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, fradler said: Zalizani je rekao da placamo Monekea "neuporedivo" manje nego Partizan Parkera. Ostoja je otkrio Parkerovu platu - 3 milke godisnje. Cenim da je Cima na oko 1.5-1.7m. 11:30 3
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A jeste sad 4 miliona ima Čima, nema niko u večitima 2+ mil platu 100%. Eventualno Džabari u zavisnosti od plate koju je imao u Barsi i jer je NBA ime.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Očekivao sam Semija. Ovako ćemo biti prinuđeni da gledamo DeDu 20-ak minuta opet. S obzirom da je Plavsic drugi centar, i da ce takođe imati solidnu minutažu, mislim da je malo mnogo. Imaju prednost u reketu, dok smo mi "širi" na spoljnim pozicijama. Moracemo ih 40 minuta pritiskati maksimalno jer nemaju plejmejkera i to je veliki hendikep za njih.
perikle Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Mrk said: 11:30 Covek kaze da ne zna cifru, i to opet prenosis kao relevantan izvor. U kom univerzumu moze chima moneke da ima preko 2m po sezoni? A jedan lesor i jox x igraca sa evroligom i mnostvo mvp priznanja su oko te cifre. Dajte da se ne zajebavamo. Platu odredjuju trofeji i priznanja. Statistika je bulja u toj prici. Pogotovo za chimu koji je "djubretar" i 90% PIR skuplja iz skokova, putbackova i tako tih sitnih stvari. 1
Bruda Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Logičan sastav za kup i ako budemo u finalu sa Partizanom smo na papiru favoriti. Ali ja uopšte ne bih otpisivao Spartak i FMP/Megu s' obzirom na šta liče domaći igrači kod nas i u KKP.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, NikolaTest said: Al će da pršti revolveraški obračun Wash i Sterling vs Nvora i Batler. 💥 Nadam se da će naši domaći i duža rotacija prevagnuti na našu stranu. Koja naša domaća osnova osim Kalinica. Davidovac vidimo na sta lici, Plavšića ne treba komentarisati, ono juče što je igrao je na granici sa komedijom. Covek kao da se prvi put susreo sa loptom. Što se tiče Dobrica tu treba da gledamo u pasulj , da li će i kada po nekom njegovom pravilu uslediti pauza zbog povrede. Ovo sto igra kod nas od domaće osnove u pola Aba ligasa ne bi imalo mesta. Miljenovic bljesne povremeni, ima momak telo za basket, ali on malo po malo nije u 12, I igra na kašičicu. Sigurno bi bio mnogo bolji da ima više minuta. Sve u svemu da verujemo u dvojac Nwora-Batler da mogu ovo kosgeterski da izvuku. Takodje I da Ebuka neće ući u problem sa penalima posle dva minuta i sebe izbaciti iz igre. Mislim da je ovde Bolomboj bio potrebniji na pet. 1
Bruda Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 9 minutes ago, No name said: Mislim da je ovde Bolomboj bio potrebniji na pet. Čovek tek zaigrao posle 11 meseci pauze i sada treba da igra 3 utakmice u 4 dana po 25-30 minuta? I naša i Partizanova domaća osnova je poprilično nikakva tako da će stranci guliti na max, ali opet namučićemo se i mi i oni pre finala i to baš. Edited 1 hour ago by Bruda 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 53 minutes ago, MarioKempes said: Najmanje 3 godine neprekidnog boravka. Izundu nije ni blizu toga, osim ako mu se "završi". A mi (Srbi) više volimo da nam se nešto sredi, završi i sl. nego leba da jedemo. Pogledati pod Marcus Paige. Nije bio ni pola godine i dobi drzavljanstvo.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 7 minutes ago, Bruda said: Čovek tek zaigrao posle 11 meseci pauze i sada treba da igra 3 utakmice u 4 dana po 25-30 minuta? I naša i Partizanova domaća osnova je poprilično nikakva tako da će stranci guliti na max, ali opet namučićemo se i mi i oni pre finala i to baš. Uzeo je Bolomboj već četri utakmice u EL...sa ozbiljnom minutazom...prosečno 16 min....Dubai,Makabi,Hapoel, Olimpijskos....najviše protiv Duabuja skoro celo poluvreme, plus četri meča u Aba ligi , prosečno 14 min. Lagano bi uzeo i na kupu po 20 min da podeli minute sa Plavsicem. Boki je odlična zaštita obruča, I ono najbitnije nema problema sa penalima za razliku od Izundua. Ako sve bude kako treba u četvrt/finalu i polufinalu može odigrati 10-15 min a onda da se zapne finale. Edited 1 hour ago by No name
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 29 minutes ago, Bruda said: Logičan sastav za kup i ako budemo u finalu sa Partizanom smo na papiru favoriti. Ali ja uopšte ne bih otpisivao Spartak i FMP/Megu s' obzirom na šta liče domaći igrači kod nas i u KKP. Za Borac stvarno ne znam, nikad ih nisam gledao, al ne verujem da ce biti glat. Za Spartak potpisujem pakao u najavi. Edited 1 hour ago by Bode 1 1
MGinobili20 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Мислим да постоји интерни договор између клубова да се не дају пасоши странцима. 4
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, fradler said: Zalizani je rekao da placamo Monekea "neuporedivo" manje nego Partizan Parkera. Ostoja je otkrio Parkerovu platu - 3 milke godisnje. Cenim da je Cima na oko 1.5-1.7m. Moneke ima 1.7M neto Porez je izmedju 12-15%(nisam 100% siguran) znaci oko 2M
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 2/10/2026 at 4:05 PM, Čočo said: Kodi Batler Nwora Izundu Kodi, Miljenović Batler, Nwora 3/2, Dobrić 3/2 Kalinić 3/4, Davidovac Izundu, Plavšić + tri omladinca. A što znam ljubi me majka. 😂 Očekivano. To je to. Idemo po Kup. ❤️ 1
Petkovic Miroslav97 Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Šokiran sam da nije poveo Monekea ili Odzeleja.
Recommended Posts