Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Увијек је лијепо добити Будућност. Никад их нисам мирисао и нећу. Наш највећи ривал уз Партизан и Цибону покојну.

• Like 1
Posted

CMM Miljen

Nwora Radosic

Kalina Segi

Chima Deda

Plavsic Semi

Mislim da je ovo najrealnije za KRK,pre svega Motejunas ne moze da izdrzi ovaj tempo 3 utakmice u 4 dana,Izundu ne moze da ima veliku minutazu jer mu se sve zivo svira,Boki jos nije spreman za to.Batler fizicki tesko da moze da igra pre Kodia i Nwore ,bolje da ga odmorimo za EL. Mislim da su ova 4 igraca najrealnija za uslove KRKa.

• WOW 1
Posted
2 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Gde je pošao Nwora na kraju, slomiće mu neko ruku? : ) 

Mogao je i Ferel da istapka, ali se odlučio da igra napad. Samim tim i odluka Nwore ne treba da čudi.

• Like 17
Posted
Just now, Knipex said:

Mogao je i Ferel da istapka, ali se odlučio da igra napad. Samim tim i odluka Nwore ne treba da čudi.

Sprdam se, ali...ko tačno određuje granicu za lomljenje ruke?

Neko lomi za ovo, neko za ono : ) 

• Like 2
Posted (edited)

Već sam pisao da mi je aba liga nebitna do plej ofa ali je uvek lepo dobiti Budućnost, posebno u gostima. Takođe dobra stvar što smo odigrali dobro posle psihološki teškog poraza od Makabija, nismo bili ispuhani balon.

Edited by Урош19
  • Like 8
Posted
Just now, Dropkick Murphys said:

Sve jasno.

Kad mi to uradimo njima, to je simpatično.

Kad oni tu urade nama, lomi se ruka.

Just now, Урош19 said:

Već sam pisao da mi je aba liga nebitna do plej ofa ali je uvek lepo dobiti Budućnost, posebno u gostima. Takođe dobra stvar što smo odigrali dobro posle psihološki teškog poraza od Makabija, nismo bili ispuhani balon.

Apsolutno. Pobjeda najvažnija psihološki.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Dropkick Murphys said:

Znam da se sprdaš, samo na neku sprdnju se može i ozbiljno odgovoriti :default_coffee:

• Love 1
Posted
5 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

@Don Dusko

Nije ista situacija sa Markovićem i Nvorom. 
Mali je stao na loptu, video da su protivnici okrenuli leđa i krenuo na naš koš. 

Mali je stao, mislio da nema više vremena, pogledao na sat i video da ima i onda krenuo ka košu.

Eto, sad smo razrešili i tu situaciju.

Posted
Just now, Petkovic Miroslav97 said:

Kad su svi ostali okrenuli ledja, zar ne? 

Svi ostali nisu trebali da okrenu leđa, i da gubiš 30 razlike pokažeš želju da ćeš braniti napad, ako protivnik odustane, onda okrećeš leđa. Protivnik uvek ima pravo da igra do kraja, Željkove ekipe su uglavnom tako i igrale. U svakom slučaju nebitno, momak nije pokvarenjak, čini mi se da je želeo i da se opravda kasnije Obradoviću.

• Like 2
Posted

Jel se sad prenose bodovi protiv onih koji su prosli ili svi?

Ko bese pravio tu tabelu danas?

5 minutes ago, Volter said:

Svi ostali nisu trebali da okrenu leđa, i da gubiš 30 razlike pokažeš želju da ćeš braniti napad, ako protivnik odustane, onda okrećeš leđa. Protivnik uvek ima pravo da igra do kraja, Željkove ekipe su uglavnom tako i igrale. U svakom slučaju nebitno, momak nije pokvarenjak, čini mi se da je želeo i da se opravda kasnije Obradoviću.

Brate, aj da ne tupimo. Saletova izjava je bezvezna ali taj potez je kretenski.

Posted
2 minutes ago, JPM said:

Brate, aj da ne tupimo. Saletova izjava je bezvezna ali taj potez je kretenski.

Ma neka je i kretenski (mada sam mišljenja da nije), bez potrebe je Sale digao frku, samo zbog nervoze. Kaže da je udario na ponos ekipe, a osim Kalinićevog mrkog pogleda, niko nije ni obratio pažnju. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said:

Kad su svi ostali okrenuli ledja, zar ne? 

Znam da naše govno uvek manje smrdi i da su naši uvek u pravu, a drugi nisu i nije ista situacija.

Ko se još seća kad su (čini mi se igrači Efesa) prevaspitavali Kvinsija Milera za istu stvar, jer Kvinsi je naš.

Ko se seća izjave Mihaila Pavićevića, tada trenera Mornara, kad je bio u fazonu "nismo više prijatelji", upravo zbog našeg poslednjeg napada na 20ak razlike. 

On je tad bio izlapeli matorac, ogorčen zbog poraza i loše igre, jer...mi smo zasrali. 

I ne, nije ista situacija sa Nworom sad, ali ko kaže da mi držimo tapiju za određivanje šta sme, šta ne i šta je sportski, a šta džukački?

Meni ne smeta ni ovaj, ni onaj potez, a kao što rekoh, bili smo i sa jedne i sa druge strane, ali pamtimo isključivo kad se nama desi.

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Favelaš sjajan! Nemam pola riječi zamjerke na njegovu igru zadnja 2 mjeseca. 

Šteta što je 175cm, inače u pozicionom napadu mnogo bolje izgledamo s njim nego s CMM. Ima više smisla za igru neuporedivo. 

Kodi je fižička zvjer. Nekad izgleda da pomisliš kako je reinkarnacija Lebrona, a onda u sledecoj utakmici kako je pao s marsa i zalutao na košarkaški teren.

Očigledno da ima neki problem s glavom koji je nerješiv. Prosto kao da unapred zna da li je to utakmica za njega ili ne....

Ako nije potpuno rasulo iz kog nema povratka. Ako jeste onda je bukvalno nezaustavljiv. Sve radi na terenu i surovo dominira. 

Najbolji opis za njega je "doktor Dzekil i mister Hajd". 

Uglavnom ne možeš se pouzdati u njega kad dodje stani-pani. 

• Like 3
Posted
6 minutes ago, liv7 said:

Koga briga za Makabi? Vazno je da smo pokazali karakter i demonstrirali silu protiv Buducnosti.

U pravu si, trebalo bi da pišemo o utakmici protiv Makabija još jedno tri nedelje.

• Like 12
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

HAv-LM1WWo-AIFpcx.jpg

Gledaju snimak i dosude da je gazio liniju. I posle kakvo nam je mišljenje o smrdljivom takmičenju. Mišljenje je onakvo kakvo zaslužuju. 

• Ha-ha 3
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
2 minutes ago, Smrtokapa said:

U pravu si, trebalo bi da pišemo o utakmici protiv Makabija još jedno tri nedelje.

Jbg kad me boli poraz za pola koša i prilika da odemo u sami vrh Evroligi. Al slažem se, vrijeme je da batalimo tu utakmicu i probamo iznenadit Oly, koji je isto toplo hladno i ako uvijek okrenu u svoju korist zahvakjujući iskustvu. Imali su oni problema dosta i protiv ekipa s dna.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Smrtokapa said:

Zašto samo tri nedelje?