quentin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nema neke velike patnje, Makabi je bio bolji. Mogli smo da ukrademo pobjedu, ali nismo. Možda ne bi ni bila realna pobjeda. Škripalo je na raznim mjestima u timu, ali pohvala svima za borbenost i odbranu. Idemo dalje.
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kad smo dosli do 16-10, rekao sam da SO ima od mene podrsku u narednih 12 meseci. I imace ga, kako god da bude. Ali je jednostavno gola istina da baguje, gubi se, i trokira kad je pritisak, naboj, napetost itd... Kao da mu pada koncentracija Edited 4 hours ago by BattleBender
Dropkick Murphys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Mora Batler biti na parketu u ovakvim zavrsnicama, on nas je i doveo sa -7 na -3. Obradović se provukao protiv Monaka sa tom njegovom Kalinić/Batler izmenom, jer je suđeno onih 5 sekundi, pa je Batler mogao da uđe, ali ako MORAŠ da daš poene u sledećem napadu, onda najbolji ofanzivac mora da ti bude na terenu po cenu rizika, jer...šta ako odbraniš? Zato je Batler morao ući pre bacanja Sorkina, iako bi išao tajmaut posle. Sitnice često odluče. 15
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Obradović se provukao protiv Monaka sa tom njegovom Kalinić/Batler izmenom, jer je suđeno onih 5 sekundi, pa je Batler mogao da uđe, ali ako MORAŠ da daš poene u sledećem napadu, onda najbolji ofanzivac mora da ti bude na terenu po cenu rizika, jer...šta ako odbraniš? Zato je Batler morao ući pre bacanja Sorkina, iako bi išao tajmaut posle. Sitnice često odluče. I protiv Virtusa kuci je Batler usao prinudno u igru u poslednjem minutu i resio mec. 5
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zasluženo izgubili jer smo mi bili jako loši u stvarima koje inače dobro radimo. Da se zagradi skok, ničije lopte, mnogo promašenih zicera i potpuno neupotrebljeni centri. Mogu čak reći da i takvi samo malo sreće da smo imali (koju nismo ničim zaslužili ) čak bi i kao takvi dobili. Sad moramo opet težim putem, koji mi uvek nekako na kraju izaberemo. Da se u Pireju anulira ovaj poraz. I da, Batler je mogao da udje u igru pre izvođenja prvog bacanja. Potpuno nejasno da najbolji 1 na 1 igrač ti ne igra završnicu. To ide na dušu treneru. 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Losmi17 said: Fair enough. Zna se da ide kup, i zna se istorija. Mozete vi neki da se pravite ludi, i budete u denialu, ali bice ovo preskup poraz, kao i onaj od kkp. To ce pokazati konacnica. Pa da, kad se izgubi svaki je preskup. A zamisli koliko bi tek bio preskup da smo izgubili od Dubaia, Armanija, Hapoela, Virtusa ili Monaka? 🤔 Raspisao si se opet nakon poraza, i ponovo nam otvaraš oči kako je to dnk gubitnika, kraj medenog mjeseca, itd...:)) Navlačiš ljude na ban bez potrebe. 🙂 Imate vi svojih problema, mnogo vecih od Zvezde, tako da gledaj u svoje atinsko dvoriste, pusti ti nas "gubitnike". 14
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Prosečno primamo 90+ poena a često i 100+. Možda je to problem u našoj igri? 1
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 6 minutes ago, Losmi17 said: Fair enough. Zna se da ide kup, i zna se istorija. Mozete vi neki da se pravite ludi, i budete u denialu, ali bice ovo preskup poraz, kao i onaj od kkp. To ce pokazati konacnica. Šta će pokazati? Ima još 11 kola do kraja, imali smo serije pobeda od po 5-6 mečeva za redom. Dobijali smo Fener,Barsu,Real,Olimpijskos,Monako ,Hapoel, praktično sve ekipe u gornjem delu smo tukli. Imamo dobar raspored gde dosta mečeva igramo sa ekipama iz donjeg dela. Ovo generalno jeste kiks, ali ko sme da se kladi da nećemo napraviti brejk kao što smo znali u Pireju u sledećoj utakmici ? Uostalom prošle godine smo napravili uspeh ulaskom u plej In, za razliku od ranije. Podigli smo lestvicu, sada neka budemo i u top8 to je uspeh. Tako da nista ti ne brini za nas. Edited 4 hours ago by No name 2
Losmi17 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Dzo23 said: Pa da, kad se izgubi svaki je preskup. A zamisli koliko bi tek bio preskup da smo izgubili od Dubaia, Armanija, Hapoela, Virtusa ili Monaka? 🤔 Raspisao si se opet nakon poraza, i ponovo nam otvaraš oči kako je to dnk gubitnika, kraj medenog mjeseca, itd...:)) Navlačiš ljude na ban bez potrebe. 🙂 Imate vi svojih problema, mnogo vecih od Zvezde, tako da gledaj u svoje atinsko dvoriste, pusti ti nas "gubitnike". Ja samo fakte iznosim. Koliko pobeda ti predvidjas i koje mesto? 1
HAMMER Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 28 minutes ago, Don Dusko said: Jebiga sta da se radi momci su nakraju izginuli i verujem u njih. Sad ce ciganlija da zaboravi 5 pobeda i da se fokusira na ovaj poraz al nivikao sam jbg. Jedna sansa je ispustena al bice ih jos. 19 minutes ago, Crni said: Posle Partizana, poraz koji me najvise boli, ubedljivo. Obradovic je odigrao na isti nacin. Ponadao sam se da je fleksibilan, da ume da uci na greskama... Forsiranje Kodija 35 minuta... Batler krade loptu, usao u ritam i on ga vadi! Sa plus 4 ekspresno na minus 4! Kodi moze da igra 35', ali Batler 19'! 19 minuta za rasnog i dolazanog NBA igraca! I posle ne nerviraj se, jebem mu misa malenog, pa krivo mi, jer imamo super tim, znam da imamo. Ne da se usranom do potoka, ni nama da ubodemo trenera. vidim mega se već gurnula pod tepih. 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Losmi17 said: Ja samo fakte iznosim. Koliko pobeda ti predvidjas i koje mesto? Napisao sam vec 2-3 puta. Prvi put još početkom decembra. Imaćemo 22-16. 1
Spooky Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Стигао сам да погледам само последњих пар минута, зашто није било Боломбоја и Изундуа ? 1
Teleći sač Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kenja mi se od ovih kalkulacija, kao da su ostale jos 3 utakmice, pa ko ce s kim, ko ce kako, ko ce koga... Bice bukvalno pun kufer iznenadjenja do kraja. A ovima sto kalkulisu zelim da sve pare koje imaju stave na kladionicu i da se obogate. 10 8
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Losmi17 said: Ja samo fakte iznosim. Koliko pobeda ti predvidjas i koje mesto? Jel gužva na Evzoniu? 1 6 1
Losmi17 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Dzo23 said: Napisao sam vec 2-3 puta. Prvi put još početkom decembra. Imaćemo 22-16. Koje je to mesto na tabeli? Poenta je u kontekstu, i propustanje istorijske sanse, i to protiv ovih poluindijanaca. Znaci u pitanju je ekipa koja je ocas posla izgubila plus 7 u 75 sekundi na kraju. Mogli ste da idete na 23, 24 i to bi bilo top 6, ovako cenim neko 9.mesto. 2
Bode Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Teleći sač said: Kenja mi se od ovih kalkulacija, kao da su ostale jos 3 utakmice, pa ko ce s kim, ko ce kako, ko ce koga... Bice bukvalno pun kufer iznenadjenja do kraja. A ovima sto kalkulisu zelim da sve pare koje imaju stave na kladionicu i da se obogate. Ja im zelim samo ovo boldovano. Ishod se zna. 1
Plant Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Jedan dobar playoff da odigramo i dosta za ovu sezonu ... ali samo pod uslovom da ocuvamo tim i nadogradimo za sledecu. Samo par igraca i nikad dosadniji prelazni rok ... prvenstveno dobar plej. Kvalitet i kontinuitet, bice to dobro ... ne moze se preko noci, osim ako ti se kao milioneru sloze sve kockice ... jel tako losmi ? Edited 4 hours ago by Plant 6 1
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 12 minutes ago, Bejn said: Prosečno primamo 90+ poena a često i 100+. Možda je to problem u našoj igri? Svakako je i to problem, al dok dajemo više sve je okej. Retke su utakmice gde smo tokom cele utakmice bili dobri, često to ide od sjaja do očaja, lako prospemo neku ubedljivu prednost, al umemo i da je stignemo. Neko stručniji će to sigurno bolje objasniti oko stabilnosti u igri i kontroli utakmice. Edited 4 hours ago by Volter 1
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, Losmi17 said: Raspored je jasan, i vi u spaniji i grckoj necete dobiti mec, mislim na spanske i grcke blizance. Ovo je prosto bio must win u svakom smislu. Ma kakvi, npr. na pobedu u Barseloni stavljam kucu i okucnicu, a mislim i da u Atini dobijamo bar jednu. Da li protiv uljuljkane brace ili polupane Panate, ostaje da se vidi. 1
Stefi88 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Steta za poraz, ali nema sta da se zameri momcima, borba je opet bila samo takva, to uvek raduje... Prosto Makabi je veceras bio bolji i to je to, teraj dalje, ima jos dosta tekmi, i bitno je da budemo pravi kada bude trebalo 💪 Sto se tice Batlera, ocigledno da ima velikih problema sa fizickom spremom i kondicijom, to laik vidi, tako uopste ne cudi sto igra ovoliko min i sto mora sa njim da rizikuje izmenama odbrana napad.
The_Big_S Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mi nemamo rezervnog plejmejkera.. ako Kodija ne ide, ili ga zatvore u velikom smo problemu.. Batler nije plejmejker i kada je prisiljen da to bude, mnogo mu opada produktivnost u napadu i procenti šuta. Jago nije košarkaš, i ne razumem zašto Saša ne proba sa Miljenovićem jer od Jaga gori biti ne može! 6
Wook Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 minutes ago, Čočo said: Zasluženo izgubili jer smo mi bili jako loši u stvarima koje inače dobro radimo. Da se zagradi skok, ničije lopte, mnogo promašenih zicera i potpuno neupotrebljeni centri. Mogu čak reći da i takvi samo malo sreće da smo imali (koju nismo ničim zaslužili ) čak bi i kao takvi dobili. Sad moramo opet težim putem, koji mi uvek nekako na kraju izaberemo. Da se u Pireju anulira ovaj poraz. I da, Batler je mogao da udje u igru pre izvođenja prvog bacanja. Potpuno nejasno da najbolji 1 na 1 igrač ti ne igra završnicu. To ide na dušu treneru. Nejasno je zašto igra ispod 20 min?
Losmi17 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 2 minutes ago, fradler said: Ma kakvi, npr. na pobedu u Barseloni stavljam kucu i okucnicu, a mislim i da u Atini dobijamo bar jednu. Da li protiv uljuljkane brace ili polupane Panate, ostaje da se vidi. Daj odigraj neke jake tikete i prilozi nam to. Ne znam odakle ta samouverenost za brejk u blaugrani, pa tamo ste dobili samo prosle sezone, a pre toga sve sami porazi. 1 minute ago, Wook said: Nejasno je zašto igra ispod 20 min? Wooche, jel i dalje ulazite u 4? Setih se te tvoje prognoze od pre par dana. Edited 4 hours ago by Losmi17 1
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 14 minutes ago, Losmi17 said: Ja samo fakte iznosim. Koliko pobeda ti predvidjas i koje mesto? Da brejkenmo Pao pa nek ide zivot i Ataman sa klupe. Za ostalo ce biti kadar nevera 1
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 43 minutes ago, Henry Chinaski said: Makabi je brutalna ekipa, samo zato što nemaju lidera, dobrog trenera, niti domaći teren, nisu u prvih 8. Ekipa je napravljena da bude u vrhu, ne da se bori sa komšijama ko će biti zadnji. Po čemu brutalna? Sto imaju 2 mlohava centra, što im Rejmen ima solidnu ulogu, ovaj Klark je izbunaren iz Izraelske lige, Ife srednja žalost, Blat užas defanzivno... Takodje nemaju ni blizu dovoljno dubine. 2
Recommended Posts