Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Biće i trenutaka slabosti ali je ekipa zajedno i isplivaće iz problema. Očekujem još bolja izdanja. 13
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zamislite kako bi se ovde pljuvao Sasa da je Zvezda umesto Hapoela dala samo 6p. A Hapoel trenira Itudis sta njihovi navijaci misle o ovome? 10
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Teleći sač said: Osvetićemo komšije u petak. Poruka za Makabejce: A zašto bi trebalo da ih osvetimo? Pobedićemo zbog sebe. 1
Teleći sač Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Bejn said: A zašto bi trebalo da ih osvetimo? Pobedićemo zbog sebe. Dobro, tako se kaže. 1
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Večeras nam idu rezultati baš na ruku. Poraz Reala, Barse, Valensije. 1
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 vezanih pobeda,i pomerili.smo se samo 3 mesta na tabeli.. 1 1
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav burazerski roster nam je ostavio ovaj gospodin. Može na difens, na ofens, na skok, na +20, na preokret, na sve. Zaslužuje prvi red u plejofu. Ako ga se drugovi građevinci nekad sete, sete se, ako ne nikom ništa. Moja dužnost je da ovo naglasim. 23 11 1
Estrella Roja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bolomboj pomalo neprimetan u napadu a na kraju ipak solidan indeks od 16. Doduše imao je ono baš lepo zakucavanje na početku utakmice. Biće on još bolji kako vreme odmiče i kad mu se minutaža još malo poveća. 6
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, liv7 said: 5 vezanih pobeda,i pomerili.smo se samo 3 mesta na tabeli.. Pozicija na tabeli je u ovom trenutka nebitna. Trenutno je bitno da u najgorem slucaju imamo isti bilans kao 4. tim, a isti broj pobeda kao 2. tim Evrolige. 3
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali kako przi Batler u napadu kad se malo privikao na Evropsku kosarku. 10
wing Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago ,,наистина сложи три хиляди ?,, ,,така казват, братко мой...,, 1 21
Teleći sač Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Ali kako przi Batler u napadu kad se malo privikao na Evropsku kosarku. Bogami i u odbrani ume da nagazi, da isparira telom, u par njihovih napada im je bas napravio problem i konfuziju. Uz sve to i jako dobar dećko, "šalje sve pare kevi". 3
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Molina23 said: Kakav burazerski roster nam je ostavio ovaj gospodin. Može na difens, na ofens, na skok, na +20, na preokret, na sve. Zaslužuje prvi red u plejofu. Ako ga se drugovi građevinci nekad sete, sete se, ako ne nikom ništa. Moja dužnost je da ovo naglasim. Σας ευχαριστώ για όλα κύριε Γιάννη!!! 2
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, liv7 said: 5 vezanih pobeda,i pomerili.smo se samo 3 mesta na tabeli.. Nije baš tako, u grupi smo od 4.-8 mesta. Ako gledamo raspored, imamo velike šanse šanse za mesto u 6, rekao bih i u prva 4. Pre svega ova naredna domaćinstva: Makabi, Efes, Bajern se moraju dobiti. I sa Olimpijakosom u gostima imamo dobre šanse, to će biti 50-50 meč. 2
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago micos itudis se smeje ovom novinaru tv čikago, šteta što ga nije oterao uqrac što je odavno zaslužio 2 1
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rajko Itudisu "nervozni ste, niste nasmejani" Itudis " nisam klovn da se smejem" 1 17
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U Areni ogromne ovacije su dobili Nvora, Kalinić, Bolomboj i Saša Obradović. ‘Ajmo u napad zajedno!
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Estrella Roja said: Bolomboj pomalo neprimetan u napadu a na kraju ipak solidan indeks od 16. Doduše imao je ono baš lepo zakucavanje na početku utakmice. Biće on još bolji kako vreme odmiče i kad mu se minutaža još malo poveća. On nece imati ulogu kao kod Janisa tako da ce se i broj poena svakako smanjiti 1
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, srlepajce said: Rajko Itudisu "nervozni ste, niste nasmejani" Itudis " nisam klovn da se smejem" da li ću doživeti da dočekam da ta budala više nema pristup mikrofonu ajde da gleda tekme za dž, neka mu ne verujem ni da ga više tretiraju kao maskotu, blamantno je 1
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali Nvora kako prebaci u vecu brzinu cim krene drugo poluvreme 😄 kakva poezija od cetvrte cetvrtine za mene krvavokolenasa, draze mi je sto sam je gledao uzivo nego da sam 2000 evra dobio 😄 ovo je ozbiljan skalp jer je Hapoel obicno vaskrsavao kao Majkl Majers u cetvrtoj i sve dobijao na taj fazon, ali smo ih zatukli njihovim oruzjem. Nemam reci koliko se svi bore i koliko je ovo jedna gotivna skupina 8 1
Dule Pacov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nvoru i Batlera treba pohvaliti za veliki napredak u odbrani i bas mi je drago sto je to i Saša spomenuo na konferenciji. Mislim da nam je upravo taj njihov napredak omogućio da povremeno gledamo petorke i sa Batlerom i sa Nvorom, sto moze dosta korisno da bude kada nam fali kreacije u napadu. Cetvrta deonica je mozda i najbolje odbrambrena cetvrtina ove sezone, davno nisam video da neki tim u rangu Hapoela da prve poene 2,3 min. pred kraj, fakticki pored toga su imali samo još jedan koš i to kad je sve vec bilo reseno. Idemo dalje🔴⚪️🔴⚪️ 10
Recommended Posts