Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
Just now, Teleći sač said:

Osvetićemo komšije u petak. Poruka za Makabejce:

A zašto bi trebalo da ih osvetimo? Pobedićemo zbog sebe.

• Like 1
Posted

Kakav burazerski roster nam je ostavio ovaj gospodin. Može na difens, na ofens, na skok, na +20, na preokret, na sve. Zaslužuje prvi red u plejofu.

Ako ga se drugovi građevinci nekad sete, sete se, ako ne nikom ništa. Moja dužnost je da ovo naglasim. 

Janis-Sferopulos-tripla-kruna-3-768x1152

• Like 23
  • Love 11
  • Ha-ha 1
Posted

Bolomboj pomalo neprimetan u napadu a na kraju ipak solidan indeks od 16. Doduše imao je ono baš lepo zakucavanje na početku utakmice. Biće on još bolji kako vreme odmiče i kad mu se minutaža još malo poveća.

• Like 6
Posted
2 minutes ago, liv7 said:

5 vezanih pobeda,i pomerili.smo se samo 3 mesta na tabeli..

Pozicija na tabeli je u ovom trenutka nebitna. Trenutno je bitno da u najgorem slucaju imamo isti bilans kao 4. tim, a isti broj pobeda kao 2. tim Evrolige.

• Like 3
Posted

1760513109-Codi-Miller-Mcintyre-Nikola-K

,,наистина сложи три хиляди ?,,                                         ,,така казват, братко мой...,,

• Love 1
  • Ha-ha 21
Posted
Just now, Don Dusko said:

Ali kako przi Batler u napadu kad se malo privikao na Evropsku kosarku.

Bogami i u odbrani ume da nagazi, da isparira telom, u par njihovih napada im je bas napravio problem i konfuziju. Uz sve to i jako dobar dećko, "šalje sve pare kevi".

• Like 3
Posted
6 minutes ago, Molina23 said:

Kakav burazerski roster nam je ostavio ovaj gospodin. Može na difens, na ofens, na skok, na +20, na preokret, na sve. Zaslužuje prvi red u plejofu.

Ako ga se drugovi građevinci nekad sete, sete se, ako ne nikom ništa. Moja dužnost je da ovo naglasim. 

Janis-Sferopulos-tripla-kruna-3-768x1152

Σας ευχαριστώ για όλα κύριε Γιάννη!!!

• Love 2
Posted
6 minutes ago, liv7 said:

5 vezanih pobeda,i pomerili.smo se samo 3 mesta na tabeli..

Nije baš tako, u grupi smo od 4.-8 mesta. Ako gledamo raspored, imamo velike šanse šanse za mesto u 6, rekao bih i u prva 4.

Pre svega ova naredna domaćinstva: Makabi, Efes, Bajern se moraju dobiti. I sa Olimpijakosom u gostima imamo dobre šanse, to će biti 50-50 meč.

• Like 2
Posted
11 minutes ago, Estrella Roja said:

Bolomboj pomalo neprimetan u napadu a na kraju ipak solidan indeks od 16. Doduše imao je ono baš lepo zakucavanje na početku utakmice. Biće on još bolji kako vreme odmiče i kad mu se minutaža još malo poveća.

On nece imati ulogu kao kod Janisa tako da ce se i broj poena svakako smanjiti

• Like 1
Posted
1 minute ago, srlepajce said:

Rajko Itudisu "nervozni ste, niste nasmejani"

Itudis " nisam klovn da se smejem" 

:classic_laugh:

da li ću doživeti da dočekam da ta budala više nema pristup mikrofonu

ajde da gleda tekme za dž, neka mu

ne verujem ni da ga više tretiraju kao maskotu, blamantno je

• Like 1
Posted

Ali Nvora kako prebaci u vecu brzinu cim krene drugo poluvreme 😄 kakva poezija od cetvrte cetvrtine za mene krvavokolenasa, draze mi je sto sam je gledao uzivo nego da sam 2000 evra dobio 😄 ovo je ozbiljan skalp jer je Hapoel obicno vaskrsavao kao Majkl Majers u cetvrtoj i sve dobijao na taj fazon, ali smo ih zatukli njihovim oruzjem. Nemam reci koliko se svi bore i koliko je ovo jedna gotivna skupina

• Like 8
  • Love 1
Posted

Nvoru i Batlera treba pohvaliti za veliki napredak u odbrani i bas mi je drago sto je to i Saša spomenuo na konferenciji. Mislim da nam je upravo taj njihov napredak omogućio da povremeno gledamo petorke i sa Batlerom i sa Nvorom, sto moze dosta korisno da bude kada nam fali kreacije u napadu.

Cetvrta deonica je mozda i najbolje odbrambrena cetvrtina ove sezone, davno nisam video da neki tim u rangu Hapoela da prve poene 2,3 min. pred kraj, fakticki pored toga su imali samo još jedan koš i to kad je sve vec bilo reseno.

Idemo dalje🔴🔴

• Like 10