Miloš 52 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Samo da podvučem, ja sam u ovoj situaciji, "team Graham" i da zahvalim @aleksa7, na razmišljanju/objašnjenju, koje je meni blisko i jasno. Idemo dalje, navijamo, navijamo! 2 1 1
Žilee Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, Gaga said: jel istina da je butler neizvestan za petak? Nije nemoguce ,kako sam ja ukapirao Darko Plavsi je u podcastu Jao Mile rekao da je Batler u nedeluu dobio udsrac u koleno na treningu. 1
Kosjan Willavić Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 4 hours ago, Čočo said: Na šta vi braćo gubite vreme. Tri dana se piše o Grejmu kao da smo se ratosiljali Kendrika Nana a ne ispušene NBA muštikle koji bi svakako nakon ove sezone završio priču sa nama. Šta bi bilo kad bi bilo a da je ostao do kraja sezone mi ima logike polemisati kad se završi ova sezona. Jebenih tri dana se piše o totalno nebitnom igraču u periodu kad smo opet uzeli zalet ka pobedama, kad igramo 6 od 7 utakmica kod kuće i kad jebeno prvi put posle 15 godina imamo tim koji može da napravi iskorak. Daj saberite se. A sad, prvo Dubai za četvrtu u nizu. Zasto se ne bi pisalo o odlasku igraca iz tima, ne razumem? Kada utakmica s Dubaijem dodje na red, pisace se o tome
rodriguez Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 4 hours ago, Born Ready said: O jebote, čovek od a do š pristojno argumentuje svoj stav, a ti napišeš ovakvo đubre od odgovora. ako smem da primetim, taj stav je bila još jedna argumentacija protiv saše obradovića, na tu temu je napisano mnogo više nego u korist grejema. svejedno, nebitno, lik nije uspeo, prvi nije a nadajmo se da će biti poslednji. i tačno je da mu nije data šansa da odigra 38 minuta i pokaže sve šta zna ali trenutno, s obzirom na kvalitet basketa koji igramo, više verujem onome ko provodi sate i dane sa tim igračima i donosi takve odluke nego forumašima, makar i sa najboljim namerama. s tim da sam prilično paranoičan oko količine takvih u javnom prostoru ali to je druga tema. 2 1
Summerfunk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 30 minutes ago, Gaga said: jel istina da je butler neizvestan za petak? Nek smo mi oterali Grejema 🤣
VISOKOLETAC Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 26 minutes ago, Summerfunk said: Nek smo mi oterali Grejema 🤣 A sta bi on uradio ? Edited 14 hours ago by VISOKOLETAC 1 2
The_Big_S Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 38 minutes ago, Gaga said: jel istina da je butler neizvestan za petak? Do k…. ako je tako.. eto nama Kobre na 2 🤦♂️ 1 1
Summerfunk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Otkud znam šta bi uradio. Možda ne bi ništa. Eto mu minuta pa neka pokaže neke znake života ako je Batler nezivestan za petak, a možda i neke druge utakmice, neam pojma. Svakako nam se uvek ovako vrati 😄 (ako je istina da je "povređen") Edited 14 hours ago by Summerfunk
Dzo23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: A sta on bi uradio ? Ajd brate pusti. Pet dana se piše o Grahamu. Niđe veze... Elem, nadam se da je Batler Ok. Dubai ima izuzetno jak tim i treba nam svaki igrač. 4
Taki Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ispisa se toliko o tjeranju Grejma a ne znamo ni da li je na nasu (Sasinu) incijativu, mozda je on insistirao da se nadje izlaz iz ugovora, izgubio strpljenje ili sta vec.. Meni je izgledalo da Sasa racuna na njega i ceka pravi trenutak da ga vrati u rotaciju.
Čočo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Osim što Batler nije viđen na treningu i Kodi viđen u plavoj opremi. 🫣 2 1
Gaga Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 24 minutes ago, Čočo said: Osim što Batler nije viđen na treningu i Kodi viđen u plavoj opremi. 🫣 Ubacice Grejema
Kosjan Willavić Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 minutes ago, Gaga said: Ubacice Grejema Grejem se vraca uvredjen kao Jago letos, ali trpa tri trojke i fleksuje Musi i Filipu u face. Delije sa upaljacima pustaju "Pocnimo ljubav ispocetka" 1 2
Sinnerman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Taki said: Meni je izgledalo da Sasa racuna na njega i ceka pravi trenutak da ga vrati u rotaciju.
Steve Gerrard Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, Čočo said: Osim što Batler nije viđen na treningu i Kodi viđen u plavoj opremi. 🫣 Eto prave prilike da se sa Grema presaltamo na medical stuff, jel moguce da se udarac u koljeno ne moze izlijeciti za par dana ? Zaista porazavajuce
3x3cz Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, crni96 said: Ko nas je kleo nije dangubio Pa dokle jbt?? Danas je trening, snimci i izjave. Moraju ga spremiti, nije Dubai naivan. 1
crni96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, 3x3cz said: Danas je trening, snimci i izjave. Moraju ga spremiti, nije Dubai naivan. Ma gdje naivan, zajebana ekipa skroz. Moramo biti na 100% Ne smijemo ovu sezonu i do sada urađeno zajebat + ovaj raspored kući, sve je na našoj strani 1
wing Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Dubai dokazano igra po nas jako neugodnu košarku. Pod košem imaju sve pokriveno... razarača Kabengelea, uber krvavokolenaša Kamenjaša koji nam je dao 20 poena uz index 29 i svima nezgodnog Filipa. Bertansa moramo od starta "pokriti" ozbiljnim čuvarom jer nikad ne izadje na dobro ako se rano uvede u meč. Isto vaẓ̌i i za Slaninicu. Musa i Kabengele nisu igrali protiv nas u prošlom susretu. Musa, Bejkon, Kabengele, Filip i Write su na EL proseku od 12-15ppg. Brine, kao i uvek, ovaj višak vremena za pripremu tekme koji može u dokolici da opet povuče neku implementaciju ali...jebigasad.com Edited 3 hours ago by wing 6
sinisat5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Po meni napadacki jedna od najboljih ekipa u evroligi,Wrajt,Musa,Bejkon,Petrusev,Kabengele vrhunska petorka plus sa klupe Avramović,Prepelić,Bertans,defanzivni specijalci Anderson i Abas,pa nama neugodni Kamenjaš.. teze ćemo njih dobiti nego Hapuel.
Sasha Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na papiru brutalan tim po meni Golemac najslabija tačka, mora jaka odbrana ako mislimo ovo da dobijemo 3
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 hours ago, VISOKOLETAC said: A sta bi on uradio ? Verujem ništa manje i lošije od simpatičnog brazilca.
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 hours ago, wing said: Dubai dokazano igra po nas jako neugodnu košarku. Pod košem imaju sve pokriveno... razarača Kabengelea, uber krvavokolenaša Kamenjaša koji nam je dao 20 poena uz index 29 i svima nezgodnog Filipa. Bertansa moramo od starta "pokriti" ozbiljnim čuvarom jer nikad ne izadje na dobro ako se rano uvede u meč. Isto vaẓ̌i i za Slaninicu. Musa i Kabengele nisu igrali protiv nas u prošlom susretu. Musa, Bejkon, Kabengele, Filip i Write su na EL proseku od 12-15ppg. Brine, kao i uvek, ovaj višak vremena za pripremu tekme koji može u dokolici da opet povuče neku implementaciju ali...jebigasad.com Nije ni nama Chima igrao tu utakmicu, i to usled povrede na zagrevanju, sto je bas poremetilo koncepciju, Izundu se povredio na utakmici, a do tada bio najbolji, a pored toga smo bili i bez Nwore. Bolomboj nije bio ni u najavama. Dakle ulazimo u ovu utakmicu znatno jaci, cak i bez Batlera, ako ne zaigra. Oni do tada u pustinji nisu izgubili ni jedno domacinstvo, a nama je ekipa otisla tamo iscedjena posle serije velikih pobeda, i osakacena povredama. Bertans je povredjen i najverovatnije nece igrati, Caboclo takodje, pa tesko da ce debitovati, a povredjeni su im u odnosu na tu utakmicu i Ellis i Kondic. Nema ni Sanlija (ovo ih bas potreslo). Dakle negde su kvalitativno u odnosu na tu utakmicu egal, a mi smo cini mi se znatno jaci. Osim toga, Dubai van pustinje je skroz druga ekipa, i iako imaju firepower, ovo je jedna od onih utakmica gde nema izgovora, i koje se moraju dobiti, ako planiramo ista ozbiljno ove sezone. Edited 1 hour ago by Gudura 2
Recommended Posts