Born Ready Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 33 minutes ago, rodriguez said: stvarno se pitam zašto ovaj znalac, navijač drugog kluba, ne iskoristi svoje poznavanje košarke, trenerske uloge, razigravanja "zaključanih" ex-NBA igrača - na svom klubu kome, čast dvema poslednjim utakmice, to nedostaje mnogo više nego nama. Ja navijač drugog kluba? Mene izgleda lagali ceo život da navijam za CZ. Daj majke ti javljaj što pre koji je klub u pitanju, pa da sečem ovu sezonsku dok nije prekasno. Ako imaš neki konkretan odgovor na moj post, slobodno piši. Ako su opšta mesta i ironično zvanje mene "znalcem" sve što imaš da pružiš, onda bih te zamolio da me zaobiđeš. 1
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Born Ready said: Ja navijač drugog kluba? Mene izgleda lagali ceo život da navijam za CZ. Daj majke ti javljaj što pre koji je klub u pitanju, pa da sečem ovu sezonsku dok nije prekasno. Ako imaš neki konkretan odgovor na moj post, slobodno piši. Ako su opšta mesta i ironično zvanje mene "znalcem" sve što imaš da pružiš, onda bih te zamolio da me zaobiđeš. imam naravno, citirao sam te jer se slažemo 300% - moj odgovor se odnosio na lika kome si ti odgovarao izvini za konfuziju 1
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 37 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Ne znam odakle uopšte poredjenje sa Parkerom Ja sam kriv, jednom sam u zajebavanciji nudio komšijama da se menjamo, jedan za jedan, pa su izgleda neki to ozbiljno shvatili 😃 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 37 minutes ago, rodriguez said: imam naravno, citirao sam te jer se slažemo 300% - moj odgovor se odnosio na lika kome si ti odgovarao izvini za konfuziju Evo i meni reci, da nisi slucajno mislio na mene? otkud znam, to bi bilo novo, da navijam za Partizan, svasta sam ja ovde imao, ali mislim da to nisam. Edited 1 hour ago by McLeod 1
aleksa7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Појединци овде или не гледају Звездине утакмице уопште или гледају али по задатку оркестрирано шире небулозе о момку који се никоме ни због чега у клубу није замерио осим евентуално човеку који нам је од повратка у клуб већ показао да је у стању да без оклевања искаже сељачко понашање кад осети да има простора да се бахати. Лош за свлачионицу, не труди се, квари атмосферу... да ли се ви зајебавате? Лик је зарадио 50-ак милиона у каријери, нема једну бригу у животу јер је већ обезбедио три наредне генерације и без проблема може као она тетка из Партизана да чека раскид уговора док се протоколарно појављује на тренинзима. Уместо тога он је готово увек на првом месту на клупи, први бодри саиграче, први се радује кад дајемо кошеве, први је ту да загрли или подржи оног који изађе са терена. Док је био повређен редовно је долазио на тренинге и бодрио екипу чекајући да се опорави. Једну реч није рекао којом би нас уопште усмерио на то да размишљамо како је сујетан и како бесни што не игра. Поредити га са Нејпиром и Паркером је дегутантно, депласирано, погрешно, злонамерно... Quote Пре свега рекао бих да је Девонте сјајан играч. Невероватан професионалац сваки дан, на тренингу посебно. Он је елитан кошаркаш. Није играо много у последње време, али знам да ће доћи период кад ће бити важан играч за нас. Прошао сам кроз нешто слично у Ефесу, некад нисам играо, некад сам играо пет минута, некад 20... И видите шта се дешава ове сезоне и како играм. Не можете му судити на основу неколико утакмица. Ми знамо какав је играч, видели смо сви шта је урадио у NBA. И као што сам рекао, ми га гледамо сваки дан на тренингу. Он је убица, он је сјајан играч и сигуран сам да ће ствари доћи на своје место. Некима само треба више времена да се прилагоде. Како стручњаци за анализу утицаја играча на атмосферу у тиму коментаришу ову изјаву Нворе који је међу прва три кошаркаша чије би минутаже патиле ако би Девонте добио већу улогу у нашој ротацији? Да ли нас Нвора лаже да је Грејем на тренинзима сјајан? Ви ваљда знате пошто млатите неким *чињеницама* сад кад га треба блатити. Звезда неће пропасти без Грејема. Он јој вероватно није неопходан да би наставила да побеђује и нико од навијача било овде или негде другде не бира њега пре Звезде, већ се првенствено коментарише џукачки потез — лично сматрам директно Саше Обрадовића — да он буде скрајнут из тима. Бахато је и безобразно понашати се тако да после 150 минута кошарке играч који је доведен да буде битна њушка добија педалу. Мекинтајера мељемо на 30 минута по утакмици, Јага смо вратили из Бразила да сад глуми резерву и то лоше уз неке изузетке (браво и хвала?), Миљеновића не користимо, Батлер нам је једносмеран, а по писању већине оних који оправдавају ово терање Грејема — Добрић и Нвора не треба да играју на позицији два јер су крила и не знају са лоптом. Значи из августовске перспективе, пројектованог лидера терамо после 150 минута, а две спољне позиције покривамо са у пола терена лимитираним Кодијем, отписаним Јагом, једносмерним Батлером и два крила? Мењамо/мењате причу како ветар дува. Девонте Грејем је од утакмице у Паризу кад је добио два минута у мечу у којем нам се малтене сваки играч усмрдео на паркету играо само још четири дуела. Против Цедевите је одиграо савршено полувреме са 14 индекса и извађен је после промашене тројке на старту другог након чега није враћен. Против Илирије је убацио четири тројке. Против Босне је поделио четири асистенције за 12 минута. Против Валенсије је свако његово појављивање на терену изазвало овације и било је и више него евидентно да иако је све промашио, има жељу да се одбраном наметне. У том мечу је имао +/- само -4 иако смо били катастрофални (преферирани Јаго -20 за десет минута). Шта је то у ове четири утакмице утицало на одлуку да се он избаци из тима? Промашени шутеви бека шутера у утакмици у којој читав тим игра лоше? Ако смо дошли дотле да имамо прилику да будемо тако бахати, свака нам част. ЦСКА Москво, чувај се, сад смо ми најмоћнији... Било је Звезде и пре Грејема и биће је и после. Он сам није тема. За мене је тема то да себи појединац дозвољава да овако наступа према другом појединцу, иако је само коју недељу раније плакао како му је тим осакаћен изостанцима и како нема довољно играча ни за тренинг. Сад кад их има, тера овог вишка од милион евра, може му се. Назнаке те бахатости могле су се осетити и у јесењашњој комуникацији са новинарима у различитим форматима (конференције, интервјуи после утакмица за ЕL TV, подкасти). Као навијачи којима је до Звезде неограничено стало, имамо право да се плашимо да ће то курчење једном доћи на наплату, вероватно кад се најмање надамо (нпр. на +16 против погубљеног Партизана?). Притом нисам сигуран да би се овако високо дизао нос да није прорадио инат играча у Милану и да није Батлер — који само зна да иде удесно — улево пробио најбољег дефанзивца Евролиге и положио у Монаку након што смо (опет) прокоцкали двоцифрену предност. Сваки навијач Звезде ће изабрати Звезду пре него заменљивог запосленог Американца који је ту неколико месеци. Сваки навијач ће се обрадовати да Јаго, Давидовац или било који други представник клуба уради добар посао и помогне клубу да заврши где је наумио. Али дозволите људима да искажу неповерење у одлуке, квалитет и особине оних који су кроз историју већ показали да им апсолутно поверење не сме бити пружено, без да им лепите етикете да нису прави навијачи Звезде и да су нико и ништа наспрам врховног ауторитета. Или нека влада једноумље, ако је то здраво. 12
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, aleksa7 said: Појединци овде или не гледају Звездине утакмице уопште или гледају али по задатку оркестрирано шире небулозе о момку који се никоме ни због чега у клубу није замерио осим евентуално човеку који нам је од повратка у клуб већ показао да је у стању да без оклевања искаже сељачко понашање кад осети да има простора да се бахати. Лош за свлачионицу, не труди се, квари атмосферу... да ли се ви зајебавате? Лик је зарадио 50-ак милиона у каријери, нема једну бригу у животу јер је већ обезбедио три наредне генерације и без проблема може као она тетка из Партизана да чека раскид уговора док се протоколарно појављује на тренинзима. Уместо тога он је готово увек на првом месту на клупи, први бодри саиграче, први се радује кад дајемо кошеве, први је ту да загрли или подржи оног који изађе са терена. Док је био повређен редовно је долазио на тренинге и бодрио екипу чекајући да се опорави. Једну реч није рекао којом би нас уопште усмерио на то да размишљамо како је сујетан и како бесни што не игра. Поредити га са Нејпиром и Паркером је дегутантно, депласирано, погрешно, злонамерно... Како стручњаци за анализу утицаја играча на атмосферу у тиму коментаришу ову изјаву Нворе који је међу прва три кошаркаша чије би минутаже патиле ако би Девонте добио већу улогу у нашој ротацији? Да ли нас Нвора лаже да је Грејем на тренинзима сјајан? Ви ваљда знате пошто млатите неким *чињеницама* сад кад га треба блатити. Звезда неће пропасти без Грејема. Он јој вероватно није неопходан да би наставила да побеђује и нико од навијача било овде или негде другде не бира њега пре Звезде, већ се првенствено коментарише џукачки потез — лично сматрам директно Саше Обрадовића — да он буде скрајнут из тима. Бахато је и безобразно понашати се тако да после 150 минута кошарке играч који је доведен да буде битна њушка добија педалу. Мекинтајера мељемо на 30 минута по утакмици, Јага смо вратили из Бразила да сад глуми резерву и то лоше уз неке изузетке (браво и хвала?), Миљеновића не користимо, Батлер нам је једносмеран, а по писању већине оних који оправдавају ово терање Грејема — Добрић и Нвора не треба да играју на позицији два јер су крила и не знају са лоптом. Значи из августовске перспективе, пројектованог лидера терамо после 150 минута, а две спољне позиције покривамо са у пола терена лимитираним Кодијем, отписаним Јагом, једносмерним Батлером и два крила? Мењамо/мењате причу како ветар дува. Девонте Грејем је од утакмице у Паризу кад је добио два минута у мечу у којем нам се малтене сваки играч усмрдео на паркету играо само још четири дуела. Против Цедевите је одиграо савршено полувреме са 14 индекса и извађен је после промашене тројке на старту другог након чега није враћен. Против Илирије је убацио четири тројке. Против Босне је поделио четири асистенције за 12 минута. Против Валенсије је свако његово појављивање на терену изазвало овације и било је и више него евидентно да иако је све промашио, има жељу да се одбраном наметне. У том мечу је имао +/- само -4 иако смо били катастрофални (преферирани Јаго -20 за десет минута). Шта је то у ове четири утакмице утицало на одлуку да се он избаци из тима? Промашени шутеви бека шутера у утакмици у којој читав тим игра лоше? Ако смо дошли дотле да имамо прилику да будемо тако бахати, свака нам част. ЦСКА Москво, чувај се, сад смо ми најмоћнији... Било је Звезде и пре Грејема и биће је и после. Он сам није тема. За мене је тема то да себи појединац дозвољава да овако наступа према другом појединцу, иако је само коју недељу раније плакао како му је тим осакаћен изостанцима и како нема довољно играча ни за тренинг. Сад кад их има, тера овог вишка од милион евра, може му се. Назнаке те бахатости могле су се осетити и у јесењашњој комуникацији са новинарима у различитим форматима (конференције, интервјуи после утакмица за ЕL TV, подкасти). Као навијачи којима је до Звезде неограничено стало, имамо право да се плашимо да ће то курчење једном доћи на наплату, вероватно кад се најмање надамо (нпр. на +16 против погубљеног Партизана?). Притом нисам сигуран да би се овако високо дизао нос да није прорадио инат играча у Милану и да није Батлер — који само зна да иде удесно — улево пробио најбољег дефанзивца Евролиге и положио у Монаку након што смо (опет) прокоцкали двоцифрену предност. Сваки навијач Звезде ће изабрати Звезду пре него заменљивог запосленог Американца који је ту неколико месеци. Сваки навијач ће се обрадовати да Јаго, Давидовац или било који други представник клуба уради добар посао и помогне клубу да заврши где је наумио. Али дозволите људима да искажу неповерење у одлуке, квалитет и особине оних који су кроз историју већ показали да им апсолутно поверење не сме бити пружено, без да им лепите етикете да нису прави навијачи Звезде и да су нико и ништа наспрам врховног ауторитета. Или нека влада једноумље, ако је то здраво. Brate, ja ne znam da li smo mi gledali iste utakmice, a mislim na te gde je Grejem ulazio u igru? Ni jedan jedini napad nije uspeo "lagano" da prenese loptu preko pola.. ili je bilo u zadnjoj sekundi, ili su mu ukrali loptu, ili je "frljnuo" neki pas a naši jedva došli do te lopte... U fazi napada sa loptom nije mogao da pretrči i predribla nikoga.. jedan jedini mis meč ne znam da li je rešio... Probali smo i da glumi Kenana, nije mogao ni bez lopte da se demarkira i oslobodi čuvara kako bi tu istu loptu primio i šutnuo.... I da se razumemo, Jaga ne podnosim, ne mogu očima da ga gledam, ali on nam bar sigurno prenese loptu jako brzo i to bez ikakvih problema... 3 1
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, aleksa7 said: Појединци овде или не гледају Звездине утакмице уопште или гледају али по задатку оркестрирано шире небулозе о момку који се никоме ни због чега у клубу није замерио осим евентуално човеку који нам је од повратка у клуб већ показао да је у стању да без оклевања искаже сељачко понашање кад осети да има простора да се бахати. Лош за свлачионицу, не труди се, квари атмосферу... да ли се ви зајебавате? Лик је зарадио 50-ак милиона у каријери, нема једну бригу у животу јер је већ обезбедио три наредне генерације и без проблема може као она тетка из Партизана да чека раскид уговора док се протоколарно појављује на тренинзима. Уместо тога он је готово увек на првом месту на клупи, први бодри саиграче, први се радује кад дајемо кошеве, први је ту да загрли или подржи оног који изађе са терена. Док је био повређен редовно је долазио на тренинге и бодрио екипу чекајући да се опорави. Једну реч није рекао којом би нас уопште усмерио на то да размишљамо како је сујетан и како бесни што не игра. Поредити га са Нејпиром и Паркером је дегутантно, депласирано, погрешно, злонамерно... Како стручњаци за анализу утицаја играча на атмосферу у тиму коментаришу ову изјаву Нворе који је међу прва три кошаркаша чије би минутаже патиле ако би Девонте добио већу улогу у нашој ротацији? Да ли нас Нвора лаже да је Грејем на тренинзима сјајан? Ви ваљда знате пошто млатите неким *чињеницама* сад кад га треба блатити. Звезда неће пропасти без Грејема. Он јој вероватно није неопходан да би наставила да побеђује и нико од навијача било овде или негде другде не бира њега пре Звезде, већ се првенствено коментарише џукачки потез — лично сматрам директно Саше Обрадовића — да он буде скрајнут из тима. Бахато је и безобразно понашати се тако да после 150 минута кошарке играч који је доведен да буде битна њушка добија педалу. Мекинтајера мељемо на 30 минута по утакмици, Јага смо вратили из Бразила да сад глуми резерву и то лоше уз неке изузетке (браво и хвала?), Миљеновића не користимо, Батлер нам је једносмеран, а по писању већине оних који оправдавају ово терање Грејема — Добрић и Нвора не треба да играју на позицији два јер су крила и не знају са лоптом. Значи из августовске перспективе, пројектованог лидера терамо после 150 минута, а две спољне позиције покривамо са у пола терена лимитираним Кодијем, отписаним Јагом, једносмерним Батлером и два крила? Мењамо/мењате причу како ветар дува. Девонте Грејем је од утакмице у Паризу кад је добио два минута у мечу у којем нам се малтене сваки играч усмрдео на паркету играо само још четири дуела. Против Цедевите је одиграо савршено полувреме са 14 индекса и извађен је после промашене тројке на старту другог након чега није враћен. Против Илирије је убацио четири тројке. Против Босне је поделио четири асистенције за 12 минута. Против Валенсије је свако његово појављивање на терену изазвало овације и било је и више него евидентно да иако је све промашио, има жељу да се одбраном наметне. У том мечу је имао +/- само -4 иако смо били катастрофални (преферирани Јаго -20 за десет минута). Шта је то у ове четири утакмице утицало на одлуку да се он избаци из тима? Промашени шутеви бека шутера у утакмици у којој читав тим игра лоше? Ако смо дошли дотле да имамо прилику да будемо тако бахати, свака нам част. ЦСКА Москво, чувај се, сад смо ми најмоћнији... Било је Звезде и пре Грејема и биће је и после. Он сам није тема. За мене је тема то да себи појединац дозвољава да овако наступа према другом појединцу, иако је само коју недељу раније плакао како му је тим осакаћен изостанцима и како нема довољно играча ни за тренинг. Сад кад их има, тера овог вишка од милион евра, може му се. Назнаке те бахатости могле су се осетити и у јесењашњој комуникацији са новинарима у различитим форматима (конференције, интервјуи после утакмица за ЕL TV, подкасти). Као навијачи којима је до Звезде неограничено стало, имамо право да се плашимо да ће то курчење једном доћи на наплату, вероватно кад се најмање надамо (нпр. на +16 против погубљеног Партизана?). Притом нисам сигуран да би се овако високо дизао нос да није прорадио инат играча у Милану и да није Батлер — који само зна да иде удесно — улево пробио најбољег дефанзивца Евролиге и положио у Монаку након што смо (опет) прокоцкали двоцифрену предност. Сваки навијач Звезде ће изабрати Звезду пре него заменљивог запосленог Американца који је ту неколико месеци. Сваки навијач ће се обрадовати да Јаго, Давидовац или било који други представник клуба уради добар посао и помогне клубу да заврши где је наумио. Али дозволите људима да искажу неповерење у одлуке, квалитет и особине оних који су кроз историју већ показали да им апсолутно поверење не сме бити пружено, без да им лепите етикете да нису прави навијачи Звезде и да су нико и ништа наспрам врховног ауторитета. Или нека влада једноумље, ако је то здраво. Nista brate, moras u petak na tekmu s nekim transparentom da das sasi do znanja da je bahati nemac pojma zato sto je skrajnuo igraca zbog kog nam je propala igra. Predlazem da prestanes da pratis Zvezdu i da se posvetis navijanju za devontea grejema i tim u kom bude igrao posle nas... 2 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, perikle said: Nista brate, moras u petak na tekmu s nekim transparentom da das sasi do znanja da je bahati nemac pojma zato sto je skrajnuo igraca zbog kog nam je propala igra. Predlazem da prestanes da pratis Zvezdu i da se posvetis navijanju za devontea grejema i tim u kom bude igrao posle nas... Navijači Željka Obradovića protiv navijača Devontea Grejema 😂 6
Born Ready Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, perikle said: Nista brate, moras u petak na tekmu s nekim transparentom da das sasi do znanja da je bahati nemac pojma zato sto je skrajnuo igraca zbog kog nam je propala igra. Predlazem da prestanes da pratis Zvezdu i da se posvetis navijanju za devontea grejema i tim u kom bude igrao posle nas... O jebote, čovek od a do š pristojno argumentuje svoj stav, a ti napišeš ovakvo đubre od odgovora. Budi Bog s nama ko sve piše ovde. 3
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zar neko stvarno misli da bi bilo koji ozbiljan trener, klub, izabrao JAGA sa svim njegovim manama, prije Grejema da je ovaj pokazao bilo kakve naznake da može da igra EL i da to liči na nešto.. Kakvo davanje šanse i qrac to su priče za malu djecu... Pa ljudi su sa njim svaki dan.. i nije on plačen milionskim iznosom da ga neko čeka i da se on prilagođava mjesecima, a pri tome NEMA OZBILJNIH naznaka da on može uraditi išta u EL... I šut za 3p je najmanji problem i onih 0 5... Prenos lopte, brzina, prvi korak, probijnost, 1 na 1 ...Apsolutna nemoć! Osloboditi se djela plate, naći mu klub i putuj igumane...nema tu ljutnje nikakve..svesno se preuzeo rizik s obzirom na njegove posljednje 2 godine...popušili i tjt... 1
tejlor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Born Ready said: O jebote, čovek od a do š pristojno argumentuje svoj stav, a ti napišeš ovakvo đubre od odgovora. Budi Bog s nama ko sve piše ovde. I pritom covek napise sam da ne misli ni jedno ni drugo, ali mu on to prilepi svakako. 2
rodriguez Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago verovatno bi se forum samoobrušio u ogromnoj crnoj rupi kada bi neko napisao da je jago u aktuelnoj formi trenutno potrebniji igrač zvezdi od grejma. laički zaključujem da je možda na treninzima neko radio i sa jednim i sa drugim i došao do nekih zaključaka u vezi mogućnosti obojice. za devontea ne znam ali vidim da je jago dosta popravio sigurnost u prenosu lopte tako da CMM može malo da odmori od tog nepotrebnog fizikalisanja isto kao što je unapredio tzv bacanje lopte u bunar tj pod koš - to lobovanje spoljne linije protivnika na izundua nam se ne jednom pokazalo kao solidno rešenje u polu-zaključanim odbranama protivnika a na putu je da postane jagov trejdmark ovog dela sezone. izgleda šašavo ali radi poso. 3
Chaos Is Me Posted 40 minutes ago Author Posted 40 minutes ago Ne znamo u kakvoj je formi Graham jer ga nema na terenu evo već nekoliko nedelja. U vreme kad su obojica dobijali minutažu, ne zna se ko je bio gori. Yago je nastavio da dobija minute i podigao je formu ali i dalje to nije ništa specijalno. Nebitno dok ekipa pobeđuje.
Čočo Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago (edited) Na šta vi braćo gubite vreme. Tri dana se piše o Grejmu kao da smo se ratosiljali Kendrika Nana a ne ispušene NBA muštikle koji bi svakako nakon ove sezone završio priču sa nama. Šta bi bilo kad bi bilo a da je ostao do kraja sezone mi ima logike polemisati kad se završi ova sezona. Jebenih tri dana se piše o totalno nebitnom igraču u periodu kad smo opet uzeli zalet ka pobedama, kad igramo 6 od 7 utakmica kod kuće i kad jebeno prvi put posle 15 godina imamo tim koji može da napravi iskorak. Daj saberite se. A sad, prvo Dubai za četvrtu u nizu. Edited 15 minutes ago by Čočo 4
Petkovic Miroslav97 Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 26 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znamo u kakvoj je formi Graham jer ga nema na terenu evo već nekoliko nedelja. U vreme kad su obojica dobijali minutažu, ne zna se ko je bio gori. Yago je nastavio da dobija minute i podigao je formu ali i dalje to nije ništa specijalno. Nebitno dok ekipa pobeđuje. Zbog čega misliš da smo Šilbovali Grejema ako to nisu košarkaški (ne)kvaliteti koje je pokazao?
Урош19 Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 7 hours ago, McLeod said: Sto se tice Grejema, ne znam da li je neko povukao paralelu sa Kembom Vokerom koji je isto dosao iz NBA sa jos vecim pedigreom, i to ga je doveo Sasa Obradovic glavom i bradom, i bio je potpuni promasaj. Ako se ne varam Saša je kod Edina u podkastu rekao da se on nije pitao oko tog potpisa. Ispravite me ako grešim ali čini mi se da sam video taj isečak.
Recommended Posts