fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago On 1/12/2026 at 10:41 PM, fradler said: Drž'te gaće Talijani, stiže Saletova kaznena ekspedicija. 12. januar... Neki smo verovali 2 1
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Taki said: Ako je to ona koja mislim da jeste, sta li cemo sa Itudisom 🙂 nas je koštao taj poraz nekoliko narednih loših mečeva a lako se desi i njima ista stvar. govorilo se u moje vreme kad se zameriš lopti neće na dobro. 2
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije ovo bilo lose, jos jedna ovakva serija i oprastamo mu derbi.
Sokmeniki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Na instagramu procitah sledeci podatak. Skor Zvezde u Evroligi kad CMM ima 7+ asistencija 15-0 Skor Zvezde u Evroligi kad CMM ima manje od 7 asistencija 1-9 Edited 4 hours ago by Sokmeniki 8 4
Creed Bratton Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, BB7 said: Ефес Бајерн Фенербахче Панатинаикос гостовање Басконија гостовање Барселона гостовање Партизан Париз АСВЕЛ гостовање Реал Мадрид гостовање Руку на срце, стварно делује боље. Болд су дупла кола. Upravo to, prosle godine je u ovom periodu samo utakmica sa Virtusom bila protiv ekipe koja je izgubila sve sanse svu ostali protivnici su se borili za plasman i na sve to su Real i Efes bili u najboljoj formi bas kad su igrali protiv nas. Ove godine cemo imati cak 6 utakmica protiv ekipa koje su izgubile sve sanse. Malo sam pogledao raspored Zalgirisa, Valensije i Panate i imamo ubedljivo najlaksi u ovom periodu zato je bas bitno da se odradi posao u ove naredne 4 utakmice do pauze. Verujem da mozemo da imamo pobedu vise bar dve od ovih ekipa cime bi obezbedili minimalno osmo mesto i dve sanse u plej inu. 1
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ima li sta lepse nego gledati snimak dan posle pobede. Retko to radim, ali danas sam morao 🙂 Edited 3 hours ago by Kosjan Willavić 2
Blade Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Obrana i dalje nije na nivou, ali smo napravili taktiku da se ,,bijemo" sa napadackim ekipama njihovim oruzjem. Sada vise poena primamo, ali vise i postizemo, sto se pokazalo kao produktivna taktika. Ostvarili smo 3 velike pobede jednu za drugom na gostovanjima, protiv 3 ekipe, dve se bore za play-in/off, a jedna za trofej evropskog sampiona. Podvig koji je uspeh i za bolje ekipe od Zvezde.
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ja se stidljivo nadam da će utakmica u petak biti u Pioniru. Iskreno, malo mi nedostaje padanje u nesvest od vrućine, skakanje po glavi i ona poznata atmosfera iz Pionira kada je u njoj 10 000 ljudi. Mogu to preživeti jednom godišnje. 😅❤️ Edited 3 hours ago by Čočo 1 1
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Neka, nismo se baš proslavili protiv Valensije u Pioniru. 2
Creed Bratton Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni deluje da je najuticajnija promena kod ove preraspodele petorki ta sto su Kodi i Batler razdvojeni i malo vremena provode zajedno na parketu. U glavi su mi dve situacije prva protiv Valensije kad Batler salje dijagonalni pas za Kodija u korner a ovaj preskace sut ulazi u guzvu i gubi loptu, i druga protiv Milana kad Batler pravi prednost i dodaje Jagu isto u korner koji pogadja trojku koja je inicirala preokret. Nije ni Jago neko ko je sjajan kad igra od lopte ali ima dovoljno bolji sut od Kodija da moze da otvori Batleru reket. Morace oni svakako da igraju neki period zajedno jer i jedan i drugi treba da imaju preko 20 min ali svakako umanjiti te periode koliko god je moguce.
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 19 minutes ago, fradler said: Neka, nismo se baš proslavili protiv Valensije u Pioniru. Nadam se da se šališ? Jer u onakvoj iznuđenoj atmosferi je moglo da se igra u bilo kojoj školskoj sali. Pionir i ono šta on nosi kad nisu takve nepredviđene okolnosti je sasvim nešto drugo. Ako se sećaš utakmica je bila bez organizovanog navijanja. Tako da skoro kao da smo je u gostima igrali. E sad drugo je to, što priznali ili ne bez organizovanog navijanja ćaci sa severa nema ništa ni od atmosfere. Edited 2 hours ago by Čočo 4
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odbrana ce se popraviti vec u narednoj utakmici ,pre svega pred domacom publikom ,igraci ce imati pravi vetar u ledja da preoru parket ,posle ovakve 3 pobede u gostima, arena/pionir ima da gori 🔥
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Čočo said: Ja se stidljivo nadam da će utakmica u petak biti u Pioniru. Iskreno, malo mi nedostaje padanje u nesvest od vrućine, skakanje po glavi i ona poznata atmosfera iz Pionira kada je u njoj 10 000 ljudi. Mogu to preživeti jednom godišnje. 😅❤️ Ko ne voli Pionir i sve "nedistatke" koje on nosi, taj ne voli ni košarku. Potpuno je deplasirano da se o tome i piše. Ja znam da vreme leti i da je od vremena epskih trenutaka i utakmica protiv Fenera, Bayerna, Reala, Himkija i drugih, prošlo više od deceniju i da su neki koji su danas odrasli i idu u Arenu, tada jeli sline i radili domaći za 5. - 6. razred. Jedina prednost Arene jeste da možemo da kažemo da je naša utakmica bila najposećenija. Ceo taj sterilni ambijent, raspored sedenja, cene karata, nekada može da podseti na stare dane ali da se ne lažemo, izgubio se onaj stari vajb. Čak i kada se vratimo povremeno i Pionir, prevaspitani smo i nije više to to. Momenat gde se pakuješ u Pionir kao sardina, gde nemaš garantovano mesto već gde nađeš krajak da možeš da stojiš bar na jednoj nozi, gde se boriš za dah i znojiš bar podjednako koliko i igrači, gde tako znojav i promukao izađeš napolje na -5°C pa zaradiš upalu pluća dok se ne očeličiš da ti to bude kao dobar dan. To su neprocenjive stvari. To nije romantizovanje bede, to je iskrena emocija i nadao sam se da joj neće doći kraj, bar ne za mog života. Nažalost došao je, tako da danas možemo samo da se sećamo mi koji smo je doživeli, a noviji naraštaji da se zavaravaju da je ovo sada vrhunac. Čak i u jednom Vršcu protiv Efesa je bila bolja atmosfera od ovoga danas. 4
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 minutes ago, Sinnerman said: Ko ne voli Pionir i sve "nedistatke" koje on nosi, taj ne voli ni košarku. Potpuno je deplasirano da se o tome i piše. Ja znam da vreme leti i da je od vremena epskih trenutaka i utakmica protiv Fenera, Bayerna, Reala, Himkija i drugih, prošlo više od deceniju i da su neki koji su danas odrasli i idu u Arenu, tada jeli sline i radili domaći za 5. - 6. razred. Jedina prednost Arene jeste da možemo da kažemo da je naša utakmica bila najposećenija. Ceo taj sterilni ambijent, raspored sedenja, cene karata, nekada može da podseti na stare dane ali da se ne lažemo, izgubio se onaj stari vajb. Čak i kada se vratimo povremeno i Pionir, prevaspitani smo i nije više to to. Momenat gde se pakuješ u Pionir kao sardina, gde nemaš garantovano mesto već gde nađeš krajak da možeš da stojiš bar na jednoj nozi, gde se boriš za dah i znojiš bar podjednako koliko i igrači, gde tako znojav i promukao izađeš napolje na -5°C pa zaradiš upalu pluća dok se ne očeličiš da ti to bude kao dobar dan. To su neprocenjive stvari. To nije romantizovanje bede, to je iskrena emocija i nadao sam se da joj neće doći kraj, bar ne za mog života. Nažalost došao je, tako da danas možemo samo da se sećamo mi koji smo je doživeli, a noviji naraštaji da se zavaravaju da je ovo sada vrhunac. Čak i u jednom Vršcu protiv Efesa je bila bolja atmosfera od ovoga danas. Verujem da bi u ovim trenutnim okolnostima, evo na primer već u petak, bilo kao nekada u Pioniru. Mesec ipo dana bez utakmice pred punom halom, u naletu, svi jedva čekaju petak. Svi uslovi da Pionir bude kao nekad pre. Edited 1 hour ago by Čočo
texas Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 2 hours ago, Čočo said: Nadam se da se šališ? Jer u onakvoj iznuđenoj atmosferi je moglo da se igra u bilo kojoj školskoj sali. Pionir i ono šta on nosi kad nisu takve nepredviđene okolnosti je sasvim nešto drugo. Ako se sećaš utakmica je bila bez organizovanog navijanja. Tako da skoro kao da smo je u gostima igrali. E sad drugo je to, što priznali ili ne bez organizovanog navijanja ćaci sa severa nema ništa ni od atmosfere. Koliko se secam, ovde se dobrano lamentiralo nad mogucnoscu da tribina ipak preskoci crveno slovo, kad smo vec imali pregrst tekmi a da su simpatizeri pokazali kako se navija za klub, bez kebinih guslara i kosovskog ciklusa. Tako da nece biti da je bas do atmosfere kao u gostima (upravo videsmo i da nam to nije najveca prepreka) vec ce pre biti da je Nvora imao 6-7 izgubljenih lopti, Jagovo katastrofalno izdanje, Sasina priprema tekme itd…sta vec bese
Manoly Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 3 hours ago, Kosjan Willavić said: Ima li sta lepse nego gledati snimak dan posle pobede. Retko to radim, ali danas sam morao 🙂 Radi cesce, dopasce ti se jos vise.😀
Recommended Posts