Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Raduje me što Karsen Edvards već treću utakmicu zaredom ima full minutažu. 38 min Dubai 25 Trevizo 30 Fener Mora negde da dodje do “zamora materijala” idealno u petak 😁
DijametralnoSuprotan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago I Buka i DM partije sezone bas sad kad se vratio Bolomboy. Sta ti je strah od konkurencije. 1 7
Sokmeniki Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Najprijatnije iznenadjenje sezone za mene je Ebuka Izundu. Nisam iskreno ovoliko ocekivao od njega. Mislio sam da je on tu za Aba ligu i 5 minuta EL, da u napadu moze samo da zakuca i oko kosa kad mu se servira da pospremi, medjutim... Izuzetan osjecaj ima kao i ledjnu tehniku, cim primi loptu dize se gore na kos i odlicnu realizaciju ima. Nudi se na postu fino i juce se par puta ponudio bas lijepo kada smo sa niskog posta napadali sa Kalinom i Ojeleyom. Slobodna takodje sjajno izvodi, bas meku ruku ima. Na skoku uvijek aktivan, za 14 minuta na parketu ima 2.3 ofanzivnih skokova. U odbrani sve bolji, juce aktivan na liniji dodavanja, ruke uvijek podignute da presjece dodavanje. Djeluje i da smanjuje glupe faulove, takodje to ce i dolaziti kada malo dobije i rispekt kod sudija pa mu ne sviraju svasta. A djeluje mi da ima jos prostora za napredak. Mislim da ga trebamo obavezno zadrzati za sledecu sezonu, a i ove je zasluzio vecu ulogu dosadasnjim partijama. Slag na tortu je ovo MVP priznanje koje je dobio. 15 2
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nije smak sveta ako se izgubi sutra, zaista nije. Samo bi ta pobeda, uz ove dve prethodne, eliminisala sve brljotine koje smo imali i dovela nas u poziciju da smo maltene na perfektnom skoru u odnosu na planirano. Plus, nakon Virtusa, igramo kući šest od narednih sedam utakmica (Dubai, Hapoel, Makabi, Efes, Bajern, Fener, maltene savršeno). I tu će se lomiti pozicija za PO/PI. Prošle godine smo dobar raspored zasrali, da vidimo kako će biti ove godine. Mislim da su ovoga svesni i Sale i momci i da će sutra baš izriljati pa da vidimo za šta će to biti dovoljno. Virtus je, posebno ako ne igraju Vildoza i Smajli, najtanja ekipa od svih sa kojima smo igrali u poslednjih mesec dana uz sve čestitke koje šef stanice dobija za ono što radi. Jedva čekam tekmu sutra, deluje da su se momci trgli i da će igra ići na bolje. 24
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako ne igraju Vildoza i Smajli imamo fine šanse, iako će biti teško svakako, Fener je sinoć riješio meč na invidualni kvalitet THT-a. Nama se sad lomi u narednom periodu jer imamo odličan raspored, koji tradicionalno ne iskoristimo. 4
Knipex Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 hours ago, Sokmeniki said: Najprijatnije iznenadjenje sezone za mene je Ebuka Izundu. Nisam iskreno ovoliko ocekivao od njega. Mislio sam da je on tu za Aba ligu i 5 minuta EL, da u napadu moze samo da zakuca i oko kosa kad mu se servira da pospremi, medjutim... Izuzetan osjecaj ima kao i ledjnu tehniku, cim primi loptu dize se gore na kos i odlicnu realizaciju ima. Nudi se na postu fino i juce se par puta ponudio bas lijepo kada smo sa niskog posta napadali sa Kalinom i Ojeleyom. Slobodna takodje sjajno izvodi, bas meku ruku ima. Na skoku uvijek aktivan, za 14 minuta na parketu ima 2.3 ofanzivnih skokova. U odbrani sve bolji, juce aktivan na liniji dodavanja, ruke uvijek podignute da presjece dodavanje. Djeluje i da smanjuje glupe faulove, takodje to ce i dolaziti kada malo dobije i rispekt kod sudija pa mu ne sviraju svasta. A djeluje mi da ima jos prostora za napredak. Mislim da ga trebamo obavezno zadrzati za sledecu sezonu, a i ove je zasluzio vecu ulogu dosadasnjim partijama. Slag na tortu je ovo MVP priznanje koje je dobio. Izundu je odličan na skoku u napadu, čak bih se usudio da kažem i vrhunski. Problem mu je skok u odbrani. Vrlo često je pogubljen, ne zauzme dobru poziciju i ne zagradi igrača. Vidi se da radi na sebi i da vredno trenira. Napredovao je baš dosta u odnosu na period u FMP-u. Nadam se da će biti otkrovenje sezone. 8
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 23 minutes ago, NMX said: Nije smak sveta ako se izgubi sutra, zaista nije. Samo bi ta pobeda, uz ove dve prethodne, eliminisala sve brljotine koje smo imali i dovela nas u poziciju da smo maltene na perfektnom skoru u odnosu na planirano. Plus, nakon Virtusa, igramo kući šest od narednih sedam utakmica (Dubai, Hapoel, Makabi, Efes, Bajern, Fener, maltene savršeno). I tu će se lomiti pozicija za PO/PI. Prošle godine smo dobar raspored zasrali, da vidimo kako će biti ove godine. Mislim da su ovoga svesni i Sale i momci i da će sutra baš izriljati pa da vidimo za šta će to biti dovoljno. Virtus je, posebno ako ne igraju Vildoza i Smajli, najtanja ekipa od svih sa kojima smo igrali u poslednjih mesec dana uz sve čestitke koje šef stanice dobija za ono što radi. Jedva čekam tekmu sutra, deluje da su se momci trgli i da će igra ići na bolje. Jel pala jos neka setnjica ili ce u subotu, zna li se sta?
Gudura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Iako nakon prethodne 2 pobede, sutrasnja zaista nije pod moranje, bila bi iz vise razloga izuzetno znacajna. Pobedom maltene eliminisemo jednog od preostala 2 konkurenta za PO/PI, jer bi smo bili na 3 pobede vise i boljem medjusobnom skoru. Poraz opet nije tragedija, narocito ako uzmemo u obzir da od sledecih 7, 6 igramo kod kuce, ali komplikuje situaciju, jer bi Virtus prisao na jednu pobedu uz bolji medjusobni od nas. Dodatno u tom slucaju otezava situaciju cinjenica, da smo sa svim direktnim konkurentima sa kojima smo odigrali obe (Valensija, Zalgiris, Milano i u slucaju poraza Virtus), losiji u medjusobnom, sem sa Monakom, koji ce izvesno je, sigurno biti ispred nas. Sigurno su toga svesni Sasa i momci, i izriljace verujem za pobedu, ali su jos svesniji Dusko i puleni, jer kapiraju da im gori pod nogama, i da ih poraz maltene izbacuje iz trke za PO/PI, iako jos ima dosta da se igra. Ocekujem ultimate fight utakmicu, pa neka pobedi manje losa ekipa (nadam se mi😆) 3
Milko Miller Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, NMX said: Nije smak sveta ako se izgubi sutra, zaista nije. Samo bi ta pobeda, uz ove dve prethodne, eliminisala sve brljotine koje smo imali i dovela nas u poziciju da smo maltene na perfektnom skoru u odnosu na planirano. Plus, nakon Virtusa, igramo kući šest od narednih sedam utakmica (Dubai, Hapoel, Makabi, Efes, Bajern, Fener, maltene savršeno). I tu će se lomiti pozicija za PO/PI. Prošle godine smo dobar raspored zasrali, da vidimo kako će biti ove godine. Mislim da su ovoga svesni i Sale i momci i da će sutra baš izriljati pa da vidimo za šta će to biti dovoljno. Virtus je, posebno ako ne igraju Vildoza i Smajli, najtanja ekipa od svih sa kojima smo igrali u poslednjih mesec dana uz sve čestitke koje šef stanice dobija za ono što radi. Jedva čekam tekmu sutra, deluje da su se momci trgli i da će igra ići na bolje. Sa pobedim protiv Virtusa i porazom Armanija protiv Zalgirisa bi takodje imali +3 pobede u odnosu na 11. mesto sto bi vec bila osetljiva razlika za ovu fazu sezone. Videcemo koliko je ostalo u rezervoaru za sutra posle putovanja Milano, Zadar, Monte Karlo, Bolonja za nedelju dana uz utakmice protiv Armanija i Monaka sa ekstremnom potrosnjom. 3
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Raduje me što Karsen Edvards već treću utakmicu zaredom ima full minutažu. 38 min Dubai 25 Trevizo 30 Fener Mora negde da dodje do “zamora materijala” idealno u petak 😁 Ma kakav umor, taj nabijeni Ice T može da trči 5 dana uzastopce, gledaj ga kakav je patrav. 2 6
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 20 minutes ago, Milko Miller said: Videcemo koliko je ostalo u rezervoaru za sutra posle putovanja Milano, Zadar, Monte Karlo, Bolonja za nedelju dana uz utakmice protiv Armanija i Monaka sa ekstremnom potrosnjom. Morali bi sutra Batler i Nvora da povuku, posto nisu nesto odigrali protiv Monaka i ostali su duzni(mada su obojica vratila na kraju). Nadam se da je Nvora ozdravio i da ce od pocetka da krene jako. Edited 4 hours ago by VISOKOLETAC 1
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mi najlakse sutra mozemo da izgubimo ukoliko udjemo u jurnjavu sa njima, ako pustumo da Edvards i Morgan lelujaju sa onim kosama levo desno ko osice, kao tenis da gledam. 1
Brajant Danston Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 53 minutes ago, VISOKOLETAC said: Morali bi sutra Batler i Nvora da povuku, posto nisu nesto odigrali protiv Monaka i ostali su duzni(mada su obojica vratila na kraju). Nadam se da je Nvora ozdravio i da ce od pocetka da krene jako. A bezveze brat da kažeš da nisu odigrali ni jedan ni drugi nešto, a bukvalno da nije bilo njihovih važnih poena u završnici ne bi dobili meč u kneževini sve da se igrao još tri dana. Mnogo bolje pet poena kad treba da se daju, nego recimo 35 ubace i onda dva najbitnija šuta promaše, najbolji primer za tako nešto je Edvards. Edited 3 hours ago by Brajant Danston 1
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Brajant Danston said: A bezveze brat da kažeš da nisu odigrali ni jedan ni drugi nešto, a bukvalno da nije bilo njihovih važnih poena u završnici ne bi dobili meč u kneževini sve da se igrao još tri dana. Mnogo bolje pet poena kad treba da se daju, nego recimo 35 ubace i onda dva najbitnija šuta promaše, najbolji primer za tako nešto je Edvards. Ja napisao da su obojica vratila na kraju. Ja samo mislim da je Virtus utakmica gde bar jedan od njih mora da vuce celu utakmicu da bi ponistio Edvardsa. Ovo protiv Monaka je izvukao Izundu, ali mi nemamo mogucnost da nam oba najbolja igraca igraju bez poena skoro celu utakmicu uz los procenat suta.
Sokmeniki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Jel pala jos neka setnjica ili ce u subotu, zna li se sta? Nema potrebe za tim. Dusko je uvijek bio i ostao gospodin. Usudim se i reci da je i najveci gospodin od svih Zvezdinih trenera u istoriji. Sastavio je ratnicku ekipu i s obzirom na budzet i finansije i bas dobro igraju. Nemaju toliki individualni kvalitet pa pobjede na strani mogu ostvariti samo protiv ekipa koje su nediciplinovane ili u raspadu, ali zato kuci melju. Imaju samo 3 poraza, svaki je bio na jednu loptu i domaci teren im je stvarno tvrdjava koju je bas tesko osvojiti. Ipak, i oni imaju svoje limite. Pogotovo sada kad im nedostaju Vildoza i Smailagic. Kod kuce ako sutiraju dobro tesko gube, tako da je to prvi zadatak sutra. Tu prvenstveno mislim na Morgana, Edwardsa i Alstona. Ostali su prosjek u sutu. Takodje moramo kontrolisati izgubljene lopte, oni su bas agresivni i fizikani u odbrani i na liniji dodavanja, a mi se sa tim nerijetko mucimo i u seriji prodajemo lopte za otvorene kontre. Skok me ne brine, mislim da im tu mozemo parirati, Ojeleye ce uzeti Nianga pod svoje i nece mu dati da se razmase sigurno. Da ce biti tesko - bice. Ali mislim da imamo odredjen kvalitet koji oni ne posjeduju i ako ih uvedemo u nas ritam (kao Monako u prvom poluvremenu) itekako imamo sanse. A to bi onda vec bila dva ozbiljna brejka na strani koja otvaraju vrata ka necemu vise...
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Pošto je forum prso pa se malo euforija slegla, jako sam zadovoljan ne samo pobedom nego i igrom u Monaku. Ekipa se stvarno borila, rotacije su bile smislene, u jednom periodu je lopta bukvalno letela, baš smo bili rastrčani i poletni. Pita se nešto i protivnik jebiga. Izundu je razvalio, držao nas je kad je trebalo hvatati priključak. Videli smo i zakucavanje Motiejunasa, malo li je, poslednji put je zakucao valjda pre 3 godine. Raduje i to što je i Saša provalio da je Butler taj igrač koji rešava, kakav god bio pre toga. Raduje i što se Codi sve više vraća u opanke i u tom slučaju je stvarno dobar igrač. Virtus je značajno individualno slabiji od Monaka, ali igraju jedan za drugoga + Edwards koji uvek može da poludi. Krilni igrači izuzetno hasluju i tu je veliki zadatak na Chimi, Kalini i Semiju, ne smeju na tom polju da nas energetski nadjačaju. Pobeda bi bila baš sjajna pred seriju utakmica kod kuće, tu već možemo obezbediti play in makar ako do sredine februara odigramo kako treba. Međutim, najbitnije je da nakon serije baš skromnih igara (uključujući i Milano do poslednje četvrtine) trenutna igra deluje daleko bolje i smislenije. 10
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da porodimo sutra pobedu kako znamo i umemo i na konju smo. 2
MGinobili20 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Није за занемарити и то што је Виртус играо синоћ и што су се озбиљно истрошили у скраћеној ротацији, док са друге стране ми имамо 3 дана размак између 2 утакмице. То уме да буде Х фактор у дуплим колима. Ако се одигра добра динај одбрана на Едвардсу и добије битка на скоку, ето победе. 2
Tunis Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago ima li negde snimak sa tonom nakon 2. trojke Nvore u produžetku, Plavša progutao mikrofon 🙂 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Tunis said: ima li negde snimak sa tonom nakon 2. trojke Nvore u produžetku, Plavša progutao mikrofon 🙂 Čuli bismo mu peristaltiku 🤣🤣🤣
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nepopularno mišljenje: Plavšića samo u takvim momentima mogu da slušam. Meni je on jako naporan za slušanje i ide mi na živce hajp oko njega. 2 1
Recommended Posts