Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

Zvezda od Dobrića nema šta da izgubi, može samo da dobije. 
Ima dobar šut, solidan flouter (koga u poslednje vreme uopste ne koristi) mozda i najbolji naš igrač u tranziciji, solidan defanzivac uz to ima ogromno iskustvo. 
Pored Virtusa gde se nije snašao majom zbog povreda, on je član i prve petorke  jedne od najjače reprezentacije na svetu! Kninska Kobra 💪🐍

Cuj, Dobric nas najbolji igrac u tranziciji pored zivih Kodija i Cime koji su sam EL vrh u tom segmentu. 😄 Drag je i meni nas Segi, ali ga preceni u opisu prilicno, makar ovog Dobrica danas koji def nije u svom prajmu. Ali opet, sto rece @Cavani, ne smeta mi da bude na rubu rotacije kao domaci igrac. Meni je vise tuzno sto nismo dugo izbacili nekog novog Dobrica

• Like 8
Posted
15 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Cuj, Dobric nas najbolji igrac u tranziciji pored zivih Kodija i Cime koji su sam EL vrh u tom segmentu. 😄 Drag je i meni nas Segi, ali ga preceni u opisu prilicno, makar ovog Dobrica danas koji def nije u svom prajmu. Ali opet, sto rece @Cavani, ne smeta mi da bude na rubu rotacije kao domaci igrac. Meni je vise tuzno sto nismo dugo izbacili nekog novog Dobrica

Haha, dobro. Možda sam malo preterao, ali je dobar igrač u tranziciji. 😁

Slažem se sa tobom i Kavanijem.

Dobrića već sutra može da zameni Barna, ali mi je još nekako teže što nismo uspeli da imamo domaćeg rotacionog 2/1 igrača. Defanzivnu zver koja bi mogla da prenese loptu preko pola i pogaða u kontinuitetu otvorene šuteve. Branko Lazić, sa plejmejkerskim osobinama 😁😁

• Like 1
Posted

Zvezdin centar je zabeležio devet minuta na parketu, nije imao poenterski učinak, ali je imao četiri skoka. Ipak, njegov učinak je sada zaista manje bitan, najvažnije je to da je ponovo na raspolaganju crveno-belima.

– Konačno sam u potpunosti spreman i mogu mirne glave da ostavim povredu iza sebe. Devet meseci je bilo iscrpljujuće, ali najvažnije je da sam ponovo na parketu. Sezona nam je donela mnogo oscilacija,  dobrih i loših trenutaka. Ipak, uveren sam da imamo kvalitet da pobeđujemo i van svog terena, pod uslovom da svi budemo na visokom nivou iz utakmice u utakmicu – rekao je Bolomboj novinarima posle meča.

• Like 8
  • Love 1
Posted
3 hours ago, NeprezniVozacF1 said:

on to i ne treba da radi, to sto amater od njega pravi kenana je posebna prica😂😂😂

Već postaje degutantno ovo vređanje Saše, i ne razumem zašto moderacija ne reaguje…

A apropo mog posta, ne pričam

o tome da se demarkira i “pripali”, već da primi loptu i kao plejmejker odigra nešto..

On i kada prenese loptu i doda nekom od saigrača, ne može više da se oslobodi čuvara i ponovo primi loptu.. u napadu kada on loptu prenese i doda je nekome, ona se više nikada ne vraća njemu u ruke

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
14 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Haha, dobro. Možda sam malo preterao, ali je dobar igrač u tranziciji. 😁

Slažem se sa tobom i Kavanijem.

Dobrića već sutra može da zameni Barna, ali mi je još nekako teže što nismo uspeli da imamo domaćeg rotacionog 2/1 igrača. Defanzivnu zver koja bi mogla da prenese loptu preko pola i pogaða u kontinuitetu otvorene šuteve. Branko Lazić, sa plejmejkerskim osobinama 😁😁

Zato toliko kukam i botujem za Miljenovica , jer mislim da konacno mozemo imati nekog domaceg rotacionog igraca u perspektivi, narocito na bekovskim pozicijama.

• Like 2