Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, Summerfunk said: Ne kažem, možda bude šljakao 20 minuta čak. Možda će kao Grejem nešto sitno da odigra, čisto da oseti parket opet i onda ~15tak minuta u ABA. Bilo bi super da uđe sutra makar na 30 sekundi. Ali kontam da će pre u ABA da debituje i uzme neke minute. Ne bi ga registrovali za sutra i poveli da ne planiraju da zaigra. On sa ekipom i neregistrovan može da putuje i trenira sa ekipom. Mogli su onda da ga registruju posle Zadra za sledeće kolo. Edited 1 hour ago by Čočo
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nama Boki sa 15min po utakmici u punom intezitetu ima da pozavrsava ogroman posao. Ne mora vise sto se mene tice.
Blade Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Protiv Armanija se prosle sezone u Areni bese i povredio? Ono kada se Kalinic spetljao sa loptom na pola terena u zadnjem napadu, pa smo izgubili?
tejlor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Blade said: Protiv Armanija se prosle sezone u Areni bese i povredio? Ono kada se Kalinic spetljao sa loptom na pola terena u zadnjem napadu, pa smo izgubili? Nije se spetljao nego je Ledej igrao nogom.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam mislio da kod kuce u pioniru pogotovo ne mozes gore od onoga sto smo mi protiv valensije veci deo meca,kad eto partizana sa bracom.
Nini3112 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Posle Valensije... Zalgirisa i ponovo sam optimistican,bas me obradovala ova vest oko Bolomboja.
BriJones Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 4 minutes ago, Nini3112 said: Posle Valensije... Zalgirisa i ponovo sam optimistican,bas me obradovala ova vest oko Bolomboja. Da.. drastično mi se menja raspoloženje. 6
Žilee Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Veceras navijamo za Nigeriju da pobedi Maroko,a onda sutra nasi Negirijici da blistaju👌 2
texas Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Da se prisetimo jos jednom:”Od koga smo mi izgubili u derbiju” Zlo i naopako. 5
Petkovic Miroslav97 Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 4 minutes ago, texas said: Da se prisetimo jos jednom:”Od koga smo mi izgubili u derbiju” Zlo i naopako. Isto može da kaže i Monako, pa i Milano. Moralo je da se dobije, ali neće odlučiti jedan meč u decembru čitavu sezonu.
Starakajla Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago (edited) Nešto razmišljam. Za sve ove godine koliko igramo EL u kontinuitetu (ok, s jednom god pauze), klubovi koji nisu ni bili na mapi kad smo mi ušli u EL (neki nisu ni postojali) se pojave i odu u plejof ili na F4, neki dobiju licencu, neki opet nestanu, pojave se novi, i tako u krug. Ne znaš dal će da završe na 16om ili na 5om mestu. Bajern, Darušafaka, Virtus, Pariz, Hapoel i td... sutra možda Bešiktaš, drugi Hapoel... I onda skontam, jbt pa mi smo ladno Kristal Palas Evrolige. Ko zna, možda za par nedelja možemo da zapevamo i mi Šakiru: Zamina-mina, he-he Waka, waka, he-he 12th again who gives a fuck, we won the Korać Cup! Edited 24 minutes ago by Starakajla
No name Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 8 minutes ago, texas said: Da se prisetimo jos jednom:”Od koga smo mi izgubili u derbiju” Zlo i naopako. Ono mu NIKAD NECEMO ZABORAVITI !!!
texas Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 1 minute ago, No name said: Ono mu NIKAD NECEMO ZABORAVITI !!! Bice bolje da se zaboravi, zdravlja radi.
NikadProtivŽelimira Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 1 hour ago, Losmi17 said: Bokiboj je tako krindz. #just sayin Možda se po prvi put slažem sa tobom. 1
No name Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Just now, texas said: Bice bolje da se zaboravi, zdravlja radi. Pakao šta je uradio na +16 i protivnika koji se predao. Od tog meča je krenulo sve loše ...posle se samo kalemili porazi, I ovo danas šta gledamo, da nam bosna daje 90 +, da nas razvlači Žalgiris sa +30...i šta sve 1
Mile1 Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 5 minutes ago, tejlor said: Zna li se sta je sa Ebukom? Ne razume kosarku kao Davidovac 1
Nini3112 Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 5 minutes ago, tejlor said: Zna li se sta je sa Ebukom? Koliko vidim niata,trenirao uredno danas
Mile1 Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Celafuto celafuto od koga si ti izgubio, mozda je i neka pravda sto nam od tada sve krenulo nizbrdo
Recommended Posts