3x3cz Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 26 minutes ago, Sinnerman said: Koje tri pobede? Armani, Monako, Virtus
JPM Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 12 minutes ago, 3x3cz said: Armani, Monako, Virtus Nisu. Mozemo da izgubimo. 1 10 1
3x3cz Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Nisu. Mozemo da izgubimo. 😂😂😂 Moramo nekad i pobediti. Valjda se desi neko cudo, da okrenemo sezonu nekako 🤔
FireKeeper Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Na konto povratka Bolomboja. Spremamo ga za sledecu sezonu kako se cini. Kad Sasa bude imao priliku da selektira tim bice to puno bolje. A ne ovako, uvaljen mu vruc krompirko. Salu na stranu. Strmopizdili smo se kad se povredio. Super bi koristio. Retko zahvalan igrac u oba pravca, i ponasanjem. Ali opet duga je pauza bas. Ziv nisam da vidim kako ce izgledati. 1
liv7 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 5 hours ago, Guru said: Prebaci Pedra Martineza i ceo njihov roster ovde i nema šanse da bi to funkcionisalo kao što funkcioniše u normalnoj i zdravoj sredini. A kako bi oni funkcionisali sa Obradovicem umesto Pedra? Mislim,kad se vec bavimo pretpostavkama... 1
Žilee Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago To sto radi valensija ove sezone ce sad uraditi i nikad vise,to je vazilo i za Pariz prethodne sezone,kolko je tu do trenera tolko je i do samih igraca koji su se nasli i kompatibilni su za ovaj sistem igre.Vec sledece sezone ce biti promena u sastavu tipa Montera ima neko da pokupi i to vec ima da bude totalna razlika. Ne zelim da kazem da je Pedro Martinez los trener ,ali ruku na srce ne bih rekao da je neki vrhunski strucnjak sto i sami pehari pokazuju u njegovoj karijeri.Ovaj stil igre mi nije za plej off.I da odu u top8,sacekace ih tipa Monako ima da ih ometlaju kao nista. I da pada Milano bez brige.
JPM Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Pa evo aj mi da uradimo kao Valensija pa nek bude nikad vise? Zasto potcenjujes njihov uspeh? Mi sa duplo vise para nismo ni blizu. 5
Žilee Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ajde ,nemam nista protiv ,i onda sledece sezone opet ide kuknjava kako ovo nije odrzivo kako nije plej off kosarka i da ne nabrajam.Nama nikako udovoljiti.Opet bi se ovde nasli i nalazili mane tako da isto nam dodje.
Summerfunk Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Dobro veče, Rada Nikolić Sport Klub. Saša, nagomilalo se poraza 😄 5
Tex_Willer Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 28 minutes ago, Summerfunk said: Dobro veče, Rada Nikolić Sport Klub. Saša, nagomilalo se poraza 😄 I onda serija 8 2 ide 1
Mile1 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 hours ago, 3x3cz said: Armani, Monako, Virtus Tri poraza kao kuca, samo da ne bude neko zestoko nabijanje. Valjda moze srediti to "coach" Obra makar u Monaku 1 1
liv7 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, Žilee said: Ajde ,nemam nista protiv ,i onda sledece sezone opet ide kuknjava kako ovo nije odrzivo kako nije plej off kosarka i da ne nabrajam.Nama nikako udovoljiti.Opet bi se ovde nasli i nalazili mane tako da isto nam dodje. Znaci,sto bi ulazili u plej of ove godine,kad cemo sledece kukati?Uvek su za sve krivi ti nezahvali forumski kriticari,a nikako trener koji je ubio ekipu u pojam,i oni koji su mu dali sansu da to,drugi put u karijeri uradi. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Svim pravoslavnim ciganima srećna nova godina! Uz želju da dobijemo Milano, pa posle ćemo redom. Ludi smo za njom, napred Zvezda! 😍 4
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Verovatno ćemo izgubiti sve tri, ali kad bi se makar pokazala neka želja kod igrača i neke smislene akcije, koje bi implementirao Saša, ne bi bilo ni tada sve izgubljeno. Ovako, krenuli da gubimo u serijama, ne zna se ko šta igra, previše se solira, dok se ne pozivaju dogovorene akcije, pa je i razumljivo da se neko poziva na odgovornost, a ko će nego prvi trener. Ako gubiš svlačionicu i autoritet... No, ajmo prvo da vidimo šta će biti sutra. Ako pobedimo, prizivaćemo produžetak ugovora ćelavom mađioničaru. 😁 Edited 2 hours ago by forumko topic 1
The_Big_S Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jesam ja nešto pobrkao, ili je juče bio nekakav sastanak EL gde se između ostalog raspravljalo i o našoj A licenci ?
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 55 minutes ago, forumko topic said: Ako pobedimo, prizivaćemo produžetak ugovora ćelavom mađioničaru. 😁 Ne, ne nećemo.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 15 hours ago, Žilee said: To sto radi valensija ove sezone ce sad uraditi i nikad vise,to je vazilo i za Pariz prethodne sezone,kolko je tu do trenera tolko je i do samih igraca koji su se nasli i kompatibilni su za ovaj sistem igre.Vec sledece sezone ce biti promena u sastavu tipa Montera ima neko da pokupi i to vec ima da bude totalna razlika. Ne zelim da kazem da je Pedro Martinez los trener ,ali ruku na srce ne bih rekao da je neki vrhunski strucnjak sto i sami pehari pokazuju u njegovoj karijeri.Ovaj stil igre mi nije za plej off.I da odu u top8,sacekace ih tipa Monako ima da ih ometlaju kao nista. I da pada Milano bez brige. Valensija je ipak dosta skuplji tim od Pariza i nisu zavisni toliko od pojedinih igrača, igrali su oni odlično i dok je Montero bio povređen (btw, ne bih ni rekao da je Montero bolji igrač od Thompsona npr). Osim toga, oni nisu neki novi projekat kao Pariz, imaju najbogatijeg vlasnika u celoj EL, svoju velelepnu halu i nisu klub bez tradicije. Pedro ne da nije loš trener, nego je jedan od najboljih u Evropi i to nema veze samo sa ovom sezonom. Pehari u Španiji koji ne odu Realu ili Barsi su vrlo retki i to bi morao da znaš, u poslednjih 15 godina osim blizanaca je šampion bio samo još Pedro sa Valensijom i Duško u covid sezoni kad se nije ni igrao pravi playoff nego samo neki završni turnir na po jednu dobijenu. 1
Geronimo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iscekivao sam Zalgiris ko ozeblo sunce jer sam ocekivao reakciju... I dobio po nosu. Kad radis isto, a ocekujes drugi ishod, jeste definicija gluposti. Al jbg, Zvezda me tera na glupost. Cvrsto verujem da uzimamo bar jednu pobedu na tokom suncane turneje. 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Što se Milana tiče, oni su daleko manje stabilna ekipa od Žalgirisa i igraju od sjaja do očaja. Svakako da imaju vrlo kvalitetan tim, konačno su se i oporavili od povreda pa su manje više kompletni kad su u pitanju važni igrači. Brooks je trenutno neviđeno vruć i ubacuje ogroman broj trojki, a pod košem je teško parirati njihovom triju Leday / Nebo / Booker. Oporavio se i Bolmaro koji je uvek dobro igrao protiv nas i njihov je najenergičniji bek. Oporavio se i Ellis koji je dosta napredovao tokom sezone. Teško gostovanje posebno za nas ovakve, ali Milano nikad nije igrao naročito čvrsto i definitivno nisu pojam ekipe od koje spadaju gaće iako su top 10 ekipa po kvalitetu svakako. Ako doživimo još jedno šamaranje sa visokim porazom onda i ja definitivno upadam u vozić protiv Saše ali se nešto nadam da ipak nismo toliki jadnici i da ćemo videti borbeniju i gladniju ekipu u odnosu na ono protiv Valensije i Žalgirisa. 4
Blade Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Zalgiris ce mozda da nam bude najdirektniji konkurent i problem je sto smo izgubili ovako bas od njega. Bilo je mucenje za gledanje, onakva kurcobolja, dozvoljeno je izivljavanje, bez zelje da se pokusa sprecavanje istog. Ne mogu cak ni da kazem da smo igrali odbranu kao picke, to bi bio kompliment. Ono nekoliko puta za redom navlacenje kapuljace, a stoje 2-3 nasa igraca okolo, niko ne ide na skok...U odnosu na onu igru, da su rekli na kraju 1. cetvrtine ili poluvremenu: ,,Necemo da igramo vise, neka se sluzbeno registruje i da platimo kaznu," bilo bi mnogo postenije. Na drugoj strani haotika i bezidejni napadi, nemoc... Pobeda protiv Bosne me naravno nije uverila da se nesto promenilo, bar ne veliko. Da zelis da se boris za pobedu, nije garant iste, ali je osnovni preduslov, a protiv Zalgirisa ni to nismo imali. Proslo je krajnje vreme da se pokaze karakter, kako timski, tako i individualni i da se dozovemo pameti. Edited 1 hour ago by Blade
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Možda sam lud, ali ja bih u Milanu počeo sa Grahamom u petorci. On skoro nikad ne igra sa Codijem koji ipak može da ga oslobodi nepotrebnog driblanja i da se Graham fokusira samo na šut. U toj petorci ne bi bilo loše da bude i Nwora umesto Kaline, a Kalina da igra više uz Butlera koji ionako može dosta toga sam za sebe da kreira i trebaju mu čvršći igrači okolo. Znajući Sašu, ne bi me začudilo da na 2 krene sa Dobrićem ili tako neka egzibicija. 3 1
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago To sto su nas pobedili nece znaciti nista ako ne budemo imali isti broj pobeda. Iskreno mislim da ce oni da padnu u nastavku sezone.
Recommended Posts