Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, JPM said:

Nisu. Mozemo da izgubimo.

😂😂😂 

Moramo nekad i pobediti. Valjda se desi neko cudo, da okrenemo sezonu nekako 🤔

Posted

Na konto povratka Bolomboja.

Spremamo ga za sledecu sezonu kako se cini. Kad Sasa bude imao priliku da selektira tim bice to puno bolje.

A ne ovako, uvaljen mu vruc krompirko.

Salu na stranu. 
Strmopizdili smo se kad se povredio.

Super bi koristio. Retko zahvalan igrac u oba pravca, i ponasanjem.

Ali opet duga je pauza bas. Ziv nisam da vidim kako ce izgledati.

Posted
5 hours ago, Guru said:

Prebaci Pedra Martineza i ceo njihov roster ovde i nema šanse da bi to funkcionisalo kao što funkcioniše u normalnoj i zdravoj sredini.

A kako bi oni funkcionisali sa Obradovicem umesto Pedra? Mislim,kad se vec bavimo pretpostavkama...

Posted

To sto radi valensija ove sezone ce sad uraditi i nikad vise,to je vazilo i za Pariz prethodne sezone,kolko je tu do trenera tolko je i do samih igraca koji su se nasli i kompatibilni su za ovaj sistem igre.Vec sledece sezone ce biti promena u sastavu tipa Montera ima neko da pokupi i to vec ima da bude totalna razlika. Ne zelim da kazem da je Pedro Martinez los trener ,ali ruku na srce ne bih rekao da je neki vrhunski strucnjak sto i sami pehari pokazuju u njegovoj karijeri.Ovaj stil igre mi nije za plej off.I da odu u top8,sacekace ih tipa Monako ima da ih ometlaju kao nista. I da pada Milano bez brige.

Posted

Pa evo aj mi da uradimo kao Valensija pa nek bude nikad vise?

Zasto potcenjujes njihov uspeh? Mi sa duplo vise para nismo ni blizu.

Posted

Ajde ,nemam nista protiv ,i onda sledece sezone opet ide kuknjava kako ovo nije odrzivo kako nije plej off kosarka i da ne nabrajam.Nama nikako udovoljiti.Opet bi se ovde nasli i nalazili mane tako da isto nam dodje.