Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Duško bi i osvojio ABU da se nije toliko gurao Partizan i na silu isključio jedan od najboljih plejeva EL Fakundo Kampaco. Domaće trofeje je osvojio ( Kup u Nišu, + Kls) Nije tema, ali eto. Čisto da se zna! 3 3 1
TripleJ Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Duško bi i osvojio ABU da se nije toliko gurao Partizan i na silu isključio jedan od najboljih plejeva EL Fakundo Kampaco. Domaće trofeje je osvojio ( Kup u Nišu, + Kls) Nije tema, ali eto. Čisto da se zna! za taj KLS se bas oznojio 😛 1 1
Starakajla Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Dosta se piše o time kako bi bilo neozbiljno smeniti još jednog trenera i plaćati trojicu u isto vreme, s čime se u principu slažem, ali u isto vreme, ne mogu da se ne zapitam: Jel podnošenje ostavke više nije stvar? Tu pre svega mislim na Sferopulosa. Majstore, pozivaš se na istorijske presedane kad ti odgovara, a kad izgubiš od Budućnosti u polufinalu (prvi put u poslednjih, ne znam, deset godina ili više ne uđeš u finale ABA, a pritom imaš ubedljivo najveći dudžet u istoriji kluba) i onda još izgubiš od Spartaka u polufinalu KLS, bukvalno najmanje što moraš da uradiš je da bar ponudiš ostavku. I s druge strane, ako ljudi iz kluba i pored toga ne smene trenera, nego sačekaju da prođe pripreme i usere početak sezone, onda je valjda neki minimum da i ti koji su zalegli za njega tada, sad snose neku odgovornost zajedno s njim. Zvuči budalasto, znam. Uglavnom, ono što pokušavam da kažem je da ako se nastavi ovako narednih nedelja, Saša, ako je stvarno toliki Zvezdaš kolikim se predstavlja, mogao bi da prati primer svog daleko iskusnijeg i uspešnijeg prezimenjaka i da ostavi timu bar neku šansu da se konsoliduje za završnicu sezone. A ne da čeka da bude smenjen. Edited 15 hours ago by Starakajla 3
srlepajce Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ta zavrsnica aba lige za vreme Duska je bila bas smehotres Razbili Buducnost a onda mesec dana bez utakmice do finalne serije 5
Nini3112 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Mogao bi Kalina malo da razbistri um,ovo sto igra stvarni je tragicno. 3
Summerfunk Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 6 minutes ago, Starakajla said: Dosta se piše o time kako bi bilo neozbiljno smeniti još jednog treneta i plaćati trojicu u isto vreme, s čime se u principu slažem, ali u isto vreme, ne mogu da se ne zapitam: Jel podnošenje ostavke više nije stvar? Pa ako bi došlo do toga da Saša podnese ostavku, onda bismo morali da tražimo novog trenera. Prvo je pitanje da li bi naši prihvatili tu ostavku. Drugo, koga bi uopšte doveo sad? Da je tu Toma, pa da mu kažeš "evo ti Tomo, završi sezonu". 8 minutes ago, Starakajla said: Tu pre svega mislim na Sferopulosa. Majstore, pozivaš se na istorijske presedane kad ti odgovara, a kad izgubiš od Budućnosti u polufinalu (prvi put u poslednjih, ne znam, deset godina ili više ne uđeš u finale ABA, a pritom imaš ubedljivo najveći dudžet u istoriji kluba) i onda još izgubiš od Spartaka u polufinalu KLS, bukvalno najmanje što moraš da uradiš je da bar ponudiš ostavku. Mislim da je klub, tj. Drčela & co. stala iza trenera prvi put i rekla da mu jasno i glasno veruju. Ruku na srce, sastavio je odličan tim, ali je zasluženo bio liferovan posle Zadra. Mislim da se više neće praviti takva greška, barem se nadam da klub neće stati iza trenera, dati mu odrešene ruke i onda da ga otera posle 2-3 kola. Svakako Saša ima ugovor do kraja sl. sezone, pa pretpostavljam da će stati iza njega do kraja sezone jer nije on selektovao igrače + će imati podršku sl. sezone jer vide da menjanje trenera na tuđi roster nije dobro. Ali da, ako Saša ne dobije sledeće utakmice protiv direktnih konkurenata za plej in, on stvarno mora da podnese ostavku, jer to ti je maltene to. Kasnije ćemo zavisi od tuđih rezultata, da se nekako ucrvimo u plej in, za koji ćemo kao i uvek ispušiti.
Blade Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ono njihovo izivljavanje, a koje smo mi svojim kurcobolitisom dobrano dozvolili, bilo je tesko za gledanje. Ono da niko nece na skok, u odbrani kao guske u magli, bez energije i motiva. Na pitanje: ,,Sta dalje"?...Sada je tesko pravilno odgovoriti. Sreca je sto smo imali zalihu pobeda, ona se otopila.
Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 21 minutes ago, TripleJ said: za taj KLS se bas oznojio 😛 Pa kad su mu neki pobegli sa crte, a sledećih godina uredno igrali, a po propozicijama su trebali da budu izbačeni u nižim rangovima. 5
TripleJ Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 5 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Pa kad su mu neki pobegli sa crte, a sledećih godina uredno igrali, a po propozicijama su trebali da budu izbačeni u nižim rangovima. Sto je opet u ozbiljnoj kontradikciji sa onim sto si napisao iznad, da je jedan klub guran te sezone i zahvaljujuci tome je jadnom Dusku izmakla ABA, ali je isti taj klub nakon osvojene ABA u kojoj je toliko guran odlucio da pobegne sa crte u drugom takmicenju, te je Dusko herojski tacno u podne u prepunoj hali pionir podigao trofej KLSa 🙂. A sad na glavnu temu i poredjenje, Dusko je trener sa bogatijim CV-em od Saleta. Razlog tome je sto je bolji trener, ali treba uzeti u obzir da je Sale 12 godina mladji i da je pred njim vreme da se dodatno dokaze. Zvezda je izgubila momentum, ali ne bi imalo smisla da u 3 meseca izgubi jos jednog trenera. Jedan problem su proklete SNS pare koje su usle u oba kluba, a posto je u celoj zemlji losa energija zbog njih, to se prelilo i na ono u cemu smo bili vise nego dobri, a to je profesionalni sport. Drugi, mozda i veci problem su ljudi u ovoj zemlj (u cemu najvecim delom i lezi ralzog ovako duge vladavine SNSa) i njihovo ludilo gde mora sve odmah i sad, i sto bre niko vise nije normalan, pritisak je visestuko veci nego bilo gde drugde u kosarci, stalno se desavaju neka sranja, i nece me cuditi da nas u narednom periodu uprkos novcu koji budu bacali na sve strane, igraci u sirokom luku budu zaobilazili prilikom izbora sledece destinacije. Saletu od srca zelim da ostane, poslozi ekipu, i da napravi bilo kakav iskorak u odnosu na prethodnu sezonu, pa makar to bilo i jebeno 9. mesto i borba za play off kroz play in. 3 1
Petkovic Miroslav97 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ne hvalim ja Duška, nisam navijač niti Duska, Radonje, Obradovića, već Zvezde. Činjenica je da ih je razbio u Nišu! Da je imao skandalozno suđenje gde najboljem pleju ekipe su suđena smešna 3 faula. To što su oni pobegli sa crte, a posle igrali kao da se ništa nije desilo to je do njih i do lige, da su pobegli - Jesu! Nazovimo stvari pravim imenom 😁 4 2
NikolaTest Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ne znam da li mi više ide na živce igranje Jaga u EL ili teorija Grejem mora da igra jer je plaćen mnogo i planiran za mamojeba.
Truman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Da li je Dobric kao kapiten Crvene zvezde pokusao da iskomunicira treneru probleme iz svlacionice, da smiri igrace i podstakne ih da igraju dobro, u sustini sve sto jedan kapiten treba da radi. Nevezano za to sto je vecinu utakmica van 12 i ne putuje sa ekipom. Ako se kapitenska traka daje na osnovu toga ko je najveci zvezdas u ekipi, onda ok, ali ako se zapravo daje onome ko je podoban za tu funkciju, Dobric bi bio poslednji na listi. Kalinica sam i ja prizivao za kapitena, ali on je u psihickom kanalu vec duze vreme i nema zivaca za to. Cini se da je kapiten iza senke ponajvise Motiejunas. Trud i zalaganje nisu upitni kod njega. Uvek energican, uvek bodri saigrace, ukazuje im na greske, a kao sto smo videli, ne ustrucava se da treneru kaze sta misli o njegovoj igri. 5
Igor_ Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Muka mi je vise od pravljenja alibija kako neko gubi svlacionicu i buse ga igraci. Shvatite da se to ne desava . Kako Duska ne buse zli domaci igraci u Bolonji? Sustina je da smo mi ocajna sredina za sport, toksicna, i da tu nema uspeha. Sto se pre pomirimo sa tim da nikad necemo napraviti uspeh bice nam svima lakse, vezes dva poraza odma krecu placeni tekstovi burek novinara, sluzis da se u narodu skrene paznja sa krupnih stvari... Zato nikad nece neki nas trener imati rezultate u Srbiji. Ko jos to nije ukapirao u velikom je problemu. Jednom prilikom pre par sezona sam bio u nekom drustvu sa nasim trenerom, i kroz pricu ja pomenem kako mi nije jasno forsirsnje domacih igraca koji ocigledno nemaju kvalitet, odgovor je bio samo ne kapiraju navijaci da njih klub mora da dovede... To je u sustini poenta. 14
chimamoneke Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 46 minutes ago, Truman said: Da li je Dobric kao kapiten Crvene zvezde pokusao da iskomunicira treneru probleme iz svlacionice, da smiri igrace i podstakne ih da igraju dobro, u sustini sve sto jedan kapiten treba da radi. Nevezano za to sto je vecinu utakmica van 12 i ne putuje sa ekipom. Ako se kapitenska traka daje na osnovu toga ko je najveci zvezdas u ekipi, onda ok, ali ako se zapravo daje onome ko je podoban za tu funkciju, Dobric bi bio poslednji na listi. Kalinica sam i ja prizivao za kapitena, ali on je u psihickom kanalu vec duze vreme i nema zivaca za to. Cini se da je kapiten iza senke ponajvise Motiejunas. Trud i zalaganje nisu upitni kod njega. Uvek energican, uvek bodri saigrace, ukazuje im na greske, a kao sto smo videli, ne ustrucava se da treneru kaze sta misli o njegovoj igri. To je zato sto Ognjen Dobrić nije kalibar igrača koji treba da bude kapiten nego jedan sistemski dobar igrac sa malom rolom i ne postoji tim u kome ces imati takvog kao kapitena jer jel u svim ego trip varijantama on nije taj koji donosi promenu na terenu Mimo toga nije ni neko ko ce uticati na trenera jer je on od kad se bavi profesionalno košarkom neko ko radi ono što mu se kaže i to radi sjajno i zato je na nivou na kom jeste Jedan zahvalan i dobar igrac za svaki tim u rotaciji ali je realna rola kapitena uvek pre za nekoga ko je veteran sa ulogom u prvoj petorci kao Kalinic (naravno zbog nekih problema koje ima ne sad)/Motiejunas ili apsolutni alfa u timu u svakom smislu te reci npr Moneke i svi od navedenih iskacu iz ovoga sto je Ognjen i realno ih stavlja u kvalitetniju rolu kapitena tima iako je Ogi super momak i želim mu sve najbolje i da bude ovde.
Chaos Is Me Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Da li smo sad stigli do teorije da je izbor kapitena u avgustu uticao na to kako igramo u januaru? Gospode bože. 2 2 6
Stefi88 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago U Ponedeljak je nova utakmica, i prilika da se podrze igraci i trener za teske utakmice koje nam slede. 2
Shunsuke Nakamura Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jeste li primijetili kako Kodi vodi loptu u situacijama kad treba da napravi separaciju, kad treba da iskreira šut? Ta lopta ga udara u svaki dio tijela. Zaglavi se kod kuka, pa u koljeno, pa u članak. Ni on sam ne zna đe je lopta. Gledam sinoć akciju za njega kad je istrčao i iz kretnje šutnuo za tri. Inače čovjek ne šutira kad je sam, ali zato iz izlazne kretnje uzima šut. Posle toga Kalinić sa loptom ima dobru poziciju u reketu, traži pasom igrača u korneru i zabije loptu u mrežicu od koša. 1
Gudura Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 hours ago, Summerfunk said: Pa ako bi došlo do toga da Saša podnese ostavku, onda bismo morali da tražimo novog trenera. Prvo je pitanje da li bi naši prihvatili tu ostavku. Drugo, koga bi uopšte doveo sad? Da je tu Toma, pa da mu kažeš "evo ti Tomo, završi sezonu Minic bi tu bio idealan kandidat. Neopterecen vaznoscu rezultata i tezinom takmicenja, posto verovatno i ne zna koje je koje, sigurno bi pokidao😆
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 5 hours ago, Blade said: Ono njihovo izivljavanje, a koje smo mi svojim kurcobolitisom dobrano dozvolili, bilo je tesko za gledanje. Ono da niko nece na skok, u odbrani kao guske u magli, bez energije i motiva. Na pitanje: ,,Sta dalje"?...Sada je tesko pravilno odgovoriti. Sreca je sto smo imali zalihu pobeda, ona se otopila. Sećam se da si bio optimista. I jos nekolicina vas. Nemam nista protiv ali bih vas pitao skroz dobronamerno i bez bilo kakvog likovanja. Na osnovu cega ste mislili da cemo pobediti sinoc? Ja cu ponoviti stav od pre tri dana, i od sinoc posle tekme. Znao sam da cemo izgubiti, Zalgiris je ekipa sa mnogo ponosa. Ali sam hteo da vidim imaju li nasi ponos. Dobio sam odgovor. Ni trunku. 1
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Duško bi i osvojio ABU da se nije toliko gurao Partizan i na silu isključio jedan od najboljih plejeva EL Fakundo Kampaco. Domaće trofeje je osvojio ( Kup u Nišu, + Kls) Nije tema, ali eto. Čisto da se zna! Zbog ovoga je uglavnom sranje ući na vasu temu (a tek ostaviti pokoji komentar). Bukvano prvi put u x vremena svratim kad je kod nas već mrtvilo... i ovo smeće od posta je prvo sto ugledah. Istovremeno jedva da sam iznenađen. 2
Disfruto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Svi nasi problemi polaze od loseg napada odnosno od trenera koji forsira ISO i tu je kraj price. Niti ga ko busi niti slicne stvari. Nas ocajan napad kvari nasu odbranu i to je najveci problem. Na sve to nas trener nece promeniti svoje ideje. Mozda na leto da dovede Majk Dzejmsa pa da opet ispadne trenercina
FireKeeper Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Zbog ovoga je uglavnom sranje ući na vasu temu (a tek ostaviti pokoji komentar). Bukvano prvi put u x vremena svratim kad je kod nas već mrtvilo... i ovo smeće od posta je prvo sto ugledah. Istovremeno jedva da sam iznenađen. Bold 1 pa djesi avangardo! Dodji cesce videces da to niko ne pise nego si selektivno izabrao post. Bold 2 aha, aha… dosao si, kao sto smo mi kod vas dolazili kad ste implodirali, da se sladis
Žilee Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Evo nudi se Porzingis ,kaze da bi hteo u Beograd ,sta cekas Drcela?
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 18 minutes ago, Elevator Operater said: Zbog ovoga je uglavnom sranje ući na vasu temu (a tek ostaviti pokoji komentar). Bukvalno jedan jedini upis takve vrste od ko zna kad. A koliko se ljudi slazu sa njim vidis i po reakcijama. Par lajkova a ima nas barem 200 koji redovno pratr ovu temu. I umesto da samo reportujes upis i napises da nije korektan, ti napises ovako nesto. Zasto? Izvini nije par lajkova. Bukvalno jedan. 5
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 36 minutes ago, Elevator Operater said: Zbog ovoga je uglavnom sranje ući na vasu temu (a tek ostaviti pokoji komentar). Bukvano prvi put u x vremena svratim kad je kod nas već mrtvilo... i ovo smeće od posta je prvo sto ugledah. Istovremeno jedva da sam iznenađen. Ajde ne drami 😁 S obzirom na aktivnost i posećenost teme, nije baš kao da je svaki drugi post posvećen KKP. Ova tema jeste toksična, ali više u pravcu igrača i trenera KKCZ nego KKP. 3
Recommended Posts