srlepajce Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Kad smo mi tamo zadnju dobili? Edit : nasao u jbt 19/20 Lorenco Braun Edited 16 hours ago by srlepajce 3
Summerfunk Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 1 hour ago, Žilee said: Posle jedne utakmice i jedne pobede vi dolazite do zakljucka je Toma veliki strucnjak ,a Sale posle 6 7 zaredom pobeda kazete da pojma nema.Jbt sta cu sve procitati pa ovo je smejurija. Placemo za Tomom kao da je Greg Popovic licno,i meni je zao sto je otisao ,ali bolje za sve da se oproba kao prvi trener na vise utakmica ili ti cele sezone Daleko od toga da je Toma Greg Popovič, ali je on za tu jednu utakmicu izveo bolju petorku nego Janis i Saša zajedno (dobro, ne baš, ali...). Bolje rotacije je imao, znao je kad da seče sa TO. Verujem da je i dosta značio kod onih pobeda kod kuće. A i videlo se dosta puta u pozadini da dobacuje Saši šta treba da radi kad ovaj krene da maše rukama. Sad kad je otišao, Saša će imati svu slobodu ovog sveta da radi šta mu je volja. Verujem da mu niko neće dobacivati sa klupe niti će se iko mešati. Na kraju sezone ćemo mu suditi, naravno, možda sad Saša dobije svaku do kraja i ipak je problem bio u Tomi? Ne znamo, videćemo. Ako i ove sezone ne uradimo ništa, neka se smanji budžet oba kluba na nivo pre 5-6 godina, kad već sa 30 miliona ne umemo, onda ga jebi. Edited 16 hours ago by Summerfunk 6
Bode Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 52 minutes ago, srlepajce said: Kad smo mi tamo zadnju dobili? Edit : nasao u jbt 19/20 Lorenco Braun Pritom, ukupno samo 2 puta u istoriji medjusobnih duela, sto ukljucuje i taj. Jako los skor sa njima i na stani i generalno. Jedan od timova koji tradicinalno tesko dobijamo. Mada ako hocemo nesto vise, moramo da pobedjujemo ove meceve. Kada se pogleda prvih 8 timova, svi su bolji od nas, ali opet, ako se pogleda bolje, dobili smo do sada 5 od tih 8. Monaco, Fener, Real, PAO i Oly. Sve kuci, naravno! Da se uzdamo da ce Sasa malo da se trgne, a i pojedinci sa njim. Nakrcalo se igraca i sada kako se oporavljaju, suocavamo se sa onim problemom o kojim su mnogi pisali, kako to sve uklopiti. Deluje prilicno haoticno za sada.
Petkovic Miroslav97 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Pravi se lepa domaća osnova za mlade trenere u nekom budućem periodu koji su prošli naš sistem, a naši su i mogli bi da imaju povratak. Alimpijević, Tomović.. i da, Karaičić.
Placebo Lone star Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, Nini3112 said: Veceras Jago lomi Zalgiris😀 Brate ubices me a ti si mi jedan od drazih forumasa.😂😂😂😂
Placebo Lone star Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovde smo ih imali.Danas je red za naplatu. 1 1
Placebo Lone star Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Iz rubrike drugi o nama ili sto bi nasi stari rekli nemoj da ser… tamo gde si jeo…A bas nas je tretirao kao najvece dusmane. “Nisam igrao u Olimpijakosu kada je Blat otišao zbog bolesti. Asistent je promenio neke stvari i odjednom nisam igrao. Sećam se da sam i tu dosta pao. Uhvatio sam sebe da sam bio u depresiji što ne igram, samo sam čekao kraj sezone. Samo sam uživao u životu u Atini, ako se sećate, te sezone Olimpijakos nije igrao u Grčkoj. Neću da kažem da sam izgubio identitet, ali sam se nekako baš raspustio. Onda se odjednom pojavljuje ponuda Crvene zvezde. Sećam se da sam pitao agenta da li moram da idem tamo, jer mi se nije išlo. Bio je to period praznika, taman pred Božić. Morao sam da se pakujem, selim u novi grad. Nisam hteo, ali onda sam znao da me želi Dragan Šakota. Znao sam šta da očekujem od njega, imaću istu ulogu kao u AEK-u. Da uđem sa klupe i pokušam da budem skorer, ali nije mi se putovalo. Naravno, spakujem se, potpišem raskid ugovora i kao idem, to je to. Međutim, to je možda jedna od najboljih odluka u karijeri, jer mi se tada karijera u Evroligi otvorila. Odigrao sam 12 utakmica u Crvenoj zvezdi pre kovida i tako sam dobio posao u Milanu. Dao sam svoj maksimum u Zvezdi i dobio posle ugovor u Milanu”, rekao je Kevin Panter u razgovoru za Edited 14 hours ago by Placebo Lone star
Petkovic Miroslav97 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Na poziciji “2” smo imali Berona i Pantera 🥶 4
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Svaka čast ljudima ovde koji su optimistični za večeras. Ozbiljno mislim, voleo bih da i mene tako drma optimizam. 6 1
forumko topic Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago I mene drma blagi optimizam. Da će biti samo minus 15. 🥶
Blade Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jbg, ako cemo da igramo, a znamo da cemo da izgubimo, ne treba ni da igramo. Ima razloga za zabrinutost, ali za pesimizam nema. Treba verovati u pobedu, pokazati reakciju i karakter. Mi smo ekipa koja bez odbrane ne moze da dobije utakmicu, bez obzira na to kakav je napad. 2
Born Ready Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 hours ago, Summerfunk said: Daleko od toga da je Toma Greg Popovič, ali je on za tu jednu utakmicu izveo bolju petorku nego Janis i Saša zajedno (dobro, ne baš, ali...). Bolje rotacije je imao, znao je kad da seče sa TO. Verujem da je i dosta značio kod onih pobeda kod kuće. A i videlo se dosta puta u pozadini da dobacuje Saši šta treba da radi kad ovaj krene da maše rukama. A inače pomoćni treneri u drugim ekipama sede i ćute kao zaliveni na klupi ili upravo rade svoj posao između ostalog i sugerišući stvari glavnom treneru? Smešno je pričati kako Toma "dobacuje Saši šta treba da radi", ali hej, uklapa se u narativ pa što da ne. Toma, kao i bilo koji pomoćni bilo gde, daje Saši svoje mišljenje ili sugestiju oko određene situacije, a to da li je Saša upravo to poslušao ili ipak odlučio nešto skroz peto - niko ovde ne može znati osim ako ne sedi na našoj klupi. Saša je takođe u seriji pobeda u onoj kraćoj rotaciji izvodio dobre petorke, zvao TO na vreme, čak su to neke od raznih stvari za koje je ovde bio glorifikovan tokom tog perioda. Ne pričam ovo da bih branio Sašu, od početka sam pisao da je njegovo dovođenje populistički potez, ali ovi mitovi o Tomi kao gospodaru iz senke bez ikakvog osnova za to su stvarno tragikomični. Btw, Toma deluje kao super lik i pre svega mi je žao što ga gubimo ovako u sred sezone, ali može se pljuvati po Saši i bez da se kredit za sve dobro urađeno daje pomoćnom treneru koji je vodio jednu utakmicu. 3 1
Tex_Willer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 54 minutes ago, HAMMER said: Dobra stvar u ova hladna vreme, uz neven kremu Za ruke naravno 1
Trigger Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Koja je ustvari bila zamisao na početku sezone za drugog pleja, odnosno zamena za CMM-a? Jaga smo poslali na plažu već tada, tako da mene zanima šta je bila tadašnja ideja. Devonte koji nije igrao 2 godine i Miljenović bez iskustva? Ne računajući povrede i smenu trenera, nekako mi je glavni utisak da nam je još tadašnja odluka vezana za drugog pleja ustvari najveći problem koji sada dolazi na naplatu. Na sve to doveli smo čoveka koji to može da igra bez problema 10-15 min, tu mislim na Batlera, ali on to ne igra nego smo vratili Jaga sa plaže koji to ne može da igra na ovom nivou, Devonte je za sada fail, a i nije neki plej, pre je čist bek šuter, a Miljenović očigledno kod Saše nema prostora. Batlera sklonili od lopte i uveli sebe u kanal. Ovo je ključ naše sezone i ne mogu da verujem da SO to ne vidi. Na svim ostalim pozicijama u normalnim rotacijama imamo po dva ako ne i više kvalitentnih igrača, ali drugi plej je baš problem, a naročito kada prvi zabaguje.
forumko topic Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Karter je odličan bio na 2/1. Druga dimenzija bi bila sa njim, da je ostao zdrav. Edited 13 hours ago by forumko topic 7
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 13 minutes ago, Blade said: Jbg, ako cemo da igramo, a znamo da cemo da izgubimo, ne treba ni da igramo. Isto vazi i ako znamo da cemo pobediti. 1
Sokmeniki Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Nema sta mnogo da se prica, ritam utakmica je takav da se vecerasnjom pobjedom zaboravlja Valensija i opet smo u solidnoj situaciji. Tradicionalno nam ne odgovaraju, jos uz to dobro brane sut za 3 poena, a mi smo tu u problemu ako Izundu ne bude igrao i ostanemo samo sa Motiejunasom na 5. Takodje moramo dobro da branimo njihov sut i da ne dozvolimo njihovim bekovima da probijaju prvu liniju i tako prave visak. CMM bi mogao biti kljucni igrac veceras, samo da udje sa samopouzdanjem. Takodje nadam se sto manje Yage i minuta Ojeleya na 5 Naravno nisu ni oni bauk, i Makabi i Efes su pokazali da se tamo moze pobijediti, ali samo sa diciplinovanom igrom. I Francisko i Wright su imali nekih nesuglasica sa trenerom ove sezone i bilo je i uspona i padova. Nadam se da uzimamo skalp veceras jer bi mnoogo znacio. Edited 13 hours ago by Sokmeniki 2 2
Blade Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 55 minutes ago, JPM said: Isto vazi i ako znamo da cemo pobediti. Jos nisam gledao utakmicu za koju sam znao unapred da cemo da pobedimo. Istina, cesto sam bio u manjini koja je verovala da mozemo da pobedimo, a koliko vidim i sada je tako. Ali za veceras nemam nijedan realan razlog da mislim da je pobeda ravna cudu ili nemoguca. Protivnik je vrlo zeznut, cak i uloga favorita veceras njemu pripada. Ali sve to nije razlog za pesimizam. Do pobede i velikog slavlja u neprijateljskoj atmosferi! Napred Zvezda!!!
tejlor Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sto manje Jaga i Davidovca,i Semija na 5, to su nam vece sanse za pobedu veceras.
Losmi17 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Vi biste morali da odigrate na 120÷ da bi dobili mec, ili da se zelena suma skroz raspadne kao protiv Efesa. Pa procenite koliko je realno makar jedno od ta dva... 1
Žilee Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 17 minutes ago, tejlor said: Sto manje Jaga i Davidovca,i Semija na 5, to su nam vece sanse za pobedu veceras. E ovo za Semija tesko ,Izundu je bolestan krenuo za Kaunas, iako igra pitanje koliko moze.Videcemo
Recommended Posts