quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Don Dusko said: i u 4Q je imao 2 fantasticne asistencije gde je ostavio 2x Noworu jbg malo se kasnije zaigrao i imao lose poteze. Al dobro on je glavna i laka meta za istresanje pljuvacine ovde. Obradović ga je zadržao na parketu i kad je krenuo da griješi u serijama. Ostali uglavnom idu na klupu poslije jedne greške. To jeste nejasan trenerski potez.
MarioKempes Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Sector said: Naravno, daleko je Efes od najboljih dana ali nisu ni kanta tolika i kući igraju solidno. Kakvi solidno, skor 3-7, najgori domaćin u EL.
BojanaCZV Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali koliko je Izundu u ovom trenutku bitan igrac za nas, ludnica. 18 2
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 7 minutes ago, GameChanger said: Mi smo protiv tog istog raspalog Partizana prosuli 16 razlike i izgubili dobijenu utakmicu. Ovde samo pokazali zrelost i to da nismo djaci ponavljaci, uzeli smo sta se nudi i jos ih nabili vrlo lepo. Daleko od toga da se briljiralo, ali selekcija suta, postovanje akcija i raspored poena daju razloga za zadovoljstvo. Naravno, energija od prvog poseda je bila preduslov svega i najbitnija stavka veceras. S ovim mogu da se slozim. Selekcija suteva i defanziva su bili dosta dobri. Ali jednostavno ne menja poentu da se Efes epski raspao, i da su vam bekovi gubili lopte kao igraju high school takmicenje. Edited 1 hour ago by Losmi17
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Odlični smo bili energetski. Efes je baš loš, teška dubioza, a imaju dobre igrače. Nwora izvrstan, baš kao i Moneke i Ojeleye. Mogu da živim sa povremenim Chiminim igranjem rukometa, zaslužuje za sve što donosi. Solidan je bio i Izundu koji treba da ima veću minutažu od Donatasa. Yago je kriminalan igrač za naše ambicije i mogli smo da uđemo u dubiozu zbog njega. Mnogo je glup za jednog plejmejkera. Nema nikakve logike da igra ispred Grahama pa ni Miljenovića. Nije on nikog spajao sa košem nego je asistencije ostvario tako što je Nwora pogađao sve večeras. Codi da jede govna, nije to nedostatak kvaliteta kao kod Jaga nego čisto inaćenje, eto zajedničke crte sa trenerom. Baš previše lopti gubi. Onaj poslednji napad u prvom poluvremenu meni ipak deluje da se sapleo i da nije imao želju da on završava. Kalina na optimalnih 15 minuta, Deda igra previše ali bez uticaja na rezultat na sreću. Frapantne su ove taktičke bravure gde on čuva bekove, valjda da ih šokira odsustvom brzine. Sve u svemu, uradili smo šta je trebalo i nismo dozvolili ekipi u nokdaunu da se vadi protiv nas. Srećna nova godina i da budemo pametniji i sa pravim fokusom. 17 3
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, quentin said: Obradović ga je zadržao na parketu i kad je krenuo da griješi u serijama. Ostali uglavnom idu na klupu poslije jedne greške. To jeste nejasan trenerski potez. Nije nejasan jer je igrački plafon Jaga Zvezda a za Batlera NBA. Nije Saša lud da traži isti standard kod svih igrača kad su mogucnosti razliciti. 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://www.instagram.com/reel/DTBPsDLgPrf/?igsh=MTFsaGloazVtM2JneA== Cima brat ide u Atinu 1 4
BojanaCZV Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, quentin said: Obradović ga je zadržao na parketu i kad je krenuo da griješi u serijama. Ostali uglavnom idu na klupu poslije jedne greške. To jeste nejasan trenerski potez. Pa voli ga ocigledno, veruje mu. Mislim, svi mi imamo nekog "ludaka" u zivotu kog gotivimo i pustamo preko granice, iako ga masa ljudi hejta. Glupo je poredjenje, ali meni stoji. 1 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) I još jednom, jer vidim sa su svi zaboravili na to. Ciganijo, srećna nam prva pobeda u gostima od kad Saša vodi ekipu. ❤️ Edited 1 hour ago by Čočo 2
Manoly Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odlicna energija u odbrani, mada me je Efes vrlo neprijatno iznenadio, bilo je mnogo toga i do nas. Nvora trpac i po,svaka momku cast. Vecinom igraci odgigrali odlican mec, iskreno mi je zasmetalo da Miljenovic uz ovakvog Jaga nije dobio minute veceras. Sjajan pocetak Ng, bravo Zvezdoooo!!! 1
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ekipi koja primi 41 poen za 3 cetvrtine se nema sta zameriti.Efes uzasan,ali to je njihov problem,a ne nas.Pobedicemo bez vecih problema i Valensiju. 1
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svi koji se odusevljavaju Jagom kao da ga vide večeras prvi put u životu, zaboravili ste kako izgleda kada igra protiv ozbiljnih timova, bukvalno kao junior ali dobro tm 3 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Niko se ne odusevljava vec nam je muka da citamo pljuvacinu po nekom 10 minuta posle ubedljive pobede. 11 2 2
Geronimo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, K.Dot said: Svi koji se odusevljavaju Jagom kao da ga vide večeras prvi put u životu, zaboravili ste kako izgleda kada igra protiv ozbiljnih timova, bukvalno kao junior ali dobro tm A jebote, niko se ne odusevljava Jagom, daleko od toga. Jago je bio i ostao smrt za ozbiljne ambicije. Samo ne treba kenjati kad odigra solidnu utakmicu. A danas je igrao drugacije - nije hoblovao parket i zaletao se kao muva bez glave nego se oslobadjao lopte i delio pravovremene pasove. Niska su ocekivanja za njega, danas ih je ispunio, sjasite s njega. Mnogo vece pitanje je kako je Grejm dozvolio da jedan basketas od metar i sumska jagoda i silnim slabostima u organizovanoj kosarci igra pre njega... 2
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Inače ponoviću još jednom već sada mora da se produži ugovor Nvori na više godina (nek mu se ubaci izlazna klauzula za NBA). Rekao bih da je on jedini igrač kome istice ugovor gde već sada moramo to da uradimo. 2
mindgame Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, Losmi17 said: Sanse su vam minimalne. Pritom nikad niste dobili Efes u gostima. Jedino da dodje Mek i potvrdi ovo moje, tad bih vec pomislio da mozda i ima nekih sansi za vas... obrisi suze mala moja… Ja ne znam da li si nekad nešto pozitivno napisao za nas. 3
Estrella Roja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jako bitna pobeda! Jeste da Efes ove sezone ne blista ali ipak mi tamo do sad nismo imali pobedu u gostima. Završavamo polusezonu sa pozitivnim skorom, ali moramo u januaru da pokažemo da nismo samo domaćinska ekipa. 2
chimamoneke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije Grejm nista njemu ostavio nego je celavi sujetni dokazao samo da je njegovo vodjenje 0, a pobeda protiv Efesa danas je bila licno majstorstvo i kvalitet igraca, rotacije kriminalne, izbor igraca, petorke vecinski na terenu, minutaza Jaga koji je imao bljesak na po minut dok je svemu drugom cist mismec i turnover u napadu, Deda beskoristan kao i uvek provodi vreme na terenu bez uticaja na isti, al dobro cuvamo pojacanje od milion dolara za ne znam ni ja šta gde je vec odigrao dobru utakmicu a forsiramo midzeta koji je oteran bas iz razloga gresaka sa ove utakmice. Jedva cekam dan da Saša Obradović napusti Crvenu Zvezdu 4 3 3 2
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Don Dusko said: Niko se ne odusevljava vec nam je muka da citamo pljuvacinu po nekom 10 minuta posle ubedljive pobede. Ispucas miljardu postova, ja ostavim jedan jedini i ti se uhvatis za njega. Na sve to si moderator. Bukvalno devastiras ovaj forum. 4 2 1
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago previse izgubljenih lopti, ostalo sve kako treba efes bas los, ali to je pablova muka i meni je nejasno zasto jago igra EL toliko pre miljenovica, ali valjda cemo saznati veceras je u 2.cet bio solidan, ali u poslednjoj bas los...mada su tu bili losi i ostali bekovi. mislim da su tu trebali ici minuti za miljenovica, ali jebemgasad nisam video pocetak, jel se zna zasto nije bilo grejema? povreda ili couch decision koliko vidim bio je u 12
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sta sam ja kvotovao Elem @Losmi Losmi je nas izgubljeni brat cigan koji ce se vratiti svom stadu kada nasibani brat Dimitris sutne Atamana i dovede Zeljka Edited 51 minutes ago by NMX 4 1
vinogradskaopera Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago ENERGIJA kljuc svega, uvek cemo imati nekog u napadu da isporuci, samo enegrija u odbrani je kljucna i nema zime za nas u ovom gustom januaru. 1
Recommended Posts